רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל את המחשב אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לאינטרנט אז כדי שזה יעבוד אני צריך למחוק את הדרייברים שלו ואז להתקין מחדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש יש למישו פה אולי מושג מה אני לא עושה בסדר?..
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לפני כמה ימים רשת אלחוטית עם הציוד של בזק (ראוטר לבן של רוטל וכרטיס רשת USB עלום שם למחשב השני). במחשב הראשי שמחובר ישירות לראוטר הגלישה מצויינת ומיידית. במחשב השני שמחובר לרשת בעזרת הכרטיס רשת USB יש תופעה מוזרה. כאשר מעלים בראוזר בפעם הראשונה שום אתר לא עולה, כאילו לא מחובר לאינטרנט. רק לאחר 5-10 דקות האתרים מתחילים להופיע אם מנסים. מאוד מעצבן. יש לציין שהקליטה ממש טובה (מראה 100% בד"כ) ויש סקייפ מותקן על המחשב השני והאייקון שלו מראה על V, כאילו כן מחובר! ??? מישהו יכול אולי לתת פתרון לתופעה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61. לאחרונה אני נתקבל בבעיה שהמחשב לעיתים מתחבר לרשת ולעיתים החיבור הוא LIMITED\NOT CONNECTIVITY. עד לא מזמן הבעיה עברה אחרי "repair" אבל היום בבוקר הבעיה קרתה ובלתי ניתנת לפיתרון קונבנציונלי. רעיונות למישהו? נתב - EDIMAX ולא שיניתי שום הגדרות.... תודה מראש, צחי
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כפי שתראו בתמונות יש לי 9 חוטים בתוך ה-CAT5 - חוט אחד מנחושת בלי כיסוי. אני רוצה לחבר את הכבל לנקודה בקיר לשם הקמת רשת חוטית. אני מעוניין לחבר את כל הכבלים [כך שיתמוך ברשת בתעבורה של ג'יגה] אפילו אם עדיין אין בארץ ציוד ייעודי לשם כך כדי לעשות הכנה שכאשר יהיה ציוד תומך, כל החיבורים יהיו מוכנים ורק להחליף ראוטר. לא הבנתי לאן לחבר את החוט בלי הכיסוי [נחושת] ולאן בדיוק לחבר את כל הכבלים. בהנחה שאני צריך חיבור ישר ולא מוצלב איך אני עושה את זה? תקן A/B מה זה אומר? אני מצרף תמונות מקווה שזה יעזור.. 1 2 3 4 5
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס אלחוטי USB אני מחפש משהו עם עוצמה די חזקה יש המלצות מהמומחים פה לגבי נושא זה ..? (לא TPLINK....)
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי כרטיס רשת מסוג SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter. בהתחלה הרשת זוהתה בלי בעיות, והוא אפילו הוריד והתקין עדכונים כמה פעמים. אבל, פתאום (נדמה לי שאולי אחרי שעשיתי הסרה לכרטיס קול שהוא לא זיהה) הוא רושם על האייקון של האינטרנט Limited or no connectivity עם סימן קריאה צהוב, ואין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים המחוברים ברשת עם מודם של בזק מסוג power net - par - 7200 מחשב עם ויסטה מחובר חוטי ואחרים(אקס פי) באלחוטי, הרשת והאינטרנת עובדים מצויין עם אקס פי ודרך ויסטה אני לא מצליח להיתחבר לשאר המחשבים מה אפשר לעשות עם זה ??? תודה מראש על התגובות!!!
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט והדרך המתאימה לי היא להוציא כבל מחדר לחדר דרך החלון [ 6 מטר ], אם יש כבל כזה שיעמוד בתנאי גשם רוח שמש וכד', אני לא רוצה חיבור אלחוטי ולא רוצה לראות כבלים משוטטים בבית, והאם יש דרך אחרת שקעים וכד תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לאח שלי ראוטר שמחובר למחשב של אחותי והאינטרנט עבד אצלה עד שהייתה לנו הפסקת חשמל ועכשיו המחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס רשת אלחוטי ולא כלום למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחוברת דרך נתב (6204 של EDIMAX). המחשב שלי נייד ואני מתחברת באופן אלחוטי. קצב ההורדות הישירות נראה לי מתאים לקצב הורדה שלי (1.5MB), אבל דרך תוכנות זה פשוט לא זה. קצב ההורדה נע בין 3KB ל7. שזה פשוט בדיחה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לנו ראוטר אדימקס. ורשת ביתית בין שני מחשבים. לאחרונה הרשת לא תקינה והמחשב מתחבר לאינטרנט רק דרך המודם. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ניסיתי להתקין מחדש רשת ע"פ הנ"K אני לא יודעת איזה מידע להוסיף, אבל הראוטר עצמו תקין (לא קרה לו דבר..) ולא מה לעשות. משהו בהגדרות של הראוטר? אני מקבלת IP בשני המחשבים, שניהם מוגדרים לאותו רשת גם בפרטי המחשב..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-