רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
לא מרוצה מאינטרנט זהב למי לעבור הכי חשוב שירות אמינות וכ'ו אבל חוץ מזה גם מחיר )
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להם את המבצע החדש ואני שוקל להצטרף .... אין לי בעיה להתחייב לחצי שנה כי המחיר מצויין למישהו יש איזה שהם השגות ????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכם יכול להמליץ או לא להמליץ לגביי המבצע הזה ? בלי שום קשר שכרגע זה רק ניסוי בת"א רמת גן והשרון ואיזה מודם עדיף יותר USB או השני שדורש התקנת כרטיס רשת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאיזה ספקים יש איטרנט למת"ב??? לפי מה שהבנתי יש רק ל012 ולניטוויזין אם מצאתם עוד תביאו קישור לדף שלהם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?
-
שלום! אני רותה לספר לכם סיפור קטן, ובסוף הפתעה טוב, אבא שלי בא אלי עם הצעה להתחבר לחבילה של yes@wow ברוחב פס של חצי מגה. ככה אני מוסיף לתשלום חודשים של 250 ש"ח ל-yes עוד 100 ש"ח, כולל תשלום לבזק ולבזק בינלאומי כספקית. המודם בא בהשאלה. בגלל שקראתי פה סיפורים בפורום (athlon), חששתי שהם יביאו לי מודם יד שניה. אז כששאלתי את הבחור שדיבר עם אבא שלי, הוא אמר שהוא לא יכול להתחייב שהמודם חדש ושהוא לא יודע של איזו חברה. כשאמרתי לו שאני מעדיף לקנות מודם לבד הוא אמר שבזק היא היחידה בעלת רשיון ממשרד התקשורת להפיץ מודמים ADSL או משהו כזה. מה שחשוב הוא שהוא אמר ושאם אני רוצה לקנות מודם לבד אני אצטרך להביא אותו אליהם לבדיקה. השאלה שלי היא, חוץ מהעיניין של המודם יד שניה (כי הוא כבר שיכנ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה רשת בין מחשב עם Windows XP ובין מחשב עם Linux RedHat 7.2 ? ??? 8) ??? ;D :-X
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בו מוסבר איך לבנות HUB מישהו מכיר אתר כזה? נ.ב. אין לי בעיה עם השגת חומרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לעשות מנוי ADSL, ורציתי לדעת כמה פרטים: 1. מישהו מחובר דרך ברק-אונליין ? מה דעתכם עליהם כספק ? 2. התקנת חייגן/חיבור - צריך משהו מיוחד ? 3. מה בדיוק מתקין ה"טכנאי" של בזק בביקור ההתקנה שלו ? 4. מודם - האם לקנות לבד או לבקש שהטכנאי יביא ? 5. האם מהירות גלישה באתרים בארץ ובעולם תשתפר, או שהשיפור יורגש אך ורק בהורדת קבצים ? 6. פידבקים לגבי השירות ורמת שביעות רצונכם יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח/יודע להפעיל תוכנות כמו netmeeting, buddyphone במחשב לקוח כאשר השרת שמשתף את האינטרנט מריץ תוכנת NAT , לדוגמה ICS ? אני כרגע מבלה את השבת בנסיון ללמוד איך מפעילים את wingate ובקצב שהעניינים מתקדמים חשבתי שאשאל אותכם לעיצות...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כחלק מהבדיקות להתקנת ADSL, רציתי לדעת מה הוא חייגן WOW ? האם צריך אותו ? למה צריך אותו ? איך מתקינים ? מה הגרסה האחרונה ? מאיפה מורידים ? האם צריך את זה ל XP ? עוד פרטים בבקשה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תתקנו אותי אם לא הבנתי נכון, אבל לפי מה שהבנתי, כדי לחבר את המודם המשודרג לPRO, לרשת מחשבים, אני צריך לחבר אותו ישירות ל HUB בכבל מוצלב: כמה שאלות: 1. למה אני לא יכול להשאיר אותו מחובר לכרטיס הרשת? 2. לאיזה חיבור בHUB אני מחבר אותו? 3. עד כה, המודם אינו משודרג, ונמצא במחשב המשרת כ WEB SERVER. אם אני מעביר אותו לחיבור ישיר לHUB, איך כשמתחברים אלי, המודם ידע לבחור את ה IIS שנמצא על המחשב הספציפי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ שרת FTP דרך IIS/Win2k Server שמנסים להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה: Operation timed out
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה פרסומות של בזק ל ADSL תחת הכותרת "עשה זאת בעצמך". בנוסף, רשום שם שהמודם שרוכשים לא מצריך כרטיס רשת... איזה מודם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני רוצה לחסום כתובות או אתרים אני נכנס ל- Security ו- Advanced ושם אני מגיע לכרטיסיה של Restricted Zone . ניתן להזין URL's וכתובות IP . ניסיתי למצא את הקובץ שמאכסן את כל השמות והאתרים וכמו כן ניסיתי למצא את הרשומות ב- Reg , אך ללא הצלחה . מישהוא מכיר דרך אפשרית ל- Import Export של הרשומות האילו ?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קבלו מה האיר את עיניי.. קבלו כאן
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ידיד שלי שאבא שלו מנכ"ל של תבל אמר לי שב15 ליוני יהיה אפשר להזמין מתבל שירות אינט' מהיר...מישהו יודע על זה משהו? -חציל.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי איך פורצים את המודם של אלקטאל ,איך משתפים עם וינדוס, רוטור לינוקס ,האב ..... אני צריך קצת סדר בראש מה הדרך הכי פשוטה לשתף אינטרנט בין 3 -4 מחשבים בלי יותר מדי סיבוכים וכמה שיותר יציבה (אין לי כח לצעקות "למה זה לא עובד") בהשקעה אל עד 1000 שקל המחשבים עם כל מערכות ההפעלה 98,XP,2000 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-