עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by niva401,

מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.

3. Started by Belgid,

שלום לכולם, לא מזמן שידרגתי את האינטרנט בבזק בינלאומי והבחורה הבטיחה לי שאני אהיה על הכבל החדש בחבילת POWER NGN. למרה הצער עדיין יש לי לאגים פה ושם כשאני משחק סטארקראפט. 1. איך אני יודע אם אני על הכבל החדש וכל מה שהיא הבטיחה לי נכון? אפשר לבדוק לפי הIP לא? 2. נניח ואני מבצע פינגים לוואלה / download.com מה אני אמור לקבל? איזה טווח נחשב טוב ואיזה טווח נחשב כבר לא טוב? יש איזה טבלת תקינות שאני יכול לבדוק לפיה? תודה(:

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה עם שליחת מסמכים להדפסה הטקסט יוצא לי בג'יבריש קצת נתונים המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך חייגן ומהמחשב אני מעביר לאחותי דרך כבל מוצלב אינטרנט למחשב שלה המדפסת נמצאת בחדר של אחותי כל מה שהיא מדפיסה מאצלה יוצא בסדר גמור, אבל מה שאני שולח מאצלי דרך השיתוף יוצא בג'יבריש יום טוב,

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MODI,

רציתי לדעת האם יש התחייבות בנטוויז'ין השתמשתי בכפתור החיפוש אבל זה לא עזר לי מספיק בערך לפני חודשיים שלושה חידשתי את המנוי ואני רוצה לעזור ל012 האם יש איזה שהוא קנס?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by yonatanR,

עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by itaysk,

1. כשדיברתי עם נטוויזן בטלפון כשהיה לי בעייה פעם הם אמרו לי לגדיר פרוקסי והגדרתי.. זה כדאי? 2. בחלק מהאתרים (במיוחד תפוז) כשאני לוחץ על קישורים ם הוא לא עובד לדף אלא רוצה להוריד אותו.. איך מסדרים 3. יכול להיות ששני השאלות קשורות זו לזו? תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by eyarit,

שלום. עקב הפסקת חשמל הראוטר שלי של בזק דגם Netgear vvg2000 התאפס ועקב כך אינני מצליח להיכנס לשרת ה- FTP שלי מרחוק. ממי אפשר מעט עזרה?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by gamoos,

קניתי נייד לאחרונה ורכשתי ראוטר מחברת בזק. התקנתי את הרשת לפי המדריך המצויין שבפורום הזה.הראוטר של eci מותקן בממ"ד ליד המחשב הנייח. האם יש דרך להגביר את הקליטה בקומה השניה של הבית ?הנייד עובר בין החדרים של הילדים שם עוצמת האות נמוכה והנייד מתנתק מידי פעם. יש מצב להגביר את האות? בתודה מראש הג'מוס

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום רב, אני עובד בחברה, יש לי הרשאות מנהלן להכל, אני צריך להתקין FLASH, בשביל פלאש, צריך הרשאות לוקאליות על המחשב של אדמין. כמובן שאני יכול לעבור מחשב מחשב ב-DESKTOP ב-ACTIVE DIRECTORY ושם ב-MANAGE ולעשות להם הרשאות PER USER של אדמיניסטרטור. האם יש דרך מהירה יותר להריץ סקריפט? אולי דרך ה-GROUP POLICY? אם כן אני אשמח לרעיונות והצעות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by Tal14,

שלום, לי אינטרנט 5MB, הספקית בזק בינ"ל, ותשתית בזק. האינטרנט עצמו עובד סבבה בלי ניתוקים כמעט והמהירות הורדה ברוב הפעמים מקסימלית, אבל בסטרימינג זה פשוט איטי. פעם זה לא היה ככה, לוקח לזה 5 דקות לטעון סרטון של 5 דקות ביוטיוב! יש הרבה תקיעות ביוטיוב וזה פשוט מעצבן. אני עם FF,ניסיתי עם כרום ואקספלורר וזה אותו דבר, וניסיתי במחשב אחר בבית וזה גם אותו דבר, וכנ"ל באייפון כשאני בWIFI! מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. צריך להוסיף 5 חיבורים בבית שחלק מהם זה yes, מחשב מדיה סנטר ומערכת תאורה של philips המחוברת לרשת. האם כדאי לקנות סוויצ' כמו LinkSyS LGS108P 8 Ports 10/100/1000Mbps 4 PoE Switch או שאפשר להסתפק ברגיל - LinkSyS LGS108 8 Ports 10/100/1000Mbps Switch הזול ביותר מחצי מחיר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by crovei,

שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  15. מה דעתכם על הכרטיס הזה Edimax EW-7811UN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44 כרטיס רשת פיצפון ביותר שעשה לי חשק לקנות אותו אבל מצד שני אולי רמת הקליטה שלו נמוכה בגלל שאין לו אנטנה, אין לי מושג... רק בשביל ההשוואה איך הוא לעומת הכרטיס Edimax EW7711IN, כרטיס PCI + אנטנה (אגב יש לי את הכרטיס הזה - קליטה מצויינת) http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pd_id=326&pl1_id=1&pl2_id=44 אז מה דעתכם על הכרטיס רשת הפיצפון על רמת הקליטה שלו? (EW-7811UN) שווה לקחת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. טוב אני לא מבין גדול במיוחד אבל אני בכל זאת מנסה לבנות אתר לעבודה של אבא... קניתי דומיין www.electro-graphics.co.il וגם איחסון... עכשיו באיחסון הם נתנו לי מייל: electro@electro-graphics.co.il ואני רוצה לשנות את זה במקום electro ל info בבקשה תעזרו לי! אני חוזר מחר לצבא ל23 ואני לחוץ בזמן... :\

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה מוזרה של ניתוקים ארוכים ומעצבנים בקו הADSL כל פעם שיורד גשם... הבעיה היא בחיבור הקו בתיבת התקשורת של בזק ברחוב. חדירת מים או משהו. פניתי כמה פעמים, וכרגיל בארץ - דבר לקיר. כטכנאי רשת משרדי, יש לי הכלים והידע לטפל בבעיה מקומית, מלבד בעיה אחת - פתיחת הארון עצמו. באיזה מפתח טכנאי החברות משתמשים לזה? סוג של מאסטר? (ולא, ממש לא כל הזויות שמורות ל"בזק". גם טכנאיי הספקיות פותחים את זה בלי בעיה) תמונה מצורפת

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by KF,

היי , רציתי לשאול אם יש בעיתיות כלשהו עם חיבור ראוטר קווי (בעזרת כבל) בממ"ד ? אני מעוניין לשים בתוך החדר עמדת מחשב אבל להשתמש בחיבור קווי ולא אלחוטי. האם עלולות להיווצר בעיות כלשהן בגלל שמדובר בממ"ד ? מודם ראוטר : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps

19. תשתית בזק ספק 012 מהירות 40 MB תקציב 200 שקל זהו אין בקשות מיוחדות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by erez_barziv,

הי לכולם. התקנתי רשת מחשבים שאחד מהם הוא XP ואליו מתחבר האינטרנט ב ADSL דרך מודם פנימי. דרך HUB ב 10BASET מתחבר אליו מחשב עם WIN98. במחשב ה XP הכל עובד תקין. הבעיה היא במחשב ה 98. הרשת עובדת, כולל אינטרנט ICQ ושיתוף משאבים. הבעיה היא למשל באי סי קיו כאשר רוצים להעביר קובץ, הוא לא מצליח לבצע גישה ישירה. גם תוכנת ה BUDDYPHONE לא מצליחה לבצע תיקשור למחשב ה 98. תגידו לי, כמובן, כי הרי אין למחשב זה כתובת IP, שהרי מוקצת רק כתובת IP למחשב ה XP. אולם, ה XP כאשר הוא משמש כסרבר, הוא מדמה את עצמו ומשתף את אותה כתובת, כאילו הריצו את הכל ממנו. ככה למשל הוא גם מראה דפי האינטרנט וככה הוא מאפשר להריץ ICQ. איך בכל זאת ניתן להעביר קבצים ב ICQ ולהפעיל BUDDYPHONE בלי לקנות עוד כתובת ?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  21. היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. היי אני רוצה לבנות אתר\דף אינטרנט הכי פשוט בעולם ,שיכיל טבלה שיהיה ניתן להכניס בה שם ומספר טלפון וכל מי שיכנס לאתר יוכל לראות את הנתונים שהוכנסו

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by ofiroz,

קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום חברה אני רק עברתי לקפריסין..ומסתבר שהתקינו לי אינטרנט 12 מגה\: בדקתי והממוצעים באי 60 מגה שהם 150יורו תשתי + ספק. האם זה נכון ולא פתיר? עכשיו סרטים בלוריי יקח לי 12 שעות פר סרט...כמה שאני מתגעגע להוט....

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.