עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by vitalik.t,

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי. עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו ש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם... אני צריך המלצה , ובכלל לבדוק אם מתאים לי להתחיל להשתמש בחיבור WIFI. עד היום השתמשתי בחיבור ע"י כבל , אבל עכשיו חשבתי אולי להעביר את הראוטר מקום ולהתחבר דרך WIFI . השימושים הם - גלישה , משחקי רשת , הורדות מדי פעם. הראוטר שאתחבר אליו - ROTAL RTA 1025W , שימוקם במרחק של 5 מטר ~ ה- Edimax EW-7711IN ניראה לי איכותי , אבל אני ממש לא מבין בזה . אני אפילו לא יודע אם הוא בכלל מתאים לראוטר שלי או לא. לשימושים שלי אתם חושבים שאני אוכל להסתפק בגלישה דרך WIFI ? והאם האדימקס הנ"ל ממולץ או כדאי ללכת על משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי חברים, רכשתי את הראוטר הנ"ל לפי המלצתכם ואכן כמו גדול הוא מנצל את 12 המגה שלקחתי מהוט. אבל אני סובל מבעיות בכל הקשור לרשת האלחוטית, סביר להניח שאני צריך להחליף ערוץ או משהו כזה, אשמח להמלצות וטיפים בנושא בכל הקשור לראוטר הזה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. ניסיתי להגדיר את זה דרך הוינדוס ואז לראות אם רואים את המדפסת אבל לא רואים וגם הרשת הביתית לא עובדת כלומר אי אפשר לשתף קבצים בין מחשבים תודה רבה לעוזרים

5. Started by amisu,

עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. ולא דרך בזק. מה יש ומה מומלץ. האם יש שרת מדפסת זול? והאם מתאם usb לrj45 לא יעשה את העבודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by Pickaxe,

בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asi1998,

אני עם wrt54gl הייתי בעבר עם קושחת טומטו וחזרתי למקורית, עכשיו שאני רוצה לחזור לטומטו הוא לא נותן לי. אני עושה את העדכון הכל טוב ויפה הוא מסיים אבל שום דבר זה נשאר על אותו גרסא. מישו יודע מה הבעיה? עשיתי הכל נכון ולקחתי גם את הקובץ המתאים.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by dorond59,

שלום רב ריציתי לדעת אם מישהו יודע את הדגם המדויק של הרפיטר החדש שבזק מוכרים הACEES POINT ואין הרפיטר של בזק לעומת האחרים בשוק תודה מראש דורון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eranratzon,

לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, רכשתי את ה TP-Link TL-WR1043ND, ואני מעוניין לבטל לפעמים את הרשת האלחוטית (לחלוטין). עברתי על ההגדרות, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי כלום. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעזור לי. בנוסף, האם כדאי לעדכן את הקושחה של השרת? אני מחובר ל HOT+013 בחיבור של 12 מגה. הגרסא שלי כרגע: Firmware Version: 3.9.17 Build 091118 Rel.36350n Hardware Version: WR1043N v1 00000000 וגם, האם יש לערוך הגדרות כלשהן? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי תקלה מוזרה שאולי תוכלו לעזור לי בנושא אתמול הפסיק האינטרנט פניתי לתמיכה של אורנג' שישבו איתי כמה שעות והמסקנה היתה ששם המשתמש והסיסמה שלי תקינים ורק הראוטר דפוק חיברתי מחשב נייד לחיבור ישיר והתקשרתי לתמיכה של הוט לטענתם נתקע ה-IP במודם והם שיחררו אותו וגם הוכיחו לי שבהתחברות ישירה אני מקבל מסך של הוט. פניתי שוב לתמיכה של אורנג' ושוב כמה שעות על הקו. כרגיל שם המשתמש והסיסמה תקינים אבל מתישהו אמרה התומכת שאני לא מצליח להגיע לשרתי אורנג' דרך הוט מפאת שעת לילה מאוחרת ניתקתי אבל בבוקר צץ לי רעיון (עדיין לא היה אינטרנט). החלפתי בראוטר את הכתובת ממילים לספרות כלומר במקום cable.orange.XXXXX רשמתי את הכתובת במספרים נניח 212.202 הפלא ופלא התקלה מיד תוקנה וקיבלתי חיבור תקין. …

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  13. אהלן וסהלן לבאי הפורום בערב סגרירי זה ברשותי מדפסת HP DESKJET F2483. לזוגתי יש נייד והיא גולשת על האלחוטי שהראוטר שלי (סימנס SL2-141) משדר. בראוטר הנ"ל יש חיבור USB מרובע (כמו שיש מאחורי המדפסת) אך לא מצאתי באף חנות מחשבים כבל עם שני ראשים (קטן כמו שמאחורי המדפסת כאמור,או שמצוי בראוטר) בשני הצדדים. למדפסת אין חיבור לכרטיס רשת אלחוטי או חיבור LAN\רשת כלשהו,כך שהכבל הנ"ל הינו האופציה היחידה שנותרה רעיונות למישהו? ובמידה ואמצא כבל,איך מגדירים את המדפסת בראוטר (נכנס דרך אדמין ולא מצאתי איזכור כלשהו למדפסות או כל תקן USB). רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by xpepx,

אפשר הסבר מזה כל דבר מהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 8.1k צפיות
  15. Started by House M.D.,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL , עם DD-WRT 24 SP2 מותקן עליו. אני מחובר כרגע לאינטרנט במהירות 2.5MB ומעוניין לשדרג ל 10MB, שמעתי שהראוטר הזה מוגבל במהירות האינטרנט בגלל מעבד חלש. האם הראוטר יגביל אותי במהירות זו? אם כן, לאיזה תדר אני צריך להגיע במעבד כדי שלא תהיה הגבלה? (כדי לנסות לעשות לו OC לפני שאני משדרג את האינטרנט).

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  16. אתמול התדלקתי את הלפטופ ושניסיתי לגלוש, קיבלתי מכל אתר שניסיתי שהוא לא זמין. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת שלי בלי תקלות. עשיתי בדיקת פינג לYNET ווואלה וזה היה בערך 10. הצלחתי לעדכן תוכנה (spyboot). במחשב שלי ובלפטופ השני אין בעיה של גלישה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by guy2607,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על לנתב במחיר סביר (200-300 ש"ח), אשר אמור לתחזק רשת של שלושה-4 מחשבים במהירות של 5 מגה, הספקית היא נטוויזין והתשתית הוט. כרגע אני מתחבר דרך L2TP אך לפי מה שהבנתי זה בעייתי, אוכל לשנות את זה במקרה הצורך. תודה גיא.

18. המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by greenvector,

בבדיקת מהירות במחשב המחובר ישירות הבדיקה אכן מראה 8MB אבל במחשב שמחובר ברשת האלחוטית זה מראה 5MB. צריך להחליף נתב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RaZerz,

שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by blue_core,

מזמן לא נכנסתי לאתר ואני מקווה שההודעה הזאת היא בגדר החוקי פה. אני לא בא לפרסם מוצר אלא לשתף משתמשים שהיו רוצים ליהנות משירותים באינטרנט שניתנים רק לגולשים ממדינות מסוימות. הכל התחיל מגלישה לאתר של ה BBC שם גיליתי שכגולש מישראל אני לא יכול ליהנות מצפייה במס' ערוצים המשודרים חי ומתוכניוית מוקלטות. היות ולא מזמן התנתקתי מהכבלים, רציתי לספק את התיאבון שלי לקצת טלויזיה מחו"ל. ידעתי שיש כל מני אתרים שם אפשר לראות בחלוניות קטנות ומפוקסלות שידורים של תחנות שאיש לא שמע עליהן אבל מה שראיתי באתר של ה BBC עשה לי תיאבון. איכות מצויינת (צריך חיבור סביר) של ערוצים טובים ואפילו מבחר תוכניות ב HD. נמאס לי לראות את ההודעות שאני ממדינה בה השירותים לא ניתנים וחיפשתי פיתרון. ידעתי גם על שרתי…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

23. אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by football,

שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים