עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nanus,

שלום יש לי בבית שני מחשבים עכשיו יש לי מודם קוי של בזק די לינק. ואליו מחובר סוויץ ולסוויץ מחוברים שני המחשבים באמצעות כבלים. וזה תיאור המצב הקיים מה שאני רוצה לדעת אם קיים איזה שהוא התקן שאני אוכל לחבר אותו לסוויץ והוא ישדר לי וייפי וכמובן שאני אוכל להגדיר לו סיסמה תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. יש לי 2 נתבי EDIMAX 6204WG ועוד נתב+מודם של בזק 6740U ונתב+מודם של בזק SIEMENS SL2-141 סוויטץ של EDIMAX 1GBIT לא מנוהל. 2 כרטיסי רשת. ווינדוס 7. תשתית- בזק, ספק- שתי ספקיות. אני יודע שיש אפשרות לחבר נתב אחד שיחובר לספק א' בPPPOE, ונתב אחר יחובר בPPTP/L2TP (יוזר של כבלים) אל ספק ב' על הרשת של ספק א'. האם יש אפשרות לעשות שהווינדוס או נתב אחד מכולם ידעו לעשות ניתוב כגון OSPF? ז"א כאשר שאני ניגש לכתובת חיצונית מסויימת הוא ידע להפנות אותי לפי הספק שדרכו תיהיה הדרך המהירה ביותר? או האם זה בכלל אפשרי לעשות את זה ברמת תוכנה מבלי צורך בכל הנתבים, ויספיק נתב אחד שיחובר בPPPOE ובווינדוס יהיה חיבור VPN ועם תוכנה מסויימת לעשות זאת? או האם יש קומבינציה אחרת לגמריי שאיתה ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  3. אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shlome_E,

שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. אנשים שלום לפי מה שאני רואה פה בפורום, יש הסכמה שאם קונים ראוטר אלחוטי, אז עדיף ללכת על ראוטר של TP-LINK, ורצוי מדגם 841. העניין הוא ששמתי לב שיש 2 דגמים: TL-WR841N TL-WR841ND במבט ראשון אני לא רואה הבדלים בין הדגמים, אבל חייב להיות הבדל, כי אחרת לא היו עושים 2 דגמים שונים... מבחינת מחיר - את ה TL-WR841N ראיתי באתר של נועה מחשבים ב-155 ש"ח, ואתר ה TL-WR841ND ראיתי באתר של אופיס דיפו ב-189 ש"ח. אלו הן שתי חנויות שבמקרה הסתכלתי באתרים שלהן, זה לא אומר שאין מקומות זולים או יקרים יותר. בקיצור - איזה ראוטר עדיף? עריכה: במבט שני מסתבר שיש עוד עמודי מוצר לראוטרים האלו: TL-WR841N TL-WR841ND שם כבר קל יותר לראות שההבדל הוא שבדגם ה-D יש אנטנות מתפרקות. השאלה היא עד כמה זה חשוב לר…

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by nirfun,

היי, לאחר שמומחי הפורום לא הצליחו לפתור את בעיית הקליטה של כרטיס הרשת שלי החלטתי לנסות לקנות כרטיס רשת אחר לבדוק את הבעיה. אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פשוט, לא יקר. הצרכים שלי הם פשוט חיבור לאינטרנט, לנתב קרוב יחסית (10 מטר)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: ‏Asus N53SN-SX103V‎ עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי במחשב שני חיבורי אינטרנט: 1. חיבור רגיל לאינטרנט דרך המודם על כבל רשת 2. וגם כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לאינטרנט WIFI בסביבה. עכשיו שמתי לב שאני יכול להתחבר רק לאחד מהם כל פעם ואי אפשר להתחבר אל שניהם בו זמנית. שאלתי היא אם אפשר להתחבר לשניהם בו זמנית ולקבל לאותו מחשב 2 כתובות IP ואז שיהיה אפשר להוריד מכתובת אחת ולגלוש בכתובת השנייה וכו'. הדבר אפשרי ? ואם כן, איך אפשר לעשות זאת ? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  10. היי, מה נשמע תותחים אני חווה זה זמן בעיות אינטרנט שאפרט לכם כאן, ואשמח אם תלוו אותי בתהליך, אני מתכנן לנסות צעד או שניים לפני פרמוט. ברשותי WIN7, בבית 3 מחשבים שמחוברים לראוטר, שמתחבר לאינטרנט. לכולם יש אינטרנט, חוץ מלמחשב שלי. מה שקרה זה שלא מזמן היה לי אינטרנט רק בדקות הראשונות של הדלקת המחשב, ואחרי כמה דקות האינטרנט חדל לעבוד במחשבי בלבד. אחרי זמן מה האינטרנט חדל לעבוד גם ברגע הדלקת המחשב, וכעת הוא לא עובד כלל אצלי. הדבר המעניין כאן הוא, שהאינטרנט אקספלורר והגוגל כרום לא עבדו, גם לא נסיונות התחברות לשרת מזג אוויר של סימולטור הטיסה של מיקרוסופט, אבל האייסיקיו דווקא כן עבד. כך שניתן באופן כללי להגיד שהכל לא עבד חוץ מהאייסיקיו. גם עכשיו הכל לא עובד חוץ מהאייסיקיו. …

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by ronil,

מתאם שיחות 013 מחובר דרך מודם של בזק,החלפנו לראוטר מודם שקניתי באופן פרטי,אני מנסה להכנס למתאם כדיהגדיר לו שיקבל ip אוטומטי,כרגע מחובר ע"י הגדרת חייגן למודם,הצלחתי למצוא מדריך של 013 כמו כן בדקתי במחשב שמחובר למתאם שאכן זהו הdefult gateway ,שאני מגדיר את הכתובת בדפדפן של המתאם זה לא נכנס לממשק שלו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום חברים, לפני שאני מגיע לסוף שבוע ומתייאש והולך לקנות ראוטר ב 100-150 שח רציתי לחסוך לי את ההוצאה ובכל זאת להעלות לפה את הבעיה שיש לי כמוצא אחרון. 1. אני מחובר כיום להוט ו 012 יש לי מודם עם חייגן וככה אני גולש ואין שום בעיה. שאני מחבר את הראוטר (יש לי ניסיון עם ראוטרים) אני מגדיר לו L2TP שם משתמש וסיסמא ומצליח לגלוש אבל אני ל מצליח להבין למה באלחוטי אני לא מצליח לגלוש זה הורג אותי :-\ 2. שמאוד מאוד מוזר שאני רוצה לגלוש אני בכל זאת לוחץ דאבל קליק על החייגן ורק אז אני גולש (אפילו שהכנסתי כבר את השם משתמש וסיסמא להגדרות בראוטר ) וכמובן חיברתי את הכבלי רשת כמו שצריך מהמחשב לראוטר ומהמודם לראוטר בחיבורים הרלוונטים. 3. אגב לפני חודש עברתי מ בזק …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ras81,

שלום, יש לי EDIMAX 6524N ובשני המחשבים הניידים שלי חיבור עימו מתנתק כל כמה דקות, כאשר במחשב המחובר ישירות אליו בכבל רשת אין בעיה. אנא תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by neoyun,

שלום לפני כיומיים התחיל לי בעיה של מתאם רשת בראוטר Netgear . מה עושים במצב שכזה?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  15. האם זה משנה אם המודם מחובר דרך פילטר או ישירות שקע הטלפון בתשתית בזק?

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. שלום, הדירה אחרי שיפוצים. העברנו כבלי רשת מכל החדרים לארון התקשורת הדירתי (תמונה מצורפת) והמטרה היא לעשות רשת של ג'יגה. המודם והראוטר ישבו בחדר עבודה, ובארון תקשורת יהיה switch שיחבר בין כל הנקודות. חשוב לי שה-switch יהיהאמין ולא אצטרך לעשות לו reset בתדירות גבוהה. האם יש switch כלשהוא שמומלץ לשים בארון תקשורת דירתי סטנדרטי משיקולי חום, גודל, צורה או כל דבר אחר? או שכל switch של ג'יגה שנמכר בימינו יהיה מתאים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by yogev_23,

שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  18. אהלן. אתמול בלילה התחילה להיות לי בעייה רצינית עם Lag ופינג בסטארקראפט 2. פעם ראשונה שדבר כזה קרה לי. עשיתי בדיקת traceroute לשרת האירופאי של Battle.net ויצא לי שם סלט רציני (אתם יכולים לראות הכל פה: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/2222302448). אמרו לי לדבר עם הספק (בזק בינ"ל), דיברתי איתם ואם הוט שעתיים, עשו לי reset למודם, וכלום, עדיין בעייתי. יש מצב שמישהו יכול בבקשה לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום אציל בבית קיים ראוטר וריפיטר הריפיטר משמש כמגדיל טווח לבית ליד שנמצא כ30 מטר מימנו (עובד יופי) ליפני שבוע קניתי ריפיטר נוסף שישמש מגדיל טווח לכיוון השני של הבית שלושתם אותו חברה LEVEL ONE שלושתם תומכים בWDS עכשיו הבעיה מתחילה כאשר אני מחבר גם את הריפיטר השני לראוטר הוא לא מצליח להיתחבר אליו (למרות שהגדרתי בכל אחד את הMAC של השני) אני חושב שהבעיה טמונה בטדר שידור ששלושתם על ערוץ 7 (מתוך 12 כמובן) האם הם מתנגשים בינהם ואם כן איך אוכל להגדיר את כולם יחד? כבר ניסיתי הכל לדעתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  20. הצטרפתי ל-012 5 מגה בבדיקת מהירות מול בזק ו-012 קיבלתי מהירות הורדה טובה, אבל מהירות העלאה של 0.3-0.4 במקום 0.5 התומך ביקש שאעלה את המחשב במצב SAFE MODE WITH NETWORKING אגלוש לכמה אתרים כמו גוגל, ויינט, ננה, וואלה ואז לבצע netstat - n רצ"ב הפלט הוא אמר שבגלל שיש הרבה ESTABLISHED אז יש לי רוגלה או וירוס ושהוא לא יכול לעזור לי מעבר לכך מה דעתכם? מה אפשר לעשות? Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 10.0.0.1:1030 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1031 209.85.149.104:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1032 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1033 209.85.149.147:80 ESTABLISHED TCP 10.0.0.1:1034 20…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי ווינדוס 7, הוט-נטוויז'ן, איך אני יכול להגדיר את החייגן שיתחבר אוטומתית כשאני פותח את המחשב? יש לי פינג גבוה בדרך כלל והבנתי שזה קשור לספקית, נטוויז'ן אז ההמלצה היא לעבור ? אם כן אז לאיזה כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה בנתב. הנתב מחובר דרך מודם טלפון למודם אינטרנט. ניסיתי להתחבר מחשב נייח ומחשב נייד דרך הנתב. הוא מראה שיש רשת אבל לא חיבור לאינטרנט. בדקתי כתובת IP למחשבים שהוא מנסה להתחבר אליהם, ברוב זה מראה 192.168.1.1 ובחלק מהמקרים הוא עושה ריסט לכתובת. ניסיתי גם לחבר מודם ישירות לנתב אך גם אין קליטה למחשבים, לא ברשת אלחוטית ולא בחוטית אודה לעזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Denton,

שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by אלחנן111,

כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים