עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Knopix,

תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ItachiSan,

אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי (RTA 1025W) מבלי לחבר חוטים למחשב. נאמר לי ע"י תומך טכני של נטווישן שצריך בשביל זה כ.רשת אלחוטי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-EP43-DS3. האם יש את האופציה הנ"ל בלוח אם? אם לא, אפשר המלצות לכרטיס רשת אלחוטי מ RSM? http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx האם בחיבור אלחוטי המהירות זהה למהירות בחיבור חוטי (אפשר לנצל את כל הרוחב פס)? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by amitaiz,

שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by y_i_c,

היי יש לי רשת עם 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב, וכ.רשת נוסף על הסרבר להתקשרות לאינטרנט. על שני המחשבים יש XP-SP2. העניין הוא, שכזכור לי הולכים לפי המדריך לעיל. והכל עובד. בלי בעיות. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד. יש הודעת שגיאה על חוסר בקובץ בלי לפרט איזה קובץ. וזה פשוט לא מאפשר את השיתוף. ולכן חשבתי אולי הבעיה היא באבטחה המוגברת שיש ב SP2. מישהו מכיר אם זו בעיה מוכרת?....שני המערכות לאחר פירמוט והתקנה נקיה של XP. עידו

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. אני מעוניין להתחבר לטלפון ואינטרנט 100 מגה בהוט. הבנתי שהראוטר של ההוטבוקס לא משהו אז אני אבקש שיגדירו לי אותו כמודם בלבד ואקנה ראוטר משלי כבר. השאלה אם הטלפון יחובר אליו האם הדבר אפשרי ? ואם כן האם יש בעיות מסויימות להתשמש בהוטבוקס כמודם לטלפון ואינטרנט בו זמנית ? בעיות איטיות תקיעות נפילות וכו.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אהלן, יש לי ראוטר פשוט של level one וכרטיס רשת גם פשוט של D-link... עכשיו יש בזמן האחרון בעיה שלפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין.. (כאשר יש, אז יש 3 פסים)(שאני אומר אין אז אני מתכוון שהמחשב לא מצליח לאתר את הרשת בכלל או שהוא מאתר אותה אבל מאוד חלש ולא מצליח להתחבר..) מה יכולה להיות הבעיה לכך? איך פותרים אותה? האם קניית ראוטר וכרטיס רשת חדש יפתרו את הבעיה? אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..

9. הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  10. שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המצב הוא כזה. יש לנו בבית רשת חוטית, ראוטר אלקטל מחובר לקו, אליו מחובר סוויץ' פשוט ואליו מחוברים ארבעה מחשבים. אתמול קניתי nintendo wii, שיש לו חיבור מובנה לרשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם יש סוויץ' שיש בו גם חיבורים חוטיים כדי שאני אוכל לחבר את ארבעת הכבלים של המחשבים וגם חיבורים אלחוטיים בשביל הווי? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by xDa,

מה קורה? אני רוצה לרכוש מודם במקום ה be של בזק... עכשיו אני רוצה רק מודם בלי ראוטר, מכיוון שיש לי deco mesh ואני מעוניין שרק הוא יספק רשת אלחוטית בבית... מה אני צריך לחפש? חשוב לי שהוא יהיה תומך גיגה מהירות. הבנתי שצריך לקנות מודם ראוטר ולהגדיר אותו כברידג׳?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by J0n1,

יש אפשרות להתקין תוכנה שתאפשר לי להתחבר למדפסת שמחוברת בUSB מכל מחשב אחר דרך האינטרנט? באמצעות Socket/LPR.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. יש לי באחרונה איטיות בלתי מוסברת בגלל פינגים גבוהיים איך אני בודק ואיך ניתן לשפר את המצב ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by POPCORN,

יש לי switch tp-link 24 port 10/100/1000 שמחוברים אליו מחשבים מאותו סוג. רוב המחשבים מחוברים עם כבל cat 6 ומרוחקים יותר מחוברים בcat7 עד הקופסא ומשם cat 5 למחשב לאחרונה שמתי לב שכשחיברו אותם הורידו את המהירות בכרטיסי רשת ל10M ניסתי להחזיר ל1GB או לאוטומט המחשב לא הצליח להתחבר (גם כששינתי ל100 לא הצלחתי להתחבר) לא בדקתי אפשרות עם מחשב אחר אז אני לא יודע אם הבעיה היא עם הכרטיס רשת במחשבים או הכבל. השבוע חיברנו AC שעובר דרך עוד switch ומשם כבל נוסף (עובר לבניין נוסף) ויש לי בעיות חיבור איתו (לפעמים עובד ולפעמים לא) ובחדר נוסף (מחובר לרשת אחרת) יש לי switch נוסף של 1GB ואליו מחוברים מחשבים אחרים (סוג אחר) בחדר הזה יש לי מחשב אחד …

18. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  19. יש דרך לדעת אחרי שאני שולח דואר ב Gmail אם פתחו תמייל ששלחתי? כמו במקושרים למשל שרואים בדואר יוצא אם המעטפה פתוחה(קראו את ההודעה שלי) או שהמעטפה סגורה(עדין לא קראו תההודעה שלי)

• 7 תגובות
    • 24.3k צפיות
  20. למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  21. שלום. אני רוצה לדעת אם יש דרך להגן על הרשת שלי באמצעות סיסמא , ז''א שכל פעם שאני רוצה להתחבר אז אני צריך להקיש סיסמא. זה הראוטר שיש לי. EDIMAX BR-620WG ואני רואה את הרשתות בעזרת תוכנה שקוראים לה Ralink Wireless Card שבאה ביחד עם הראוטר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני צריך לפתוח שער שנפתח רק דרך טלפון קווי. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]הטלפון נמצא במרכזיה של הקיבוץ שאני גר בו. חשבתי שקיים התקן חיצוני שניתן לשרשר לטלפון שיאפשר לתפעל אותו מרחוק דרך האינטרנט. תודה[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by balon007,

תודה.

• 9 תגובות
    • 7.9k צפיות
  24. יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  25. נדמה לי ששמעתי פעם על דרך לחבר את המודם לראוטר כך שהמחשב יהיה און ליין כל הזמן (ללא חייגן) מה שאני מתכוון זה שאני אוכל לגלוש במחשב הנייד שלי כאשר המחשב השני כבוי (והראוטר האולחוטי מחובר ישירות למודם כבלים) תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.