עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by talkl,

תשתית של הוט 30 מגה ללא חייגן + בזק בינלאומי הוטבוקס מוגדר על מודם בלבד ראוטר נמצא בחדר הסמוך למחשב הנייח, בנוסף קיים מחשב נייד שאיתו אני מסתובב בבית פעולות שביצעתי: 1) עדכון קושחה ל 120405 העדכנית ביותר 2) Hard Reset והגדרה מחדש 3) לראות את המהירות בחיבור עם כבל ישיר להוטבוקס (מתקבלת המהירות המקסימלית 30 מגה) סיבה שאני חושב שבגללה הניתוקים: 1) התקנת הראוטר התבצעה מהמחשב הנייד ולא הנייח הבעיה: כאשר אני לא מוריד קבצים מ newsbins הראוטר יציב (למרות שבהתחלה הוא התנתק גם בעבודה רגילה). כאשר אני מוריד קבצים בתוכנת newsbins לאחר כ 2-3 גיגה הראוטר מתנתק. לא ניתן להכנס אליו מהכתובת 192.168.1.1 רק ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה מחזיר את הקו עצות?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. שלום, יש לי smartbox של אורנג' שיושב בתוך ממ"ד, מיותר לציין שהאות בשאר הבית חלש עד לא קיים. אילו דרכים יש להתגבר על כך? אין אפשרות להוציא את הראוטר מהחדר.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 2 ישן של Packer-Bell עם מסך CRT שגם הוא מאותה החברה. יש לי בבית מחשב PC רגיל ומחשב נייד של IBM. שני המחשבים מחוברים לנתב/מודם HomePortal 1000SW של 2Wire. המחשב הנייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של D-link מדגם DWL-650+. (בקשר לדגם שימו לב שהפלוס הוא אחרי המספר 650). המחשב PC הרגיל מחובר באמצעות כרטיס רשת (אני חושב 10/100) רגיל למודם/נתב באופן ישיר. מה שאני חשבתי זה לקחת הפנטיום 2 הישן, להתקין עליו מערכת אבטחה של לינוקס כדוגמת: Sentry Firewall (הבנתי שהיא גירסת הפצה חיב ולכן לא מומלצת...) והוא ישמש כשרת פיירוואל. עכשיו אני צריך הדרכה מאנשים שיש להם ידע. איך אני עושה דבר כזה? במיוחד כאשר יש תצורה אלחוטית וקווית כאחד... חשבתי אולי לקחת את קו…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by falken,

תקשיבו אתמול התחילה לי שוב בעיה שהייתה לי בעבר יש לי שרת לאחוטית בבית הנייד מחובר אליה והכל עובד שם חלק והכל ! אבל המחשב השני מחובר גם האינטרנט מראה שהוא מחובר אבל לא נכנס לאיסיקיו לאינטרנט כלום הוא מראה לא ניתן להציג דף זה הבעיה היא שהpackets שלי עומדים על 567 בsent ו369 ב received שזה בחיים לא היה לי ככה בדרך כלל זה על 50 מיליון ככה עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  5. לפני כמה שבועות הקמתי בבית רשת אלחוטית בעזרת נתב Edimax 6114 BG. היא עובדת בלי בעיות. מחוברים לפטופ באלחוט ומחשב שולחני באמצעות כבל. שני המחשבים מריצים אקס-פי. הבעיה היחידה היא שאקספלורר עובד בצורה מאוד לא יציבה בשני המחשבים - לפעמים נותן הודעת שגיאה בניסיון לפתוח עמוד ולפעמים סתם מסרב לפתוח. בלפטופ עברתי לפיירפוקס שאתו אין בעיות, אבל בדסקטופ אי אפשר - יש אתרים חיוניים שפיירפוקס לא מתפקד בהם. אין בעיות פיירוול במחשבים. מה יכולה להיות הסיבה לבלגן? תודה מראש, דוד

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by D-Bang,

קניתי ראוטר של 3COM, חיברתי את שני המחשבים באלחוט והכל עובד יפה הבעיה מתחילה כשאני מצפין את הראוטר בWPA דרך סיסמא קראתי את הסטיקי פה ועדיין לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות במחשב הלקוח... איפה אני מגדיר לו שיתחבר דרך WPA ואיפה אני מכניס את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שלום, לאחר בדיקה קלה ברשת מצאתי את הכרטיס הזה: ALFA Network AWUS036NHR, שנראה די טוב למה שאני מחפש (להגדיל את טווח הקליטה). כרגע אני עם כרטיס יחסית חלש של Edimax בחיבור PCI-E שקניתי ב- KSP בכ- 80 ש"ח לפני שנה וחצי בערך... תמיד אעדיף כרטיס פנימי (PCI-E) על פני חיצוני (USB) אך נראה שהכרטיס הנ"ל מאוד מומלץ. לא ברור לי איך כתוב שהוא 2000mW מאחר וידוע לי כי יציאת USB היא עד 500mA, או שזה לא קשור ואני עושה סלט? אשמח מאוד לשמוע אם יש כרטיס מומלץ יותר או כיוונים נוספים. מקווה שפירטתי מספיק, אשמח לפרט עוד במידת הצורך. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by DoroZ,

יש לנו רשת בבית שכבר שנים חולקת אינטרנט... אצל אחי בחדר האינטרנט עובד פרפקט אבל לאחותי יש כל הזמן בעיות... "התקשרות חלקית"... קיצר שיחקתי בהגדרות שעות ואלה שדרך הWIN לא ממש עוזרות אז אני רוצה לנסות בהגדרות של הסוויץ' עצמו... מה הכתובת שמכניסים לדפדפן כדי לשנות את ההגדרות של הסויץ'?...

9. שלום כמו בכותרת יש לי קליטה נמוכה. ידועה לי שהראוטר מיושן . המחשב הנייח עם הקבל מחובר לראוטר נמצא קיר ליד המחשב הנייח עם כרטיס רשת חיצוני (מתאם) הקליטה בכרטיס רשת האלחוטי ,ברשת שלי הוא 3-2 קווים בדרך כלל ואני זוכר הקליטה של רשת אחרת בבניין הייתה 5 בשני רשתות(סגורות) הקליטה במכשיר מובייל היתה בעבר מעולה בכל הבית (מטבח, סלון ,חדרים ,שירותים ,מרפסת) כעבור זמן היתה קליטה שואפת ל0 במטבח! בסלון היה בסדר. אחרי זה גמגומים גם בסלון. כעבור זמן מסויים , הקליטה באותו מכשיר התחזקה משמעותית במטבח בכל הבית ושוב פעם ירדה (ניתן לגלוש רגיל) נכון להיום הקליטה בסלון חלשה ! האם זה נובע מהראוטר הישן ושהוא פגום ? כשבזק מבקשים את שמו אני מציין "דילינק 2650" תודה .

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by master,

שלום אנשים, יש לי בבית שני מחשבים,בשני חדרים שונים המרוחקים בערך 15 מטר אחד מהשני. אף אחד מהם לא בממ"ד או משהו כזה. יש לי מודם רשת ואני רוצה להקים רשת אלחוטית בין שני במחשבים,מה עלי לקנות? האם מודם אלחוטי או ראוטר אלחוטי? האם מספיק רק כרטיס רשת אלחוטי אחד? כלומר המודם או הראוטר יהיו מחוברים למחשב אחד עם כבל ורק במחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי? על איזה ציוד אתם ממליצים ומה מחירו? תודה מראש וחג שמח לכולם...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. שלום.. מה שלומכם? יש לי שלושה מחשבים בבית אחד עובד על WIN95 אחד על XP ואחד על ME ב XP יש לי ADSL עכשיו אני רוצה לחבר בין שלושת המחשבים ברשת + ADSL עכשיו חשוב לי שה ADSL יהיה דרך חומרה ולא תוכנה כמו PROXY (כדי שלא יהיו לי בעיות עם FTP או ICQ וכאלה... עכשיו הציוד שיש לי הוא שלושה כרטיסי רשת 10/100 ראוטר(שמותאם ל ADSL ) והאב(5 PORT 10/100) של LINKSYS עכשיו איך אני עושה את החיבור? והאם אני צריך עוד משהו? אני יודע שזה לא בדיוק השאלה הכי קלה אבל אני מאוד מקווה שתעזרו לי תודה... ביי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלם לכם, זקוק לעזרה. יצרתי רשת לאחרונה בבית חברי כשמחשב אחד מחובר לראוטר-מודם באופן חוטי עליו מותקנת XP ומחשב שני נייד המחובר לראוטר באופן אל חוטי עם מערכת VISTA X64. עכשיו אני מצליח לזהות את המחשב XP ע"י הVISTA - כלומר השיתוף הצליח. מה שאני מנסה עכשיו זה לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב XP הנייח עם הVISTA 64X הנייד. עכשיו מצאתי את המחשב XP דרך הVISTA ואת המדפסת וכשעשיתי connect הוא אמר כי לסרבר אין דרייברים מתאימים למדפסת. כנראה דרייברים של VISTA חסרים. לכן קודם כל הלכתי למחשב שמחובר למדפסת מבוסס XP נכנסתי לprinters and faxes> preoperties>sharing>drivers>add additional drivers ושם ניסיתי לראות מה קורה. עכשיו יש שם אפשרויות לקרוא דרייבר חדש לכל מיני מערכות הפעלה…

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  13. שלום, בבית הוריי גולשים על-גבי תשתית של בזק במהירות 15/0.8 ובמשך ששת השבועות האחרונים אנו חווים בעיות מתמשכות ברשת האינטרט: 1. אי-יציבות פינג בשרתי משחק שונים (League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Smite, Wildstar), כלומר הפינג ישתנה בתוך טווח של כ15-20 ms באופן רציף. זאת ללא Loss או Choke, המדווחים על-ידי המשחק, לכל הפחות. 2. קפיצות משמעותיות במשחקים לעיל, לטווח של 400-600 ms. קפיצות כאלו מתרחשות אחת לכ15-20 דקות בעת משחק. 3. ניתוקים רגעיים. מדי פעם, כאחת ל40-60 דקות, תוכנות ומשחקים הדורשים חיבור רציף (Windows Live Messenger, Skype ומשחקי Blizzard וכן תכנת הB.Net עצמה) יתנתקו ויחדשו את החיבור תוך שנייה-שתיים. בדקתי את המשתנים הבאים ולא חלה השפעה עם…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by sky1sky10,

שלום לכם, יש לי ראוטר שאחד הכבלים שיוצאים ממנו מגיע לחדר השינה. בחדר השינה יש כבל רשת אחד. האם יש דרך לחבר בחדר השינה שני מכשירים שונים (חיבור חוטי) דרך אותו כבל רשת אחד וששאר המחשבים בבית כולל אינטרנט יזהו אותם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. שמתי ב http://www.geocities.com/mytawanda/ אבל אחרי כמה זמן זה מפסיק לעבוד :'(

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  16. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by ישראל ישראל,

עשיתי תשתית וספק אינטרנט של 40MB אני רוצה לקנות ראוטר+מודם ביחד כי אני מחובר לבזק ובזק בין לאומי עכשיו אני לא כל כך מבין בזה איזה מוצר עד 400 שקל אפשר לקנות שיתן תמיכה מהירה במהירות הזאת? אשמח אם תעזרו לי בדגמים או מוצר איכותי שיעבוד טוב בתודה מאור...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ohadedwi,

שלום רב יש לי נתב אלחוטי במחשב אחד, ובמחשב השני ישנו כרטיס רשת רציתי לדעת איך אני אוכל ליצור שיתוף קבצים בין שני המחשבים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rosesr,

רציתי לדעת אם שווה לי לעשות את הרשת שהם מציעים אן שכדאי לי לקנות לבד רשת אלחוטית? הם מציעים רשת עם ROUTER לשני מחשבים ב59*24 האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  20. שלום לכולם, מצאתי זוג כרטיסים באיביי אך העדפתי להתייעץ לפני הקניה. מישהו מכיר את אחד מהכרטיסים הללו ויודע אם אפשר להאמין לנתונים שמפרסמים המוכרים? 48dbi? נשמע קצת יותר מדיי טוב. http://www.ebay.com/itm/Hot-150Mbps-USB-Wireless-LAN-Adapter-Network-Card-WiFi-802-11g-b-n-48DBI-Antenna-/290732230427?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item43b0fdc71b#ht_11244wt_1396 http://www.ebay.com/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-USB-WLAN-Network-Adapter-/120688576341?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item1c19998755#ht_4770wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Signal-King-150Mbps-USB-Wireless-Adapter-150M-WiFi-48DBI-Antenna-High-Power-/221046842500?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongl…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kong5,

אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by wooper,

היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מדיה מהמחשב לסטרימר minix h9 ? או ישירות לטלויזיה חכמה של LG ? אני מחפש תוכנה או אפליקציה נוחה . הממשק של הטלויזיה לא נוח . לא תומך בעברית והממשק של המיניקס מחייב דפדוף אינסופי בין הקבצים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by achiya1,

שלום :] אני מחזיק בראוטר סימנס SL2-141 (צבע שחור) הוא כל הזמן חם מאוד .האם זה נורמלי ? אפשר לעשות משהו כדי לקרר אותו? זה פוגע לי בביצועים ?

25. Started by MetalB,

יש לי 2 מחשבים אחד מותקן בו xp pro עם sp1 ובשני מותקן xp pro עם sp2 מאז הסרתי את ה- sp2 מהמחשב הראשון זה בהתחלה פעל הכל טוב ופתאום ביום בהיר אחד הוא מראה לי במחשב השני שבו מותקן sp2 סימן קריאה בסימן של הרשת ומראה איזה בעיה בחיבור.... המחשב הראשון הוא זה שמתחבר לאינטרנט והשני מחובר דרכו... האם יש בעיה בחיבור בין sp1 ל- sp2? ואם כן יש דרך לתקן את זה מבלי לשנות את העדכונים של המחשבים..? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.