רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש לי שתי שאלות : 1: אני רוצה להתחבר ישירות למחשב אחר דרך הכרטיס של הרשת האלחוטית , מה הם התנאים והמגבלות ואיך אני עושה את זה ? 2: אני בד"כ גולש מספריה ציבורית ( בארה"ב) איך אני יכול לדעת אם אני מאחורי FIREWALL שלהם ? כי הפעלתי את EMULE ואני מקבל LOWID ( שזה מצביע על פורטים חסומים ) למרות שפתחיתי את הפוריטם הנ"ל בתוכנת הפיירוול שלי (MCAFFE) . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, במקום להעביר כבל רשת באורך 3~ מטר מהראוטר אני מעדיף לחבר למחשב דונגל. מה מומלץ לרכוש? ד"א, יש חיסרון בכך שאני עובד עם WIFI וזה עובר מעל הראש שלי כשאני ישן? (שאלת תם : ).
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב נייד ומחשב רגיל והצלחתי להשיג לי איזה כרטיס רשת אלחוטי למחשב השולחני בכל מקרה אני מנסה כבר כמה שעות להגידר רשת בינהם ללא ראוטר ולשתף את האינטרנט כמו שמגדירם בין שני מחשבים המחוברים בכבל ישירות אחד לשני בכל מקרה עד עכשיו לא הצלחתי משום מה כאשר אין ראוטר שמשדר אז WINDOWS רואה את הכרטיס כלא פעיל או לא תקין בשני המחשבים אם יש לכם רעיונות לפתרון אני אשמח לעזרה תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייח ובקרוב אני עובר למגורי סטודנטים, שבהם יש אמנם אינטרנט אלחוטי, אך הוא לא מגיע לכל קומות הבניין. האם יש כרטיס רשת אלחוטי פנימי כלשהוא בעל טווח קליטה/שידור רחב וחזק מספיק כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי שבסיסו בקומה הראשונה של הבניין, גם אם אני נמצא בקומה שלישית או רביעית? איזה כרטיס רשת ובאיזה תקן מומלץ לקנות? והאם יש צורך באנטנה כלשהיא להגדלת התווך שניתן לחבר לכרטיס או למחשב עצמו? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה, אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים ל-RS (כמובן, לא יותר גדולים מ-100MB). ניסיתי להעלות איזה קובץ של 4MB. הכל הלך כרגיל. העלתי 10 קבצים של 1.14 כל אחד. הכל הלך כרגיל. ברגע שבאתי להעלות 60MB או 23MB התחילה הבעיה. באמצע הוא פשוט מפסיק ומגיע לעמוד אחר, עם שגיא של האקספלורר (לא ניתן להציג את האתר). למישהו יש רעיון למה ? קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התחברתי היום לאינטרנט זהב בחבילת הכבלים של 1.5Mb. עד עתה הייתי מחובר בנטוויז'ן בחבילה המקבילה, והקאזה היה פועל ללא דופי - מוריד בעשרות KB ושולח במהירות המקסימלית. והיום - הקאזה אמנם מתחבר, ואני מסוגל לעשות חיפוש קבצים, אבל אני פשוט לא יכול להוריד ולא לשלוח כלום. הקאזה לא מסכים להתחבר ליותר משני משתמשים, והמהירות היא 0.00KB. גם השליחות מופסקות שנייה אחרי שהן מתחילות. השאלה היא אם לעוד מנויים של אינטרנט זהב יש בעיות כאלה בקאזה. ??? ??? קראתי פעם שאינטרנט זהב מתכוונת להגביל את ה-P2P, אולי זה בגלל זה? תודה, דור.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בנוסף ישנה מדפסת רשת, אני מבין שיש צורך ב 5 נקודות רשת, איך זה עובד? כולם רצים לארון ראשי אליו מחובר הסרוור? כמה זה עולה? (בערך 15 מטר כבלים) האם אפשר לחבר גם את האינטרנט דרך זה?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב אין לי מושג איפה לכתוב את זה כי בתמיכה טכנית כתוב עיות חומרה בלבד, אז נראה לי הכי קשור לאינטרנט. האתר גוגל לא עולה לי =/ שאני מנסה להכנס זה כאילו שהאתר לא קיים. ניסיתי לאפס הגדרות אינטרנט, לנתק ולחבר את הנתב והחיבור (רשת של שני מחשבים,בשניהם לא עולה), ולעשות תיקון מהlocal area connection. שם דבר לא עזר. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שהקו שלי מסוגל לעבוד בקצבים הנ"ל אומר שפרסו פה את ה- NGN? באתר שלהם לא רשום שהמספר טלפון שלי מחובר, ולא חייגו/שמו פלייר מבזק.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי רשת (טרמינל) ואני רוצה להיכנס לשרת בכמה מחשבים באותו שם משתמש... איך עושים את זה? נ.ב בשרת יש לי WIN2003 SERVER ובתחנות העבודה שממנה ניכנסים יש WIN98 נ.ב.ב תודה ענקית מראש
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי כרטיס רשת אל-חוטי לנייד שלי D-link g630. יש לי בעיה מוזרה מאוד בזמן שבאותו המקום ישנם הרבה אנשים היכולים לגלוש בנייד שלהם אני מתחבר לרשת האלחוטית אבל היא עובדת לסרוגין. אני גולש 5 דקות ואז אני מתנתק, לאחר כמה דקות אני עוד פעם מתחבר וגולש אבל לאחר כמה דקות שוב פעם מתחבר. אני רוצה לציין כי כל האנשים שהיו איתי גלשו בלי בעיות ורק לי זה קרה. ניסיתי לגלוש ברשת ציבורית של עיריית ירושלים ולכן לא הייתי צריך סיסמא. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? או שמה על פתרון לבעיה ? כדאי לחזור לחנות ולהליף לכרטיס אחר ?? תודה רבה מראש לכולם ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל 40מגה. ואמרו לי שאני כנראה אצטרך ראוטר חדש.. כרגע יש לי ראוטר משולב מודם DGN2200 של נטגיר... לפי מה שהבנתי המהירות תלויה במהירות של המודם של הראוטר... רשום שזה ADSL2+ תומך גם בתקן N האם ADSL2+ זה VDSL ? או שזה כבר משהו שונה לגמרי ? VDSL = מהירות הגבוהה מ15 מגה ? (קראתי את זה איפשהו) בקיצר, האם אני אצטרך לקנות ראוטר משולב חדש (או ללכת לקחת את מבזק תמורת 10 שקל לחודש), או שיספיק לי הראוטר הנוכחי? בדיון אחר שפתחתי מישהו המליץ לי על נטגיר 2000 ... זה שונה ? (בלינק הבא - יש מישהו שענה לגבי זה בעמוד הפייסבוק של בזק, רציתי לדעת עד כמה זה נכון/אמין) https://he-il.facebook.com/Bezeq/posts/10153071416690046 תודה מראש עריכה: http://forums.anandtech.com/showthread…
-
- 3 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
התקנתי במחשב נייח שיש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. רציתי לדעת כיצד אני יוצר רשת אלחוטית בין שני המחשבים המחוברים לאותה רשת: המחשב הראשון אשר מחובר לראוטר בחיבור קווי והמחשב המחובר בחיבור האלחוטי. עד כה שני המחשבים היו מחוברים בחיבור אלחוטי ולא היה צורך בהגדרות מיוחדות. (לא הגדרתי IP ספציפי). במחשב המחובר בחיבור קווי יש לי Windows 7 ואילו במחשב השני XP.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בבית מחשב ביתי רגיל שמחובר לאינטרנט מהיר של בזק עם מודם רגיל חוטי... עכשיו נוסף לנו לבית מחשב נייד חדש של HP ויש בו חיבור אינטרנט אלחוט wireless עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי איזה נקודה או משהו להתחבר מנייד יש תוכנה או משהו אני לא מבין בזה כל כך? או שמומלץ לקנות נתב\ראוטר אלחוטי משולב שיהיה בישביל שני המחשבים מה אתם אומרים ? אם יש שיטות להתחבר לאינטרנט אלחוטי או WIFI השמח לקבל עזרה כי אני גר בבנין גדול ויש לי המון שכנים עם ראוטרים וכאלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים בבית,אחד עם WIN XP ואחד עם WIN7 ,אני רוצה להקים רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי התקציב של הראוטר לא יעלה על ה-150 שקל אשמח לדעת על איזה רוטאר אתם ממליצים וחשוב שהראוטר יהיה הכי פשוט להגדרות עוד דבר חשוב שהוא יוכל לשתף מדפסות
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי WRT54ע גירסא 5. לרשת מחובר מחשב שולחני בחיבור חוטי, לפטופ בחיבור אלחוטי, ו PS3 בחיבור אלחוטי שאני מפעיל את הרשת האלחוטית ב PS3 אז אין לי אינטרנט או שהוא עובד מאוד לאט במחשב השולחני. עידכנתי עכשיו את ה firmware של הראוטר ויש לי אינטרנט שהPS3 מחובר אבל עכשיו הבעייה היא שיש לי low id באימיול במחשב השולחני, לא שיניתי כלום בפורטים של הראוטר לגבי שום תוכנה מישהו יכול לעזור לי בזה? אם למישהו יש PS3 בחיבור אלחוטי ונתקל בבעיה דומה. לא הגדרתי IP סטטי ולא ביצעתי שום שינוי בשום מכשיר ברשת. אני עובד ב PPPOE תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת USB שיחבר את המחשב הנייח שלי לוויי פיי שיש לי בבית. התקציב הוא עד 100₪ והמרחק מהראוטר הוא בסביבות 12 מטר עם קירות. האינטרנט 30 מגה אם זה משנה. אין אפשרות להעביר כבל רשת. אם שווה להשקיע עוד כמה שקלים אני אתמודד עם זה. חשוב לי שמהירות ההורדה לא תיפגע. מערכת הפעלה win 7 64bit
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לפצל כבל רשת (מהקצה שלו) ל 2 כבלי רשת שונים שיהיו מחוברים לשני מחשבים. אין צורך שלשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית, אלא שפשוט תהיה דרך נוחה לשימוש בלי צורך לנתק את הכבל ולחבר למחשב השני כל פעם. מצאתי דבר כזה: http://www.ebay.com/itm/RJ45-3-Way-Network-Cable-Splitter-Extender-Plug-Coupler-/280944484866?pt=US_Networking_Splitters_Couplers_Adapters&hash=item416998a202 השאלה היא, האם עם מפצל כזה לשני המחשבים תהיה גישה לאינטרנט בו זמנית? כי אני לא רואה עליו שום כפתור שמחליף את המחשב שפעיל באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תוכנות BitTorrent הם הכלי העיקרי לשיתוף קבצים ברשת האינטרנט. לעיתים קרובות, שיתוף קבצים זה אינו עולה בקנה אחד עם החוקים לשמירת זכויות יוצרים ולחברת BitTorrent, שפתחה את הפרוטוקול ותוכנת uTorrent, יש הרבה מה להגיד בנושא הזה. בשיחה גלויה עם נציגי החברה הם חושפים את נקודת המבט שלהם. קריאה מהנה - http://www.netcheif.com/blog/?p=1088
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-