רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי רשת של כ20 מחשבים עם WINDOWS XP3 ומחשב אחד עם WINDOWS 7 שבו יש תקייה אחת משותפת לכל המחשבים אני רוצה שבכל פעם שאני נכנס לתקייה הזאת ממחשב מסויים ברשת הוא יבקש שם משתמש וסיסמא הבעיה שאם ניכנסתי ממחשב כלשהו ברשת לתקייה המשותפת והכנסתי שם משתמש וסיסמא וניכנס יפה בפעם הבאה שאני אנסה להיכנס לאותה תקייה הוא יזכור את שם המשתמש והסיסמא ולא יבקש אותם יותר אני רוצא לבטל זאת. שתמיד יבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם היבואן הנוכחי של Netgear, הם נקראים Odemnet אני מנסה לקבל מהם תשובה לשאלה באמת פשוטה כבר שבועיים והם מעבירים אותי מאחד לשני. נשמע מאוד לא רציני וזה עוד בשלב שלפני הקנייה אז איך כבר יכול להראות השירות השלהם ? למישהו יש ניסיון איתם ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אין לי דיסק ואני לא מוצא את הדריבר להורדה למערכת וינדוס 7. edimax br-6216 דריבר לאינטרנט אלחוטי תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למה יכול לשמש אותי bluetooth במחשב נייד? עד כמה הוא חיוני? אני מתלבט בין שני דגמים שאחד מהם הוא ללא BT וקצת יותר זול. אשמח אם תוכלו לפרט לי קצת בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לנו משרד ששם יש רשת משרדית ולפעמים אחרי העבודה כשאני חוזר הביתה שזה בעיר אחרת אני נכנס למחשב במשרד דרך teamviewer וזה מגניב אני יכול להדפיס מהבית שלי בעבודה, אבל הדבר שאני הכי צריך זה להדפיס בבית מהמחשב של העבודה! בזמן שאני שולט על המחשב במשרד, אני צריך את הדרך הכי קלה. איך עושים את זה? או אם יש אפשרות איך שהוא שבמחשב של המשרד אני יוכל להוסיף תמדפסת של הבית דרך איזה שהוא ip או קומבינה אחרת בתודה מראש david
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר ויש לי מחשב נייד. אני רוצה לעשות רשת ביתית אלחוטית כדי לשתף קבצים בינהם. ניסיתי כל מיני מדריכים ואפילו עשיתי את כל הבניית רשת אלחותית בווינדווס, אבל משום מה אני לא מצליח לראות עם המחשבים אחד את השני... יש לי פיירוול של ESET בשניהם אבל דאגתי לבטל לו את החסימה של שיתוף הקבצים. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה קישור או מדריך שמסביר איך לעשות הכל מהתחלה או שהוא יודע מה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, הכלב שלי אכל את הראוטר ומאז האינטרנט לא עובד. לחצתי על "תקן בעיות" במחשב וזה אמר שכנראה יש בעיה בחיבור, אז בדקתי שוב את החיבורים והכל נראה תקין. התקשרתי לHOT והם אמרו שהבעיה אצל הכבלים, ובכבלים אמרו לי שהבעיה אצל HOT אז אני מבולבל. נראלי שהמודם דפוק, אני שוקל להחליף אותו לאחר. למישו יש עצות? בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי, אין קומות וממ"דים לחדור... ככה שנראה לי שזה יהיה קל... אם אפשר בתקן N יהיה מגניב
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין למה הבדלי המחיר הגדולים האלה ביניהם וגם אם כולם תקן N למה שניים מהם מוגבלים לMBPS150 הרי חשבתי שזו כל המהות של תקן (המהירות) ועוד שאלה, מצורפים הפרטים של הראוטר שלי (siemens sl2-141), אתחבר אל הראוטר עם 2 מחשבים נייחים ברשת קווית (כאשר שני המחשבים תומכים במהירות 10\100\1000) השאלה האם הראוטר תומך בזה כי לא מצאתי שכתוב משהו לגבי זה האם מהירות העברת הנתונים בין המחשבים שאקבל בפועל היא באמת 1000 לחלק ל8: 125מגהלשנייה? תודה רבה!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. בימים האחרונים התחלתי לקבל ניתוקים נוראיים באינטרנט ומהירות כל כך עלובה בגלישה, בהורדה ובהכל... דיברתי עם התמיכה של הספקית - בזק בינלאומי, ועם התמיכה של התשתית - בזק, עשיתי עם שניהם את כל הבדיקות האפשריות שניתן לעשות על מנת לבדוק את התקינות, שניהם אמרו לי שהכל תקין לחלוטין והבעיה היא למעשה בציוד שלי - כבל רשת, או ראוטר. הראוטר שיש לי זה D-LINK 2650U, יש לי אותו כשנה וחצי ולפי מה שאני רואה הוא כבר על הפנים... חשבתי לקנות לעצמי כבר ראוטר נורמלי ואיכותי, לא כמוו הראוטרים הגרועים שמקבלים מבזק... (היה לי בעבר ראוטר של SIEMENS שגם עשה בעיות)... לפי מה שהבנתי ה D-LINK DIR 655 הוא ראוטר מצויין שיחזיק לי לכמה שנים טובות ולכן אני שוקל לרכוש אותו... מה אתם ממליצים איזה רא…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עדכון מצב , וסקר/בדיקה על שעות ההגבלה אצלי בNV-013 כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 מ11 בבוקר עד 3 בלילה למחרת - ההורדות מוגבלות
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום ראיתי את זה: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=11008 ורציתי לדעת אם זה קולט ומגביר לבד אות חלש? או שצריך להגדיר? בנוסף רציתי לדעת מה זה אומר "מהירות העברת נתונים 54Mbps" ושאלה אחרונה אם אני קולט בבית 2 רשתות אלחוטיות אחת שלי ואחת של השכן איזה אות ה AP יגביר? אשמח אם תענו לי על השאלות, בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לחבר בין 2 סניפים במרחק אוירי של 150 מקסימום 200 מטר. ישנו קו אוירי ישיר ללא מכשולים. חשבתי לקחת ראוטר טוב ואמין ולעבוד איתו כ AP-BRIDGE. אין צורך בשום שירותי ראוטינג, אלא להיפך. רק לחבר בין הרשת מרכזית לרשת המשנה המרוחקת, ושהרשת המשנה תקבל את כל שירותי הרשת של המרכזית ע"י חיבור זה. (ברשת המרכזית ישנם שרותי DNS, DHCP וכו'.) אני צריך המלצה לזוג ראוטרים/APs בתקן N. תקציב עד 1000 ש"ח לאחד. ניתן לחרוג מעט, ואפילו לשמוע המלצות על דברים יקרים יותר. בנוסף מספר שאלות. המכשירים ישבו בתוך חדרים ממוזגים, ורק האנטנה תצא מקסימום 2-3 מטר אל מחוץ לקיר. האם ישנה בעיה בלהאריך כך אנטנה ? האם אני אמור להאריך את כל 3 האנטנות של הראוטרים ? האם יש צורך באנטנות מיוחדות/כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
תודה רבה! ואם יש אתר שאפשר לקרוא על הגרסאות השונות אשמח לראות.
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שרת מומלץ בשביל שירות premium של הורדת http ואני לא יודע באיזה לבחור. המצב שלי הוא כזה - עברתי לדירה שבה אנחנו שלושה אנשים על 2.5 מגה ,מה שגורם לכך שהאינטרנט איטי מידי בשביל להוריד דברים בקצב סביר. במהלך היום יש לי גישה לhttp במהירות גבוהה, (בין 1MB/s ל 2MB/s) אז הגעתי למסקנה שעדיף לשלם קצת, ולהוריד ב http בקצב טוב. ואני לא יודע איזה שירות עדיף. הסתכלתי קצת וראיתי שלא כדי להרשם ל rs ומעבר לזה ראיתי ש hotfile ו megaupload יחסית מומלצים ורציתי לדעת מה עדיף או אם אני מפספס עוד איזה שהוא שרת שעדיף עליהם. ראיתי ש hotfile לחוקחים 9 דולר לחודש ועד כמה שראיתי יחסית מומלצים וmegaupload לוקחים 10 דולר לחודש שנותן גם premium ל megavideo זה גם נחמד - אבל לא מאוד שימוש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר את הראוטר, ולאחר הכנסת הסיסמא והיוזר, כשאני עושה בדיקת סטטוס, משום מה כתוב לי - PPPoE disconnected האם מישהו יודע מה הבעיה ? אגב היות וידש לי קו טלפון Voip של בזק בינ"ל, אז השארתי את החיבורים כמו שהיו עם הראוטור הקודם, משמע - הראוטר מתחבר לקופסא שקיבלתי מהספק (חב' אודיוקודס), והקופסא מתחברת למודם של בזק (חב' ECI) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי כמה אתרים שמסוגלים לבחון פינג אבל הם עושים את הבדיקה מהמחשב שלהם לאתר אני רוצה למצוא משהו שיבדוק את המהירות בין המחשב שלי לאתר ספציפי ואז הייתי רוצה פתרונות איך אפשר לשפר את הפינג האם אפשר אולי דרך נטויזיון להגיד להם לשפר לי את הגישה לאתר ספציפי בחול? קיים כזה דבר? האם תוכנות לדוגמא כמו סקייפ אם מתקשרים למישהו בארהב האיכות תהיה ירודה בגלל המרחק?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב! אני גולש בנט דרך ראוטר LINKSYS בצורה אלחוטית. לאחרונה (כשבועיים) אני נתקל באיטיות מחרידה בגלישה. כשאני מתחבר לראוטר ישירות עם כבל רשת המהירות רגילה. החבילה שלי היא 2.5MB דרך הוט + 012 מערכת הפעלה של חלונות 7. מחשב שולחני, לא לפטופ. מה יכולה להיות הבעיה? שוב אני מזכיר, הבעיה החלה לפני כשבועיים. לפני כן לא היו לי בעיות של גלישה. אני מניח שהבעיה היא לא בתשתית או בספק. כמו כן, עידכנתי דרייבר של כרטיס רשת אלחוטי. איפסתי את הראוטר והגדרתי מחדש. בדקתי חיבורי אנטנות, הן של הראוטר והן של כרטיס הרשת. תודה. מצורפים תמונות של בדיקת מהירות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כפי שרובכם יודעים, האבטחה של נתב המשדר אלחוטית בתקן N משפיעה מאוד על המהירות. קראתי שהמצב היחידי שלא גורם לאיבוד מהירות רציני הוא כשהרשת מאובטחת בWPA2 AES (או ללא אבטחה בכלל). בראוטר הנ"ל שברשותי, אני לא מוצא אופציה כזו. המצבים היחידים האפשריים הם: WEP (Wired Equivalent Privacy) WPA-PSK (Wi-Fi Protected Access Pre-Shared Key) WPA2-PSK (Wi-Fi Protected Access 2 with Pre-Shared Key) Mixed WPA-PSK+WPA2-PSK WPA-802.1x מישהו יודע איך אפשר להגדיר שזה יוצפן בWPA2 AES?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נניח ומדובר על מחשב שמחובר דרך ראוטר ככה שה-IP החיצוני של הראוטר מוקצה לכמה מחשבים ברשתץ איך אפשר להתחבר למחשב מרחוק? אשמח להסבר נרחב או לקרוא מאמר בנושא. ובנוגע לשירות של DNS במקרה של IP משתנה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אי אפשר לעשות פינג למחשב שלי. משתמש בcomodo firewall גירסה אחרונה (הפיירול היחידי שאני משתמש) ועשיתי שם allow לICMP ECHO REQUEST ועדיין אי אפשר. יש לי גם ראוטר אולי זה קשור לזה. הראוטר זה D-Link DSL 2650U. אני צריך שיעשו לי פינג כי התמיכה של הDediacted host שאני נמצא בו בודק לי בעיות התחברות ולאגים וכו'
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-