עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LeftRight,

אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mani007,

ברשותי מודם/נתב שקיבלתי מבזק מדגם +b-focus\eci 312 (כרגע המכשיר מוגדר כמודם יש אפשרות להגדירו כנתב) ברצוני להקים רשת ביתית שיתחברו אליה מחשב נייח/xbox360/מחשב נייד (ללא תקן n) יש לי מספר שאלות 1)האם עדיף לרכוש ממתג ולחבר ליציאת LAN של הנתב ובכך להגדיל את כמות הכניסות? 2)האם היכולת הניתוב של הנתב מבית בזק חלשה, וכבר קיימת עדיפות להחליפו לנתב אחר ? 3)במידה וכן בעת קניית נתב חדש אצטרך לחבר את הנתב הישן ליציאת WAN בנתב החדש?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שלום, אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיש בתוכו מודם מובנה במחיר סביר... אני לא רושם את התקציב של זה כי אין באמת תקציב כמה שיעלה זה מה שאני ישלם רק שיהיה טוב... היעוד שלו יהיה בדירה ל3 מחשבים 2 נייחים שיהיו מחוברים בקווי ו1 נייד אלחוטי תודה מראש, איתמר

4. Started by sim12345,

אני מחובר בתשתיות לHOT ובספק ל012 חבילת גיימרים, ההתקשרות היא במהירות ה2.5 ואני משלם ל012 בסביבות ה50 ש"ח עבור החבילה ה"מיוחדת". עכשיו, יש לי בעיות בחיבור כבר הרבה זמן, ברמה של התנתקויות ובתור אחד שמשחק במשחקים ברשת זה מעצבן כפליים כשאתה אתה משחק משחק והכל קורס לך באמצע. אני עדין לא מצליח להבין אם זה בגלל התשתיות או בגלל הספק. מה שכן הצלחתי להביא לבית שלי טכנאים של הוט כבר לפחות 5 פעמים. אז מאחר ויש לי הרגשה שאני משלם הרבה עבור שירות שהוא כנראה מחורבן + לא כזה מהיר רציתי לדעת ממכם המומחים האם יש חבילה מספק שתאפשר לי לשחק באופן נורמלי ובלי שהוא יחגוג עליי במחיר.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by emmanuel,

שלום לכולפ מישהו מכיר אולי תוכנה להורדת מספר קבצים במקביל באתר רפידשייר,אשמח גם להסבר \ תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  6. שלום, אני בארה"ב לנסיעת עבודה. הבאתי אתי ראוטר Edimax B6114 שעבד אצלי בארץ כבר שנתיים. היום התחברתי לאינטרנט באמצעות המודם Motorola SB5101. זהו מודם כבלים שאינו דורש חייגן. חיבור ישיר עם כבל ethernet למחשב עובד מעולה. אני לא מצליח להגדיר את הנתב שלי כך שיוכל להתחבר למודם. בשיחה עם נציג שירות של ספק האינטרנט נאמר לי להזין כתובת DHCP (נתן לי גם כתובות של שרתי DNS), אבל לא מצאתי אופציה כזאת בממשק של הנתב. האופציות שישנן הן: Dynamic IP, Static IP, PPPoE, PPTP, L2TP (מצורף צילום מסך). מכיוון שספק האינטרנט מספק IP דינמי, ניסיתי פשוט להזין את MAC Address של המודם לתוך האופציה הזאת בממשק, אבל זה לא עבד. יש משהו שאני לא עושה נכון או שהנתב שלי לא מסוגל לעבוד עם המודם? תודה מרא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לצערי נקודת הטלפון של בזק רחוקה (כעשרה מטרים, לא בקו ישיר, אלא צמוד לקירות) מהמחשב שלי, ואני לא מתכוון להעביר את המחשב (ואין אפשרות להעביר את נקודת הטלפון, בית שכור). המודם והנתב יושבים ליד המחשב. אני שואל מנקודת מבט של הפחתה בביצועים (הנחתה של האות), האם כדאי לחבר כבל טלפון ארוך (כזה שהולך מהקיר למודם) או לחלופין לחבר את המודם קרוב לשקע, ואז להעביר כבל רשת ארוך בין המודם לראוטר?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by ronf6,

אני צריך ראוטר חדש , הקודם שלי נדפק לגמרי , של DLINK דגם : DI-524... התקציב הוא 200 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. הכי חשוב שהוא יהיה הכי טוב ויציב שיכול להיות במסגרת התקציב , ושלא יהיו לו בעיות עם הוט ונטוייזן , וגם שיהיה לו תמיכה מהחברה לכל תקלה. תודה מראש נ.ב שמעתי על THOMSON כחברה טובה ... ? ולמי שצריך עוד פרטים: העכשווי קרס לי ברגע שחיברתי 3 כבלים וטיים לכל אחד מהספוטים שלו , מתחת לזה הוא עובד. ואני אפילו לא מצליח להכנס למרכז הזה שלהם... אגב אני לא ממש מבין בזה אז אם זה לא פרופרציונלי ביחס לתקציב..

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by גיל בן-יהודה,

יש לי שאלה , אני עובד עם בקרים מתוכנתים אצלי בעבודה, הבקרים עובדים על כרטיס רשת עד 100MB ומחובר לסוו'ץ של 1GB וגם הרשת בעבודה עובדת על 1GB . יש לי תגובות מהבקרים די איטית ,השאלה היא האם זה משפיע בגלל שאני מוגבל עד 100MB ??

10. Started by thebestof2005,

אני מחפש אתרי פרוקסי כדוגמת זה: http://dr.ag/cgiproxy.aspxכלומר אתר שאני אוכל לגלוש דרכו, על מנת להתחבר לאתרים כאשר ה IP שלי הוא כביכול מארה"ב. תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים אך בנתיים ללא הצלחה. שני המחשבים מחוברים לנתב ושניהם מחוברים לאינטרנט דרכו, אך משום מה אני מקבל Ping timeout בניסיון לשלוח פינג ממחשב אחד לשני. שני המחשבים יושבים תחת אותו הworkgroup. האם שחכתי להגדיר עוד משהו ? (בשניהם מוגדר שיתוף של הדיסקים הקשיחים) בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by iveco,

קניתי בלוטוס 4 בחיבור USB על הנייר זה אמור להוריד מידע ב 25 מגה ביט לשניה = שזה 3 מגה בייט לשניה ושאני מוריד תמונה מהפלאפון למחשב של 1.5 מגה זה לוקח 20 שניות לפחות , למה ? הבלוטוס אמור להוריד 3 מגה לשניה לא ? , הבלוטוס של הפלאפון תומך ב 4.1 ועוד שאלה - האם הבלוטוס USB שמחובר למחשב מסרטן ? זה מסוכן ? הוא מהבהב כל הזמן

13. בבקשה תעזרו לי. יש לי מחשב נייד עם ויסטה , ומחשב נייח עם xp pro. הנייד מחובר ברשת אלחוטית לראוטר. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר. בשני המחשבים ניתן לגלוש באינטרנט אבל אני מבקש שתעזרו לי - איך אני משתף בינהם קבצים?? ניסיתי כמה מדריכים כבר מהרשת אבל לא הצלחתי. בשני המחשבים יש zone alarm firewall. מקווה שתעזרו לי כי כבר התייאשתי מהנושא. ???

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, יש לי את המודם הנ"ל והוא מוגדר אצלי כרגע בתור ראווטר שמחובר לרשת ביתית רגילה. אני רוצה להפוך אותו לרגיל כדי שהמחשב שלי יהיה השרת אינטרנט ושאני יתן אינטרנט לכל שאר המחשבים שלי בבית ולא המודם עצמו. אין לי פריימוואר במודם ואני דיי לא רוצה להתעסק עם זה. יש איזהשהו מדריך טוב או שמישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות? תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  15. התחלתי לדבר עם נציגי חברות אינטרנט, וראיתי שכולם שמים תוספת תשלום על הראוטר של בערך 20 שקל לחודש. ראיתי שאחת החברות אמרה שאם יש לך ראוטר אז תשלם 5 שקל למתאם שקר כלשהו. אז תוהה למי שיש ניסיון, האם שווה בכלל לקנות ראוטר כזה אן אולי עדיף ללכת עם ההצעות של החברות? אם כן איזה ראוטר? תודה.

16. Started by ccc,

אהלן רבותי. בקצרה, נסיון פתיחת הום גרופ בין שני מחשבים על הרשת האלחוטית של הנתב מסתיימת ביתר קלות באשף. הבעיה כאשר אני מנסה לקשר מחשב המחובר דרך חוט לאותו ראוטר, עם מחשב נייד המחובר לרשת האלחוטית של הראוטר. מהי הסיבה הנפוצה ביותר לאי היכולת של האשף למצוא רשתות בין סוגי חיבור שונים? אם צריך לשנות הגדרות בנתב (נטגיר בזק 5גהץ) מהן בדיוק ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yossihaz1,

שלום לכולם, עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה של צפיית שידורי סטרימינג מאתר הnba - רכשתי מנוי לשידורים (כך שזה לא איזה שידור חינמי מעפן) השידור הוא על 3000 kbs תשתית בזק , ספק בזק בינלאומי +גיימר מחשב מחובר לטלוויזיה samsung 37a450 שדרוג ל-30 מגה לא עזר - עדיין סובל מלאגים ותמונה שלפעמים "קופצת" (בעיקר במעבר מהיר, התקפות מתפרצות למשל) כך שזה נראה לא טבעי אני מדגיש שהתמונה עצמה לא קופאת נתוני מחשב- windows xp nvidia 9800gtx+ - דרייברים מעודכנים מאתר nvidia - אפילו ניסיתי גרסת דרייבר 275.33 לא עזר 4 giga ram בבדיקה לשרת שלהם -ilpnba.neulion.net מקבל פינג של 146 שזה נראה לי תקין לא מצליח לעלות על הבעעיה - ניסיתי גם אקספלורר כרום ופיירפוקס- אותו דבר ניסיתי לבטל האצת חומרה ב…

18. שלום, אני מחפש ראוטר עם תמיכה בvpn client to site, מה שאני בעצם רוצה שחמישה יוזרים יתחברו מהבית לעסק בVPN ומשם ל RDP דרך הכתובות הפנימיות, אני יודע שאפשר לעשות את זה עם SBOX אבל אני מחפש משהו יותר זול ויותר פשוט התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה מראש אליאור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nadav22h,

שלום ראיתי באיזה אתר מדריך אבל זה יותר בכיוון של ראוטר AP אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רק את הבסיס להגדרת והתקנת AP שוב פעם AP (לא ראוטר שהופכים אותו ל AP) כי אני רוצה לקנות אותו היום הסיבה לכף להגביר את האות מהקומה השנייה בבית על קרקע האינטרנט לא זז עכשיו אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה צריך לעשות האם צריך להגדיר משהו בראוטר המשדר גלי WIFI? או שפשוט אני מחבר את הAP לחשמל וזהו? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eranratzon,

לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי ראוטר\מודם (לא יודע בדיוק מה זה) מאנלימיטד של חברת ZTE דגם zxhn h198a-il ואני רוצה לעבור לאנטרנט של פרטנר שזה תשתית בזק עכשיו לראוטר יש חיבור כניסה של כבל רשת ורשום WAN הוא יתאים לתשתית בזק? יש לו גם מודם מובנה? אני צריך פשוט לקנות מתאם מכבל של טלפון (DSL) לכבל רשת וזה יעבוד? תודה רבה

22. הכיצד? מה ההיטרונות ומה החסרנות נגד הכבל רשת הרגיל? או שלא שווה להיתעסק בזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הראוטר TP-Link Archer C7 בגרסה 4 או 5. מישהו יודע האם ניתן לרכוש אותו בארץ? אם כן אז איפה? אם לא, האם ידוע מתי יהיה ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש

25. יש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר, אני רוצה להגדיר את הDNS של הספקית שלי (בזק בינלאוי) איכשהו באספלורר ופעם ידעתי לעשו את זה ועכשיו אני לא יודע איך אני חושב שצריך לעשות את זה בתפריט של הראוטר ואני לא יודע איך. בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.