עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MasteRoi,

שלום לכולם.. יש לי בעיה עם האינטרנט, למרות שאני מחובר, המחשב מתפקד כאילו אני לא מחובר.. זה אומר ששום תוכנה לא "משתפת פעולה".. אך מצד שני ניסיתי לבדוק את ה Ping אם בכלל קיימת תקשורת ואכן זה עבד! אבל מה לעשות שזה לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש באינטרנט בכלל ? ד.א. אני משער שזה התחיל מאז שהפעלתי סריקה עם Lavasoft Ad-Aware וניקיתי קצת רג'יסטרי עם תוכנה כלשהיא.. הבעיה שאין גיבויים ואי אפשר לשחזר.. גם לא System Restore בכל זאת מה אתם חושבים שאפשר לעשות.. ולא.. לא להתקין ת'ווינדוס מחדש.. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. דבר מעניין שגיליתי, ואשמח לשמוע עוד דעות. ליוטיוב יש דרך לבדוק קצבים - פה http://www.youtube.com/my_speed# גיליתי להפתעתי שב-360p הוידאו עובר בקצב של 20,000 kbps. לעומת זאת, ברזולוציה של 720p הוידאו עובר בקצב הרבה יותר נמוך של כ-5,000 kbps. המסקנה שלי היא שאנחנו נדפקים, בגלל שכנראה יש פה מנגנון caching - הרבה אנשים רואים ב-360p ולכן זה ב-cache (אצל הספק? באקאמי?) אבל כשרואים קיבצי וידאו שפחות אנשים רואים אז זה על הפנים! מעניין לשמוע תוצאות ודעות שלכם.

3. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by yuvalma,

מה נשמע אז ככה, אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית ואני לא הכי מבין במה ומי עד עכשיו גלשתי על השכן, שבשבוע האחרון החליט לשים סיסמא יש לציין שהיה לי מחשב נייח ששבק חיים מחובר למודם של הוט. מה שרציתי לשאול איזה ראוטר כדי לקנות כדי שאני אוכל לגלוש מכל מקום בבית עם הנייד, גם בהתחשב שהמודם בממ"ד כי הבנתי שצריך לחבר את הראוטר למודם. משהו באמת סטנדרטי ולא מסובך להתקנה. תודה רבה רבה אגב ראיתי את זה בוואלה שופס מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD45287DA8

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  5. האם ניתן להגדיר את הסמארטבוקס של אורנג' לשימוש כAP אלחוטי בלבד, ולבטל את החייגן לWAN ואת שרת הDHCP? אני מעוניין לחבר אותו קווית לראוטר ראשי בקומה השנייה לשיפור הכיסוי האלחוטי.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by b3ta0,

שלום לאחרונה התקשרו אלי נציגי הוט בשביל להציע חבילת תשתית + ספק דרכם מה זה אומר בדיוק? שהספק והתשתית הם שניהם הוט? או שיש בחירה בין תשתית + ספק לבחירתי? מה היתרון/חסרון? תודה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by gator_play12,

יש לי רשת קווית יש לי בעיה שבמחשב אחד האינטרנט עובד ובמחשב השני לא אמרו לי שאני צריך להגדיר הגדרות בווינדוס

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  9. מצאתי כמה אתרים שמסוגלים לבחון פינג אבל הם עושים את הבדיקה מהמחשב שלהם לאתר אני רוצה למצוא משהו שיבדוק את המהירות בין המחשב שלי לאתר ספציפי ואז הייתי רוצה פתרונות איך אפשר לשפר את הפינג האם אפשר אולי דרך נטויזיון להגיד להם לשפר לי את הגישה לאתר ספציפי בחול? קיים כזה דבר? האם תוכנות לדוגמא כמו סקייפ אם מתקשרים למישהו בארהב האיכות תהיה ירודה בגלל המרחק?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. אני מדליק את המחשב... הכל טוב ויפה... מיתחבר לאינטרנט ..עד פה הכל טוב....... גולש גולש גולש גולש ... ופיתאום כאילו שהמודם עושה ריסט לבד.... זאת אומרת החצים האלה נהיים אופרים במקום ירוקים.....(המודם שלי הוא ale 130) אני מתחבר שוב ואז אחרי מיספר דקות זה שוב קורה.... לפעמים זה עושה לי שגיא 721 ... שהמחשב הרחוק לא מגיב כאילו למי שהוא יש פיתרון ....

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by arield,

שלום לכולם. שדרגתי את האינטרנט שלי בבזק ל30 מגה. עד עכשיו עבדתי עם הראוטר wrt45gl שבאמת היה מדהים! אבל הוא לא מצליח לעלות על ה25 מגה בבדיקות מהירות וקראתי בפורומים שונים שהוא לא תומך יותר מזה בפועל... ניסיתי גם כל מני firmware אחרים למיניהם ובאמת שהפקתי ממנו את המקסימום. בכל מקרה אני מחפש ראוטר שיהיה מצויין בעבודה עם מהירויות כאלו, יציב בלי ניתוקים, אמין ובעל מגוון תכונות. התקציב עומד עד ל700-800 ש"ח. בבית שלי יש 6 מחשבים, 4 קווים 2, אלחוטיים, ו4 פלאפונים (אנחנו הרבה נפשות גרים ביחד חח). זהו בערך אשמח להמלצה לראוטר שיעשה את העבודה כראוי.... בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  13. ערב טוב אני צריך עזרה בחיבור ראוטר אלחוטי D-LINK DIR300 לראוטר אלחוטי אחר אשר נמצא בסלון והוא זה אשר מתחבר לאינטרנט, המכשיר הינו מודם ראוטר משולב של בזק DSL-2760U. בגלל שישנו קיר בין הראוטרים, איני יכול להעביר כבל רשת מראוטר המשני(הDIR300) לראשי. המטרה הינה לחבר את 2 מחשבים נייחים לראוטר המשני DIR300 באופן חוטי תודה מראש LEON

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by amiad21,

היי, מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים. יש לי מדפסת משולבת עם פקס שהבעיה איתה היא שהיא פשוט ממוקמת במקום שרחוק מנקודת טלפון. אני מנסה למצוא משהו כמו מקלט DECT. כלומר, יש לי כמה טלפונים בבית שעובדים בטכנולוגיית DECT ואני יכול לחבר אליהם עוד מכשיר טלפון. אני מחפש משהו שבעצם יוכל להתחבר (עם או בלי כאבל) למדפסת ויתחבר לרשת ה-DECT הביתית כאילו שהוא עוד טלפון אלחוטי נוסף (סליחה מראש אם אני משתמש במונחים בצורה לא נכונה). ניסיתי לאתר דבר כזה באינטרנט, אבל לא הצלחתי למצוא אפילו דבר אחד כזה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש חיברתי אותו לאינטרנט אם ראוטר אלחוטי של 3COM והורדות שלי איטיות כמו לא יודע מה ואני משתגע בגלל שעל המחשב הקודם זה הוריד לי על 100KBS+ ועכשיו אפילו לא 10 מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  16. חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by buras12,

אני משתמש בנתב edimax b6114wg.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by MrMale,

שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by FastJack,

שלום. יש לי מודם הוטבוקס (ללא WiFi) שמחובר למחשב (Port 1) ולראוטר של TP Link. לפני מספר ימים האינטרנט האלחוטי הפסיק לעבוד, כלומר יש לי רשת פנימית אך ללא חיבור לאינטרנט (קישוריות מוגבלת). עשיתי מספר ניסויים, והמסקנה שהגעתי אליה היא שהוט כנראה שינו את ההגדרות של המודם שלהם. הוא לא מקצה יותר מכתובת IP אחת. מחשב מחובר + ללא ראוטר - עובד מחשב לא מחובר + ראוטר מחובר - עובד מחשב מחובר ראשון + ראוטר מחובר שני - הראוטר לא מצליח לקבל כתובת IP דינאמית מההוטבוקס. מחשב מחובר שני + ראוטר מחובר ראשון - המחשב לא מצליח להתחבר לרשת. רק רציתי לציין שאני עבדתי בקונפיגורציה הזאת (מודם הוטבוקס + ראוטר חיצוני) כבר מספר שנים והכל עבד עד לפני מספר ימים. מישהו נתקל בבעיה הזאת? אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by משה לוי,

שלום השאלה שלי היא לגבי מחשבי נייחים וניידים כאחד ולכן אם השאלה נשאלה בפורום הלא נכון אשמח שיעבירו אותה למקומה. אני מעוניין לדעת איזו תוכנה צריך בשביל זה או חומרה מתאימה כדי להתחבר דרך השכן(כמובן הכל במסגרת החוק..) ואיך אני משיג אותה(לינק יועיל מאוד, עדיף בעברית אבל לא מעכב). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by zomero,

היי לכולם.. אז זה הסיפור יש לנו אינטרט מהיר של בזק בין לאומי במהירות 10 מגה. ובבית יש 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר וגולש מעולה, והשני בחדר אחר שעובד על wifi. הבעיה היא שהמחשב שגולש על wifi בקושי זז, הקליטה על נמוך או נמוך מאוד עם המון ניתוקים, ואני כרגע מייחס את הבעייה לקליטה. בכל מקרה ניסינו לפתור את הבעיה ע"י ראוטר תקן n ומקלט תקן n אבל גם זה לא פתר את הבעיה. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה עדיף משני האופציות: 1.לקנות למחשב השני ראוטר משלו ואכישהוא לסנכרן בינהם ולכל מחשב ראוטר משלו (הבנתי שזה נורא מוסבך עם ההגדרות בניהם וצריך טכנאי רשתות שיסדר את זה) 2. לקנות מעיין תחנת ממסר שתשב באמצע הבית ותקשר בין המקלט לבין הראוטר. (אם דבר כזה קיים בכלל). בכל מקרה כבלים בבית …

22. Started by Yeshayhu Brill,

שאלה לי, למה כשאני נכנס מהטלפון שלי לסדרות tv הוא מראה לי הזהרת אבטחה ולא נותן להיכנס, אותו דבר קורה לי דרך הלפטופ על הוט-ספוט. בטלפון של אשתי לעומת זאת נכנס ללא בעיה. הטלפון שלי ברשת 012 ושל אשתי בגולן טלקום תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בוקר טוב, מאז שהתקנתי את הרשת הבייתית פה בבית האימיול פועל על "מזהה נמוך" והBIT COMET לא מוריד על יותר מ30-40KB שזה לא היה לפני זה, וניסיתי לפתוח פורטים בנתב ולא ממש ניראה לי שהצלחתי. וגם עשיתי עידכון קושחה לנתב לגירסא האחרונה, עכשיו בנתב הוא רוצה הגדרה של מXXX עדXXX לפורטים ולמשל לBIT COMET יש פורט אחד שהוא נגיד 223446 אז איך מגדירים, אם מישהו יוכל להדריך אותי במדוייק אני מאוד אודה לו

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by Vaz,

הביאו לי את הראוטר הזה , עשיתי הכל לפי ההוראות ואני לא מצליח לחבר את האינטרנט...יש תקשורת בין הראוטר למודם , אבל אין גלישה מה עושים ? אני מחובר דרך 014 והוט בחייגן l2tp ..בהגדרות של הראוטר יש לבחור static ip או דינימק ip או ppopee מה בוחרים ? יש למישהו הוראות איך להגדיר את הראוטר הזה ? יש מצב שהוא לא תומך בהוט ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by ksn1981,

שלום, למחשב נייח שאמור לתקשר אלחוטית עם Router/AccessPoint, אני מבין שמומלץ שכרטיס הרשת האלחוטי יהיה פנימי (PCI).. הניסיון שלי עם TP-LINK (אומנם בנתבים) הוא טוב, ואני חושב ששאר הציוד הרלוונטי שאקנה יהיה גם שלהם.. 1. האם יהיה לכך יתרון שגם הכרטיס הנ"ל יהיה שלהם? 2. חשבתי על WN951N.. איך הוא? ממליצים על אחר? 3. האם שווה לחפש פנימי של חברה אחרת שהוא PCIe במקום PCI? תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.