עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת . יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w . אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה . הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) . לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד . דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין. הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום . הנתונים ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by devilh,

אני צריך המלצות מי הם המודמים הכי טובים -כלומר-לא צריך לכבות להדליק כל הזמן,אין בעיות מיוחדות וכל מאפיין אחר שעולה על דעתכם(אם אפשר-פירוט גם לבזק וגם להוט),וצריך לתמוך ב-5 Mb ומתחבר בתקן Ethernet

• 64 תגובות
    • 8.5k צפיות
  4. שלום לכולם , קניתי נתב חדש שישמש בתור מגביר קליטה לנתב שלי בבית , הנתב שמחובר לאינטרנט הוא EDIMAX מדגם BR-6216MG והנתב שאמור להיות המגביר שלו הוא EDIMAX BR-6204WG . בבקשה תנו לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה... אני פשוט לא מצליח , חיפשתי כבר שעות באינטרנט ולא מצאתי משהו שעובד תקדישו איזה 5 דקות לרשום לי את הפעולות שאני צריך לעשות בכל אחד מהנתבים... תודה רבה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, שכרתי דירה חדשה בהוד השרון ואני מתלבט לאיזה תשתית אינטרנט להתחבר. אני כרגע לא מעוניין בשידורי הטלוויזיה של YES או HOT (אני קולט את חבילת הבסיס גם ככה). איזו תשתית אינטרנט עדיפה מבחינת המחיר? הביצועים? השירות? תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by TheSlidead,

האם באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אני אוכל להתחבר לראוטרים קרובים אליי? איזה כרטיס רשת מומלץ? USB או PCI?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by yonir,

ראיתי שלעיתים קרובות רשום לגבי כבלי רשת אחד מהקיצורים הנ"ל. מה הם אומרים?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by yonir,

אני מעוניין לקנות נתב שהמטרה העיקרית שלו היא חיבור קווי של שני מחשבים לאינטרנט ובינהם. הבנתי מהסתכלות על שרשורים אחרים שהיום אין כמעט נתבים חוטיים בלבד ושעדיף כבר לקנות נתב עם חיבור אל-חוטי (מה שבכל מקרה לא יזיק במקרה הצורך בעתיד). האם יש עוד פרמטרים שכדאי להיות מודע אליהם בקניית נתב (אפשרויות שאני אולי ארצה/ לא ארצה) ? מה אתם ממליצים למטרה זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by er0101,

הראוטר שלי לא תקין ואני שוקל לקנות ראוטר זול כמו הנ"ל. מה דעתכם? עמיד בP2P? אני צריך שהראוטר יהיה מאוד יציב בנוסף. איך הוא לעומת level 1 3406?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by מתרגל,

יש לי רשת ביתית עם 5 מחשבים, אני מעוניין לדעת דרך המחשב שלי (שהוא אחד מתוך החמישה), כמה רוחב פס צורך כל מחשב ברשת (כלומר, מי מעיק לי על רוחב הפס :-)), וגם לדעת מה כל אחד מוריד / מה הוא עושה שצורך את רוחב הפס. (אם יש צורך לבצע התקנה של תוכנה על כל המחשבים, אין בעיה, יש לי הרשאות מלאות) הכוונה היא לקבל את כל הנתונים למסך המחשב שלי, ורק אליו - אין צורך לקבל את הנתונים על המסך של כל מחשב ברשת. בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? תודה.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  11. שלום! יש לי מחשב עם שני משתמשים. אני רוצה לחסום משתמש אחד מגישה לאינטרנט. איך עושים את זה? נ.ב. - XP pro SP2 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קראתי כאן באשכול הזה שזה עולה כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335679.0 אבל כאן בפורטפורוורד יש מדריך כזה: http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm על מה הם בדיוק מדברים? זה אותו סטטיק איפי?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by eladh777,

שלום יש לי את הנתב- rotal rta1025w של בזק. אני כרגע מחובר דרך כבל רשת מהנתב לכרטיס הרשת במחשב שלי, ואני רוצה מסיבות כאלה ואחרות להחליף שבמקום כבל רשת יהיה כבל usb מהנתב לכרטיס הרשת. כאשר חיברתי את ה usb, לא היה אינטרנט והwindwos ביקש דריבר. מאיפה אני יכול להוריד את הדריבר? ועוד שאלה, מה ההבדל בין התחברות לאינטרנט דרך כבל רשת ודרך usb? יש הבדל במהירות או במשהו אחר? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by amitur91,

יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ^ ללא עוד משתמשים בבית. רק מחשב אחד משחובר למודם באופן חוטי. הדבר מפריע לגלישה\הורדה וכו'... האם הדבר נפוץ בדגם הזה? איפה הבעיה? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  17. מאתמול בערב האינטרנט מתנתק לי בערך כל 10 דקות.. יש לי ראוטר של tp-link דגם tl-r460 ניסיתי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישירות רק עם המודם, גם כבר לא עובד [בד"כ עובד]. ניסיתי גם לעשות ריסט לראוטר והמודם וזה לא עזר, הדבר היחידי שעוזר זה ריסט. מה שכן, אחרי שהאינטרנט מפסיק לעבוד במחשב שלי, המחשב השני שמחובר לאינטרנט גם כן עם הראוטר ממשיך לפעול חלק ללא בעיות. מה עושים??? תודה מראש. נ.ב.: עשיתי ניקוי SPYWARE עם כמה תוכנות, כמו כן ניקוי COOKIES וכו' בעזרת CCLEANER, לא השפיע. גם שחזור מערכת לא.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eladh777,

שלום יש לי רשת ביתית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ישירות לנתב והמחשב השני עם כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי במחשב השני שהכוננים יהיו משותפים. אני מציח לראות את הכוננים של המחשב השני מהמחשב שלי רק אם אני מבטל את חומת האש של windows שם. איך אני מגדיר כך שחומת האש במחשב השני תיהיה פעילה, אבל תיהיה כבויה לרשת המשותפת? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. יש לי אינטרנט בכבלים והספק הוא בזק. אתמול היה לי ניתוק לכמה דקות ומאז האינטרנט עובד אפילו יותר גרוע ממה שהוא עבד לפני זה. משחקי רשת לא עובדים בכלל, חלק מהאתרים לא נפתחים/צריך לעשות רענון כמה פעמים עד שהם נפתחים, חלק האתרים מופיעים חלקית והמהירויות הורדה נוראיות. לעוד מישהו יש בעיה כזאתי? לא שינינו שום דבר והמחשב נקי (יש לי ANTIVIR,AVG ועוד כמה תוכנות הגנה נוספות ל SPY ושאר הירקות).

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by Shay17,

בבדיקת פורטים כתוב Checking port 39468 on 82.81.141.186... Error! Port 39468 does not appear to be open יש לי 5 מגה על כמה לשים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  21. שלום, יש לי ראוטר של LEVEL ONE עובד מצויין... ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK... עשינו שינוי במיקום המחשב של אמא שלי...מקודם המחשב היה במרחק של 10 מטר בערך ועובר דרך 3 קירות... הוא קלט את זה בסדר מקודם.. (עוצמה: טוב) עכשיו המחשב נמצא במרתף (לא מרתף סגור...כמו קומה רגילה בבית) והוא נמצא גם בערך 10 מטר למטה ועובר דרך 2 קומות (שזה בעצם 2 קירות אבל עבים מאוד...) עכשיו המחשב לא קולט בכלל שום רשת אלחוטית... אז רציתי לדעת מה יש לעשות בנידון... אם אני יקנה כרטיס רשת אלחוטי (למחשב נייח,לא נייד..) הכי טוב שיש לדעתכם זה יקלוט? וכמה עולה דבר כזה בערך? אם אני יקנה מודם אז אני יצטרך בעצם לעשות חשבון אינטרנט חדש או שאני יכול לקנות מודם ולצרף אותו לחשבון הביתי שיש לי בבית? אם …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eladh777,

שלום יש לי בעית התנתקויות באינטרנט שלי. כל פעם שאני מעמיס על האינטרנט שלי אז יש לי התנתקות של איזה 2-3 שניות ואז האינטרנט חוזר. העומס שאני אומר הוא כמו: לדבר בסקייפ ובייחד עם זה לגלוש באתרים. או להוריד משהו מהביטורנט ולגלוש באתרים, ואז גם האינטרנט מתנתק. זה אומר שזה בעיה של upload. הספק שלי הוא בזק בינלאומי, ותשתית של בזק. מהירות האינטרנט היא - 1.5 (הורדה), ו 128 (העלאה.). יש לי נתב - rotal rta 1025 w. יש לי רשת ביתית. עם עוד מחשב אחד שמחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. יש לציין בבירור שאפילו שהמחשב השני סגור, ואני מעמיס על האינטרנט רק מהמחשב אצלי, אז גם יש התנתקויות. אני ספק ב100 אחוז שהבעיה היא ה upload, בגלל שגם ניסיתי להחליף נתב, ועדיין הבעיה קורת. ואפילו התמיכה של בזק בינל…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by slrr,

זה שמתחבר בחיבור PCI ויש לו שתי יציאות של טלפון של בזק אחד אין אחד אווט ... כל כרטיס כזה יעבוד על ווידוס ויסטה 64ביט???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. יש לי שני מחשבים נייחים ומחשב נישא שאני מתכוון לקנות, הבעיה היא ששני המחשבים הנייחים נמצאים בקומות שונות בבית בחדרים רחוקים, אז אני צריך ראוטר שיוכל לקשר בין שני קומות.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by דניאל נ,

שלום , יש לי בעיה עם מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604. יש לי בעיות בקליטה של האינטרנט האלחוטי , המודם נתב לא משדר אותות מספיק חזקים , כנראה . יש לי כמה שאלות: 1.המודם נתב הנ"ל חודר דרך קירות ? 2.האם המודם נתב הנ"ל נחשב למכשיר טוב בשוק .? 3. אם לא איזה מודם נתב אלחוטי טוב וחזק שחודר קירות יש היום בשוק לקניה ? יש לציין כי אני משתמש בקולט המובנה של המחשב הנייד .

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים