רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.יש לי בבית בעיות של קליטה בקומות התחתונות והבנתי שאפשר להפוך נתב לסוויץ'.יש ברשותי נתב נוסף של D-link דגם DSL-6740U איך אני יכול לחבר אותו לנתב הראשי בקומה העליונה בכדי שתיהיה לי קליטה בקומה התחתונה?תודה לכל העוזרים בנוסף אני קצת חלוד/חלש בנושא בנתבים אז אני אשמח אם ההסבר יהיה מפורט כמו לילד קטן ** ובנוסף רציתי לדעת אם כבל רשת רגיל בין שני הנתבים יעשה את העבודה או שצריך את הכבל מצליב תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל אם אפשר לעשות שתי קווי adsl בבית, ושאלה שנייה אם אפשר לחבר על אותו קו שתי adsl ושאלה נוספת מה עדיף רשת או adsl? ואם אתם יכולים תסבירו בפירוט תודה לכל העונים, מתן.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה מה ההבדל בין מודם נתב אלחוטי לבין מודם נתב קוי ברשת ADSL של בזק , כאשר בתקשורת קווית משתמשים בחוטי נחושת של הטלפון , יש אולי הבדל במהירות התקשורת או במשהוא אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכם לא מזמן עשיתי רשת של3 מחשבים. הרשת היא חוטית. הראוטר שלי הוא של אדימקס. עכשיו הבעיה של האינטרנט היא שהוא מוריד על 0.1 ויש לי אינטרנט 2 מגה , ניסיתי מהרבה שרתים וזה לא משתנה, אני די בטוח שזה בגלל הראוטר אני אודה מאוד מאוד למי שינסה לעזור לי, אולי צריך לשנות משהו במאפיינים או שאולי יש איזו תוכנה שתעזור??? כי אני לא יכול להמשיך ככה אין לי וירוסים וספייוורים, הכל נבדק על מחשב מפורמט וגם לפני זה ועדיין אין שינוי, הספקית אינטרנט שלי היא זהב ב-adsl אפילו הם לא יודעים מה הבעיה :'(
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax. (לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל) עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N? האם הכרטיס הזה: TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps הוא טוב? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר עם 012 חיבור 5 מגה בכבלים. הסיפור נמשך כבר לפחות שבועיים. אני מוריד קבצים דרך jdownloader ובכל שרת כלשהו הוא כביכול מתחיל כמה שניות לעבוד במהירות מלאה, לאחר מכן פשוט נופלת המהירות והוא מנתק את ההורדה 'connection lost'. עכשיו, כמובן שבדיקת מהירות לא מזהה את הבעיה. עובד טוב. גם אצל חברה שלי שיש להם 012 קיימת בדיוק אותה הבעיה, עם מחשב אחר, כך שזה לא המחשב ולא אנטי וירוס או פיירוול. אני נואש. עוד לא דיברתי עם 012 כי אין לי שום דרך להוכיח שהם עושים traffic shaping רציני. יש לציין שלפעמים בלילות הכל פתאום חוזר לעבוד רגיל. אבל זה באמת חדש,זה לא רק איטיות (שזה מובן במשך שעות היום איכשהו), אלא ניתוקים של הורדות. גם דרך הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק, ומתברר שבמשך החצי שנה האחרונה לא שילמתי להם גרוש (המנוי לדבריהם היה בהקפאה ולא היה בשימוש 1.5\96). אבל אני גלשתי ועוד איך שגלשתי..אוהויי כמה שחרשתי על ה BT (ועודני חורש). דיברתי עם הנציג לגבי זה והוא הסביר לי שלפני כחצי שנה הקפאתי את המנוי (אחרי תקופה של כמה שבועות החזרתי) כנראה שקרתה איזו תקלה, והיוזר שלי נפל בין הכסאות. הייתי אמור לשלם לכל יום גלישה (התנאים של מנוי מוקפא). בכל מקרה, לא שילמתי כלום, וגלשתי ללא הרף. הנציג אמר לי שהם לא יחייבו אותי, ושעכשיו הוא יחזיר לי את החבילה שבאמת הייתה צריכה להיות לי (ה1.5\96). לא כ"כ רציתי בזה (בגלל זה גם התקשרתי) ושאלתי אותו כמה יעלה לי לשדרג ל 2.5\150 הוא ענה שהמחיר של זה זהה ל 1.5\96 כלומר 39 ש"ח (ל…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן חברה, עברתי לדירה חדשה ומיקמתי את הנתב (DSL-7850U) בממ"ד. שני התדרים עובדים (2.4 ו-5). הבעיה שלי היא בקליטה החלשה שיש בשאר החדרים. האם מגדילי הטווחים (שמחוברים לחשמל) שיש בשוק יודעים לעבוד עם שני התדרים (יש לי מכשירים חדשים שמתחברים על 5 ושאר המכשירים מתחברים על 2.4 כי הם ישנים מידי) ? ואיך בדיוק אני מחבר? האם אני מחבר עם כבל מהנתב להתקן מס. 1 ואז שם את ההתקן השני בכל מקום אחר ובזה נגמר הסיפור? אשמח לרשימת דגמים שמתאימים לקריטריונים 1)יודע לעבוד עם שני התדרים 2)עובד על תשתית החשמל תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטרף לאינטרנט המהיר בבית ועלתה השאלה איזה מודם עדיף, USB או סמסונג (עם כרטיס רשת). קצת פרטים: המחשב די ישן (פנטיום 2 350, בעתיד ישודרג למשהו חדש. כרגע, זה מה יש) יש כרטיס רשת על המחשב. לא יהיו מחשבים נוספים בחיבור לאינטרנט. הרצתי חיפוש כאן בפורום והדעות די נוטות לסמסונג, אך התשובות היו במצב שיש דרישה לחיבור יותר ממחשב אחד לאינטרנט... עזרתכם נדרשת. תודה, גיא
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה ממי שמכיר את התוכנה. אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לעשות במידה ואני לא רוצה local host אלא מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר. איזה כתובת ip אני צריך לשים על מנת שהחיבור יצליח.. אני מקווה שאני ברור תודה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מתאמי Powerline של חברת Devolo שקיבלתי מ Yes (בשביל ה VOD). כעת אני רוצה להוסיף מתאם שלישי TP-Link TL-PA201 האם חובה שכל המתאמים יהיו זהים או שאפשר להוסיף מתאם שונה?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראוטר: TP-Link מדי כמה שעות אני חווה ניתוקים מהראוטר. אני מחובר אליו עם כבל רשת והראוטר מתחבר למודם כבלים שאיתו אין בעיה. כשיש ניתוק, יש את הסימן הזה בווינדוז ב-Taskbar שמסביר על מצב הרשת ומתווסף לו סימן צהוב שאומר שישנה איזושהי בעיה. כדי לתקן את זה אני פשוט צריך לנתק ולחבר את הראוטר מחדש מהחשמל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. קניתי ביום שישי כרטיס רשת אלחוטי מסוג EW-7128g של EDIMAX בבאג וכמו כן ראוטר אלחוטי. יש לי בבית שני מחשבים נייחים - אחד מהם חדש בן יומיים, שבשבילו קניתי את הכרטיס רשת, ועוד אחד נייד עם אלחוטי מובנה כבר. חיברתי את הראוטר, והמחשב נייד התחבר תוך שניה אל הראוטר. לעומת זאת, במחשב החדש התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי, ואני לא מוצא את הראוטר ו\או רשת אחרת בכלל, גם כשאני שם את הראוטר צמוד למחשב. האנטנטה מחוברת לכרטיס רשת והכרטיס רשת נמצא טוב בתוך ה SLOT במחשב. אמרו לי בבאג שזה כנראה הגדרות במחשב. מישהו יכול לעזור לי להגדיר? יש לי פשוט 0 ידע בדברים כאלה. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ממש מצליח למצוא תשובה חד משמעית לשאלה של למה מהירות ההעלאה ברשת סלולרית כל כך גבוהה (4-5 מגה ויש אפילו יותר) לעומת מהירויות העלאה נפוצות באינטרנט ביתי (1MB ברוב המקרים). למישהו יש אור לשפוך בנושא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייח עם XP שמחובר לראוטר עם כרטיס אלחוטי ומחובר למחשב הזה מדפסת על ידי כבל USB יש לי עוד מחשב נייד שגם מחובר אלחוטית לאותו ראוטר איך אני יכול לעשות שהמחשב הנייד ידפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב הנייח? אני מסוגל לראות את המשחב הנייח במפת הרשת של המחשב הנייד אבל זה לא מוצא את המדפסת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גיגה כיום ברשותי מודם ROTAL 1320 ונתב של חברת LINKSYS WRT54G v5 (כן אני יודע שהוא נחשב לנתב גרוע-והותקנה קושחה אחרונה)) בכל אופן אין לי שום בעיות עם מה שפועל אצלי כיום ואני מוריד ומעלה כמו שהובטח (מורים 640 קבש מעלה 64 קבש) האם להחליף? תודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט המהיר של חברת HOT, ובתור לקוח של בזק כבר כמה שנים, אין לי הרבה ניסיון עם חברת הכבלים... אני מעוניין להתחבר איתם פשוט כי במקום שבו אני נמצא כעת אין קו טלפון, וחבל להפעיל קו חדש רק בשביל האינטרנט.. יש לי כמה שאלות כלליות: 1) איזה מבצעים יש להם כעתת לחיבור 15 MB למשל?? עד כמה אפשר להתווכח איתם כדי לקבל מחיר טוב?? פעם היה להם באתר מבצע של 29.90 ש"ח ל1.5 MB, אך נראה לי שזה כבר לא שם.. 2) האם כדאי להתחבר קודם דרכם ורק אח"כ לבחור ספק, או שאולי יש מבצעים אטרקטיביים ישירות דרך הספקים?? 3) האם משלמים דמי התקנה או משהו דומה?? בדירה יש כבר הכנה לכבלים, ונראה שרק צריך להתקין את המודם.. 4) האם החברה מספקת מודמים משולבים עם נתבים כמו שזה נמצא בבזק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יהיה בבית 2 מחשבים (השני עוד שבוע יגיע) ורציתי לדעת איזה סוג רשת תיהיה הכי טובה וזולה ממחשב אחד לשני אבל שלא יהיו יותר מידי חוטים ושהמהירות לא תרד תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רשת וחמישה מחשבים מחוברים. כדי להיכנס לאחד המחשבים לדוגמא אז אני נכנס Start > Run ואז רושם שם: \\IP של המחשב ונכנס רואה מה שתפתי. האם יש פקודה שאפשר להיכנס ולראות את כל המחשבים ברשת ולראות מה כל אחד שיתף? ואם יש לי מחשב ברשת שלא שתפתי שם שום דבר, אפשר בכל זאת להיכנס לכונן שלו?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ממזמן שיניתי את השם משתמש וסיסמה של הכניסה לראוטר (דרך 10.0.0.138) , עכשיו אני לא זוכר מה זה ובגלל זה אני לא יכול להיכנס לראוטר . מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-