רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אני רוצה לקנות USB WiFi Adapter, שיהיה למקרים שמחשב מסוים נמצא במיקום שלא מתאים לחיבור חוטי. מערכות ההפעלה שאני משתמש בהן הן Windows, ו-Linux. סוג המחשבים הוא Desktop, ומיני מחשבים, לדוגמא Raspberry Pi. יש דגם שידוע ככזה שנתמך בהכל ועובד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם בתמונה אתם רואים האלחוטי זה UZIMXP זה אבא שלי משתמש באלחוטי למה הוא לוקח -79 DBM? וQUAILTY 20 זה בסדר?..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שימו לב אתם יכולים לשפר את מהירות הגלישה שלכם כולל UP ופינגים במשחקים בלי להוסיף שקל או שינוי חבילה וגם לא בעזרת תוכנה + לא משנה באיזה חברה אתם מחוברים איך? משהו שקרה לי ובגללו גיליתי את האופציה שלי לפחות היתה נסתרת משהו.... ביקשתי ניתוק מהחברה אליה אני מחובר בגלל פינגים גבוהים במשחקי רשת אחרי המון ניסיונות לשיפור העבירו אותי לבסוף לנציג שימור לקוחות שהציע לתת לחיבור שלי עדיפות בשליחה ובקבלת מידע על פני משתמש רגיל(שעד לפני שניה הייתי כזה) התוצאה? גלישה יותר מהירה ופינגים נמוכים משמעותית במשחקים עצה שלי-תעשו את אותו הדבר אבל לא להתייאש ללכת עד הסוף זו ההצעה האחרונה שהם יציעו ממולץ ;D
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , איך אני יודע איזה שם הראוטר שברשותי והדגם ללא לראות על המכשיר ,הכוונה רק דרך המחשב , ניתן לבדוק דרך ה DOS , משהו ? זה חשוב לי . ושנית אם אני לא מצליח להיכנס לדף הראשי של הראוטר , הכוונה אני לא יודע שם משתמש וסיסמא מה עושים ? יש סיסמאות ברירת מחדל , או משהו לחדור לזה ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה בעצם מחשב עם כרטיס מסך . קופסא אחת לכל השירותים טלפון + אינטרנט + ראוטר + טלוויזיה . חבילה 200/10 , 200 מגה הורדה ,10 העלאה. מודם לתמיכה באינטרנט למהירויות הגבוהות ביותר בשוק. +מתאם לרשת ביתית קוויות על גבי הכבלים . אפליקציות ממיר פייסבוק, Media Center, Youtube דפדפן ומגוון אפליקציות מתקדמות על מסך הטלוויזיה המאפשרים ללקוחות ליהנות ולנהל את צריכת המדיה והתקשרת מפלטפורמה מרכזית אחת. שירות Picture in Picture PIP - אפשרות לצפות בשני ערוצים במקביל, כאשר הצופה קובע מה הערוץ הראשי הגדול ומה המשני הקטן והמיקום שלו במסך, טוב לפרסומות או הפסקות במשחקי ספורט. ממשק ויזואלי עם תמונות לתכנים ולוגו לכל ערוץ. ערוצים מועדפים לפי סדר, סינון הקלטות שטרם נצפו , תיקיית הקלטו…
-
- 75 תגובות
- 30.3k צפיות
- 1 follower
-
-
^^ זה הראוטר: http://www.alice-wiki.de/images/2/29/Siemens_SL2-141-I_th.jpg הסתכלתי ב QOS בראוטר אבל לא הבנתי איך משתמשים בזה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, האם ניתן להעביר אינטרנט מהנתב אל החדר? יש לי קו טלפון בקיר בשני הקצוות (bt431a) האם ניתן לחבר ממד אחד את הנתב ומהצד השני אם המחשב ולכבל אינטרנט קווי? האם קיים מתאם BT431A ל rj45?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עדיין אין ADSL וגם אין אינטרנט בכבלים אצלי באזור, ואת האמת זה כבר עולה לי על העצבים. מתי אמרו, 3 שנים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני חיבורי אינטרנט בבית לכל אחד קו משלו האם יש דרך לעשות שיתוף ובכך להכפיל את הרוחב פסלמחשב אחד? יש לי ראוטרים ויש לי כ. אלחוטי לכל מחשבבנוסף לכ.רשת רגיל. או לתת עדיפות לתוכנה מסויימת לשימוש ברוחב פס השני + הראשון?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר סלולארי (שהוא גם תומך קווי בזק) רציתי לדעת אם יש הבדל בין ראוטר 4G עם יציאה USB שאליו מחברים דונגל סלולארי או SIM שמחברים ישירות לראוטר מה עדיף ? ישנה עוד אפשרות לקנות ראוטר סלולארי שהוא מיועד נטו לסלולאר הוא נראה כמו מכשיר סלולארי והוא גם זול מתחיל ב 219 שקל BOON 4G ? חייב עזרה מתלבט ! נ.ב. חיפשתי ראוטר תומך 5G אבל הוא נורא יקר יכול להגיע ל 2000 שקל אין משהו זול כרגע אז אני אסתפק ב 4G .
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במשחקי רשת, בעיקרון COD MW2 לאחרונה, יש לי בעיה שהמשחק רוב הזמן רץ חלק אבל כל נגיד חצי דקה יש לאג של כמה שניות שפשוט דופק חלק גדול מההנאה. אצל אבא שלי שיחקתי ויש תשתית של בזק וספק אקספון ואין לאגים בכלל. עכשיו רציתי לשאול איך אני מברר אם יש בעיות חיבור עם הראוטר (אלחוטי קליטה מלאה והורדה כמו בחבילה) וגם אני רוצה לדעת איך אני יכול לברר אם הבעיה היא בספקית או בתשתית. כי אם זה הראוטר זאת בעיה שלי, אבל אם זה מהספקית או התשתית אני אנסה לעבור. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי שלום אני ביצעתי שידרוג ל100 מגה אצל בזק וצריך להחליף את הנתב יש לכם המלצה לנתב טוב שבזק נותנת הנתב משמש אותי מעבר למחשב נייד וניח גם לעבודה עם סטרימר שטח הבית לא גדול כ96 מטר רוצה לקחת את הנתב הכי טוב שאני יכול תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם שיחליף לי את הראוטר be של בזק. לשימוש עם חיבור dsl. קיימת חייה כזאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תשתית קוית בכל הבית ודרוש לחבר שלוש עמדות. - רציתי לדעת איזה נתב+מודם הכי כדאי לקנות? - שמתי לב שרוב הנתבים כוללים אפשרות אלחוטית, האם כדאי לי לקנות נתב כזה (בגלל המבחר) או שעדיף עדיין לחפש נתב+מודם חוטי? תודה TANGUSH
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]חברים יקרים, במהלך החג חוו חלק מגולשי האינטרנט איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל בלבד וזאת עקב עומסים חריגים בשימוש. עומסים אלו, באו לידי ביטוי בעלייה חדה של כ- 150% בכמות הגולשים בו זמנית והסתיימו עם צאת החג, כך שהשירות שב לקדמותו. חשוב לנו לציין כי עקבנו אחרי כל התלונות ברשת בכלל וכאן בפרט. גולשים שעדיין חווים תקלות בגלישה, מוזמנים ליצור איתנו קשר המייל שנמצא בחתימה שלי לוטם בזק בינלאומי[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי חיבור בחייגן , ומאז שהבאתי ראוטר זה הפך לאיי פי קבוע. אם איזו תוכנה או פקודה גורמים לאיי פי להשתנות ?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ניסתי עם התוכנות serv-u וbulltruf ftp (משהו כזה) ולא הצלחתי אבל בסרבר הצלחתי. יש איזה שיטה הוא שפשוט עשיתי איזה טעות ובגלל זה לא פעל לי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מודם ADSL מסוג Alcatel Speedtouch. שיניתי אותו שיהיה גירסת pro והוא עושה עכשיו את ה PPTP ו-NAT. אני מעוניין לשנות את הכתובת שלו מ- 10.0.0.138 לכתובת אחרת 192.168.0.1 או לשנות לו את ה netmask ל- 255.0.0.0. למישהו יש מושג איך? תודה יובל
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי נקודת אינטרנט (וטלפון) בסלון, עכשיו אני רוצה להעביר את המחשב לאחד החדרים. הבעיה שהחדר לא סמוך לסלון, ככה שיש מרחק קצר. לצערי ה WIFI לא קולט טוב לחדר, ראוטר אם קליטה מסריחה. בכל אופן לעשות נקודה חדשה זה עלות של איזה 150-170 שקל הבנתי, מוגזם. יש לי אפשרות למשוך כבל מהסלון לחדר שנראית לו יותר ריאלית, אז יש לי כמה שאלות בנושא: 1- זה שהכבל ארוך (יהיה באורך 10 מ' אני מאמין, משהו באיזור) יפגע באיכות האינטרנט ? לא נראלי, אבל אני שואל בכל מקרה, לא מתאים לי ניתוקים סתם 2- איזה כבל עדיף להעביר ? אני יכול להעביר RJ11 ולהשאיר את הראוטר בחדר (אפשרות פחות טובה כי ה WIFI בסלון ידפק), או להעביר כבל RJ45 מהסלון לחדר ? איזה מהם אמין יותר ? 3- איך אני יודע שהכבל איכותי? הכבל RJ45 הוא …
-
- 27 תגובות
- 24.8k צפיות
- 1 follower
-