עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roey1rg,

אני מעוניין לחבר 10 מחשבים אחד לשני וליצור רשת, איך עושים את זה? בלי ראוטר ובלי גישה לאינטרנט. תודה רבה

2. קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי כרגע בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר אחד - מחובר באמצעות מודם ADSL לאינטרנט מהיר. (1.5). אני מעוניין לחבר את המחשב השני שלי גם כן לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית. אני יוצא שאני צריך לקנות נתב אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי. ואלו השאלות שלי: 1) האם את כרטיס הרשת האלחוטי אני צריך להניח במחשב שכבר היום יש לו מודם, והוא זה שמתחבר לאינטרנט כל הזמן ואת הנתב אחבר למחשב השני? או שאין חשיבות לאן אחבר את הכרטיס ולאן את הנתב. 2) האם אוכל לגלוש באופן חופשי וללא כל קשר למחשב הראשון (זה עם המודם)-כלומר המחשב השני, זה שיהיה לו רק את הנתב, יוכל להתחבר באופן חופשי לאינטרנט גם כאשר מחשב א' כבוי-ולא מחובר לאינטרנט? או , המחשב עם המודם חייב לדלוק וגם חייב להיות מחובר לאינטרנט על מנת שגם אני א…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by doker,

יש לי ניתוקים באינטרנט! דיברתי עם בזק ובא טכנאי הם טוענים שיש בעיה באינטרנט זהב יש לי את הראוטר של סימנס שבזק נותנים וראיתי שבלוג של הראוטר כתוב user: ACS Disconnect with error 1 user: ACS Connect Status = 2 Connection to host rms.bezek.com(147.235.0.129):80 failed 148 (No route to host) כל כמה דקות אני כבר לא יודע מה לעשות איתם מישהו יודע אם זה בסדר שזה ככה?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. Started by arik100,

שלום המחשב שאני עובד עליו , פתאום מתנתק לו האינטרנט ואז חוזר אחרי כמה דקות המחשב שלי נמצא ברשת מודם 600E לראוטר LINKSYS 54GL , ולשני מחשבים , אחד מהם זה שלי הניתוקים התחילו לאחרונה האם מדובר בבעיה בכרטיס הרשת? איזה עוד בעיות יכולות להיות? מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם יש לי כבר כמה חודשים (לא יודע איך סבלתי את זה עד עכשיו) ניתוקים ממש אבל ממש מעצבנים של האינטרנט של ADSL בבזק בינלאומי יש לי מודם ECI בUSB וכשאני מתחבר לאינטרנט בהתחלה הכל טוב ויפה... חולף זמן מה והופ מתחילים הניתוקים.... פשוט המחשב נותן לי הודעה שהמודם לא מחובר למחשב... אני מסתכל על המודם והנורית של ה POWER דולקת וגם הנורית של ה SYNC (היא לא מהבהבת) ואז גם נעלם לי החץ הירוק שמתיר לי את ההתחברות.. וכל פעם אני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יסתדר... זה קורה כל כמה שעות ואני לא מסוגל להוריד כלום!!! בבקשה צריך עזרה מהר ודחוף!!!! תודה לכל העוזרים.... אני כבר לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  7. אני עם תשתית של הוט וספקית בזק בינלאומי ואני סובל מניתוקים.. מה אפשר לעשות? הוא מעודכן גם על הגרסא האחרונה.. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. הטפולוגייה של הרשת שלי היא נורא פשוטה: אינטרנט>>נתב>> 2 מחשבים. אז אני מבין שאני צריך לקנות SWITCH שבעצם יתחבר אחרי הנתב ויחבר את שתי המחשבים והוא עצמו יתחבר לנתב. השימוש שלי לדבר כזה הוא מפני שמידי פעם יוצא לי להעביר קבצים של כמה גיגות טובות ועם 100MBIT זה לוקח דיי הרבה זמן. לגביי הכבלים שיש לי הארוך מבינהם הוא 20 מטר ככה שמבחינת הכבל אני יודע שזה יהיה תקין. שאלתי היא כזו איזה Switch אתם ממליצים לי? ברשותי נתב של Edimax BR6204WG וראיתי Switch של Edimax סביבות ה260 ככה שזה מחיר טוב בשבילי , אני מחפש משהו טוב סביבות ה250-300 יציב,טוב, ושאני יוכל לחבר אליו 3 מחשבים. האם בגלל תאימות כדאי לי לקחת את הSWITCH שלהם? האם הSwitch הנ"ל יספיק לי? אם לא יש עוד כמה ב…

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  9. היי! אז נתחיל מנתונים יבשים: 1. יש לי חיבור של בזק 100 מגה ADSL, לא מתכנן לעשות סיבים כי בעל הדירה כרגע לא בקטע של לשדרג. 2. יש לי מחשב נייד, נייח, מכשיר פלאפון וטלוויזיה מחוברים לנתב, מתוכם רק הפלאון בWIFI. (פלאפון חדש של סוני) כרגע יש לי ASUS AC 68U מעודכן עם קושחת MERLIN. הכל בינתיים עובד בסדר, אבל ראיתי נתבי ASUS חדשים של גיימינג בעלויות של 800-2000 ש"ח עם WIFI6 ורציתי לשאול לדעתכם האם יהיה לי שיפור מורגש ביציבות החיבור/אבטחת החיבור משדרוג שכזה? אם לא, מי כן יועיל מראוטרים כאלה כדוגמת AX88U או הROG החדשים שעולים 1500 ש"ח?

10. Started by alone66,

האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד

12. יש לי נתב ראוטר בדגם BR-6504IL 802.11N חברה edimax יש 2 מחשבים בבית. שידרגתי למהירות 2.5M. מחשב ראשון מחובר לראוטר כבל רשת רגיל בין ראוטר למחשב. מחשב שני בחדר השני כרטיס רשת PCI אנטנה אלחוטי בדגם edimax. אני מוריד באינטרנט אתרים קבצים גדולים וזה יורד לאט במהירות בין 56KB - 60KB אני בדקתי במחשב הראשון מוריד קובץ באותו האתר ,וזה יורד במהירות בין 110KB - 120KB למה במחשב שני יורד לאט? נסיתי ליבדוק בהגדרות נתב ראוטר אלחוטי להגדיר קליטה שיהיה במהירות גבוהה.אני לא מוצא איפה זה? איך עושים? מיכאל

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה להפעיל עליו שרת משחק.. השאלה אם זה אפשרי?. אם כן מאיפה אני משיג את הקבצים של שרת CSS לסרבר מרוחק?...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. אני מחובר לבזק ואני באילת והרוב אני כל היום במחשב משחק משחקים עם חברים או סתם ואנחנו שלושה מחשבים בבית יש לי שתי אחים וגם הם הרוב כל היום במחשב משחקים כל היום או צופים סרטים והרוב בכל משחק יש לי 100 ping והכל משתגר מרגע לרגע אבל זה לא תמיד ככה אבל נדיר שזה לא ככה נגיד בפורטנייט יש לי ממש הרבה או בcsgo או בoverwatch וגם בgmod ובעוד כמה משחקים ואני ישמח להצע עם מישהו יכול לעזור לי ואני בבזק אל 100MB

15. כל פעם אני בפינג גבוה ממש מעל הממוצע משאר האנשים. יש לי פיירוול אבל אני עושה לו דיסאייבל כשאני משחק ברשת. אני משחק בשרתים באיזור אירופה כך שזה לא נראה לי בעיה שהשרת רחוק. יש איזה משהו שגורם לזה אם כן אז תעזרו לי מה לעשות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. את הראוטר בצד השני של הבית .כדי לקלוט את הראוטר אני צריך ללכת כמה מטרים למטבח כדי שהוא יקלוט את הראוטר . לעומת זאת המחשב הנייח בחדר שלי עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו קולט מצוין את הראוטר בצד השני של הבית . איך אפשר לנצל את המחשב הנייח בחדר שלי והכרטיס רשת שלו כדי לקלוט עם הפלאפון כמו שצריך בלי ללכת למטבח? * אי אפשר להזיז את הראוטר *יש לי אנדרואיד 2.3 בפלאפון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by binyamins,

ניתן לעשות שאם נכנס פקס אז הפקס יענה ואם זה שיחה נכנסת זה יעבור לטלפון ? כל שיחה שאני מפספס זה עובר לפקס ... :-(

18. שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי ראוטר 54 MB ורוחב פס 3MB, אז למה שאני מוריד משהו כשהראוטר מחובר אז זה לא מוריד על המקסימום? כשאני מתחבר רגיל ללא ראוטר זה מוריד על מקסימום (דבר המעיד על כך שזאת לא בעיה טכנית במחשב/אינרטנט). מזה בכלל ה-54MB הזה והאם הדבר הזה לא יכול להעביר אינטרנט של 3MB? יש ראוטרים 100MB יותר חזקים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הראוטר היה זרוק אצלי בארון בערך שנה. כרגע אני זקוק לרשת אלחוטית כי קניתי קונסולה שמחברת דרך רשת אלחוטית. חיברתי את הראוטר ותמיד הוא מבקש שם וסיסמא: אני לא זוכר מה הייתה הסיסמה פעם. לא מצליח למצוא איך מאפסים את ההגדרות. ניסיתי אדמין בשם ובסיסמא ולא הלך לי. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטי אז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ? יש לי כבלים 100 מגה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. קודם כל אני לא הכי מבין אז להתחשב קצת... בקיצור ביום חמישי הביאו לנו 012 (הספק) ראוטר WBR-3406TX של levelone וחוץ מאחותי אף אחד לא היה בבית... התשתית זה hot אגב.. וחיפשתי איזה תכונה או ממשק של הראוטר ואין כלום במחשב.. נגיד ואני רוצה לפתוח פורטים או דברים כאלה.. יענו אין לזה שום זכר במחשב... אולי אני טועה? או שיש דרך אחרת כאילו להיכנס לממשק שלו??? תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. יש לי אינטרנט אלחוטי, מחשב אחד שמחובר ישירות ועוד מחשב נייד שמתחבר עם הכרטיס רשת שלו עכשיו השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הנוסף כך שיגביר את האות למחשב הנייד?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. 1}ויש לי מחשב כף יד דגם אסוס 6110 וראוטר מסוג דגם LEVEL ONE WBR-3407 איך אני מסנכרן את שניהם כדי לגלוש דרך המחשב כף יד ? 2}אני יכול לסנכרן את המחשב הנייד עם הכף ייד כדי לקבל אימילם ולעדכן לוח שנה והכול?או שחייב חיבור חוטי בשביל זה? נ.ב למחשב כף יד יש Wifi

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. יש אפשרות לראות מי מחובר על הראוטר האלחוטי אצלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים