עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by crik,

שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  2. הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום כיום אני מחובר לראוטר בכבל cat5e עכשיו אני שוקל להזמין מaliexpress כבל של cat7 יהיה שיפור במהירות? אני לצערי לא מחובר לסיבים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by AmL1,

אני קונה 3 מחשבים עם כרטיס הרשת EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG בין אחד המחשבים לראוטר מפריד קיר ממ"ד ושני המחשבים האחרים נמצאים בקומה מעליו... תיהיה בעיה כלשהי של קליטה?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2007 בשעה 19:38:36 מישהו?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.

6. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אנימשתמש כבר שנים בUTORRENT. לאחרונה שידרגתי מ2.5 מגה ל- 12 מגה אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי בקצבי ההורדה. אני גולש בהוט עם 012 אבל ללא חייגן וכן עם ה- 1043ND. לכן יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לי לעבור לשימוש בחייגן? 2. האם יש הגדרות מיוחדות שעלי להגדיר בנתב? הגדרתי פורט אקראי ועשיתי פורוורד אליו. האם לבטל את הפיירוול בנתב? 3. לפעמים כשאני כן מוריד כמויות גדולות, הראוטר מאבד את הצפון ומתנתק לגמרי מהרשת. רק ניתוק מהחשמל עוזר. מישהו מכיר בעיה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by maormark,

שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nivz,

רוצה לפתוח אתר וצריך מקום אחסון, דומיין כבר יש. קהל היעד הוא אך ורק ישראלים, ואני צריך מקום אחסון בסיסי מאודדד (HTML בלבד לפחות בהתחלה, מקום קטן ותעבורה מינימלית) לא חובה תיבת מייל. בקיצור בעיקר שיהיה זול וכמובן רוב הזמן אונליין... (כמה שפחות תקלות) המלצות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. ללא תוכן

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by 1nstall,

שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. הבעיה קצת מוזרה וכבר מספר ימים שאני חופר ברשת ובהגדרות של הנתב- נאדה. 1) הגדרתי לקליינט הטורנטים שלי את הlisten port (ף18987). 2) נכנסתי לנתב, שמתי את הגדרות הפיירוול על 'מקסימום' (חוסם תעבורה נכנסת ויוצאת למעט מה שהוגדר לו) ופתחתי את הכניסה לפרטוקולים UDP וTCP בפורט המדובר (source port-any, destination port-18987). 3) נכנסתי לקליינט, הרצתי טורנט מטראקר פרטי- עובד. הDHT מחובר, הקליינט רושם שהLISTEN PORT IS OPEN. 4) ניסיתי לבדוק הרצה של טורנט פופולרי שהורדתי מסתם אתר- לא עובד. ניסיתי עם טורנטים אחרים ממספר אתרים- כנ"ל. בכל הטראקרים אני מקבל connection error, או no response. 5) נכנסתי לראוטר, ביטלתי חומת אש- הטראקרים עובדים. ניסיתי לעשות חסימה לטראפיק נכנס אבל הרשאה גורפת ל…

• 3 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. Started by WarNet,

היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by ניסן פ.,

כבר כמה זמן שאני פותח את האקספלורר ודף הבית שלי הוא זה: http://searchweb2.com/ ניסיתי כמה פעמים לשנות אותו וזה לא עוזר.. (עד עכשיו השתמשתי בוואלה) מה צריך לעשות כדי לשנות אותו?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Samoth,

היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  17. קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אבל לא מצאתי לינק ישיר לקנייה בארץ. מישהו יכול לתת כאן לינק מתאים לקנייה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Classify,

שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, ברשותי שני מחשבים שמחוברים דרך כבל רשת מוצלב. אז נתחיל ככה, בהתחלה הכל עבד מצוין, יום אחד המחשב השני פשוט הפסיק לקלוט את הכבל רשת והתחיל לרשום "כבל רשת מנותק" אע"פ שהוא היה מחובר והמחשב השני קלט את הרשת אך רשם: "קישורית מוגבלת/חסרה". בהתחלה חשבתי שזוהי בעיה בכבל רשת והלכתי לקנות כבל רשת חדש, קניתי כבל רשת וחיברתי בין שני המחשבים. אך בכל זאת זה כך, ישבתי והכנסתי-ניתקתי בכל מחשב את הכבל כמה פעמים כדי לבדוק מה הבעיה אך ללא הצלחה. במחשב הראשון הוא מזהה את הרשת, רושם "מקושר-כולל חומת אש" והמנורה של הכבל רשת דולקת (צבע ירוק) אך המחשב השני לא מזהה את הרשת ואת הכבל עצמו-הוא רושם "כבל רשת מנותק" והמנורה של הכבל רשת דולקת בצבע אדום-כתום. ניסיתי כל מה שיכלתי ולא מצאתי לזה פתרו…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by ZacNaboot,

הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה להרצליה. מכיוון שאין NGN בהרצליה, חשבתי על UFI. למישהו פה יש נסיון איך ה- UFI של HOT עם בזק בין-לאומי \ 014 עובד באיזור הרצליה? התעסקות בעיקר עם Usenet, Ventrilo ומשחקי רשת. יש לציין האם לקחתם חבילת גיימרים אצל 014, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אהלן חברים בבית של חברה שלי יש להם בעיה ארוכה עם הקליטה שבעיקרה בגלל שהוט סיפקו להם את המודם שהוא גם ראוטר הארור HOTBOX שהטווח שלו בדיחתי למי שלא יצא לחוות אותו. מצרף שרטוט של הבית המודם נמצא בממ"ד וכשהם עברו לבית(לפני תקופת האלחוט) הם העבירו כבלי רשת בתוך הקיר מהממ"ד לשני חדרי השינה הקטנים ככה שעד לאחרונה הם הסתדרו רק שעכשיו יש בבית 2 טלוויזיות חכמות ונייד שלא מקבלים קליטה בכלל. בקיצור השאלה היא כזאת וכאן אני צריך את עזרתם, מה הפתרון הכלכלי ביותר לבעיה במידה ורוצים קליטה טובה בבית? ניסינו לשים מגדיל טווח בסלון אבל זה לא הגדיל את הטווח מספיק, ובסלון יש נק' של הוט שאפשר לשים בה את המודם אבל זה אומר לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים לחדרי השינה הק…

23. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by alex15,

איך לפתוח בראוטר החדש EDIMAX BR6524N ... 1- להיכנס ל GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->PORT FORWARDING או GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->NAT -->VIRTUAL SERVER - 2 איזו פעולה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by RJ1,

אהלן! הנתב שלי הפסיק לעבוד, הנורה של המערכת לא עוברת למצב מהבהב ונשארת כבויה, לפי הספר הפעלה זה אומר שיש בעיה. ניסיתי לעשות לו פקטורי ריסט אבל גם זה לא עזר. כשאני מתחבר בכבל לנתב הוא מנסה לאתחל את עצמו אבל לא מצליח להישאר יציב וליצור קשר עם המחשב. בסופו של דבר אין לי גישה לנתב, לא דרך CMD ולא דרך הדפדפן. קצת חבל שנתב כזה הולך אחרי 3 שנים. יש מה לעשות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.