רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בקומה התחתונה של הבית ראוטר של בזק. בקומה למעלה יש access point שמחובר לראוטר למטה בעזרת כבל רשת. האם את ההגדרות האלחוטיות של הנקודה למעלה אני מגדיר עם אותו שם ssid וסיסמא כמו של ה ראוטר למטה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות רשת אלחוטית בין מחשב אישי ומחשב נייד בבית של 80 מ"ר. יש מעליי שכנים וחשוב לי שתהיה חסימה טובה- שהם לא יוכלו "להתעלק" לחיבור שלי לאינטרנט ושלא יוכלו להכנס למחשב שלי. כמו כן, חשוב שתהיה ירידה כמה שפחות משמעותית במהירות העברת קבצים בין מחשבים/חיבור לאינטרנט דרך קירות. מתוך חיפוש שהרצתי הבנתי שהראוטרים של LinkSys נחשבים איכותיים. התקציב שלי לא מי יודע מה גדול, אבל אני יכול לעמוד בקנייה של הדגם WRT54G. השאלה הראשונה שלי היא האם הדגם הזה מתאים לצרכים שלי (שמפורטים למעלה). השאלה השנייה היא האם המחיר (360 ש"ח מתוך זאפ) שווה את הקנייה, שהרי ניתן להשיג ב-100 ש"ח פחות ראוטרים של 3COM / D-LINK... תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עשיתי 100 מגה בהוט ורשום בסיכום מכירה שמותר להוריד רק עד 50GB בחודש. האם הם אוכפים את זה? ואם כן, גם בזק עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה צריך לעשות?? יש לי מודם רשת אלקטל 510 ... איך אני הופך אותו לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ שרת FTP דרך IIS/Win2k Server שמנסים להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה: Operation timed out
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב כרגע אני נמצא ביפן ורציתי לשדרג להורים שלי את האינטרנט. לפי מה שהבנתי יש להם מהירות 15 מגה - עם 800קילו העלאה (שלפי דעתי הם מקבלים רק 512)... הם מחוברים ל012 + בזב"ל כרגע הם משלמים 170 שקל בחודש עבור זה ... לפי מה שהבנתי המהירות העלאה הכי גבוהה שיש בארץ זה דרך בז"בל - 3מגה העלאה בחבילות של 40 או 100 מגה ? העם החבילות האלה הן עם או ללא חייגן ? מצטער שאני שואל פה, ניסיתי לתפוס אותם בטלפון ולא ידעו לענות לי או שהחזיקו אותי שעות על הקו (בשיחות מסקייפ), או שאמרו שהם לא יכולים לחזור אליי כי אני בחו"ל. (בולשיט כי מהמכירות כן הצליחו ליצור איתי קשר) עוד משהו שדי דפק אותי זה שצריך להחליף ראוטר - מה שקניתי או קיבלתי מבזק לפני כמה שנים לא תומך במהירויות האלה. קראתי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבליפ במחשב אחד לא ב-SERVER אלא במחשב לקוח ואני רוצה לשתף אותו עם עוד כמה מחשבים איך אני עושה זאת???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי שטח אכסון (אתר אינטרנט) מהם , מה אתם אומרים עליהם ? שמעתי שהם דיי טובים , זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם אותה גרסת חלונות Xp paek serves 2 חיברתי קבל רשת מוצלב ושני המחשבים מזהים שחובר אליהם כבל. אבל שני המחשבים לא משדרים נתונים אחד לשני ביטלתי את fire wall אבל זה לא עוזר איך אני משמיש את הרשת תודה מראש ski farm
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נסיתי לחבר שני מחשבים דרך חיבור הרשת ולהקים רשת פשוטה להעביר כמה קבצים ביניהם נסיתי את האשף של XP אבל זה לא הצליח מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב b-focus 312. התעוררה בעיה באחד המחשבים כאשר ללא התרעה מוקדמת הוא לא הצליח לפתוח דפי אינטרנט. האייסי והמסנג'ר עבדו כרגיל אבל דפים לא פתח. לאחר שהתחברתי למסנג'ר מהמחשב השני (שם הכל עובד כמו שצריך) אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר מהמחשב הראשון. כלומר ה-ICQ עובד כמו שצריך, מסנג'ר ודפי אינטרנט לא נפתחים. אגב, שמתי לב שכאשר ניסיתי לבצע שיתוף מאותו מחשב בעייתי עם המחשב השני לא הצלחתי, הוא לא נכנס לספריית השיתוף במחשב השני, אלא שלאחר כמה איתחולים זה הסתדר. מה יכולה להיות הסיבה? איך זה שאפליקציות מסוימות עובדות ואחרות לא? אציין שהרשת עצמה עובדת שוטף חודשים אחדים.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש לי תשתית של HOT והספק HOT NET. לאחר בירור קל התברר שבHOT אין דבר כזה IP דינמי או יותר נכון יש, אבל אין אפשרות לשנות את הIP, הIP משתנה לבד כל 3 חודשים בערך. אני חייב לשנות את הIP על בסיס קבוע ולכן רציתי לשאול האם יש משהו שפספסתי, האם כן אפשרי לשנות את הIP לפי הצורך או שאני תקוע עם הIP ל3 חודשים. אם כן חשבתי על לרכוש שרת VPN, אני לא כזה מבין בשרתי VPN לכן רציתי הסבר כללי על איך זה עובד. האם אני רוכש שרת VPN אני בעצם מקבל כתובת IP במדינה בה השרת נמצא, נכון? זאת אומרת אם לדוגמה אני רוכש שרת VPN שיושב בגרמניה לצורך העניין, הIP שאני מקבל יהיה של גרמניה - האם יש אפשרות לשחק עם זה ולהגדיר מדינה שאני רוצה או שהIP הוא קבוע של אות…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כרגע מחובר בחבילת בזק RA+בזב"ל 40 מגה, מקבל את מלוא ה 40 מגה. קראתי בכמה שרשורים פה ובמקומות אחרים על נתוני קו ונכנסתי לראוטר שלי לבדוק. להלן הנתונים בערך (לא בבית אז לא יכול לצלם מסך) Attainable rate 45000/6000 Attentuation 22/49 Snr margain 8.1/7.7 Delay 0 בגלל RA מרחק מהmsag בפועל סביבות 150 מטר, בגלל שיש בינינו אתר בנייה אז לפי מה שבזק אמרו לי מרחק החיווט יוצא סהכ 750 מטר. יש לציין שאני ב vdsl vectoring. הבנתי לפי הפוסטים שה snr שלי נמוך עד גבולי, הזמנתי גם טכנאי שהחליף פורט בmsag והmargain עלה ל 12 ב up אבל אז חזר אחרי כמה דקות ל 8. לא הייתי נוכח בבית אז הוא לא עשה בדיקה בתוך הבית. האם יכול להיות שיש מ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה קטנה ומעצבנת עם edimax 6114 (או משהו קרוב לזה, אני ממש לא זוכר). הבעיה היא שלדומא שאני משחק בCounter Strike ואני כותב את הפקודה שמראה את הפינג (net_graph), כל כמה שניות הפינג עולה לאזור ה100 ויורד חזרה לאזור ה20-10 בהורדות יש גם משהו דומה, יש לי חיבור של 2.5MB וכשאני מוריד זה נמצא על 300~ ואז יורד לאיזור ה100 או 200 ועולה חזרה מיד. אם אני לא טועה, זה לא מה שהיה עם הנתב הקודם שלי (שהיה לפני כמה שנים), לפחות לא הבעיה שיש בCS. אני יודע שזאת לא בדיוק בעיה קשה אבל בכל זאת אני אשמח לפתור אותה. תודה לעוזרים ד"א התקנתי את FIRMWARE (או משהו כזה ) האחרון.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני עושה כרגע רשת קווית בבית השאלה שלי אם יש מישהוא שיוצע איך צריך להרכיב את החיבור שבתוך הקיר העברתי בתוך הקירות בבית חוטי רשת עכשיו אני רוצה שכל החותים ילכו לראוטר אחד החיבור של הראוטר הוא בעזרת חיבורים רגילים שמחברים לחוט והצד השני של אותו חוט שמגיע לראוטר הוא חיבור קיר כמו שרואים בחברות גדולות אני לא יודע באיזה סדר אני צריך לחבר את החיבורים שבצד אחד מגיעים מקצה של חוט רגיל (כלומר כזה שמחברים למחשב) וצד שני של החוט זה הצד שמחובר לחיבור של הקיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הנתב החליט לעשות לי בעיות. הצלחתי לסדר את החיבור במחשב הנייח בעזרת חיגן ששמרתי במחשב. את החיבור לנייד עדין לא מצליח לסדר. מראה לי סימן קריאה על האיקון איפה שהשעון וכל אתר שאני מתחבר אליו רושם לי This webpage is not available. אשמח לקצת עזרה בענין. עריכה: בעזרת החיגן הצלחתי להתחבר לאינטרנט. ז"א בהתחברות ידנית דרך החייגן עובד לי. איך אני מסתדר שללא חיגן בצורה אוט' עם הפעלת המחשב התחבר לי כמו מקודם? לא נגעתי בשום דבר ומשום מה נהרסה לי ההתחברות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את הראוטר הנ"ל היום למחשב .... אני יכול להסיר את התוכנתי שיש לי ? SYGATE ? + להעביר את הפיירוול של WINDOWS ל OFF או להשאיר על ON ? XP SP2 תודה ! כרגע אני מוגן או שחייב לאפשר את ה FIREWALL שבתוך הממשק של הראוטר ? כי כרגע אני רואה שהוא לא פועל ... ?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אצל ההורים שלי יש אינטרנט של הוט וכנל הוט בוקס, האם זה אפשרי לקחת את ההוט בוקס ולחבר אותו באזור אחר בעיר שלי? פשוט עברתי דירה ואני צריך אינטרנט במחשב..
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוצא לי קן טלפון של בזק בינ"ל על תשתית האינטרנט - VOB. רציתי לדעת כמה זה תופס מהרוחב פס של האינטרנט. האם צריך פס רחב יותר, האם שיחה וגלישה בו זמנית יפגעו אחת בשני?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ובכל העסק של האינטרנט (תדרים, ראוטר מתאים וכולי) אז אני מבקש להיות עדין איתי בכל מקרה, תמיד היה לי בבית איזור "מת" שהאינטרנט כל הזמן מתנתק בו, ובזמן האחרון התחלתי להתעמק בזה.. הבנתי שיש לי מודם\ראוטר מעפן (VVG2000 של נטגיר\בזק) עם קליטה חלשה, ושימוש בראוטר אחר יפתור את זה.. אז בדקתי קצת והבנתי שלפני שאני נכנס לעסק עם ראוטר שעולה 300 ש"ח, אתחיל עם הראוטר של Xiaomi- Mi WIFI mini, שעולה 120 ש"ח (בערך) למי שלא מכיר זה ראוטר של חברת xiaomi הסינית, שלפי ביקורות באינטרנט- עובד כמו שצריך, עם קליטה במקומות מרוחקים, ותומך ב5GHZ. אני יודע שזה ראוטר בסיסי (יחסית), אבל כנראה שבתור משתמש מתחיל הוא יספיק לי.. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לשילוב של …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, נשרף לי אתמול הראוטר, אל הראטור היה מחובר הDVR של מצלמות האבטחה בעסק. (provision isr) חיברתי ראטור אחר שהיה זרוק לי בבית (netgear dgn2200) האינטרנט עובד. המצלמות לא. לDVR יש IP קבוע, אני מניח שצריך להגדיר משהו בראוטר כדי שיפנה אותו מהIP המקומי לIP הקבוע אך אין לי מושג איך עושים זאת. אם תוכלו להסביר לי איך מחזירים את המצב לקדמותו זה יהיה מעולה - אני יודע מה הIP הקבוע -אני יודע מה הIP המקומי -אני יודע איך נכנסים להגדרות של הראוטר משם תצטרכו להסביר לי...תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-