עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שמעתי את זה מתישהו איפשהו....בולשיט נכון?! או לא? :

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המצב הוא כזה. יש לנו בבית רשת חוטית, ראוטר אלקטל מחובר לקו, אליו מחובר סוויץ' פשוט ואליו מחוברים ארבעה מחשבים. אתמול קניתי nintendo wii, שיש לו חיבור מובנה לרשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם יש סוויץ' שיש בו גם חיבורים חוטיים כדי שאני אוכל לחבר את ארבעת הכבלים של המחשבים וגם חיבורים אלחוטיים בשביל הווי? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by xDa,

מה קורה? אני רוצה לרכוש מודם במקום ה be של בזק... עכשיו אני רוצה רק מודם בלי ראוטר, מכיוון שיש לי deco mesh ואני מעוניין שרק הוא יספק רשת אלחוטית בבית... מה אני צריך לחפש? חשוב לי שהוא יהיה תומך גיגה מהירות. הבנתי שצריך לקנות מודם ראוטר ולהגדיר אותו כברידג׳?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by J0n1,

יש אפשרות להתקין תוכנה שתאפשר לי להתחבר למדפסת שמחוברת בUSB מכל מחשב אחר דרך האינטרנט? באמצעות Socket/LPR.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. יש לי באחרונה איטיות בלתי מוסברת בגלל פינגים גבוהיים איך אני בודק ואיך ניתן לשפר את המצב ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by POPCORN,

יש לי switch tp-link 24 port 10/100/1000 שמחוברים אליו מחשבים מאותו סוג. רוב המחשבים מחוברים עם כבל cat 6 ומרוחקים יותר מחוברים בcat7 עד הקופסא ומשם cat 5 למחשב לאחרונה שמתי לב שכשחיברו אותם הורידו את המהירות בכרטיסי רשת ל10M ניסתי להחזיר ל1GB או לאוטומט המחשב לא הצליח להתחבר (גם כששינתי ל100 לא הצלחתי להתחבר) לא בדקתי אפשרות עם מחשב אחר אז אני לא יודע אם הבעיה היא עם הכרטיס רשת במחשבים או הכבל. השבוע חיברנו AC שעובר דרך עוד switch ומשם כבל נוסף (עובר לבניין נוסף) ויש לי בעיות חיבור איתו (לפעמים עובד ולפעמים לא) ובחדר נוסף (מחובר לרשת אחרת) יש לי switch נוסף של 1GB ואליו מחוברים מחשבים אחרים (סוג אחר) בחדר הזה יש לי מחשב אחד …

10. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  11. יש דרך לדעת אחרי שאני שולח דואר ב Gmail אם פתחו תמייל ששלחתי? כמו במקושרים למשל שרואים בדואר יוצא אם המעטפה פתוחה(קראו את ההודעה שלי) או שהמעטפה סגורה(עדין לא קראו תההודעה שלי)

• 7 תגובות
    • 24k צפיות
  12. למשל ויש לי 2 חיבורי VPN, ואני מעוניין שאחד מהם יעבוד על פורטים מסויימים למשל רק פורט 80,21 ושVPN אחר שיש לו GATWEAY שונה שיעבוד על שאר הפורטים? יש דרך לעשות את זה בלינוקס , אך האם יש דרך לעשות את זה בWINDOWS?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לדעת אם יש דרך להגן על הרשת שלי באמצעות סיסמא , ז''א שכל פעם שאני רוצה להתחבר אז אני צריך להקיש סיסמא. זה הראוטר שיש לי. EDIMAX BR-620WG ואני רואה את הרשתות בעזרת תוכנה שקוראים לה Ralink Wireless Card שבאה ביחד עם הראוטר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני צריך לפתוח שער שנפתח רק דרך טלפון קווי. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]הטלפון נמצא במרכזיה של הקיבוץ שאני גר בו. חשבתי שקיים התקן חיצוני שניתן לשרשר לטלפון שיאפשר לתפעל אותו מרחוק דרך האינטרנט. תודה[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by balon007,

תודה.

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  16. יש דרך להציג את הנקודות של הרשתות האלחוטיות שנמצאות בסביבה שלי בצורה ויזואלית? לדוגמא על גבי מפה או תרשים ועוד שאלה קטנה, אני מתחבר לWLAN דרך windows xp, כשאני מנסה להתחבר 2 פסים מתוך 5 לא יספיקו לחיבור?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  17. נדמה לי ששמעתי פעם על דרך לחבר את המודם לראוטר כך שהמחשב יהיה און ליין כל הזמן (ללא חייגן) מה שאני מתכוון זה שאני אוכל לגלוש במחשב הנייד שלי כאשר המחשב השני כבוי (והראוטר האולחוטי מחובר ישירות למודם כבלים) תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. היי אני יודע שאפשר לעשות לו RESET אבל לא בא לי להגדיר הכל מחדש . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SuB,

שלום! קיבלתי HUB מחבר, (קצת התבאסתי כי כמו שהבנתי הוא פסיבי והוא מחלק לבד את המהירות שכל PORT יקבל ) ורציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך כלשהי לקבוע איזה מהירות מתוך האינטרנט המהיר, כל מחשב שמחובר יקבל? תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by oDot,

חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. אני מחפש כבל רשת באורך 40 מטר, מצאתי מקום לקנות מטר בשקל שישים, אבל זה לא העניין, העניין הוא שהכבל שטוח. הכבל הולך לעבור בגג המרכזי של הבניין שלי, ולצד השני של הבניין. -האם האות שיעבור יהיה טוב ולא יהיה חלש מדיי? -האם יש הבדל בין כבל RJ45 שטוח, לבין כבל עגול (רגיל) ? (גם בלי שום קשר אם זה ישפיע למקרה שלי או לא, אני סקרן) -איפה אפשר למצוא מקום שמוכר כבל רשת עגול ב2 שקל למטר עם מע"מ? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. רוצה לבצע הזמנה לראוטר של 3COM 100-75 מזיגזג, רק שבהפרש מחיר קטן אני יכול להשיג דגמים אחרים. יש הבדל ביניהם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=199_190&filter_id=201[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 03:28:33 מצטער שאני מקפיץ, אבל ההודעה עברה לעמוד השני.אני רוצה לבצע את ההזמנה מהחנות זיגזג עוד היום, והם סוגרים בשש. אז מה אתם אומרים, להזמין את הראוטר דגם 100-75, או את הדגמים היקרים יותר? פשוט הפרש המחיר לא כל כך גדול, ואני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין הדגמים.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. שלום, יש לי אינטרנט בכבלים, והמודם הוא THOMSON RCA שמתחבר למחשב באמצעות חיבור USB, יש הבדל עם אני יחבר אותו ל-USB1.1 או ל-USB2.0? אני ירגיש הבדל במהירות הגלישה? מפני שחברתי את המודם למחשב חדש שהתקנתי האינטרנט ממש אבל ממש טס, ובמחשב הזה היה לוח GIGABYTE GA-7VAX שיש לו USB2.0, השאלה האם זה קשור ב-USB או במשהו אחר? אז לקנות כרטיס PCI TO USB2.0? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  24. אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים