רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה, בשביל להביא את האינרנט למצב נגיש, חוץ מהחלק החומרתי (מודם, סוויטצ', נתב וכו'), יש את החברות שמספקות אותו אל הלקוח. כפי שידוע לי, ספקית האינרנט שלי היא ''זהב'', והתשתית היא WOW, של בזק. אז רציתי לשאול - מהו התפקיד של כל אחד מהגורמים? כלומר מה תפקיד ספקית האינטרנט, ומהו תפקיד תשתית האינטרנט? בנוסף, הייתי שמח לדעת אלו חברות מתפקדות כיום בשירותים הנ''ל. אלפי תודות לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המיקום: המשרד של אחי ;D החשודים: פנטיום 4 2.4, 256MB, מחבר רשת 10/100 O/B מחובר בכבל מוצלב לפנטיום 3 667 עם 512MB וכרטיס רשת 10/100 3COM. בשניהם מערכת הפעלה XP PRO ויותר מ-5 גיגה פנויים בדיסק הקשיח. הסימפטום: העתקת קבצים מהפנטיום 4 לפנטיום 3 מתבצעת במהירות מרשימה. בכיוון ההפוך - זחילה בלתי נסבלת. על הפנטיום 4 נמצא בסיס נתונים שהפנטיום 3 פונה אליו - העסק לא זז. אני שוקל כפיתרון אחרון להעביר את בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני ולבדוק אם יש שיפור. השאלות שלי הן: 1) האם למישהו יש רעיון מה כדאי לבדוק לגבי המהירות החד כיוונית? 2) האם במצב הקיים (לפני העברת בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני), הוספת HUB למערכת יכולה לשפר או שאין קשר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך אני יכול לחסום ככה שלא ניתן יהיה להוריד שום קובץ אצלי במחשב כי כל הזמן אח שלי הקטן מוריד לי שטויות. דרך אגב יש לי פיירוואל ZONE ALARM. אני לא מתכוון לחסום את כל האינטרנט אלא רק לחסום את הפורטים של ההורדות או מה שזה לא יהיה. יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן (יותר מידי זמן....) שלא שיחקתי בהירוס2 החלטתי שאני רוצה לשחק שוב קיצר אני מצאתי בקאזה ורוצה להוריד אך להפתעתי זה מוריד מ8 יוזרים על 0.30 בערך... אז לא הבנתי מה קורה והחלטתי לנסות להוריד כמהקבצים גדולים מ50 מגה עד 600+ ולהפתעתי זה מוריד גם על מהירות דומה אך שירים שהם קטנים זה מוריד טוב על מהירות 60 70 וגם זה ליפעמים בדכ על 40 50 ושתבינו הקבצים הגדולים זה דברים שקל להוריד כי יש אותם בשפע ולא אכפת לאףאחד שיורידו את זה קיצר המניאקים האלה כנראה הגבילו לי את המהירות לקבצים גדולים מה אתם אומרים יש לי חיבור 750K בבזק בןלאומי אם מישו יודע מיספר לאן להתקשר שירשום בקשה ומה אתם אומרים יכול להיות מצב שהם הגבילו?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לחבר מחשב נוסף למחשב שלי (להלן - שרת), אשר מחובר לאינטרנט, כדי שמחשב הלקוח (לא שלי) יוכל גם לגלוש באינטרנט. האם יש ניתוב תכנה נוסף, פרט לICS של חלונות, שפועל בשיטה יותר טובה ממנו? האם יש תכנה לניתוב, שתאפשר לי לדוגמא להגביל את החיבור למחשב הלקוח לרוחב פס מסוים? מצד שני האם כדאי בכלל כדאי להתשתמש בתכנה כזו שמא היא "זוללת" משאבים רבים במחשב השרת שלי? תודה לכל העונה!
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מוטורולה surfboard עם WIN98 SE. מזה כמה חודשים החיבור לאינטרנט מתנתק לי כעבור כמה זמן (נורית הפעילות הכתומה של המודם נכבית, אולם ארבע הנורות הירוקות - power, receive, send, online - פועלות כרגיל). לא ניתן לחדש את הקשר דרך ה-winipcfg, וכשאני מבקש לאתחל - אני מקבל את המסך הכחול (your computer is turning off). הפתרון היחיד הוא אתחול "אלים" דרך לחיצה על כפתור ה-reset (אפילו ה-ctrl+alt+del לא עובד). לפעמים עוברות שעות בלי ההתנתקויות, ולפעמים זה קורה כמה פעמים בשעה. אמרו לי שזו עלולה להיות בעיה של מתח, מה נראה לכם? אם זו הבעיה, איך מטפלים בה? תודה מראש
-
אני ואח שלי מוחברים ברשת עכשיו הרשת עובדת וגם שנינו מחוברים לאינטרנט מה שקורה פה זה שאני לא יכול לפנות לאתרים בשם שלהם אלא רק עם הקוד אייפי שלהם אח שלי אמר משהו על ה dns אין לי מושג מה זה וגם הוא לא יודע איך לסדר את זה אצל אח שלי הכל עובד מעולה הוא המחשב הראשי שמחובר למודם ישירות ואני מחובר אליו דרך כרטיס רשת נוסף עצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום, לראשונה החלטתי לחבר את שני המחשבים שברשותי ברשת. רכשתי שקעים, כבל ארוך 2 מ'. העברתי את הכבל (הוא בלי ראשים) בקיר (המחשבים נמצאים בקומות שונות). באתי לחבר את השקעים לכבל חשבתי כמו חוט טלפון - מוציאים את הברגים ויאלה מחברים את החוטים, אבל בשקע אין ברגים. איך מחברים את חוט הרשת לשקע?? צריך מכשיר כלשהו?? דרך אגב הנה פרטים: על השקע מצויין - crystal 30 T 3a vh8fs-c5 אם מישהו יכול לתת לי לינק או להסביר בעזרת איורים אשמח מאוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קליפ שערכתי שלוקח גודל של 17 מגה.אני רוצה לשים אותו באתר שלי אך האתר מכיל עד 5 מגה ולכן רציתי לעשות לו לינק לאתר אחר. האם אתם מכירים אתר שיכול לאחסן 17 מגה(חוץ מברינקסטר)? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחשב ראשי איפה שהמדפסת נימצאת (xp ) במחשב השני יש וינדוווס 98 . איך אני יכול להדפיס מה-98 למדפסת שנמצאת במקום אחר בבית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרו אליי מ012 (הספקית שלי) והציעו לי מבצע חדש שיש אצלהם רשת אלחוטית, ראוטר של EDIMAX שמתאים גם לקבלים וגם לADSL במחיר של תשלום נוסף של 49 שח כפול 24 חודשים התחייבות. כל זה לא כולל התקנה של 200 ש"ח. חישוב פשוט מביא את החבילה ה"משתלמת" למחיר של 1200 שח + התקנה חד פעמית של 200 שח. כלומר 1400 שח. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף 3 מחשבים ויש לי מודם ADSL USB. לפי הבנ?תי יש לי את האופציות הבאות: 1א. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף סוויץ'. (כ 350 ש"ח) 1ב. לקנות מודם-נתב ADSL רגיל כמו שבזק נותנים ECI 270PR, ולהוסיף נתב כבלים/ADSL עם 4 כניסות כמו Edimax BR-6104k (כ 505 ש"ח) 2. לקנות מודם-נתב 4 כניסות כמו Edimax AR-6004 (כ 600 ש"ח) השאלה שלי: אם אני בוחר באופציה 1א. האם יש איזשהו חסרון? אם בעתיד ארצה לעבור מ ADSL לכבלים, ואקבל מודם כבלים, האם אוכל להשתמש בסוויץ' לשיתוף (כלומר האם מודם כבלים הוא גם ראוטר?) או שאני אהיה חייב לקנות ראוטר ולחבר אליו את מודם הכבלים, ובמקרה זה עדיף לי ללכת על אופציה 1ב? האם בכל מקרה אין לי מה לעשות עם המודם ADSL USB? כל הערה לגבי ה…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קניתי במזל טוב ראוטר חדש ונוצץ של Linksys שמאפשר גם גישה אלחוטית. החיבור אל הראוטר הוא מצויין, והחיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם אלקטל (לא משודרג). אני מצליח להתחבר לאינטרנט, אבל אחרי דקה שתיים של עבודה על האינטרנט הוא מתנתק לחלוטין (בלי הודעה) ואין גישה פנימה או החוצה. מבחינת הראוטר הוא נראה מחובר לאינטרנט, אבל עד שלא עושים Disconnect ואז Connect, האינטרנט לא פועל. החיבור לראוטר עצמו מהמחשבים שברשת נשאר קיים. מה הבעייה? אולי תוכלו להגיד לי איך בדיוק לקנפג את הראוטר להתחברות לאינטרנט? אולי פיספסתי משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני די חדש בנושא, יש לי בבית רשת של 4 מחשבים (כולם XP). אני משתמש בסוויטצ' לחבר את כולם. היום התחברתי ל ADSL וקיבלתי מודם - נתב של ECI. אני רוצה לחבר אותו ישירות לסוויטצ' ולאפשר גישה בו זמנית של כל המחשבים ללא שימוש בשרת. האם זה אפשרי? ואם כן, איך מגדירים דבר כזה בחלונות? בנתיים חיברתי את הנתב לחיבור ה UPLINK של הסוויטצ', והגדרתי את הגישה בכל מחשב כאילו הנתב היה מחובר ישירות לכרטיס הרשת של המחשב. זה עבד חלקית, אני יכול לגשת מכל המחשבים לאינטרנט, אבל לא בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות שברגע שהווינדוס עולה הוא מתחבר לך לאינטרנט VPN, בלי צורך לעשות "אישור" ?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה , אני מנוי לשרות WOWNET והבעיה היא כזאת. יש לי רשת ביתית של מחשב שולחני ושני לפטופים שמפוזרים באופן אלחוטי בבית. העניין הוא כזה: כאשר אני עובד על המחשב השולחני ואחד מהמחשבים הניידים או שניהם דלוקים , ואני חוזר אך ורק דלוקים ומחוברים לרשת (לא נעשה שימוש של רוחב פס בהם) הם אוכלים לי את רוחב הפס. כלומר , הנתב מקצה לשניהם חלק מהרוחב פס כבר כשהוא רואה שהם ברשת , גם אם הם לא צריכים את הרוחב פס הזה. דיברתי עם האנשים של בזק כמובן הם אמרו לי שככה זה ואין דרך לשנות את זה. ב-ו-ל-ש-י-ט תמיד יש פה אנשים חכמים שיודעים לעשות דברים טובים אז ככה , מה שאני בעצם רוצה זה שכאשר אני משתמש במחשב השולחני ובאמת צורך את הרוחב פס , כאשר המחשבים הניידים דלוקים , הנתב לא יקצה להם רוחב פס …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך נתב עם 4 פורטים. 10/100 . עם פיירוואל והפניית פורטים. יציב ואמין עד 500 שקל. (יהיה נחמד אם תהיה האפשרות למדפסת רשת) חשבתי על אפשרות של EDIMAX AR-6004 למרות שהוא מעל התקציב שלי... http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-6004.htm מה אתה אומרים? יש לכם עוד המלצות ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שמעתי שYES מציעים כרגע חיבור לאינטרנט דרך WOW בתשלום מקיף של 270/280 ש"ח כולל הכל כרגע אני משלם לYES 230/240 ש"ח לחודש בלי אינטרנט ולא כל הערוצים או בעקרון לא מעניינים הערוצים ( אני צופה בשתי ערוצים בלבד - שאחד מהם זה ערוץ 2), האם משתלם לי להוסיף 40-50 שקל ולהתחבר דרכם ? האם מישהו מחובר דרכם ונתקל בבעיות ? או דווקא לא נתקבל בבעיות. יש לי התחייבות בבזק לשנה, בגלל שקיבלתי מהם מודם חדש לפני שבועיים כרגע אני משלם על האינטרנט 135 ש"ח גם לבזק וגם לספק האינטרנט ... כל המחירים וכל החבילות הן עבור 1.5 MB .
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-