רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפורום הזה.. רציתי לדעת אם אפשר לצפות בשידורים של הטלוויזיה הישראלית (ערוץ 1,2 ו-10) במחשב מחו"ל? כי פעם קיבלתי קישורURL וצפיתי בערוץ NBC האמריקאי בווינאמפ. אז : 1) יש קישורים כאלה לטלוויזיה ישראלית? 2) צריך רכיב מיוחד למחשב כדי לצפות בהם? 3) האם יש אפשרות לצפות בכבלים (כמו ערוץ הספורט למשל), ואם כן צריך רכיב מיוחד בשביל זה למחשב? רק אני רוצה להבהיר שאת הצפייה אני עושה ממחשב נייד בחו"ל (איטליה), אני לא יודע אם זה משנה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו שאפשר ליראות את הסרט שיורד בזמן שהוא יורדד - מערכת Preview מקצועית ומהירה אשר מולבשת על האימיול ומאפשרת צפייה מהירה ונוחה בקטע מקובץ הוידאו בזמן ההורדה. איך אני עושה את זה? ומה הדפדפן הכי טוב שיש?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אחרי קניית זיכרון נוסף של 512MB אני יכול להרשות לעצמי לפתוח תוכנות שונות ברקע מבלי לדאוג למשאבי המערכת. אז אני רוצה להתחיל להשתמש בתוכנה OUTLOOK EXPRESS (או אם יש תוכנה טובה יותר תמליצו עליה בבקשה), אבל רציתי לדעת לפני זה כמה מהירות אינטרנט היא בדיוק גוזלת? אני מחובר עם כבלים 1.5MB/16KB. כשהתוכנה פועלת ברקע ואני נמצא בשרתי משחק (שהמיקום שלהם הוא באירופה) התוכנה תשפיע על הפינגים שלי בשרתים?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחובר בחבילה של 1.5MB/16KB עם ספק קווי-זהב 012 בכבלים ווינדאוס XP PRO החייגן המוכן שניתן להוריד מהאתר של הכבלים לספק 012 הוא חייגן ממש גרוע, ואני נתקל בו בהמון תקלות. אז אני רוצה לבנות חייגן בעצמי, שבו אני כנראה לא איתקל בכל הבעיות המעצבנות. רק איך אני עושה את זה? אם אפשר תספקו גם בבקשה כתובת של הספק ופרטים שאני אמור למלא בחייגן תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים (שניהם מריצים חלונות XP עם SP2), סוויצ' של NWAY ומודם/נתב ADSL של ECI (מבזק -BFOCUS 270). שני המחשבים מצליחים לגשת לאינטרנט. אבל, הבעיה היא שדרך הרשת הביתית אני מקבל גישה רק למחשב אחד. כלומר, כאשר אני מנסה לגשת למחשב שלי מהמחשב של אח שלי, יש גישה מלאה, לכל הקבצים המשותפים (אני נכנס לWORKGROUP ורואה את שני המחשבים ). אבל כאשר אני מנסה לגשת באופן הפוך, כלומר מהמחשב שלי למחשב של אח שלי, אני לא מצליח. אני לא מצליח לפתוח אף תיקיה משותפת , אני לא רואה שום מחשב בWORKGROUP אפילו לא את המחשב שלי. (אני די בטוח שזו אותה קבוצת עבודה, קראתי לה ALPHA ובדקתי שאכן כך מוגדר בשני המחשבים, אגב , אותיות קטנות ורישיות לא משנות פה , נכון?). הוא כותב שגיאה : …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי מהם עדיף ? אני לא רוצה את FIRE FOX כי יש לי מקלדת של FINGER PRINT שלא עובדת איתו. ועובדת עם שניהם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי רשת בבית בין מחשב נייח גדול ונייד עם הנייד אני גולש דרך הגדול עם הרשת של הXP (רק גלישה כי לא הצלחתי ליצור גם שיתוף קבצים וזה אחרי מאות נסיונות ושאלות בפורומים אבל לא זאת הבעייה...) מכרתי את הנייד הישן ויש לי נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי ושאלתי היא: האים אני משתף את האינטרנט באותה צורה? האים אני צריך לקנות איזשהו משדר שאותו אחבר לכרטיס רשת שעל המחשב הנייח שהוא ישדר למחשב הנייד? תודה על התשובות...
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם 2 כרטיסי רשת מובנים האם ניתן לנצל 2 חיבורים בו זמנית לדוגמה תוכנת שיתוף על אחד וגלישה בשני או לאחד אותם BRIDGE CONNECTION אם כן האם נדרש קינפוג מיוחד
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP הראשי מחובר למודם ב USB ומחובר בכרטיס רשת למחשב השני באמצעות כבל מוצלב פעלתי לפי המדריך פה, המחשבים עושים פינג אחד לשני, אבל אין לי לא שיתוף ולא אינרטנט. ניסיתי לעשות רשת ביתית לפי האופציה של XP אבל זה לא עזר... יכול להיות שפעם מישהו הסביר לי לעשות רשת ושינה כל מני דברים? אשמח לעזרה :-*
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אלחוטי, אשר מטעמים כאלה ואחרים (בעיות מיסוך בבית), עשיתי לו הסבה לראוטר רגיל המחבר בין שני מחשבים בבית (באמצעות כבל רשת). אני מעוניין בתוכנה מסויימת או עצה חומרתית להגבלת מהירות במחשב השני. נ.ב: הראוטר הוא של חברת אדימקס. בתודה מראש, סער.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נתב אלחוטי ולהפוך את הרשת, לרשת אלחוטית, כמובן שאני אקנה גם כרטיסי רשת אלחוטיים. אתם יכולים לעזור לי אולי בבחירת ראוטר מתאים,חשבתי ללכת על חברת D-link או edimax או Linksys ההתלבטות העיקרית היא בין 2 רמות שאני שם לב שההבדל הוא במהירות:מהיירות של 54Mbps לעומת 108 Mbps שביניהם יש הפרשי מחירים לא קטנים לפעמים. אני יודע שיש הבדלים גם באבטחה אבל האם תמיד נתב טוב יותר ויקר יותר מספק אבטחה טובה יותר או לאו דווקא?! הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בין 3 מחשבים. שניים תמיד יהיו מחוברים ומחשב נייד שיהייה מחובר לא להרבה זמן, ממש לשעות בודדות בערב. [קראתי את כתבה ב ynet] אם אני קונה של חברת D-link אני מתלבט בין ה- D-Link AirPlus Xtreme G DI-624 וה- D-Link AirPlus D…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר שלי, כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר הוא רושם שהשרת לא נמצא וצריך לעשות רענון, כדי שהדף יעלה.. הבעיה מאוד מרגיזה, ונראה לי שזה ספיי, אבל הורדתי כל ספיי שהיה לי במחשב עם Hijck This.. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים והספקית שלי היא 012. כרגע ההתחברות לאינטרנט נעשית באמצעות חייגן ואני רוצה לבטל את זה. כלומר, ישר כשאני אדליק את המחשב האינטרנט יהיה מחובר. אני יודע שמבחינת הכבלים זה אפשרי, אבל ב012 אמרו לי שהם לא יכולים לעשות את זה. זה באמת ככה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לשאול איך פותחים פורטים ספציפיים ב windows xp sp2 תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכל קהילת הפורום, אני חדש פה ויש לי שאלה. יש לי רשת אלחוטית, ראוטר של edimax ואני רוצה לדעת איך אני פותח פורטים עם הרשת האלחוטית הזאת ניסיתי הכל!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת קטן בבית ואני רוצה לאכסן אליו אתר קרגע יש אליו אתר שאני מאכסן בעזרת IISובנוסף יש לי תוכנה של NO-IP וככה אני מקב דומיין עכשיו אני רוצה שהיו לי לדוגמא שני אתרים עם שני דומיינים שונים.... יש אפשרות קזו ???
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-