רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בעת ההגדרה של רשת ביתית חשוב מאוד שהפיירוול יהיה על "לא פעיל". אחרי שהכל מוגדר כמו שצריך והרשת הביתית פועלת כראוי, האם ניתן להחזיר את הפיירוול למצב "פעיל"? אם לא - מה ההשלכות של המחשב בלי פיירוול פעיל?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים @ בזק בינלאומי כבר כמה שנים טובות.. ועד לשנה האחרונה [והלפני אחרונה : ) הכל היה טוב, פינגים מצויינים, מהירות הורדה טובה.. אבל זה כבר דיי הרבה זמן שהפינגים לחו"ל כבר בלתי נסבלים... במקום שיהיה לי 80 לאירופה יש לי 400.. השאלה היא האם בADSL המצב טוב יותר מבחינת הפינגים? וכמובן שהמהירות הורדה תשאר גבוהה מה גם שהמחירים בבזק זולים יותר וה5 מגה של בזק לא יוצא יקר בהרבה מהאינטרנט 3 מגה בהוט.. בערך 90 שקל יותר לשנה יש המלצות? וכמובן שיהיה אפשר להוריד מהטורנט בלי בעיה :] אגב אין לי פה שום עניין בוויכוחים מי יותר טוב ושאר השטויות פשוט חוות דעת מאנשים שמחוברים לבזק בADSL תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברה, קודם כל, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי, רצוי אחד שמתחבר דרך הUSB, כי זה כנראה יהיה רק זמני.. מאותה סיבה אני גם צריך משהו יחסית זול.. (הייתי נותן תקציב אבל ממש אין לי קנה מידה למחירים...) עוד עניין הוא שיש לי רשת קווית עם ראוטר שמפצל לי ל4 מחשבים, הבעיה שיא שקיבלתי עוד מחשב, איך אני מוסיף אותו לרשת? (אני צריך כאילו עוד חיבור אחד בראוטר...) איזה דרך יש לי לחבר עוד מחשב? ועוד שאלה, אולי קצת טיפשית, אם יש לי גם רשת אלחוטית וגם קווית (בלי שום קשר ביניהם, 2 ספקים שונים והכל שונה), יש לי איזושהי דרך לחבר את שתיהם במקביל ולקבל מהירות יור גבוהה? תודה ויום טוב!!!
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים שמחוברים אחד למודם ואחד למתאם HPNA. הכל היה בסדר עד שאתמול פתאום יש לי עצירות כאלה באינטרנט ולפעמים הוא גם מתנתק. נכנסתי לCMD וכתבתי Ping -n 10 www.yahoo.com והכל היה בסדר(פינג 90)אבל פעם אחת הוא נכשל והיה כתוב Request Time Out ואחרי זה היה כתוב שיש 10% LOSS. ניסיתי לנתק את המודם וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שאני אוכל להעביר רשת בצורה הזו בעצם על גבי קווי הבזק שבקירות ביתי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב אני יודע שזו שאלה שהיא קצת בנאלית אבל אני אשאל בכל זאת כי נמאס לי להחליף ספקיות ותשתיות כל תקופת זמן קצרה. אני כרגע עם נטוויז'ן והוט ובוא נגיד שאני לא הכי מרוצה שבעולם ואני רוצה לעבור לספקית איכותי ולאו דווקא זולה. שמעתי ביקורות טובות על בזק ובזק בינלאומי ואני חושב דווקא ללכת על הספקית הזו... אז מה אתם חושבים?
-
- 43 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע היה לי חיבור של 2 מגה לאינטרנט והייתי מוריד בקצב של 230kb/s שבוע שעבר שדרגתי את החיבור לארבע מגה, אני מקבל כרגע בין 350 ל - 400 מחישוב שעשיתי אני אמור לקבל בסביבות 500kb/s האם אני טועה או שיש פה איזשהי בעיה ועלי לבדוק אותה אשמח לשמוע מה קורה אצלכם לפני שאני פונה לבזק והספק שיבדקו את הקו תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית הכי פשוט שיכולה להיות: 2 מחשבים כאשר אחד המחשבים הוא ה"שרת" או ה"מארח" ובו יש 2 כרטיסי רשת אחד הקרוי External Internet Connection שאליו כמובן מתחבר האינטרנט החיצוני מהראוטר שיש בבית והשני שקרוי Local Area Connection האחראי על הרשת הפנימית בין 2 המחשבים שמתחבר כמובן עם כבר מוצלב למחשב ה"לקוח". עד לפני כ-3 שבועות הכל פעל בצורה תקינה ויפה מאוד: המחשבים היו מחוברים ביניהם באמצעות רשת ביתית שהגדרתי וכך הרצתי אינטרנט משניהם בו זמנית ושיפתי קבצים וכד'...אך לפני כמס' שבועות החלה להופיע לפתע ההודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה". כמובן שברגע שהודעה כזו מופיעה לא ניתן להתחבר לאינטרנט מהמחשב הלקוח לכן תיקנתי את הבעייה ע"י הגדרת IP ידנית בכל אחד מן המחשבים (כמובן ע…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מחובר בבזק(ADSL) ו014(בזק בינלאומי) ואין לי בעיות מהירות.לפעמים.. אתמול למשל לא היו לי, אבל פינגים גבוהים היו. אני משחק בVC-MP ובSA-MP מלפני שנתיים. אתמול קרה משהו מעניין. בתוכנה עצמה שבוחרים סרבר הוא מראה לי פינג של 400(סרבר בגרמניה ששיחקתי בו לפני שנה והיה גג 150) היה נראה לי מוזר, התקשרתי ל014 והם אמרו לי שזה לא בעיה אצלם(באמת זה לא אצלם), כי הנצי אמר לי לבדוק את אותו פינג של הסרבר בCMD ויצא 78!! איך זה יכול להיות? ככה זה עם עוד סרברים, הוא נתן לי גם לבדוק את הפינג של הDNS שלהם ויצא 15. באתר של הVC-MP לא מצאתי כלום לגבי זה. מה אפשר לעשות? *אני לא מעלה שום דבר ולא מוריד שום דבר כשאני משחק*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hello everyone i am glad to join this forum i own a motorola surfboard 4200 cable modem. i heard "here and there" that it is possible to update the firmware of the modem in order be able to get a higher download/upload speed. 1/is it true? 2/how to do it? 3/ do you know any websites with tutorials? thx for your help PS: i don't know if this is against the forum policy to speak about it...so please excuse me in advance if it is... basically i don't think it should be forbiden since the modem is mine and i can do what i want with my stuff.. anyway, please tell me if it is forbiden, and i will edit my post
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית והמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים באותו משחק ברשת,אנחנו משחקים באותו שרת והפינגים מדי פעם עולים. אנחנו משחקים גם עם וונטרילו ובכלל יש לנו פינגים בוונטרילו שאפילו לא שומעים אותנו שמעתי שפתיחת פורטים משהו כזה יוכל לעזור.. אשמח אם אקבל עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הי חבר'ה, לפי מה שבדקתי כאן בחיפוש על מנת לחבר את ה Iphone לאינטרנט אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שתומך ב AP שזה Acsess point (? תקנו אותי אם אני טועה) ואז לחבר אותו באמצעות WiFi , העניין הוא שאני לא יודע איזה כרטיס יעבוד בדיוק ? העדיפות היא לאחד שמתחבר דרך USB . מישהו יכול להביא לי לינק לדגם מדוייק ? עדיפות לחנות כמו KSP או מאזור ראשון-רחובות נ.ב , יש לי כרגע אינטנט בכבלים ללא חייגן עם מודם רגיל דרך כרטיס רשת וסוויצ' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54gl הראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה) איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר? ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בהגדרת הרשת הביתית שלי. עד לא מזמן אני ואחיי היינו מחוברים ברשת ביתית ע"י רכזת, כאשר כולם היו מחוברים אליה כלקוחות ואני הייתי מחובר ישירות למודם וסיפקתי להם את האינטרנט והכל עבד יפה. לא מזמן עברתי לחדר הנמצא מחוץ לבית ועל מנת לפתור את בעיית החיבור לרכזת קנינו כבל של 40 מ' CAT5E וחיברנו לאותו סלוט ברכזת שהיה מחובר בו המחשב שלי פעם. בהתחלה הופתענו לראות כי המחשב לא מזהה כבל מחובר ונלחצנו מאוד, אך לאחר כמה משחקים פשוטים אותרה הבעיה והכבל חובר. אך הרשת, אשר עבדה לפניכן לא חזרה לעבוד והחלטתי להגדיר את הרשת מחדש, אך ללא הצלחה ואף השתמשתי במדריך אשר באתר, אשר לא נשא פרי גם הוא. בסופו של דבר נותרתי עם התקלה חסר אונים. אני מצליח לראות את המחשבים של אחיי ב"מיקומי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104WB ש012 הביאו לי. אני מוריד די אינטנסיבי בUTORRENT ובאימיול וכאחד שמכיר את עולם ה P2P יודע שתוכנות אלו יוצרות עומס ייתר על המודם\ראוטר. בגלל העומס שנוצר במהלך היום, הראוטר מגיע לשעה מסויימת(כול יום בשעה אחרת) שהוא פשוט "מת" , כלומר מפסיק לספק אינטרנט עד שאני מנתק אותו מהחשמל למספר דק' ומחזיר. אני צריך המלצה לראוטר שיחזיק לי מספר קוננקשין רב (כרגע אני על 100) ומספר UPLOAD SLOT גדול. ושלא יקרוס ככה במהלך היום. אני אשמח להשאר עם EDIMAX מכייון שהתפריט של הראוטר מאוד נוח לי ושימושי.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר ויש לי את ה-IP ואת הכתובת הפנימית של המחשב וגם איפשרתי התחברות מרחוק (מהמחשב השני בבית אני מצליח להתחבר). ניסיתי לתת ב-Remote Desktop Connection את ה-IP וסלאש ואז כתובת פנימית אבל זה לא הולך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כף יד מסוג mio p350 אני מעוניין להתקין עליו כרטיס wifi מסוג Spectec miniSD 802.11b Wireless LAN Card איך אני עושה את זה? לא קיבלתי עם הכרטיס דרייברים (והבנתי גם שלא צריך לקבל). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-