רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
רכשתי ראוטר 3COM במקום האדימקס שסבלתי ממנו מרגע שקיבלתי אותו (והחלפתי אותו שלוש פעמים - שמור נפשו יירחק!) הדגם הוא 3CRWER100-75 אני מחובר דרך כבלים ונטוויז'ן. הצרה היא שאני מוריד ב-30K במקום ב180K (יש לי חיבור 1.5 על 512) מישהו נתקל בתופעה? עזרה רצוייה מאוד!!!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת VUZE רשום לי להגדיל את ה- Disk cacheלא מובן איך עושים זאת וגם בתוכנה זה ממוטט את הקו אינטרנט כי אין לי מספיק שטח בדיסק או בתוכנה יש למשהו ידע איך עושים זאת ? http://wiki.vuze.com/w/Java_VM_memory_usage
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה.. לאחרונה שיניתי את מיקום המחשב הנייח שלי כך שהוא ממוקם כרגע ליד הנתב (Gigaset 604) של אוראנג'.. לפיכך חיברתי אותו באמצעות כבל הרשת. לפני כן המחשב היה מחובר לרשת הביתית ב - WIFI באמצעות: http://www.bug.co.il/xtreamer/wireless.html העניין הוא שמאז שאני מחובר באמצעות כבל הרשת - קצב מהירות ההורדה שלי ממש קטן.. מקצבים של 700- 800 k אני כרגע מגיע בהורדות לקצבים מקסימלים של 150 - 200 K במקרה הטוב.. אשמח להסבר האם זה הגיוני או שמא תתכן בעיה כלשהי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן.התקנתי רשת אלחוטית מבוססת על נתב של TPLINK WR641G עם כרטיס רשת אלחוטית שלהם. הכל מחובר, מוצפן , עובד טוב ויפה, אך אני צריך לפתוח כמה פורטים על מנת להשתמש בתוכנות שיתוף, ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי עם תוכנה מסויימת שהגעתי אלייה דרך חיפוש באתר, אך הנתב שלי לא נמצא ברשימה שלהם לכן אין לי מה לעשות איתה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי אתמול ניסיתי להתחבר לMW2 אבל היה בעיות התחברות לסרברים אז נסיתי לעשות ריסט לראוטר. יש לי ראוטר Edimax BR-6204Wg . הבעיה היא שחשבתי שאחרי שאני לוחץ על כפתור הריסט וא יאתחל את עצמו ויחזור לי האינטרנט אחרי כמה דקות. לחצתי 30 - 40 שניות על הכפתור של הריסט ומאז האינטרנט לא חזר .... מה אני עושה?! ללחוץ עוד פעם ?! לנתק ולחבר ?! מה עושים לעזאזל תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, תיקיית NETLOGON בין שני שרתי DC (אחד 2003, אחד 2008) לא מסתנכרנת, לפתע. רעיונות? תודה מראש לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים הגדלתי את האפלואד שלי ל- 512K הבעיה היא שבMSN אני שולח במהירות כלכך איטית שזה מדהים ! וכל שניה זה נתקע...... עכשיו יש ברשותי ראוטר של אדימקס שמוגדרת בו אפשרות שליחת קבצים במסנג'ר... עכשיו האומנם זה שולח אבל ממש משמ לאט !! בICQ זה ממש לא ככה, באיי סי קיו אני שולח ב 64K וגם שאני מעלה לשרתים......... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להגדיר כך שמהירות השליחה תעבוד כמו שצריך... האם יש פורט מסויים למסנג'ר שצריך לפתוח על מנת שישלח במהירות עתק ? אני לא ממש זוכר את הדגם של הראוטר שלי.. אני רק זוכר שהוא מסתיים ב G... זה ראוטר קווי ואלחוטי של אדימקס... אשמח לעזרה כיצד לפתור את הבעיית השליחה האיטית תחת ה MSN MESSENGER רב תודות לעוזרים והמשך יום נהדר לכולם !
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הקשיבו אנשים , חיברנו רשת אצל חבר שלי ואפילו המחשבים שניהם כותבים שהכבל מחובר אבל משום מה הרשת עצמה לא פועלת... כאילו שני המחשבים כל הזמן עושים SEND למחשב השני אבל שום מחשב לא מקבל כלום...
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אחרי כ5 שנים באינטרנט מהיר.. ושנתיים עם רשת מחשבים בחיבור ישר .. עברתי לראוטר (לא סתם ראוטר. אלא ראוטר של בזק .. טוב אחרי שצחקנו אספר לכם שזה גם אלחוטי) היות וקניתי מחשב חדש.. תיכננתי ככה. יש לי פה 2 מחשבים בקומה 1 שמחוברים לראוטר ישירות (ראוטר של בזק ..זול (או מה שזול בסוף יוצא יקר) עם כבלים ...המחשבים מטר מהראוטר...) ומחשב אחד קומה מעל.. במרחק בערך של 10 מטר מהראוטר בקו אוירי.. שיתחבר אלחוטי. עשיתי בדיקה בקומה השניה .. הסיגנל הוא 80 אחוז בערך.. רוב הזמן המהירות חיבור היא בין 36 ל54 MBS הזה .. אבל העוצמה היא קו אחד מתוך ה5. השאלה היא כזאת.. האם כדאי להשקיע עוד כ200 שקל ולקחת לינקוסיס (או ראוטר אחר) שיש בו 2 אנטנות ואז יש סיכוי שזה יקלוט בקומה השניה בעוצ…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
"אם הנושא הוא לא במקום המתאים אנא העבירו אותו להיכן שהוא שייך" מדי פעם האקספלורר 6 שלי מחליט לסגור חלונות מעצמו, אין לי מושג למה זה קורה. מישהו יכול לעזור? יש לי את POP-UP STOPPER PROFESIONAL מבית PANICWARE גירסה 1.5
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי נניח שהצלחתי לחבר ברשת את 2 המחשבים. המודם ADSL מחובר במחשב הראשון ב-USB ב-XP. איך אני גולש מה-98 ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני המחשבים עברו פירמוט לפני קצת זמן, ואני מנסה לשתף את אחת המחיצות במחשב א' למחשב ב'. *שני המחשבים על אותו workgroup. *בשניהם מופעלת האפשרות של Files and printers sharing. *לשניהם הגדרתי איפי ידני. *במחשב שעליו המחיצה שאותה אני רוצה לשתף (הנייח), נכנסתי למאפיינים שלה ופעלתי לפי הוויזארד של XP לשיתוף המחיצה. במחשב הנייד, נכנסתי ל-my network places, לחצתי שם על add a new network, ומופיעה שם ה-workgroup שהגדרתי, אבל אין בתוכה כלום! מה הבעיה פה? ניסיתי לכבות את זוןאלארם בשני המחשבים, אבל לא הועיל במיוחד.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים שברשותי ( WINXP ו ME ) ברשת ביתית לפי מדריך שלכם , ושיתוף האינטרנט עובד מצויין , השאלה שלי איך אני יכול לראות את המחשב השני , לראות את תכולתו ולהשתמש במדפסת שלו . איפה רואים את זה בשני המחשבים ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי, אשר מטעמים כאלה ואחרים (בעיות מיסוך בבית), עשיתי לו הסבה לראוטר רגיל המחבר בין שני מחשבים בבית (באמצעות כבל רשת). אני מעוניין בתוכנה מסויימת או עצה חומרתית להגבלת מהירות במחשב השני. נ.ב: הראוטר הוא של חברת אדימקס. בתודה מראש, סער.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כאמור הבאתי את הראוטר מארה"ב ועם שקע ממיר לארץ עובד יופי. הוא מוגדר לL2TP (כבלים) ומתבצע חיבור, שבא לידי ביטוי בשני מובנים: א. אם אני מריץ למשל ping www.hwzone.co.il -t אני מקבל פינגים יפים ב. באאוטלוק אקספרס הוא מצליח לקבל הודעות חדשות אבל לא לשלוח _____ בדפדפני האינטרנט (אקספלורר וfirefox) אי אפשר להכנס לאתרים, זה נתקע הרבה זמן ב"waiting for response..." מה ניסיתי: א. להכנס בדפדפן דרך מספרים(כלומר כתובת האתר במספרים), לא עזר.. ב. להוסיף DNS של הספק ידנית בהגדרות הכרטיס רשת. בtime\region אין ישראל, בחרתי טורקיה. בכל מקרה שיניתי לכמה ארצות ולא נראה לי שזה משנה כי אני מקבל pingים בכל region. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב משהו פה מתחיל להיות מאוד מוזר... כל התיקשורת לאינטרנט בסך הכל טובה אבל יש כמה בעיות מוזרות התקשורת בין שני המחשבים איטית, נתקעת לאיטים דחופות והראוטר פשוט מתנתק או לא יודע מה באמצע לפעמים. עוד דבר שנסיתי להעתיק דברים מהמחשב השני אלי דרך הרשת בלי קשר שזה הלך דיי לאט באמצע העברה (הרבה MP3) פשוט התנתקה הרשת! באמת שאני לא יודע מה נסגר עם הראוטר הזה... גם אני לא מבין למה הגלישה בתוך התקיות של המחשב השני מאוד איטית כאילו הרשת לא זזה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה חיברו את הבניין שלי לסיבים אופטיים,רציתי לברר איך סלקום בסיבים,והאם הwifi שלהם יכול לכסות את הבית בכייף או שצריך למשוך כבלים. כרגע בהוט יש לי כיסוי wifi בכל הבית(הוט 500 מגה חיבור כבלים רגיל ולא סיבים).
-
- 3 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות למחוק אתר מסוים מההיסטורי של האינטרנט ואם כן כיצד????? בתודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל רשת 30 מטר לבית, ולא יודע אם להשקיע את ההפרש הכספי בCAT6 או ש5e יספיק לשימוש ביתי סביר (סטרימינג והעברת קבצים). הCAT6 (כבל שטוח ולא עגול) עולה באזור ה60. הcat5e (כבל עגול רגיל) עולה באזור ה40. הפרש של 50%.. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה.... יש לי טקסט בעברית. אני צריך שמישהו יתרגם לי אותו לעברית שאני יבין.... תודה מראש "בנוסף לתאימות עם LDAP, לספרייה הפעילה יכולות נוספות ותאימות כגון : האינטגרציה הקרובה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות (Windows Domains) ושירותי תרגום השמות (DNS Domain Name Services). האינטגרציה של שירותי הספרייה למתחמים בחלונות היא המפתח ליכולת הגידול של שירותים אלה. אבטחת הספרייה הפעילה, אימות משתמשים, ובקרות גישה, גם הם אפשריים בזכות האינטגרציה של התחומים למדריך/ספרייה. בעוד שהגישה הזאת עובדת היטב, הרי שהאינטגרציה של הספרייה הפעילה למתחמי חלונות מכתיבה את הצורך של שימוש בשירותים של הספרייה הפעילה כאשר בוחרים לעבוד במערכת ההפעלה חלונות 2000 . האינטגרציה של שירותי D…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כעת את בטלפילד 3, אני רואה שכל השחקנים רואים את הפינגים שלהם ואני יכול לראות את שלהם, אך לא רואים את שלי הוחלף לי לראוטר NETGEAR DGN2200 לפני כחודשיים.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-