רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי אופציות להשתמש במובנה על הלוח 3C940 או באחד שיש לי ל-PCI 3C905-TX מה עדיף? הPCI נראה יותר מתקדם אבל השאלה מה יתן יותר ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחשב נייח לרשת ביתית אלחוטית. אני משתמש בנתב Asus RT-N56U - dual band, כך שאני רוצה שגם הכרטיס יתמוך בתדר 5 GHZ. המרחק של המחשב מהנתב הוא כ-7 מטרים, עם קירות בדרך. אני פתוח לשימוש בכרטיסי usb או pci, מה שיאפשר תקשורת מיטבית. אשמח להמלצות. אני נמצא בארה"ב כרגע כך שאוכל לקנות מהמבחר המקומי. תודה, דוד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי,אני חייב את עזרתכם כי אני פשוט אובד עצות. יש לי בעיה עם הכרטיס רשת מובנה שלי.הדגם הוא marvel yukon בלוח אם של גיג'הבייט מדי פעם בפעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו,זה לא בזמן קבוע אלא סתם ככה,ללא התראה.משום מה עד לפני כמה ימים לא הייתה שום בעיה והכל עבד מעולה. יצרתי קשר עם הספק אינטרנט שלי ועברנו על כל מיני הגדרות (כולל שינוי הדופלקס) אך הבעיה נמשכה,התקשרתי גם לבזק. בדקנו את הפינגים דרך ה command והיה לי דיי גבוה ואז אמרו לי שידוע על המון בעיות עם הכרטיס רשת הזה ושהבעיה כנראה בדרייבר של הכרטיס והמליצו לי על דרייבר ספציפי מס' 8.61.2.3 העניין הוא שהדרייבר הזה לא מתאים כלל לויסטה אלא לxp. בלי קשר לא הצלחתי כלל להתקין אותו.אני מקבל הודעה שמותקנת גירסא מאוחרת יותר וההתקנה יוצא…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב נייח עם כרטיס רשת שעל הלוח אם היום בבוקר פתחתי את המחשב והסטטוס של הכרטיס רשת כל שניה משתנה מ unplugged ל enable ממש מהר . (המחשב מחובר למודם) החלפתי כבל רשת , ניסיתי את המודם את מחשב אחר והכל עובד בסדר . חשבתי בהתחלה בעיות חשמל אבל הכל עובד , כרטיס קול חיצוני עכבר מקלדת וכל הHD . ניסיתי לבודד את הבעיה כל פעם להוציא משהו אבל עדיין אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? סתם ככה נדפק כרטיס רשת שעל לוח אם ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם זה טיפה ארוך, אשמח מאוד לקבל עזרה. בזמן האחרון הרגשתי איטיות כבדה בגלישה באינטרנט, במקום לגלוש על 1.5 (בערך 189KB), גלשתי על 20-50KB במקרה הטוב. הזמנתי טכנאי של בזק, הוא התחבר עם המחשב הנייד שלו בעזרת כבל רשת לנתב וגלש על מהירות מקסימלית. הוא אמר שהבעיה היא במחשב שלי ולא משהו אצלם. הבנתי שאם כך, המחשב השני שלי שמחובר ברשת אמור לגלוש טוב, בדקתי מהירות גלישה ובאמת הוא גם מוריד על המקסימום. אחרי שהטכנאי הלך, חזרתי למחשב שלי שמחובר בכבל רשת, בדקתי ספיי, וירוסים, תהליכים מוזרים שרצים ולא נמצא משהו שונה. עלה לי רעיון לבודד את הבעיה ולקחת את המתאם האלחוטי של בזק (שנמצא במחשב השני שלי) ולחבר אותו ל USB ולגלוש במחשב הבעייתי בעזרת המתאם ולא הנתב. ניתקתי את הכבל רשת של הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית שני מודמים. אחד רגיל של הספקית, ואחד שלשבאמצעותו אמא שלי מתחברת למחשב בעבודה. במחשב שלי יש רק חיבור אחד ככה שכל הזמן צריך לנתק ולחבר את הכבל. יש כרטיס רשת קווי, עם 2 חיבורי אטרנט, ככה ששני הכבלים יהיו מחוברים כל הזמן ואז צטרך רק לבחור את הרשת במחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש כרטיס רשת (אפילו ישן) שיש לו חיבור WOL על מנת לחבר אותו ללוח אם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת כרטיס 10 100 ואפילו 1000 לא משנה של איזה חברה אבל שיהיה בפי סי אי אקספרס
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התחברתי ל unlimited והכרטיס רשת המובנה מספק לי רק 97mb הורדה ו 10mb העלאה מתוך ה 200 סימטרי שאני אמור לקבל. על איזה כרטיס רשת תמליצו לי כדי לנצל את המהירות הסימטרית ושתהיה לו אופציה למהירות גבוהה יותר במידה ואחליט לשדרג ל 500 מגה?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איפה הכרטיס אמור לשבת? צירפתי תמונה של המחשב
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח P35-DS3 ועליו כרטיס הרשת המובנה RealTek RTL8111B, מערכת הפעלה Windows 8 x64 הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מוריד במהירויות גבוהות (4MB ויותר) בנתיים נתקלתי בזה רק ב uTorrent אבל מאוד יתכן שגם שהורדות רגילות זה יקרה האינטרנט הקווי יתנתק כאשר ה WiFi ימשיך לעבוד. לעיתים השם של הרשת שלי ישתנה ל unidentified network בהתחלה חשבתי שמדובר במודם של בזק או הראוטר TPLINK שלי אבל מיכוון שזה קורה גם כששניהם מחוברים וגם כשרק המודם של בזק מחובר אני משוכנע שזאת בעיה בכרטיס רשת שלי. דברים שניסיתי: עדכן כרטיס הרשת לגירסא העדכנית Win8 Auto Installation Program מפה: http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=5&Level=5&Conn=4&…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס שתומך בתקנים b/g אני יכול לגלוש איתו על רשתות בתקן n ? ובמה זה משנה אם זה תקן n או b/g. אגב אני מדבר על כרטיס 54mbps של אלפא עם ציפסט rtl8187l, אם זה עוזר תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי עדכון גרסה לווינדוס 10 למחשב הנייח שלי, ומאז כרטיס הרשת שלי התחיל לגמגם ולהתנתק. מסתבר שהעובדה שהוא עבד עד עכשיו היא פלא בפני עצמו, כי הוא לא מיועד לתמוך/להיתמך בווינדוס 10 (למרות שבחנות אמרו לי שכן), אז ליבואן גם אין איך לעזור מישהו מכיר ויכול להמליץ על כרטיס רשת שבוודאות עובד באופן יציב עם ווינדוס 10, ועדיף כזה שהיצרן משחרר עידכוני תוכנה/קושחה בהתאם? (כמובן, עדיף למשהו שניתן למצוא בארץ, לפני שאני קופצת לנבור בביקורות באמזון) אני אציין גם שזה בוודאות כרטיס הרשת, כי כל מכשיר אחר בבית שתומך בWiFi מסוגל להתחבר בלי בעיה לאותה רשת
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N של אדימקס (99% בטוח שזה של אדימקס). הבעיה היא שכל פעם שהמחשב הזה מחובר לרשת האלחוטית, הראוטר קורס! והאינטרנט נופל בכל הבית! אם הייתי באמצע הורדה במחשב אחר אז זה נופל. זה קורה בתדירות גבוהה! סרקתי את המחשב נגד ווירוסים באנטי ווירוס מעודכן וזה לא מצא שום דבר! לא יודע מה גורם לזה ??? יש הצעות כלשהן? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור לאינטרנט בתשתית adsl ואני משתמש במודם ה-usb . לאחרונה הגיעה לידי שמועה ששימוש בכרטיס רשת במקום מודם ה- usb מקנה ביצועי אינטרנט מהירים יותר. האם זה נכון? בתודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כזו (סיפור ארוך, מצטער, אבל משום מה נראה לי שכבר נתקלתם בו): במחשב (XP) מותקן מודם TERAYON 175 בחיבור USB (להזכירכם - יש במודם גם את האפשרות של כרטיס רשת) . לאחרונה רבו הניתוקים ועשיתי מה שכל אחד עם הגיון בריא עושה - קניתי כבל רשת וחיברתי מהמודם לכרטיס. פה התחילו הצרות. אחרי שעה (!!!) עם תומך מאוד נחמד של נטוויז'ן לא הצלחנו להבין למה אין חיבור לאינטרנט ויש IP 0.0.0.0. הופניתי לתמיכה של ערוצי זהב ושם נאמר לי מיד כי זו בעיה מוכרת וידועה בכרטיס רשת הזה SIS 900 : ה XP מזהה לבד את הכרטיס אבל מתקין אותו לא טוב, ולכן בעצם כאילו לא הותקן למרות שבמנהל ההתקנים הוא מופיע. מה שצריך לעשות, הסביר הטכנאי זה להסיר את ההתקנה שעשה הXP , ולהתקין עם הדרייבר של לוח האם, א ב ל …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-