רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לחבר מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר ולהגדיר אותו ברשת ביתית עם המחשב הנייח? ושגם יצא להדפסה ישירות בלי לחבר את המחשב לכלום. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי ראוטר בלי חייגן.אם אני רוצה לשנות איפי איך אני עושה את זה בלי לנתק כבלים? שהיה חייגן עשיתי "התנתק" > "התחבר"
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את DYNAMODE דגם BR-6004 ומודם של ECI b-focus router 270pr ונהיה לי בנדנה על האימיול והפיירוול לא מופעל , בדקתי בדף הקינפוד והוא על DISABLED למה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש איזושהיא דרך לשנות איפי?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי SPEED TOUCH 510 שמוגדר כ ראוטר ומחובר ל HUB וממנו ל 2 מחשבים. הבנתי שייש בו פיירוואל פנימי האם אני צריך להשתמש גם בפיירוול תוכנה? (pc cillin internet security דרך אגב). אין לי הפניית פורטים בנתב.אבל בבקשה תתייחסו בתשובה גם לאפשרות הזו. ואם אפשר גם להסביר מה זה עושה בדיוק (הפניית הפורטים) תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
רצית לדעת אם אפשר לחבר לראוטר של סלקום שלהם של tp link deco x60 ואיך הוא יודע את תדר של אל חוטי יש גם 2.4 ו5 איך יודע לפריד ואם יש מוצר יותר טוב מ deco x60
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל למחשב השני בבית יש USB שמתחבר אל הראוטר אצלי. אני יכול לגרום לאינטרנט שלי להמשיך ולעבוד, אבל שהוא לא יוכל להתחבר?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ואני לא יכול לבנות סרבר, האם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? ובבקשה להסביר יחסית מפורט. תודה
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, (אם זה לא הפורום הנכון אשמח להפניה למקום הנכון) רקע - אני סטודנט למחשבים. לפני כמה זמן עלה לי רעיון, עבדתי עליו הרבה מאוד וזה התוצרים מדובגים ועובדים (כל הבדיקות מול שרת ומסד לוקלי כמובן): 1. תוכנה בג'אווה שמנהלת (צריכה מדי לילה להוריד קצבי מידע וכו') מסד נתונים - כרגע המסד לוקלי ב- PC הפרטי... 2. עוד תוכנה בג'אווה שהיא מעין web service שהלקוח פונה אליה, היא דרך גישה למסד יודעת לעשות עיבוד ולהחזיר תשובה. 3. לקוח - אפליקציה, כרגע אנדרואיד (לכן כל השאר בג'אווה גם כן...). הייתי רוצה ממש להפיץ את זה - אם זה רק אפליקציה זה לא בעיה, הבעיה שיש פה צד שרת (שכולל "אפילו" מסד...). אשמח לכל עזרה באיך אפשר להמשיך מפה (כרגע ולו בשביל הקטע יכול להשקיע אפילו עד אלפי שקלים בודדים לנ…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שעשיתי לפי המדריך פה בסטיקי המדפסת נמצאת במחשב השני ולפעמים אני צריך להדפיס משהו, איך אני שולח הדפסה מהמחשב שלי למדפסת שבמחשב השני? ואיך אני מעביר קבצים בין המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חותית בבית ואני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין כול המחשבים בבית אני צריך עזרה בקשהההההה.???
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? יש לי שיתוף קבצים בין שניהם.. אבל אין אינטרנט.. יש לי חיבור קבוע לכבלים ועשיתי שיתוף אינטרנט דרך החיבור של האינטרנט אבל זה לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית הגדרתי במחשב עם המדפסת שהיא תיהיה משותפת.איך במחשב השני אני מגדיר ככה שאני יכול להדפיס מהמחשב המרוחק למדפסת?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני רוצה שמחשב אחד הייה יותר מהיר מהשני.. יש איזה תוכנה או איזה הגדרה שמגדירים? נגיד אני רוצה שמחשב אחד הייה 1M ובשני הייה 0.5M :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני עושה לכונן אחד sharing ואם אני עושה נגיד לכונן במחשב השרת אז אני רואה אותו ב- my network places ואם נניח אני עושה לכונן במחשב הלקוח אז אני לא רואה אותו במחשב השרת. למה זה ככה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתי של 2 מחשבים ללא נתב אך עוד מעט אני מוסיף עוד מחשב ואני הופך את הכל לרשת אלחוטית אם נתב... אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לעבוד אם messanger דרך הרשת האם יש אפשרות לעשות זאת ואיך עודה לכם על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה להפסירק את הFIREWALL כי זה עושה לי בעיות במשחקים תעזרו בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם של מוטורולה...(CABLES) הוא מחובר למחשב עם USB מהכרטיס רשת של המחשב יוצא כבל לכרטיס רשת שבמחשב השני.. סידרתי את כל ההגדרות והיה לי רשת בינתיים אינטרנט, שיתוף קבצים הכל!! כמו שצריך... אתמול בלילה פתאום המחשב השני... שמחובר למחשב שלי (שלי מחובר למודם.. הוא הראשי) לא מקבל תשדורת.... מה אני עושה? זה לא פעם ראשונה שזה קרה לי... אבל כל פעם פירמטתי את המחשב שלי בשביל לסדר את זה... ונמאס לי.. אני רוצה לדעת איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד... תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני זוכר פעם שהייתי כותב משהו בrun כאילו הייתי כותב משהו במקום הזה שאתה מגיע אליו ע"י לחציה על Start ואז run, קיצור אני מקווה שהבנתם על מה שאני מדבר כי ההסבר לא היה הכי מובן, קיצור קיצור אחרי שהייתי מקליד היה נפתח חלון ואז הייתי רושם את השם של המחשב השני או את הכתובת האייפי שלו אתם יכולים להגיד לי מה לרשום ב run כדאי לעשות את כל מה שתיארתי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני חייה עאנירה, בגלל שיש לי רשת ביתית- שיתוף ניתן לפרוץ אליי למחשב על ידי אי פי מישהו יכול לתת לי דרך להגן לע המחשב עם סיסמה או לכוון אולי לפירוול כמו internet alert תודה צפיחית בדבש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האימיול לא מוריד לי מאז שיש לי רשת ביתי... low id מה לעשות?? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת חדשה ויש לי שאלה אני צריך לדעת איך אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-