רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי פירמט ועכשיו אין לו אינטרנט. לפי מה שהבנתי הוא כנראה לא התקין את הדרייבר של הכרטיס רשת. הבעיה היא שאין דרך לזהות איזה כרטיס רשת יש לו, הוא לא יודע. הרצתי אצלו אברסט ובלשונית של הnetwork מופיע לי nvidia nforce 430 lan controller זה הגיוני? בלשונית של הDMI בתוכנה מופיע לו ACER בתור הלוח אם, Aspire t160 בתור הדגם. ב summary בלוח-אם name רשום Acer sc51gm ובצ'יפסט מתחת רשום nvidia geforce 6100 amd hammer. הגעתי לדף הזה: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html ויש שם כל מיני דרייברים של הלוח אם, כדאי להוריד אותם? הוא לא התקין דרייברים של הלוח אם אחרי הפירמוט, אבל העניין הוא שהמודם מחובר לכרטיס רשת חיצוני. איך אפשר לברר ולהוריד דרייבר מתאים?…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלום אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום פה.... בניתי קנטנה מפחית שימורים, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB עם אנטנה מתפרקת אם אני מפרק את האנטנה ומחבר את הכרטיס ישירות לקנטנה, בלי כבל בינהם, העוצמה גדלה ואני קולט רשתות יותר טוב אם אני מחבר כבל מאריך RP-SMA בין הכרטיס לקנטנה, אני לא קולט את הרשתות פרטים לגבי הכבל, זה כבל באורך של 9 מטר שנקנה מאיביי http://www.ebay.com.au/itm/9m-30FT-RP-SMA-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-Wireless-network-card-/281103481535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 בדקתי את הכבל שאין בו נתק והוא בסדר השאלה שלי היא כזאת האם האיכות שידור יורדת בגלל האורך של הכבל, והפתרון זה לחתוך ולקצר אותו או שהאורך לא אמור להשפיע עד כדי כך, ופשוט האיכות…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כיום אני מחובר לראוטר בכבל cat5e עכשיו אני שוקל להזמין מaliexpress כבל של cat7 יהיה שיפור במהירות? אני לצערי לא מחובר לסיבים
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני קונה 3 מחשבים עם כרטיס הרשת EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG בין אחד המחשבים לראוטר מפריד קיר ממ"ד ושני המחשבים האחרים נמצאים בקומה מעליו... תיהיה בעיה כלשהי של קליטה?[br]פורסם בתאריך: 20.12.2007 בשעה 19:38:36 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.
-
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אנימשתמש כבר שנים בUTORRENT. לאחרונה שידרגתי מ2.5 מגה ל- 12 מגה אבל אני לא מרגיש שיפור משמעותי בקצבי ההורדה. אני גולש בהוט עם 012 אבל ללא חייגן וכן עם ה- 1043ND. לכן יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לי לעבור לשימוש בחייגן? 2. האם יש הגדרות מיוחדות שעלי להגדיר בנתב? הגדרתי פורט אקראי ועשיתי פורוורד אליו. האם לבטל את הפיירוול בנתב? 3. לפעמים כשאני כן מוריד כמויות גדולות, הראוטר מאבד את הצפון ומתנתק לגמרי מהרשת. רק ניתוק מהחשמל עוזר. מישהו מכיר בעיה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נניח ויש לי בית/דירה, האם עדיף שני ראוטרים בינוניים שיעלו ביחד 500 ש"ח או שעדיף ראוטר בודד שיעלה 500 ש"ח אבל מן הסתם יהיה יותר טוב. הכוונה מבחינת כיסוי השטח, מהירות ויציבות. כמובן ששני הראוטרים מחוברים קווית.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצה לפתוח אתר וצריך מקום אחסון, דומיין כבר יש. קהל היעד הוא אך ורק ישראלים, ואני צריך מקום אחסון בסיסי מאודדד (HTML בלבד לפחות בהתחלה, מקום קטן ותעבורה מינימלית) לא חובה תיבת מייל. בקיצור בעיקר שיהיה זול וכמובן רוב הזמן אונליין... (כמה שפחות תקלות) המלצות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות בשביל לשפר את טווח הקליטה בבית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום חברים, בבית של חברה שלי ממוקם הראוטר בקומה הראשונה - הראוטר הינו ראוטר של סימנס שסופק ע״י אורנג׳ http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/ לא מזמן העברו את מגורינו אל עבר המרתף, וכצפוי, קליטת הwifi איומה עד לא קיימת כלל. יש לציין שבמרתף יש שקעי LAN שמחוברים לראוטר, אך דרוש גם wifi. מה צריך לעשות, איזה ציוד לקנות, אילו הגדות וכו׳ וכו׳ יש לעשות על מנת לקבל קליטת wifi טובה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבעיה קצת מוזרה וכבר מספר ימים שאני חופר ברשת ובהגדרות של הנתב- נאדה. 1) הגדרתי לקליינט הטורנטים שלי את הlisten port (ף18987). 2) נכנסתי לנתב, שמתי את הגדרות הפיירוול על 'מקסימום' (חוסם תעבורה נכנסת ויוצאת למעט מה שהוגדר לו) ופתחתי את הכניסה לפרטוקולים UDP וTCP בפורט המדובר (source port-any, destination port-18987). 3) נכנסתי לקליינט, הרצתי טורנט מטראקר פרטי- עובד. הDHT מחובר, הקליינט רושם שהLISTEN PORT IS OPEN. 4) ניסיתי לבדוק הרצה של טורנט פופולרי שהורדתי מסתם אתר- לא עובד. ניסיתי עם טורנטים אחרים ממספר אתרים- כנ"ל. בכל הטראקרים אני מקבל connection error, או no response. 5) נכנסתי לראוטר, ביטלתי חומת אש- הטראקרים עובדים. ניסיתי לעשות חסימה לטראפיק נכנס אבל הרשאה גורפת ל…
-
- 3 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
היי,בסופ"ש האחרון והיום גם כל דבר שאני מוריד...יורד לי במהירית של 8K ומטה כאשר יש לי 2.5M(מהירות הורדה=330K) לאחר יום של שיחות ארוכות עם בזק-תשתית ונטוויז'ן-ספקית. ביום חמישי צריך להגיע אליי טכנאי כדי להתחבר עם לפטופ במקום המחשב ולסדר לי את הבעיה. שני החברות בטוחות,כל אחד בנפרד שאני מקבל 2.5M. עשינו reset חומרתי ותוכנתי לנתב.לא עזר. הגדרנו את כרטיס הרשת ל-100MB FULL DUPLEX.לא עזר. התחברתי לשרת של בזק ובדיקה באתר הזה : http://speedtest.bezeq.co.il/index.html הראתה ברוב המקרים שמהירות ההורדה שלי פחות מ-1M. מה שמוזר זה שאחרי כל הפעילות הזו של בזק כשאני נכנס ל : http://speedtest.net/ אז זה נכשל כמו בתמונה הנ"ל פעולה נוספת שעשינו היא בשורת פקודה: netsh int reset גם לא עזר.…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני פותח את האקספלורר ודף הבית שלי הוא זה: http://searchweb2.com/ ניסיתי כמה פעמים לשנות אותו וזה לא עוזר.. (עד עכשיו השתמשתי בוואלה) מה צריך לעשות כדי לשנות אותו?? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אבל לא מצאתי לינק ישיר לקנייה בארץ. מישהו יכול לתת כאן לינק מתאים לקנייה?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק ואינטרנט במהירות 40MB, כמה מטרים ליד ומאחורי קיר יש לי מחשב נייד שרואה עוצמת אות חלקית (בערך 3 מתוך 5 קווים) ומקבל מהירות של ~10 MB\S כשאני מקריב את הנייד לראוטר מהירות האינטרנט מסתדרת. הנייד הוא HP PROBOOK אם זה משנה. מה הפתרון המוצלח ביותר שאפשר לעשות? לקנות ראוטר טוב יותר בטח יהיה קצת יקר, ראיתי את המוצר הזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=4151 האם הוא יעזור לי? איזה מוצר כדאי לי לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים שמחוברים דרך כבל רשת מוצלב. אז נתחיל ככה, בהתחלה הכל עבד מצוין, יום אחד המחשב השני פשוט הפסיק לקלוט את הכבל רשת והתחיל לרשום "כבל רשת מנותק" אע"פ שהוא היה מחובר והמחשב השני קלט את הרשת אך רשם: "קישורית מוגבלת/חסרה". בהתחלה חשבתי שזוהי בעיה בכבל רשת והלכתי לקנות כבל רשת חדש, קניתי כבל רשת וחיברתי בין שני המחשבים. אך בכל זאת זה כך, ישבתי והכנסתי-ניתקתי בכל מחשב את הכבל כמה פעמים כדי לבדוק מה הבעיה אך ללא הצלחה. במחשב הראשון הוא מזהה את הרשת, רושם "מקושר-כולל חומת אש" והמנורה של הכבל רשת דולקת (צבע ירוק) אך המחשב השני לא מזהה את הרשת ואת הכבל עצמו-הוא רושם "כבל רשת מנותק" והמנורה של הכבל רשת דולקת בצבע אדום-כתום. ניסיתי כל מה שיכלתי ולא מצאתי לזה פתרו…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הפעלתי את האפשרות של גישת HTTP לנתב מWAN אבל אני לא יודע אם איזה פורט אני נכנס נ.ב. ניסיתי פורט 80 ופורט 8080 (כמו בנתב הקודם שהיה לי) אבל זה לא עובד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה להרצליה. מכיוון שאין NGN בהרצליה, חשבתי על UFI. למישהו פה יש נסיון איך ה- UFI של HOT עם בזק בין-לאומי \ 014 עובד באיזור הרצליה? התעסקות בעיקר עם Usenet, Ventrilo ומשחקי רשת. יש לציין האם לקחתם חבילת גיימרים אצל 014, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-