רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
בכרטיס רשת הראשון שלי הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Server/ServerLAN2.png ובמחשב שאליו הוא מחובר הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Client/ClientLAN2.png האינטרנט עובד....... במחשב השני שמחוברת לרשת שינתי מהתמונה הראשונה ל 192.168.0.2 ובתמונה השנייה עשיתי במחשב עצמו 192.168.0.3 255.255.255..... 192.168.0.2 והאירטנרט במחשב השני לא עובד... מה הבעיה אולי לא הגדרתי טוב באייפים....
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רואטר 2760u של בזק בעל 2 יציאות USB כאשר הראשונה מוגדרת לחיבור כונן ( כרגע מחובר דיסק-און-קי ) ועובדת בפרוקטול Samba. דרך הרשת הביתית אני מצליח להגיע לכונן זה ללא בעיה ע"י מיפוי כונן רשת . הבעיה מתחילה כאשר אני מעוניין לגשת לכונן זה דרך רשת האינטרנט ואני לא מצליח לקבל גישה לכונן . השאלה היא: כיצד אני מגיע לדיסק און-קיי (למעשה כונן) המחובר לראוטר (הראוטר למעשה זמין כל העת ויש לו כתובת ip קבועה ) דרך האינטרנט ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום התחברתי לאינטרנט אם ה-ADSL והיה כתוב שהוא מתחבר ב-10 mbps יש למשהו מושג מה זה
-
- 3 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר teaming בין שני כריסי רשת כשאחד הוא wired ואחד wireless. אני רוצה להגדיר שכל עוד יש internet access דרך הכרטיס שהוא wired המחשב יעבוד דרכו ואם אין שהמחשב יעבוד דרך הרשת האל חוטית שאני מחובר אליה. תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי היום ראוטר של בזק 7850U ואני על מהירות 100 מגה(תאכלס 65 מקסימום). ואת המתאם TL TP LINK WN822N שממרר את חיי. בכל פעם שאני טיפה מעמיס עליו בטורנטים הוא שובק חיים ואז צריכים לנתק ולחבר אותו..לפעמים הוא אפילו קורס לכמה שניות סתם בשביל להראות לי נוכחות. המרחק בין המתאם לראוטר הוא בערך 7 מטרים(נראה לי קצת פחות) עם קיר אחד בדרך(הקליטה נכון לעכשיו היא כמעט תמיד 5 קווים ופעם ב4,שיגעונות לא ברורים שלו..) בקיצור אני מחפש מחליף בשבילו, הדרישות שלי הן כמובן שיעמוד בעומס של טורנטים. והכי חשוב, יתמוך בWIN 8.1 .. כי נראה לי שרוב הבעיה שלי עם המתאם היום זה שאין לו ממש תמיכה רשמית ב 8WIN... ונכון לעכשיו אני משתמש באיזה דריבר גירסאת בטא,כבר שנתיים זה בבטא.. נראה לי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות אינטרנט אלחוטי?.... נכון לעכשיו המחשב מחובר למודם (אינטרנט כבלים) ואני רוצה שתהיה אפשרות להתחבר מהלפטופ לאינטרנט (בנוסף למחשב) בצורה אלחוטית... מה צריך לקנות בשביל זה? מישהו אמר לי שצריך רק ראוטר, אם כן כמה זה אמור לעלות בערך?.... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש. יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה צצה במוחי ואשמח לתגובות - נניח רשת מחשבים גדולה (של כמה מאות מחשבים לפחות) אשר משתמשי קצה בה חסומים בפני שיתוף קבצים מכל סוג. בהרבה תוכנות של ביט טוררנט יש אפשרות לקודד את החבילות הנשלחות כך שהמסננים של הרשת לא יעלו עליהם וכן יהיה אפשר לשתף קבצים (אפשר גם לדרוש שכל האנשים שמשתפים איתך יהיו בעלי תשדורת מקודדת לכן נניח שכך הדבר). בהנחה שזה עובד יופי, מה הסיכויים שמנהלי הרשת יעלו על זה? כמה קל בהינתן כל מיני תוכנות מוניטורינג שיש כיום בשוק לזהות שמדובר בשיתוף קבצים? האפ אפשר יהיה להוכיח שמדובר בשיתוף או רק לקבל רמזים שזה הכן נעשה? אישית לדעתי זה לא אמור להיות קשה שכן חיבור למספר רב של IP-ים במקביל ושליחה וקבלה מהם די מרמזת שדובר בשיתוף קבצים גם אם מעשית אינך …
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב בקיצור, יש לי בעיה דיי דחופה ואני יודה לכם אם תעזרו לי בה: אז ככה, קניתי router אלחוטי וחיברתי למודם ולחשמל והא עובד בסדר, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב והתקנתי דרייברים והוא גם עובד עכשיו, הכרטיס זיהה את הrouter ויש ביניהם התקשרות אבל אני לא הצלחתי להגדיר את האינטרנט כדי שאני יוכל לגלוש.... אם מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך להגדיר את האינטרנט אני יודע לו מאוד כי זה דיי חשוב לי... תודה מראש לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: https://www.ebay.com/itm/UGREEN-USB-3-0-Gigabit-Et... לזה : https://www.ebay.co.uk/bhp/rj45-to-usb-cable האם שניהם יתאימו ל: Xiaomi Mi Box 4K
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכם.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית בעל שלוש קומות, אני רוצה שבכל קומה ובחצר יהיה ap של tp-link או נתב (עדיף) שעולה כ 300 ש"ח עד כאן הכל סבבה, איך עושים שאם עוברים עם מחשב נייד לדוגמה מקומה לקומה ולחצר לא יהיה ניתוק של התקשורת? איזה חומרה עדיף לקנות? מאיפה אפשר לקנות גליל של 100 מטר כבל cat6 stp
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזיה אחרונה עם אפשרות חיבור לאינטרנט (DLNA), הטלוויזיה נמצאת בסלון. כמו כן יש לי מחשב מחובר לנקודת כבלים בחדר אחר (ללא טלוויזיה) מחר אמור להגיע טכנאי של HOT להפעיל את הנקודה שנמצאת בסלון כך שיהיו לי שתי נקודות בבית (מכיוון שאני לא מעוניין שהמחשב הנייח שלי יגלוש אלחוטית) למיטב הבנתי על מנת שאוכל לגלוש בטלוויזיה עומדת בפני אפשרות רכישת ראוטר/מודם לסלון (עדיף ראוטר משולב עם מודם על מנת שתהיה אפשרות למחשבים ניידים לגלוש WIFI בעתיד). 1.איזה ראוטרים משולבים מומלצים קיימים שעונים על דרישותי ? 2.בטלוויזיה ישנה אפשרות שיתוף קבצים עם מחשב המחובר לאותה הרשת, האם שתי הנקודות בבית נחשבות על אותו רשת או שרק מחשב שמחובר WIRELESS לראוטר ישותף עם הטלוויזיה ?
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=477&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
זה רק אני או שגם אחרים שוב לא יכולים להיכנס ל TB ? איזה מרגיז
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים: [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 17:36:12 זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני. האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה. לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך. המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר. במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו. יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו? מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-732…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשלוט לשם תמיכה על מחשב של קרוב משפחה שלי. אני יודע שיש כל מיני תוכנות אבל אני זקוק להמלצתכם. התקנתי 2 תוכנות שביקשו ממני להרשם ואפילו לשלם כסף (...), אבל אני בס"כ זקוק לתוכנה הפשוטה ביותר - אחת הסיבות היא שקרוב משפחתי הנו אדם מבוגר וזה ממש בלתי אפשרי לאתגר אותו עם כל מיני מספרי IP וכד'. אם היה אפשר לקבל הדרכה כלשהי - איך בכלל תוכנה כזו עובדת, זה מאוד היה עוזר-כי אחד החששות שלי היא כניסה של אורחים לא רצויים למחשב שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לאחרונה, כמעט בתיאום מושלם - נודע לי משני ספקי האינטרנט שאני עובד איתם (כלקוח פרטי) - הוטנט וטריפל-סי - שחבילות עם IP חיצוני, שאינו קבוע - מבוטלות (או יבוטלו בקרוב), ולמעשה האפשרויות היחידות הן או להיות עם IP פנימי (DOUBLE NAT) או עם IP קבוע (בתשלום נוסף, לא גבוה). משום שזה קרה בשני הספקים - נראה שמדובר במגמה. עם זאת, משום שאני מעוניין בIP חיצוני, אך אין לי באמת צורך בIP קבוע (יש שירות DNS דינמי), חשבתי לשאול - האם מישהו יודע על ספקים שעדיין נותנים אפשרות כזו (IP חיצוני אך לא קבוע)?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
1. יש לי איתו בעיה בSECURITY שלו הוא חוסם לי פורטים מסויימים למרות שבהגדרה הורדתי לו את ה V של הFIREWALL... מה עושים? 2. הטווח האלחוטי שלו מאוד נמוך למרות שהוא בתקן G.. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בבקשה מה יותר מהיר ו אתם יכולים לשלוח לי גם תגובות מה יותר זול וכל מיני עצות טוב . תודה רבה N.S
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חלק בבית שבו אני לא מצליח לקבל כיסוי טוב של WIFI. קיבלתי לא מזמן מבזק את VDSL 600Mbps VEGN2610 מה ששיפר את הקליטה אבל היא עדין לא מספיק טובה בשביל סטרימינג למשל. חשבתי על HOMEPLUG בתור פיתרון. רשת החשמל שלי היא חד פזי. מחיפוש שעשיתי נראה שה TP-Link AV600 TL-PA6010 600Mbps שמוכרים ב KSP הוא הכי משתלם שניתן לקנות בארץ, אבל זה יוצא די יקר 400 שקל לשתיים. http://ksp.co.il/?uin=22169 בדקתי אפשרות להזמין מחול אבל לרוב זה יוצא אותו דבר כמו לקנות בארץ עד שניתקלתי באיבי במכירה של קיט TENDA 1000MBPS במחיר של 250 שקל http://www.ebay.com/itm/Tenda-1000Mbps-HD-Gigabit-Powerline-Adapter-Starter-KIT-Home-Plug-Adapter-x2Pcs-/281370278976?pt=UK_Computing_Powerline_Networking&…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס 10mbps ומודם אלקטל ל-ADSL. יש בו עוד כרטיס רשת נוסף של 10/100 שמחובר עם כבל מוצלב למחשב משני (בו יש כרטיס 10/100 מובנה). בראשי מותקן WinXP Pro ועשיתי בו את ה-Wizard שלהם לשיתוף.. במשני מותקן Win2K Pro, ואין לי מושג איך אומרים לו להתחבר דרך המחשב הראשי.. אין שמה Wizard כזה נוח, ושניסיתי להריץ את זה של ה-XP הוא אמר שהוא תומך רק ב-98SE ו-ME. מה אני אמור להגדיר? צריך אולי עוד איזשהי תוכנה? שני המחשבים מזהים אחד את השני ברשת וניתן להעביר קבצים ביניהם... תודה..
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-