עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by FatCat,

שלום, היום התקינו אצלי בבית רשת אלחוטית. אני מחובר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי בעל חיבור USB(גרסה 1.0) בשם Vigor של חברת DrayTek. רציתי לדעת אם כרטיס רשת יותר איכותי, בעל חיבור PCI יכול לגרום לתעבורה ברשת להיות יותר יציבה ולעמוד כל הזמן על 11Mbps ושה- Signal Strength יהיה כל הזמן Very Good. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by Cr4ck,

האם אני יכול לחבר שתי מחשבים ברשת אלחוטית בעזרת שתי כרטיסי רשת אלחוטים? או שאני חייב שבאחד המחשבים יהיה נתב?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by benhouli,

שלום אנשים רציתי להתייעץ איתכם לגבי משהו ... יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים עם וינדוס אקס פי שיתפתי להם גם את האינטרנט דרך ה ICS הכל עובד וכ'ו שניהם כמובן יוצאים עם אותה כתובת IP לאינטרנט רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך שכל אחד מהמחשבים יצא עם כתובת IP שונה לאינטרנט.... תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by erez_sots,

שלום רב, אני פונה לכל המומחים הטובים כאן בפורום. אני מיואש! יש לי בעיה בגלישה באינטרנט ופניתי לכבלים ולספק שלי - עשינו את כל הבדיקות האפשריות (וירוסים, ריגול, תוכנות כבדות, הגדרות דפדפן, בדיקת מודם ועוד...) ולא עלינו מה הבעיה שהגלישה איטית אבל מהירות ההורדה בסדר ולפעמים מצוינת! מישהו יכול לתת לי הצעות מה אני יכול לעשות ללא פרמוט המחשב? אימייל: erez_sots@012.net.il בתודה, ארז

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  6. האם יש סיכון כלשהוא למודם עצמו (אימוץ) איך ניתן לעשות זאת ואיך ניתן להפוך זאת בחזרה למודם רגיל?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי ;D אני רוצה לבנות שרת ואני רוצה המלצה למערכת הפעלה בשביל השרת (כמו:microsoft server ) וגם תוכנה להרצת השרת אני מחפש גם שרות דומיינים בחינם השרת צריך לתמוך בפורום+אתר (נ"ב-אל תשאלו למה אני עושה את זה ואל תתנו הצעות לשרתים חינמיים)

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by ToM_cm,

אנשים לחבר שלי יש אינטרנט של WOW עכשיו אנחנו משחקים מנג'ר ואנחנו רוצים גם לשחק ברשת עכשיו אני לא יכול לחבר אותי אלי מכיוון שיש לי ראוטר של 3COM והוא חוסם לי אפשרויות כאלה (מי שיודע איך לסדר אני חייב לו טובה של החיים) עכשיו לו יש גם מודם מחובר ישירות למחשב וגם יש לו אייפי משתנע מדוע הוא אינו יכול לארח אותי?! בנוסף לזה יש לו פיירול במחשב אבל הוא אינו פועל כלומר על DISBLAED מישהו יודע אולי איך לסדר? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by Slither,

זהו הפורום המתאים, נכון? אוקי, יש לי 3 מחשבים שברצוני לחבר לאינטרנט (750 kbps כבלים של נטוויז'ן). אמרו לי שבארץ נתב לכבלים עולה הרבה, בקיץ אני טס לניו-יורק אז חשבתי שאולי אני אקנה שם במחיר נמוך יותר. הייתי שמח לקבל המלצות על חברות שמייצרות נתבים אלחוטיים ומחירים. תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  11. שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by hq4ever,

תגידו נכון המבצע של בזק למצטרפים חדשים, זה שאומר 50 ש"ח ל750 זה 50 ש"ח בחודש או בחודשיים ?? ומה לדעתכם המבצע הכי משתלם שאפשר למצוא היום, בהתחשב בזה שאני כבר לקוח ADSL של נזק

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. בלוטות' יכול לשמש גם לגלישה באינטרנט אלחוטי למחשבי pc או רק לפלאפונים אוזניות ושאר הגאג'טים? wi-fi עובד רק בתקן של 802.11 או ש wi-fi זה כל סוג של אינטרנט אלחוטי? אם בלוטות' משמש גם לגלישה באינטרנט אז מה ההבדל בינו לבין wi-fi ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by simla101,

טוב אז ככה יש לי ולאחי 2 מחשבים עם WIN XP עכשיו אני מחובר ישירות למודם ואחי מחובר אליי (לי יש 2 כרטיסי רשת) עכשיו אני כבר ממש משתגע...מחברים את 2 המחשבים...הכל סבבה מזהים אחד את השני והשני מצליח לגלוש באינטרנט...פתאום פוף הרשת נופלת הוא לא רואה אותי ומסומן שהכבל חיבור רשת לא מחובר...ריסט וזה נפתר... יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? האם יש מצב שזה כבל דפוק? טוב אז ככה...הסתכלתי כרגע במדריך שיתוף אינטרנט שיש פה בסטיקי...ויש לי בעיה קלה...זה פשוט לא אותו דבר כאילו אצלי יש לי 2 כרטיסי רשת ככה שיש לי 2 רשתות בעצם ככה שאני לא יודע באיזה מהן להגדיר מה אני דיי משתגע מכל העסק הזה מישהו יכול לעזור לי לשים סדר בבלאגן? כי הסטיקי לא ממש עזר לי...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. כיצד לבטל פיירוול במודם/נתב אלקטל 510 המחובר למחשב יחיד ואיך צריכה להיות הגדרת כרטיס הרשת במחשב?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by faza,

טוב, עכשיו הבנתי מה זה כבל רשת מוצלב וגילית את הבעיה שהיתה לי. עכשיו הבעיה החדשה היא ששתלתי בקיר לאורך 20 מטר כבל רשת רגיל ואני לא יכול להוציא אותו על מנת לשתול כבל מוצלב. יש מתאם אשר הופך את הקצה מקצה רגיל לקצה של כבל מוצלב? אני לא רוצה לחתוך את הקצה ולהצליב גידים ולהרכיב מחדש. יש איזה שהוא מתאם כזה? הרי בסופו של דבר זה רק הצלבת גידים.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  17. מה הבדל בין כרטיס של 10/100 ל 100/1000 קודם לפני הכל מה הבדל בינהם? 1. זה ישפר לי את המהירות אינרטנט? 2. זה יעלה את המהירות העלה באינרטנט? 3. עם אני פותח שרת סתם נגיד לMOHAA זה יעלה לי יותר משתמשים שיוכלו להתחבר ללא לאגים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by liav12,

חיבור USB מאט את המחשב? יש לי מחשב לא משהו 1.4 GHZ ו 128 RDRAM, גם שמעתי שכרטיס רשת יותר טוב..זה נכון?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by yairino,

שלום לכולם הפכנו את האלקטל 510 speed touch שלנו לראוטר (זה המודם החדש שעובד בצורת PPPOE ) ועד עכשיו הוא היה ראוטר וזה היה אחלה דבר. הייתי מגיע לממשק של הראוטר ע''י כתיבה בדפדפן 10.0.0.138. אתמול הייתה בעיה בקונפיגורציה ולחצתי Restore Defaults כדי להחזיר את המודם להגדרה הראשונית שלו.-----ופעולה זו הייתה טעות. כי זה גם מחק את ההגדרה של בזק שהייתה שם. עכשיו לא ניתן להגיע בכלל לממש של המודם בכתיבה בדפדפן 10.0.0.138 וגם לא בTelnet. ועכשיו בזק לא יהיו אחראים על זה. מה עושים חבר'ה? יש לכם פתרון איך להחזיר את המודם להגדרה של בזק? רק שנגיע למצב שנגיע לממשק של המודם בהקלדה בדפדפן 10.0.0.138? :-( :'(

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי יש לי מודם ראוטר של אלקטל עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לשחק במשחק גנרלס ברשת וזה קורה לי רק עכשיו שהחלפתי תמודם USB שלי זה מעצבן חופשיי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לחזור שוב לשחק ברשת בכיף!?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אוקיי אז ככה: יש לי שני מחשבים, ומודם כבלים. עכשיו אחד מחשב "ראשי" (פנטיום 4 2.4 Ghz), והשני "סלייב" (פנטיום 3 1000 Ghz) כעת למחשב הראשי מחובר המודם, והמחשב השני, הסלייב מחובר לראשי ברשת. אני גולש במחשב הסלייב, דרך הראשי. כלומר אני תלוי בו, כאשר המחשב הראשי כבוי איני יכול לגלוש. הבעיה היא כזאת: המחשב הראשי, לא יכול להיות דולק במשך כל היום, ואני בד"כ עובד עם הסלייב. ואני צריך את האינטרנט במשך היום. המודם זה מודם כבלים וכל החיבור של הכבלים נמצא בחדר אחד עם הראשי, וסלייב בחדר אחר. והוא דיי רחוק מן הראשי. בקיצור אין לי שום אפשרות להעביר את המודם אל המחשב הסלייב. ואני רוצה לגלוש במשך היום, אני רוצה את עצתכם מה באפשרותי לעשות כדי לגלוש ללא תלות במחשב הראשי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by wolf_silver,

טוב ככה חיברתי את הכרטיס רשת אבל המחשב שלי לא מזהה אותו ואני משתגע ניסיתי הכול דרך חומרה חדשה להוסיף אותו לא הצלחתי והדיסקט של הדרייבר שלי נאבד לי אז עם מישהו יכול להביא לי את ההדרייבר בישבלו זה יהיה הכי חזק בארץ ואל תגידו לי ללכת לחפש בגוגל למה חיפשתי ולא מצאתי !!!! ואני לא יודע איזה חברה הוא ואז אני אל יכול להיכנס לאתר של החברה כדי להוריד את הדרייבר השם של הכרטיס מסך הוא realtek8139 100\10 kaps pci bus תודה רבה לכול מי שיעזור לי תביאו לי לינקל זה תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  23. ספק: אינטרנט זהב בכבלים (תבל דיגיטל). מהירות: 1.5MB מודם: TERASYON TJ 715X רשת: אין, יש רק מחשב אחד מערכת הפעלה: XP PRO בפורום תמיכה טכנית, במהלך אחת מההודעות שלי שם, עלה הנושא והמליצו לי לעשות חייגו לבד במקום להורידש את החייגן של אינטרנט זהב. נתנו לי קישור למדריך הזה: http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html קראתי את המדריך, ויש שלושה דברים שלא הבנתי: ) הספק שלי הוא אינטרנט זהב. אז איפה שאני צריך לרשום את שם הספק אני צריך לרשום INTERNET ZHAHV?? 2) אני צריך לרשום את "שם המחשב המארח", כתובת הספק או משהו כזה. אז ברשימה שיש שם אם כתובת לאינטרנט עפ ספק אינטרנט זהב בכבלים, יש רק את זה שהוא L2TP (יש לי L2TP נדמה לי): lns.inter.net.il. לרשום אותו? אם לא אז מה לרשום? 3) השם …

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by talmAn,

אני רוצה לעשות רשת ביתית בין 3 מכשירים 2מחשבים וסוני פלייסטיישן 2 עם מתאם רשת. הבעייה שלי היא שלמתאם רשת של הפלייסטיישן יש כניסה לכבל רשת ובשביל שהמתאם רשת יהייה מחובר זאת האפשרות היחידה של לחבר אותו לרשת רק ע"י החיבור רשת שיש בו. עכשיו אם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אז במחשב אחד אני שם את הראוטר במחשב השני את הכרטיס רשת האלחוטי ובפלייסטיישן אני לא יכול לשים כרטיס רשת אלחוטי... כי אין לי לאן לחבר אותו... אז אני צריך לדעת אם ייש איזשהו פיתרון שהוא שאני יכול לחבר את הפלייסטיישן ברשת אלחוטית מישהו אמר לי שיש דבר כזה שזה כרטיס רשת אלחוטי יש לו אנטנה שמקבלת את המידע ויוצא ממנו כבל שאותו אני אוכל לחבר לפליסטיישן? או אם יש לכם פיתרונות אחרים בשבילי זה יהייה מעולה תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by LeftRight,

אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים