רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום כאשר אני נכנס לחלק מדפי האינטרנט הדפדפן מודיע לי שיש RSS ושואל אם לאשר לו או לא - מה זה בדיוק? תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים ומסך אחד; המחשב הראשון להורדות והשני למשחקים. מכיוון שיש לי מסך אחד, חשבתי לחבר אותם ברשת ולהשתמש במחשב להורדות דרך המחשב למשחקים באמצעות רשת. איך אפשר לעשות את זה, אם בכלל?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כיצד אני יכול למדוד כמה ג'יגות אני מוריד בחודש? בתודה מראש עריכה: אם זה עוזר אני עם נתב מדגם ECI 270PR.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האנטרנט :-[ אז ככה באתחלה כל פעם שהיתי בשרת לא משנה בדרך כלל עם 70-100 פןמע לאחר 40 דקות הפינגים צנחו ל 200-300 ואז היתי צריך להתנתק ולהתחבר שוב לאנטרנט ואכשיו הוא אפילו לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי ב BATTLEFIELD 2 :-\ :'( מה זה ? אח והשרת שדיברתי עליו הוא גם מ BATTLEFIELD 2
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכ.רשת אלחוטי (מעדיף USB). לשימוש ברשת בין שני מחשבים מערכות הפעלה 98 וXP כאשר הXP נמצא על לפטופ וה98 עלDESKTOP. הכרטיס רשת הינו ל98. מעוניין לדעת תאימות בין מערכת הפעלה לכ.רשת ועוצמת קליטה סבירה לשימוש ביתי.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש הבדלים ביניהם? כי עם האמביט 4 שנים לא הייתה לי בעיה אחת, ופתאום ליפני כמה ימים האינטרנט התחיל להיתנתק לי כל כמה שעות, אז בקשתי מהם להחליף את המודם. טעות או לא? זה מודם בעייתי (חוץ מזה שהוא מכוער)?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים שמחובר לראוטר אלחוטי של 3COM. לראוטר מחוברים 2 ניידים אלחוטית ו-1 נייח חוטית. יש אינטרנט בכל המחשבים והכל טוב ויפה. השאלה - האם יש אפשרות לחבר את 3 המחשבים ברשת ממש - ז"א שכל מחשב יוכל לראות את ה-2 האחרים ולשתף קבצים בינם? האם צריך חומרה נוספת או שראוטר מסוגל ליצור קבוצת עבודה שכזו?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית לרואטר של WOW ECI b-focus 352 אחד בכבל והשני באלחוט. הרשת בסבבה שלה ואני יכול להעביר קצבים ולשחק ברשת. הבעיה היא שהתקשורת איטית ביותר ! 3K\S בהעברת קבצים ואני מקבל פינגים של 1000+ במשחקים ברשת. מה לעשות ? מה הבעיה ברשת ? תודה רבה לעונים נב. התקשורת באלחוטית מוצפנת. יש מצב שזה יכול להאיט את התקשורת ?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת בבית בין שני מחשבים ע"י ראוטר 3com אבל אני מנסה לעשות שיתוף קבצים ולא מצליח ממש כי רק מחשב אחד יכול להתחבר לשני עקבתי ועשיתי את כל מה שהיה כתוב בnetchief ויש כמובן אותו workgroup מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ברשותי firewall מובנה בראוטר וכתוכנה. האם זה מיותר להתקין תוכנת פיירוול בנוסף לזה הקיים באופן מובנה בראוטר? ואינו מספק הגנה "משופרת"?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בשקט בשקט, דווקא ספק אינטרנט קטן ופחות אהוב עושה את הצעד שאליו כולם חיכו. לפני כחצי שנה הוט הציעה לראשונה את מהירות העלאה זו ללקוחות הפרטיים אך המחירים היו בשמיים, לאחר מכן בזק הציעו בתגובה את מהירות 5 המגה, גם היא במחיר יקר. בשני המקרים נפתחו כאן דיונים ארוכים אך דווקא כש012 יצאה ביום שני הזה במבצע עם פירסום בטלויזיה אני לא רואה שמישהו כאן כתב על זה משהו. אז או שהייתם עסוקים במשהו אחר או שכל אחד פה טחון ומשלם 200-300 שקל לתשתית וספק על מהירות 5 מגה או מהירות העלאה 512. אז למשתמשים הממוצעים שבינינו הרי לכם המחירים החדשים: מהירות 256 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר של 1 וחצי רגיל 96 שקל לתשתית הכבלים ול012 ביחד. מהירות 512 העלאה, הורדה 1 וחצי - במחיר 115 לתשתית הכבלים ול012 בי…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב חברס, אני לא מבין בגרוש בעניין לכן אני צריך את עזרתכם יש לי שני מחשבים אחד ישן אחד חדש. אני רוצה לעשות בינהם רשת אלחוטית, המחשבים דיי רחוקים אחד מהשני. עכשיו, התקשרתי לנטוויז'ן, אמרו לי נתב של אדי מקס ב565 ש"ח, וכרטיס רשת אלחוטי ב180. אין לי מושג מה העלויות של הדברים האלו, אבל לפי מה שאני מכיר את נטוויז'ן הם לא הכי זולים. אז בקיצור. איזה נתב ואיזה כרטיס רשת מומלצים בתקציב הזה. תודה !!! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חברה HELP לא עובד לי האימיול אחרי שהתקנתי ראוטר הראוטר מסוג DI-604 צריך עזרה...
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי קראתי את המדריכים באתר אבל משהו לא מסתדר לי, במחשב הראשי(שמחובר ישירות לרשת,מדפסת,סורק) הוספתי כרטיס רשת חדש כי ה onbord תפוס בחיבור למודם עכשיו במחשב הראשי מופיע לי ככה בnetwork conncetins: 1.חייגן לאינטרנט החייגן הוא דרך הכרטיס רשת onbord 2.אייקון של הכרטיס רשת on bord 3.אייקון כרטיס רשת חדש במחשב השני: 1.אייקון כרטיס רשת onbord עם X הוא דפוק 2.אייקון כרטיס רשת חדש שהתקנתי מחשב הראשי: באיזה כרטיס רשת מכניסים את הכתובות של tcp/ip? 192.168.0.1 זה שמחובר למודם ה-onbord או החדש? במחשב המשני יש רק אופציה אחת כלומר בכרטיס רשת החדש שם אני מכניס 192.168.0.2 תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים , במידה ולא אשמח אם יעבירו אותה ... קבלתי לניסיון מ 012 את מתאם ה VOIP שלהם , דגם Access 211N מתוצרת חבר, TELCO . http://www.telco.com/int/index/en/products/prod/29 יש לי כמה שאלות לגבי החיבור , אבל לפני אני אפרט את צורת החיבור של הציוד אצלי בבית ... אני מחובר לאינטרנט על קו ADSL , על החיבור שולט מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ששודרג . בזמנו אני זוכר שבטלתי את רוב אופציות הניתוב כגון NAT וכו' ... אני בעצם משתמש במודם כחייגן עצמאי . המודם מחובר בכבל רשת מוצלב ל HUB שמספק חיבור אינטרנט לעוד 2-3 מחשבים בבית . כל העסק עובד יפה ותקין . השאלות שלי הן : 1. איך אני משלב בכל העסק הזה את מתאם ה VOIP ? 2. האם ניתן לחבר את המתאם בנקודת רשת שאי…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הגדלתי את האפלואד שלי ל- 512K הבעיה היא שבMSN אני שולח במהירות כלכך איטית שזה מדהים ! וכל שניה זה נתקע...... עכשיו יש ברשותי ראוטר של אדימקס שמוגדרת בו אפשרות שליחת קבצים במסנג'ר... עכשיו האומנם זה שולח אבל ממש משמ לאט !! בICQ זה ממש לא ככה, באיי סי קיו אני שולח ב 64K וגם שאני מעלה לשרתים......... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להגדיר כך שמהירות השליחה תעבוד כמו שצריך... האם יש פורט מסויים למסנג'ר שצריך לפתוח על מנת שישלח במהירות עתק ? אני לא ממש זוכר את הדגם של הראוטר שלי.. אני רק זוכר שהוא מסתיים ב G... זה ראוטר קווי ואלחוטי של אדימקס... אשמח לעזרה כיצד לפתור את הבעיית השליחה האיטית תחת ה MSN MESSENGER רב תודות לעוזרים והמשך יום נהדר לכולם !
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להעביר כבל בין שני קצוות הבית, הלכתי והשקעתי 400 שקל בכבל של 40 מטר, ועכשו מסתבר שחסרים לי 4 מטרים.. אז חשבתי על פתרון אפשרי והגעתי לכמה, הראשון יהיה לחבר את הכבל להאב ומשם לחבר עוד כבל, אבל זה מסורבל מאד, מה גם שבמקרה כזה ההאב חייב להיות בחוץ, משמע לא במקום סגור, וגשם וכאלו זה בעיה.. הרעיון השני שלי היה משהו שאני לא בטוח אם קיים, פשוט מעיין תחנת מעבר קטנה שבכל קצה שלה יש כניסה לכבל רשת (נקבה) וככה אפשר לחבר ליחידה שני כבלים, אחד מכל צד. קיים כזה דבר? אם כן איפה אפשר להשיג ובכמה כסף?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש של level One. עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוואל הפנימי שלו בכלל. אם זה לא אפשרי אז לפחות לפתוח פורטים. איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-