עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי לפני חודשיים את הראוטר, התשתית שלי היא הוט והספקית היא בזק. סבלתי מניתוקים מהאינטרנט בתדירות גבוהה.. בבזק אמרו שזה בגלל שהראוטר שלי לא תומך טוב בכבלים, הם העבירו אותי לחיבור ללא חייגן. לפני שהייתי בחיבור ללא חייגן היה לי "חבילת גיימר" בשביל הסוני 3 שאני משחק ברשת. * יש לציין שסבלתי מהניתוקים גם שעברתי לגרסת tomato . שאלותיי הם כאלה: 1) הנציגים של בזק אומרים שמומלץ להחליף תראוטר.. מה אתם אומרים? אני ממש מתבאס על זה שקניתי אותו כי הוא עלה לי 350 שקל.. למרות שיכלתי להביא משו הרבה יותר טוב וביותר זול אבל בסדר. 2) עד איזה מהירות הראוטר יכול לסחוב? 3) האם יש איזה עדכון לגבי הראוטר שיכול לגרום לכך שאני יעבוד בשיטת כבלים עם חבילת גיימר? הספקית שלי היא הוט כמובן. מאוד מודה…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. ??? קודם כל שמתי לב שיש בפורומים אחרים (לא פה) שאנשים מפרסמים קישורים לאתר מסויים שיש בו את המילים OUTWAR ואז אחרי זה אני רואה שאנשים אחרים רושמים לא להיכנס לשם ומקללים את מי ששם את זה... השאלה שלי מה זה בדיוק? ואם נכנסתי לשם מה התוצאות של זה במחשב שלי ומה עליי לעשות? ??? שאלה שנייה שמטרידה אותי זה התוספת מילים END-USER שנמצאת בDIRECTX כשנכנסים לאתר ההורדות שלו (לדוגמא 9A)... מקווה שתעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. יש לי ניתוקים באינטרנט מהסוג המוזר: המחשב בלי שולח מידע אבל לא מקבל(אני לא יכול להוריד ואני יכול להעלות) למישהו יש רעיון מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  4. יש לי לפטופ עם wireless G ושני עם N ,אני יוכל לקנות ראוטר N ולהתחבר עם שניהם?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. אני יהייה חייב להחליף את המודם? יש לו יציאה אחת שמתחברת למחשב (דרך usb) ועוד יציאה שמתחברת לקו טלפון קראתי קצת באתר נטצ'יף ואומרים שם שכדי לעשות רשת עם ראוטר אני יהייה חייב להחליף את המודם בשביל הכבל רשת אין איזה משהו שאני יוכל לעשות בשביל לא להחליף את המודם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  7. היתחברתי ליפני שנה לADSL ;D היה נחמד עד שהתחלתי להוריד ,היה ממש לאט (256) אבל סביר... ליפני חודש החלטתי להעלות ל750 ליפני שבוע הם ניזכרו שיש להם לקוח על סף טביעה מישפטית בגודל אסיה שצריך לחבר ל750 רק אז נירגעתי(5-10 טלפונים בשבוע)היום אני ממש על סף קריזה ופונה למומחים אנא הסבירו לי למה המודם המחו*בן שלי מיתנתק :'( כל 20-50 הדקות אני ממש מיתעצבן כשבאמצע מישחק אני מיתנטק וכולם חושבים שאני פשוט בורח(זה די מוריד את הדעה עליך אצל חבריך) אנא הסבירו אני מחובר דרך YES WOW המודם הוא חיצוני ומונח ישירות על המארז שלי יש לי 3פילטרים וכולם מחוברים לטלפון ואני לא מוצא שום הסבר הגיוני אנא מיכם האירו את עיניי ??? :-[ בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  8. האם יש חוק כתוב שאומר שאסור לי לעשות UNCAPPING למודם שלי? האם אפשר מבחינה טכנית לעשות את זה למודם שלי? תודה לעוזרים. נ.ב. אני לא יודע אם מותר לעשות UNCAPPING אז עד שלא יתברר העיניין אל תתנו דרכים לעשות את זה (לפחות לא בפומבי). תודה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  9. מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by urich,

לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז כבר מזמן מזמן שידרגתי את האלקטל שלי ואני זוכר שדווקא לפני חודשים מספר הייתי מסוגל לארח משחקים. 1. ה Firewalling במודם מכובה. 2. אין לי Personal Firewall מותקן כרגע. 3. בממשק הטלנט של המודם עשיתי ב nat: defserver addr 10.0.0.1. מה אני חושב שזה יכול להיות: שאריות של פיירוול אחר שהיה מותקן אצלי פעם (והיו כאלה לא מעטים לצערי) - כלומר אחד הפיירוולים, בזמן ההסרה "שכח" לאפשר פתיחת פורטים מסויימים. - רק השערה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  12. החיבור לאן שלי הוא במחשב החזק שני כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת אחד... חיברתי ביניהם עם כבל אני רואה שהמחשבים מחוברים אבל רק במחשב איפה שהמודם יש אינטרנט ובמחשב השני אין אינטרנט.. למישהו יש מושג איך לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  13. יש לי מודם בלי ראוטר עם 2 לפטופים,אני יכול לקנות כבל מפצל ל2 כניסות כבל רשת ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הנורות נעשה בו מוזר בהתחלה כשחיברו אותי דרך הכבלים המנורה שתמיד מהבהבת (pc\activity) הבהבה בקצב רצוף אחיד,איזה כמה חודשים אחרי היא התחילה להבהב בצורה מוזרה פתאום היא דולקת רצוף שתי שניות ואז מהבהבת ואז פתאום מהבהבת מהר ואז פתאום לאט עוד פעם וכו' למה זה קורה? משהו לא בסדר? יכול להיות שבגלל שאיזה פין התעקם שמה בחיבור בין המודם לכבל של הכרטיס רשת? האינטרנט עובד סבבה אבל מעניין לדעת למה זה ככה....

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. שלום יש לי מודם WD-9970 שנמצא אצלי כבר מספר שנים. הוא מחובר ל mesh של לינקסיס מדגם Velop שנקנה לפני כשנה וחצי. כשאני משחק בפיפא באונליין יש לי הרבה פעמים פינג גבוה ובכללי יש לי דיליי במשחק שלא קורה אצל אחרים. לפעמים יש מקרים שבהם הפנינג קופץ ומגיע גם ל500-800. כשזה קורה אני מנתק ומחבר מחדש גם את המודם, גם את הראוטר וגם את הסוויטצ׳ וזה לרוב לא עוזר הרבה. הזמנתי טכנאי של בזק בינלאומי, הוא טוען שהמודל תקול ואמר שבלי קשר המודם הזה לא טוב לגיימינג ולקנות אחר שטוב יותר. ב ksp המוכר אמר שכל עוד המודם מתפקד רק כמודם אז אין טעם להשקיע ולקנות את ההכי פשוט. כל הפורטים של הפיפא פתוחים לסוני וזה עדיין קורה. שאלות: 1. איך אני מוודא שיש בעיה במודם? אולי הב…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. הנייד שלי - שהיה מחובר לרשת של המישרד...ממשיך לישאול אותי שם מישתמש וסיסמא רוצה לבטל את זה לגמרי ולא יודע איך ( כבר לא משתמש בו במישרד ובבית זה סתם ניג'וס) מי עוזר לי.....ובבקשה בלי תשובות של לפרמט המחשב - כי לא רלוונטי לעשות את זה THX מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי מחשב חזק עם אינטרנט 3 מגה.ושאני מפעיל את האמיול האינטרנט לא זז בכלל.למה?? יש לי מחשב E6300 לוח 965 S-3 אבל רק סטיק אחד של זיכרון 1 ג'יגה 667 יכול להיות שבגלל שאין לי עוד אחד ואין לי ככה דואל האינטרנט לא זז שהאמיול מופעל?

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. יש לי מחשב ניד .ושאני מתחבר לצט של נענע הוא נכנס לי אומר לי "נותקת מהשרת"למה זה? אני מחובר דרך כבל רשת

19. יש לי מחשב ניד ופתאום אני לא מצליחה לגלוש בבית(יש לי נתב) יכול להיות משהו בהגדרה? אולי הורדתי איזה V מסויים מאיזה מקום כי פעם קרה לי משהו דומה שהורדתי V או הוספתי אני לא זוכרת..

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. ניסיתי וניסיתי - ולא היצלחתי! לא רוצה לפרמט איך אני מעלים את כל הפרופילים ובקשות הסיסמא? רוצה שהמחשב ידלק לי באופן חלק ללא חיפוש רשת מישרדית וללא סיסמא THX

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי

22. יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם לא ראוטר. צריך לקנות כרטיס רשת לנייד וגם ראוטר? תודה רבה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 9.1k צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב אחד רגיל בבית שאני איתו 3 שנים. בזמנו התחברתי לאינטרנט והביאו לי מודם רגיל שהתחבר לקיר ומשם למחשב שלי, והכל סבבה, יש לי אינטרנט. אחי קנה לפני שבוע מחשב נייד ועכשיו הוא רוצה שיהיה לו בדיוק את אותה החוויה שאני מקבל מהמחשב שלי. גם הוא רוצה ללחוץ על כפתור ולהיות מחובר לאינטרנט במהירות 2.5 מגה בדיוק כמוני. לראות יוטוב ולשחק במחשב ברשת. איך עושים את זה? בהתחלה הרעיון הראשון והכי פשוט שעלה לראש הוא לקנות נתב אלחוטי ולגלוש בWIFI- אבל אני די מתנגד, גם בגלל קרינה (כן כן, אין שום מחקרים מדעיים שמאששים) וגם בגלל אבטחה (כן כן, יש סיסמא והצפנה. ועדיין לא נוח לי שהביטים שלי יצאו מחוץ לקירות דירתי, מוצפנים או לא). אחי הסכים להתפשר ואמר לי שאם יש פיתרון שבו הוא יכול ללכת …

24. אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).

• 6 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים