עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 2 מחשבים בבית ואני מתחבר אל אחד מהם מרחוק בעזרת RDP. מוגדר לי DNS Name ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. מכיוון שאני רוצה להתחבר מרחוק גם למחשב השני (לא מאותה הרשת) שיניתי לו את הפורט שאליו הוא מאזין מ-3389 ל-4489 ואני פונה אליו עם אותו ה-DNS Name ואח"כ : והפורט הבעיה הא שעכשיו אני לא מצליח להתחבר למחשב גם לא מרחו וגם לא מהרשת הפנימית עם הכתובת אייפי הפנימית (מה שמקודם עבד) מה יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי 2 מחשבים ברשת ומכיוון שלראשון מוגדר כבר RDP ואני רוצה להגיע גם לשני הגדרתי לו שה-RDP יאזין לפורט אחר, פתחתי את הפורט הזה בנתב ובפיירוואל ואני מצליח להגיע למחשב הזה רק מתוך הרשת - מבחוץ לא, למחשב השני אין בעיה להגיע (אגב אני מתחבר אליו עם האייפי החיצוני : הפורט החדש - זה כמובן מחוץ לרשת) מה עוד אני צריך לבדוק ?

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אהלן. עד לא מזמן הצלחתי להתחבר ב-remote desktop windows 7 64 bit ultimate בין שני מחשבים שהיו מחוברים עם כבל רשת מוצלב. עברתי לרשת אלחוטית בבית. המחשב הראשי מחובר פיזית לראוטר האלחוטי והמחשב המרוחק מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. שניהם מחברת אדימקס. החיבור מצליח דרך המחשב המרוחק למחשב הראשי. אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הראשי למרוחק, אני מצליח לראות את המסך welcome ואז מופיעה שגיאה שאין תקשורת עם המחשב השני. אני ניגש למחשב השני ואני צריך לעשות לו log on מחדש ואז אני רואה שהוא מחפש שוב את החיבור רשת. בעצם הגישה אליו מרחוק מנתקת אותו מהרשת. מישהו נתקל בבעיה או יודע או יכול לנחש איך לעזור לי לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני לא מצליח להתחבר באף משחק (כמובן אני מדבר על חוקיים) למולטי הוא תמיד אומר שהשרת לא נמצא ואני מדבר על משחקים כמו NBA2K11 NEED FOR SPEED HP וכו' האימיול תמיד חסום על ידי פיירוול בבקשה איך אפשר כבר לסדר את זה??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 69,

אני משתמש בבית בתוכנת VPN כדי להתחבר למחשב בעבודה, תוכנת ה VPN עובדת ב TCP בפורט 10000 (כתוב : IPSec over TCP, Port 10000) חומת האש היחידה שיש על המחשב בבית היא חומת האש של חלונות XP PRO SP2 כאשר חומת האש לא מופעלת - תוכנת ה VPN מצליחה להתחבר כאשר חומת האש מופעלת - תוכנת ה VPN לא מצליחה להתחבר כלומר, ה FW של XP PRO SP2 חוסם את התקשורת ניסיתי את הדברים הבאים : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת תוכנית -> בחרתי את קובץ ה EXE שמפעיל את תוכנת ה VPN וגם : התחל -> לוח בקרה -> חומת האש של WINDOWS -> חריגים -> הוספת יציאה -> נתתי שם, מספר היציאה הוא 10000 ובחרתי TCP אישרתי הכל, עשיתי ריסטר למחשב, עדיין לא עוזר : לא מצליח להתח…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. אודה על פתרון לנושא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Rule The Pc,

שלום אני מנסה להתחבר ברשת עם כבל מוצלב למחשב אחר אבל זה כותב בשני המחשבים שהכבל מנותק מדוע ולמה? עשיתי ששני המחשבים מחוברים לרשת ללא אינטרנט ובלה בלה בלה ואז JUST FINISH ולא פועל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כשאני מבצע ICS על חיבור של Wireless LAN, זה גולש תקין. ברגע שאני יוצר Bridge ואז אני מוסיף את אותו Wireless LAN זה לא גולש בכלל! (אני צריך את ה Bridge בשביל לבצע ICS על LAN נוסף שהוא לא אלחוטי). וכמובן אני עושה ICS על ה Bridge עצמו. יש סיבה ופתרון לזה? (נ.ב. WIN XP SP2, Edimax 802.11b) אגב, יש לי שני כרטיסי רשת אלחוטייים שמחוברים ב Ad Hoc

10. היי, לפני מספר שבועות הופיעה תקלה מוזרה שלא הייתי מודע אליה-אין אפשרות להתחבר לרשת אלחוטית בבית. יש לנו מספר מחשבים בבית וכולם מחוברים קווית, אורחים המגיעים אלינו ,נהנים מחיבור אלחוטי (על הבעיה נודע לי בעזרת חבר משפחה שבא לבקר ) החשבון שלנו מופיע ברשימה כאשר מפעילים wifi במכשיר ,החשבון מאובטח ,נעול ורשום שאיכות האות מצוינת ,כמו כן,מופיע הכיתוב saved אך ניסיון להתחבר לחשבון לא מניב תוצאות. במידה ואני מנתק את הנתב מחשמל ומדליק אותו מחדש ,ניתן להתחבר לרשת האלחוטית אך כעבור כמה זמן התקלה חוזרת על עצמה. מבדיקה שעשיתי, התקלה חוזרת אחרי כמה ימים של חיבור תקין. האם מדובר בתקלה נפוצה בה ניתן לטפל בקלות יחסית ? תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by jackofalltrades,

יש לי מודם של CC מדגם D-Link 6740U שבו אני מגדיר את סוג החיבור כ-Bridge (וכמובן שאין חיבור אחר מוגדר), בראוטר שלי מסוג TP-Link 841nd התקנתי WRT DD, ואני מגדיר את החיבור שלו כ-PPPoE מכניס שם משתמש וססמא, אבל משום מה הראוטר לא מתחבר. לא מצאתי עדיין איפה יש לוגים ב-WRT DD, ולכן אין לי אפשרות לדעת למה זה לא מתחבר. החיבורים הפיזיים בוודאות נכונים: במודם אני מחובר לכניסת LAN1, בראוטר אל WAN. כשאני מגדיר במודם חיבור מסוג PPPoE, זה כמובן עובר (ככה אני גולש עכשיו). יש משהו שאני מפספס?

13. שלום לכולם. יש לי בעיה להוריד מהר ולפעמים להתחבר לשיתוף קבצים, אך כל האתרים עובדים היטב. חשבתי שזה בעיה של הספק (013) אך לאחר בדיקה מרובה שמתי לב אני לא יכול להתחבר ל-127.0.0.1 בפורט 80. ואפילו כאשר ביטלתי את הfirewall של windows. איך לי נתב, רק מודם פשוט. אך בכל מקרה אני אמור להתחבר (ככה נראה לי לא?) פירמטתי את המחשב, וגם עכשיו ללא כל תוכנה עליו חוץ מהתוכנות של windows אני לא מתחבר צרפתי כאן את הניסיון: C:\Documents and Settings\Administrator>telnet 127.0.0.1 80 Connecting To 127.0.0.1...Could not open connection to the host, on port 80: Con nect failed יש לי בעיה בכרטיס רשת??? או שאולי זה משהו אחר? בדקתי דרך הכרטיס רשת והוא אמר שהוא לא מוצא wins server זה קשור?? תודה…

• 9 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by LeM0n^,

יש לי שני מחשבים ב- lan בבית ויש ראוטר ביניהם. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים ל- C$ הוא רושם שאין לי הרשאות לכך, ניסיתי להוסיף את עצמי כאדמין מקומי על אחד המחשבים אבל הוא לא נותן לי, למישהו יש פתרון? דרך אגב, לשיתוף רגיל אני מצליח להכנס (מדפסת, תיקיות משותפות וכו')

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אני לא מצליח להתחבר לשרתים Razorback 3.0 ו-3.1. אין לי בעיית Low-id והפורטים פתוחים בהגדרות של הראוטר, וכמובן שאני בלי הפיירוול של XP. לשרתים eDonkey Server No1 ואחיו 2 ו-3 אני מצליח להתחבר. הפורט שלהם הוא 4242 ושל Razorback הוא 5000. זה קשור ? מיש'ו יודע למה אני לא מצליח להתחבר לRazorback ? זה משגע אותי. אני ממש מודה לעוזרים, ושבת שלום, מתן

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by shimronfio,

היי, רכשתי השבוע מ-KSP את המוצר הזה:https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. מגדיל טווח מדגם dap-1325. לאחר חיבור לחשמל, וחיבור המגדיל טווח פעם למחשב בעזרת כבל רשת ופעם נוספת לראוטר, לא הצלחתי להתחבר לכתובת של המכשיר ולבצע הגדרה שלו. האם יש סיכוי שאולי פספסתי משהו בדרך? או שהמכשיר תקול?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים ושבת שלום. לא מזמן התחלתי להשתמש במודם/נתב של HOT המכונה גם HOTBOX. מאז, אני לא מצליח לראות או להתחבר לרשת WIFI מהפלאפון. ממחשב נייד כן. חשוב לציין שלפני הייתי משתמש בנתב של DLINK ומוצא ומתחבר לרשת ללא בעיות. אולי משהו בהגדרות של הנתב?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  18. יש לי DLINK 655 , פתחתי את הפורט UDP וTCP , בבדיקה הוא מסמן V שהם תקינים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ומנסה להתחבר זה נותן. כשאני מתחבר דרך הנתב אני מקבל כל הזמן "CONNECTING" הפעלתי רק את הEMULE , עשיתי NETSTAT כל פורט חיצוני ופנימי שראיתי שם פתחתי. גם ניסיתי לעשות VIRTUAL SERVER לכל פורט חיצוני אל הפורט הפנימי שמופיע בNETSTAT. פשוט כלום , לא מגיע לשום מקום. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום יש לי ראוטר של D-LINK מדגם 6740U הגדרתי לו WIRELESS עם סיסמא (בשיטת WPA-PSK) ואני פשוט לא מצליח להתחבר אליו. ניסיתי גם מה Ultrabook וגם מהאייפון הוא אפילו לא מבקש סיסמא, הוא ישר אומר שלא ניתן להתחבר. אשמח לעזרה, מה עשיתי לא נכון, מה אני צריך לשנות או להגדיר כדי שכן יהיה ניתן להתחבר אליו ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. Started by Spiritus,

אני מתחבר ברשת אלחוטית עם מחשב נייד דרך הראוטר Asus amg640 בהגדרות הראוטר ביטלתי את אפשרות הFirewall ואת הNAT אך לא הצלחתי להתחבר. רק לאחר החזרת אופציית הNAT יכולתי שוב להתחבר. כיצד ניתן לבטל את האופצייה הנ"ל ובכל זאת להתחבר? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, קניתי ראוטר של edimax, חברתי אותו למחשב ומאז האימיול לא מתחבר לי בכלל. אמרו לי שצריך לפתוח פורטים באימיול ובראוטר , אני לא יודע איך עושים את זה. תוכלו בבקשה להסביר לי צעד צעד איך לעשות את זה???? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by 1900GT,

חבר'ה יש לי בעיה רצינית. יש לי רשת עם שני מחשבים . יש לי מודם ECI 270 שהפכתי לראוטר וסוויץ'. הכל היה טוב ויפה עד שהיום בבוקר רשום לי כבל רשת מנותק במחשב הראשי (המחשב חדש בין פחות מחצי שנה). ובמחשב השני (מחשב ישן ומעפן) יש אינטרנט רגיל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכבלים אז החלפתי בינהם וכלום לא עוזר. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס רשת והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. עשיתי ריסט למודם כדי שיהיה עוד פעם חייגן וגם זה לא עוזר. מה לעשות???? זה נראה לי בעיה עם הכרטיס מודם ..... הלוח אם שלי הוא M2N-E של אסוס (כרטיס רשת מובנה). בבקשה מישהו יכול לעזור לי??.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dannygnh,

כל התשתית והחמרה תקינה . הוינדוס פועל תקין רק לאינטרנט לא מתחבר. האם יש למשהו רעיון סביר חוץ מפירמוט ?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. שלום! היום פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס רשת , ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הנה תמונות 2 תמונות שאולי יעזרו לכם nslookup ipconfig /all

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים