רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי, עברתי מ ADSL והוט ואני מעוניין להמשיך ולהשתמש בנתב של DLINK 2760 (תקן N). הנתב מגיע עם הגדרות עבור תשתית ADSL ואני לא מצליח/יודע איך לקפנג אותו לעבוד עם תשתית של הוט: יש לי מודם של הוט TERAYON ואני רוצה לחבר אליו את הנתב. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון . אגב בשירות הלקוחות של בזק בינלאומי יודעים איך לפתוח את ההגדרות לנתב אבל אומרים שאסור להם. אודה לעיצתכם
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר של חברת 3COM מדגם 3CRWE554G72T אך אינני מצליח להגדיר אותו. הכל נראה תקין ולפי מה שצריך להיות. הראוטר מעודכן לגרסא 2.0.10, עובד ועם ההגדרות המתאימות אך אינני יכול להתחבר. חיבור ישיר עובד. בחרתי בLT2P, בPP2P ובמה שאפשר אך ללא הצלחה. אני מחובר לכבלים דרך נטוויזן. יש לי מודם של THOMPSON. אם אתם צריכים עוד מידע, אני אשמח לתת. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קצת פרטים: נתב: d-link i640 מודם: alcatel, 5 leds אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר 3 אנשים שמנסים ברשתות היו פה ולא הצליחו לפתור את הבעיה הכל מוגדר כראוי.. המודם מחובר לנתב... אבל מה בהגדרות של הנתב שאני נכנס ל status כתוב PPPoE Disconnected ושאני עושה Connect לא קורה כלום, זה לא מתחבר, ותאמינו לי שבדקתי ההגדרות נכונות. עשיתי עדכון ל firmware לא עזר אני ממש נואש וממש צריך רשת בבית מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היום החלפתי את המודם שלי בAtech 600e הזה. לפני כן היה לי ALE 130 שהוא USB כמובן , הוא היה מחובר בUSB, והכבל רשת מוצלב מהמחשב השני נכנס לי פה בכרטיס רשת(המובנה בלוח אם..) עכשיו בגל שהחלפתי את המודם למודם רשת הכנסתי כמובן מאחורי המחשב שלי את הכניסה של הרשת עצמה, והצטרכתי לקנות כרטיס רשת שיהיה על PCI ששם יכנס הכבל רשת מוצלב למחשב השני התקנתי דרייברים והכל, למרות הכל הוא אומר שהכבל רשת מנותק וכו'. ניסתי בכל דרך אפשרית להגדיר את הרשת, ואין גם במחשב השני הוא אומר שיש מגבלה ומשהו חסר.. לא יודע. שאני מנסה להגדיר פה עם הממשק של הווינדוס הוא בכלל נותן שגיאה .. התקשרתי לברק 013, הם אמרו שאני צריך להפוך אותו לראוטר או משהו כזה בשביל שהמחשב השני גם יוכל להיות מחובר באינטרנט עם כבל רשת…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב אחד וויסטה ובשני XP ואני מנסה לעשות שאני יוכל גם מהמחשב שיש בו וויסטה להדפיס דרך הרשת הביתית. ניסיתי להגדיר (המדפסת נמצאת במחשב עם הXP..) ולא הצלחתי.. מישהו יכול לעזור לי? (לתת מדריך עם תמונות או להסביר טוב...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
היי חברים. לפני כמה שעות נסעתי וקניתי שני ראוטרים 1043 מ KSP. ראוטר אחד אמור לשמש כראשי והשני כ AP. הלכתי לפי המדריך באתר netcheif וקראתי פה כמה נושאים אבל אני לא מצליח ואני משתגע! הקושחות מעודכנות לגרסא החדשה ביותר של TP LINK. אין הצפנות. Wireless MAC Filtering ריק בשניהם. הראוטר הראשון: Mac: F8-1A-67-51-5D-2C הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.1 DHCP: Enable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC BSSID: F8-1A-67-51-75-DE ראוטר שני: Mac: F8-1A-67-51-75-DE הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.99 DHCP: Disable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC2 BSSID: F8-1A-67-51-5D-2C במסך הסטטוס זה מה שרשום: WDS Status: Assoc... אחרי שאני מגדיר את הראוטר השני ל LAN IP שונה, אני לא מצליח להכנס ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי את כל השיטות מכל מני מדריכים ... כמובן עשיתי בג'י מייל עצמו בהגדרות פעם ניסיתי בשיטת POP ופעם בשיטת IMAP ... בשניהם הגדרתי לפי מדריכים צעד צעד לפי תמונות ממדריכים : שרת נכנס יוצא ..אישור SSL פורט 993...פורט 995 ..... פורט 587 ...ניסיתי את כל האופציות לא עובד !!!! עשיתי ארבע פעמים את אותו תהליך מכל מדריך (חלקם אומרים להכניס פורט אחר... וגום ניסיתי...) למישהו יש פתרון ? :-\
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
לא מצליח להגיע אפילו ל10k בutorrent מה לא בסדר?(מהירות אינטרנט 700k) לא שיניתי כלום באפשרויות...צריך לשנות?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עזבתי את בזק והתחברתי לתשתית הוט במהירות 100 מגה. כשהטכנאי סיים להתקין את המודם הוא ביצע בדיקת מהירות (לתשתית בלבד, עוד לפני שהוכנסו פרטי הספקית) וראיתי בו עיני 105 מגה. שמח ומאושר התקשרתי ל018 ( מאוד מרוצה מהם עד כה) כדי להודיע להם על המעבר מתשתית בזק להוט. לאחר הכנסת הגדרות הספק למודם התחלתי בבדיקות מהירות, בארץ ובחול. מה רבה היתה אכזבתי שקיבלתי תוצאות של מקסימום 50 מגה בspeedtest בארץ(!) ובחול הגעתי בין 15 ל50 , תלוי בשרת. בשיחה שערכתי עם המוקד הטכני של 018 נטען שהבעיה היא במודם/ראוטר של הוט ואין לי מה לעשות אלא לדבר איתם. קצת מוזר לאור הראייה שבדיקת מהירות תשתית בלבד מגיעה ל100 מגה בלי בעיה. האם הבעיה בספק 018? בראוטר/מודם של הוט? ( לא מתחשק לי להגדיר א…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרשת בנויה מ-5 מחשבים 3 WIN 98 1 WIN 95 ואחד WIN XP HE כל תכונות הרשת עובדות פרט ליכולת להדפיס ממחשב עם WINXP (אני רואה את המדפסת המשותפת - מצליח לתת הדפסה אבל מקבל שורה שכתובה בגיברריש). תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי נתב של D-Link 524 ומאז אני לא יכול להוריד שום דבר ב Emule. מה אני צריך להגדיר ואיך על מנת לתקן את המצב? תודה רבה לכם אייל
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה ממש מוזר... המליצו לי על הקליינט הזה כי אמרו שהוא ממש מצוין... למרות זאת, ואחרי שהגדרתי את מה שצריך (פורט מתאים, אין לי פירוול, הגדרות בהתאם לאשף של התוכנה ובהתאם למהירות האינטרנט שלי- 2.5MB/250KB) עם חיבור כמו שלי אני אמור להוריד בסביבות ה-300-320KB, למרות זאת אני מוריד "רק" על 100KB... וזאת הורדה מטראקר פרטי עם 1000 SEEDS... זה ממש מוזר. לעומת זאת ה-UPLOAD עובד טוב... אני מעלה על 30KB. אני אשמח שמישהו יוכל לעזור, כי זה ממש מציק. תודה לעוזרים מראש
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב החדש שלי מחובר לראוטר Edimax באופן אלחוטי,אני צריך להגדיר פורטים של האימיול או משהו כזה,אבל אני לא מצליח כי עדיין יש לי Low ID אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי?! פתחתי ב"חריג" בחסימת אבטחה את הפורטים הנכונים ועדיין זה לא עוזר... יש למישהו מושג מה עוד צריך לעשות?! גם כיביתי את הפיירוול וזה נשאר ככה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מאתר ftp אני ניכנס לאתר בלי בעיה אבל לא מצליח להוריד כלום בבקשה עיזרו ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מוריד רגיל זה מוריד לי על 30 ניסיתי את התוכנה Rapidleacher זה בכלל לא הוריד לי ממנו.... ניסיתי דרך פלאשגט וגם לא עזר תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך אפשר להעתיק את הפרוקסי למסמך טקסט מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.php?port=&type=Anonymous&ssl=&country=&latency=&reliability=&sort=reliability&desc=true&pnum=12#table כאן יש הסבר קטן אבל לא כל כך הבנתי http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כיצד אפשר לשמור פרוקסי מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.htm כאן מסבירים איך עושים את זה http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm אבל לא הבנתי איפה אני אמור להדביק את הקוד
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחרונה אני סובל מקשיים להוריד דרך הדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר). לא משנה מאיזה אתר זה, גם אם זה מוואלה או http://download.cnet.com/. אחרי כמה זמן של הורדה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח file could not be saved because the source file could not be read באקספלורר יש הודעה דומה- the connection with the server was reset. רק אחרי כמה פעמים אני מצליח להוריד את הקובץ. ניסיתי בעוד שני מחשבים בבית ויש את אותה הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום וברכה, כבר שבוע שאני לא מצליח להוריד שום קובץ מהאינטרנט. אני לוחץ על הורדה של הקובץ ואז פתח וזה פשוט מראה שזה עומד להתחיל את ההורדה אבל הוא לא ממשיך לטעון. (הוא לא מראה כמה זמן נשאר להורדה אלא רק מה הגודל של הקובץ) אני אשמח לעזרה בנושא, שבת שלום!
-
- 8 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. עד היום השתמשתי בפקודות הבאות כדי להחליף IP: ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp לאחרונה חיברתי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR340G. מיותר לציין שהשיטה הישנה כבר אינה עובדת. יש דרך לגרום לעניין לעבוד עם הראוטר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-