רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה קורה איתם? כבר הרבה זמן אין שום חדשות מהם וכבר נמאס לי להיות תקוע עם 56k...
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת שהגיע עם הניסוי כבלים שלי, לפני שנתיים הכרטיס הזה סבבה, לא שאני מבין בכרטיסי רשת, והוא לא עושה לי בעיות. שבוע הבא אני מחליף מחשב לWIN2000. השאלה היא, אם הדריברים שיש לי כתיקייה על המחשב(הטכנאי העתיק לי)יעבדו גם עם WIN2000. כל מה שאני יודע זה שהכרטיס הוא של 3COM. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי עכשיו לאינטרנט זהב עם מודם פנימי אבל אני מנסה להוריד ובכל דבר שאני מוריד זה נתקע לי עם כל תוכנת הורדה אז מי שיכול לעזור לי בבקשה עם זה עוזר יש לי WINDOWS ME
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט גרסת תוכנה חדשה למודם אלקטל שם הקובץ הוא: GV8BAB3.281 ובמודם שלי השם קובץ הוא: GV8BAA3.281 אתם חושבים שיש סיבה כלשהיא לעדכן ? אם אתם מעוניינים בלינק תשאירו פה הודעה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי לאחרונה חיבור לאינטרנט מהיר ADSL. מכיוון שיש בידי מודם אחד בלבד ושלושה מחשבים שמחוברים לרשת מקומית בביתי, ברצוני לדעת כיצד אוכל לשתף את חיבור האינטרנט ביניהם? מחשב אחד (זה שיש בו את מודם ה-ADSL) מריץ את Windows98SE והשני מריץ את Windows2000Pro. כיצד אוכל לעשות זאת? צירפתי את האפשרות ל-Internet Connection Sharing בהתקנה של ווינדוס ואפשרתי אותה... אבל אני לא יודע כיצד לגרום למחשב שמריץ את Win2000Pro להשתמש בחיבור ה-ADSL המשותף. כל עזרה תתקבל בברכה, גולש נוסף באתר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר יומיים-שלושה אני לא מצליח להוריד במהירות נורמלית. החבילה היא 0.75, ואני גר בערד. האם עוד מישהו באזור הדרום ניתקל בבעיה דומה? יתכן שזה רק המחשב שלי, הוא ידוע כעושה צרות, אבל אם זה גם אצלכם, אז אני לא אפרמט שוב...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני מחבר ברשת שני מחשבים בבית ועושה להם שיתוף של האינטרנט, אז האם אני צריך שבשניהם יהיה מותקן firewall או שמספיק שיהיה מותקן במחשב הראשי?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי Router עם יציאה לאינטרנט וחיבור של ADSL. אני רוצה לחבר את ה Router ל ADSL באופן ישיר ולהתחבר עם המחשב ל Router ללא שימוש בשני כרטיסי רשת. כלומר, המחשב מתחבר ל Router וה Router מתחבר ל ADSL. כיצד ניתן לבצע זאת, אם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שהם מחוברים בכבל רשת מוצלב! ולמחשב הראשי מותקן WIN2000 ואילו במחשב השני מותקן WIN98 איך אני יכול להפוך אותם לעבוד ברשת וגם כולל חיבור ADSL וכמובן שיש לי 2 כרטיסי רשת זה ממש דחוף
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב. אנא עזרו לי ! אני רוצה למצוא שירות אירוח עם שרתים בישראל ! דרישות : שרת NT שטח : 100MB תעבורה חודשית : 10GB דואר POP3 וכו'... בדקתי את המחירי החברות הגדולות : אינטרנט זהב, בזק בינלאומי, ברק.... ונכנסתי להלם !!! אנא מכם - תנו עצה לחברה לא יקרה מידי עם שירות טוב וכמובן - מהירות ויציבות ! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז חברה עשיתי את הדבר שכל כך רציתי לעשות ! רשת ביתית. אז ככה : קניתי מחשב חדש - Amd XP 1800 עם כל החרטטוטה מסביב , ואת המחשב הישן שלי שהוא : Amd k6-2 500Mhz עם 196 מגה זיכרון וכמובן דיסק של 18Gbyte הפכתי לשרת ! איזה שרת ? כן כן שרת לינוקס / windows2000 server (חוקי עם רשיון ....) יש לי Router של חברת Edimax שמשמ גם כ- סוויטץ ....Switch Hub 10/100Mbyte .... וכמובן מחשב של אבא שלי .... כולם מחוברים יחד עם הSwitch . בעזרת תוכנת Vnc שמתאימה ועובדת כשירות של Windows2000 , אני יכול להתחבר מכל עמדה בבית ... ואני יכול לשלוט על השרת כמו שליטה של Pcanywhere .מפיתי כוננים , קינפגתי שירותי FTP מאובטחים , וכעת אני צריך לעשות Script שיוכל לשלוח לי את הIp של המחשב , מכיוון שהוא משת…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היום התחברתי לאינטרנט אם ה-ADSL והיה כתוב שהוא מתחבר ב-10 mbps יש למשהו מושג מה זה
-
- 3 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
קניתי 100 מטר כבל רשת כדי לרשת את הבית שלי דרך החור של הכבלים\טלפון... אבל אין לי שמץ איך מרכיבים קונקטורים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אם ני רוצה להתחבר מחו"ל איך אני עושה את זה ? [מחשב נייד]
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, תודה שנכנסתם. לאחר שקיבלתי את המחשב החדש שלי לפני שבוע בערך היום החלטתי לחבר אותו לאינטרנט במקום המחשב שדרכו אני מדבר עכשיו. לקחתי את המודם, העברתי אותו למחשב החדש (ללא שינוי הגדרות כלשהוא במחשב הזה), הכל חובר כמו שצריך...ניסיתי להכנס לעמוד ההתחברות של ערוצי זהב (www.aztv2.gc) ללא הצלחה, להפתעתי כשהעברתי את המודם בחזרה למחשב הזה ללא ההתחברות לנטוויז'ן (רק אליהם מתחברים עם חייגן ולא אוטומטית* הצלחתי להכנס לעמוד. השאלה- מה אני צריך לעשות כדי לפתור את העניין? לבחור בעמוד של ערוצי זהב "ניתוק המחשב"? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-