רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות את הנתב הזה מבזק ורציתי לשאול איך הוא?יש לי שני מחשבים בבית אחד יתחבר ישירות אליו והשני דרך מתאם רשת אלחוטי ואני משתף קבצים ביוטורנט לפעמים....הבנתי שהוא גם מודם בפני עצמו...אז רציתי לשאול איך הראוטר הזה..??
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים,2 מחשבים מחוברים כל אחד עם כבל ישירות לסוויץ', במחשב אחד הכל תקין אבל במחשב השני עם וינדוס 7 הרשת לא מזוההובפקודה ip config הכרטיס רשת לא מקבל ip מהסוויץ',זה נראה משהו שקשור להגדרות יש למישהו מושג מה לעשות/להגדיר כדי שזה יעבוד?(הערה: הכרטיס רשת והכבל רשת חדשים לחלוטין ותקינים הנורות דלוקות גם בכרטיס וגם בסוויץ')
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
היי, לאחר שמומחי הפורום לא הצליחו לפתור את בעיית הקליטה של כרטיס הרשת שלי החלטתי לנסות לקנות כרטיס רשת אחר לבדוק את הבעיה. אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פשוט, לא יקר. הצרכים שלי הם פשוט חיבור לאינטרנט, לנתב קרוב יחסית (10 מטר)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שדיברו פה פעם על תוכנה\שירות שבעצם נותנים לך כתובת שתנותב כל פעם לאיפי העדכני שלך ניסיתי לחפש ולא מצאתי אז זה כל כך, אני אשמח אם מישהו שמבין על מה אני מדבר יעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, בשל מעבר דירה, אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט + רשת מקומית (שיתוף קבצים, מדפסות). לשם כך, חשבתי ללכת על פיתרון של ראוטר. כנראה ששני מחשבים יחוברו לראוטר בצורה חוטית (כבל רשת), ואילו המחשב השלישי יתחבר בחיבור אלחוטי. האינטרנט ישמש, בין היתר, למשחקי רשת (COD). מכיוון שאני משדרג את רוחב הפס (ל-4MB), בזק מציעים (בחינם, למיטב הבנתי מהאתר) ראוטר שמשמש גם כמודם ADSL: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/wireless_net.htm 1. איזה ראוטר+מודם שמספקים בזק כדאי לבחור? 2. האם זהו פיתרוןטוב, שיתאים גם למשחקי רשת? אם לא, אשמח להצעה לפיתרון טוב יותר. 3. לפי האתר, המחשב המרוחק יתחבר לראוטר באמצעות מתאם USB אלחוטי. האם זהו חיבור טוב? איך הביצועים ביחס לכרטיס רשת …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אנשים הפכתי את המודם סמסונג ADSL E300 שלי לראוטר, וחיברתי לו סוויצ'. הכל טוב ויפה, אבל אשמח לקבל הסבר על כמה דברים מכיוון שהתקשתי למצוא מידע על הדברים שרציתי 1) איך אני מכוון כך שלא יהיה לי ?NAT\FIRWALL האופציה DMZ = ENABLED וDMZ HOST IP = 10.0.0.2 שזה הIP שאיתו אני נכנס למודם 2) אם אני עושה לDMZ = DISABLE אחרי זה הולך ל configuration>virtual server מכניס פורטים שאני רוצה, עושה את ההפניה(HOST IP ADDRESS) ל10.0.0.2 וזה אמור לעבוד , הפורטים יהיו פתוחים? 3) למה הוא נותן לי להכניס רק 20 פורטים ולא יותר?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת משקפת בדיוק מה שקורה אבל אני אנסה. במכללה יש לנו אינטרנט אלחלוטי של 012 ואנחנו מתחברים, נכנסים לדפדפן ואז עולה דף של 012 שם צריך לרשום שם משתמש וסיסמא ואז זה נותן לנו להמשיך לגלוש. עד פה אין בעיה. העניין הוא שבאופן די קבוע זה כל כמה מזן (כל חצי שעה ככה) מחליט שאני צריך להכניס מחדש את השם משתמש וסיסמא בעוד לאחרים פה בכיתה זה לא קורה. יכול להיות שאלו הגדרות מסויימות במחשב? אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
איזה מודם כדאי לקחת מHOT?(אני אבקש מהמתקין) ובנוסף, איזה מהאוטרים שהם מספקים הכי כדאי לקחת? (אני בטריפל ורשום שאני מקבל גם רשת אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם, לאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 מגה, התשתית שלי זה של HOT (ספקית בזק פאוואר NGN) אז הם התקינו לי מודם/ראווטר HOTBOX ומאז אני לא מצליח לשחק בCOD:BO הפינגים תמיד על 999 או לצפות ביוטיוב באייפון שאני מחובר אלחוטית להוטבוקס, במשחקי רשת אחרים אין לי בעיה, אשמח לפתרון..תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לפני 3 ימים דיברו עם אבא שלי ואמרו לו שנפרסה תשתית של NGN באזור שלנו ושנוכל לשדרג את מהירות האינטרנט מ-4 מגה ל-10מגה. יום אחרי הוא אמר להם לשדרג ואמרו לו שתוך 24 שעות המהירות תגדל. אתמול בדקתי את המהירות וראיתית שאין שינוי. תמיד כשבדקתי מהירות בספיד טסט.נט התוצאות היו בסביבות ה: ואז התקשרנו לבזק ואמרנו להם שעדיין אין שינוי. אמרו לנו לנתק את המודם והראוטר מהחשמל ואז אמרו לי לחבר חזרה, חיברתי ואז אמרו לי שיש בעיה אצל הספק (012) ושיחזרו אליי כשהבעייה תיפתר (גם האינטרנט אצלי לא עבד, אין לי מושג אם זה קשור לבעיה). אחרי כמה דקות חזר לי האינטרנט ובדקתי מהירות. התוצאות היו בבדיקה אחת שמשום מה אני לא מוצא בהיסטורית הבדיקות היה גם 9.05. התקשרתי לבזק ואמרתי שהמהירות היא …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לא מזמן עברתי לדירה חדשה שבה כבר הוכנו בחדרים נקודות רשת ביתית. חיברתי באמצעות כבל רשת 2 מחשבים בחדרים שונים לנקודה בקיר וניסיתי להקים רשת באמצעות האשף של ווינדוס XP. למרות זאת, אני מקבל הודעה בשני המחשבים "כבל רשת מנותק". למישהו יש מושג מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה שאולי תוכלו לעזור לי בנושא אתמול הפסיק האינטרנט פניתי לתמיכה של אורנג' שישבו איתי כמה שעות והמסקנה היתה ששם המשתמש והסיסמה שלי תקינים ורק הראוטר דפוק חיברתי מחשב נייד לחיבור ישיר והתקשרתי לתמיכה של הוט לטענתם נתקע ה-IP במודם והם שיחררו אותו וגם הוכיחו לי שבהתחברות ישירה אני מקבל מסך של הוט. פניתי שוב לתמיכה של אורנג' ושוב כמה שעות על הקו. כרגיל שם המשתמש והסיסמה תקינים אבל מתישהו אמרה התומכת שאני לא מצליח להגיע לשרתי אורנג' דרך הוט מפאת שעת לילה מאוחרת ניתקתי אבל בבוקר צץ לי רעיון (עדיין לא היה אינטרנט). החלפתי בראוטר את הכתובת ממילים לספרות כלומר במקום cable.orange.XXXXX רשמתי את הכתובת במספרים נניח 212.202 הפלא ופלא התקלה מיד תוקנה וקיבלתי חיבור תקין. …
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ניסיתי דרך IPCONFIG זה לא עובד (נותן 10.0.0.1) ודרך whatismyip.com זה נותן לי כתובת אבל לא נראה לי הגיוני כי כל הזמן זו אותה כתובת, אחרי כיבוי של המחשב לא משנה מה. יש איזה תוכנה או משו? האם מה שכתוב באתר ליד ההודעות שלי זה הIP שלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית דו קומתי ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בכל הבית. שמתי ראוטר בקומה התחתונה אבל הקומה העליונה לא קולטת. חשבתי על הפיתרון הבא. לרכוש 2 מתאמי רשת לחשמל - האחד יתחבר לראוטר שבקומה התחתונה והשני יהיה בחדר בקומה העליונה שאליו יחובר נתב. בקומה התחתונה אקלוט מהראוטר ומהקומה העליונה אקלוט מהנתב (אני משתמש במתאמי רשת לחשמל כי הנתב שלמעלה לא קולט מהראוטר). מה דעתכם? יש לכם פתרונות אחרים? איזה נתב מומלץ ומה העלויות לכך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קיום יש לי ראוטר TL-WR941ND החסרון העיקרי שלי כרגע זה חוסר טווח של הראוטר בקומה השנייה אצלי בבית (טיפה גדול), ובעיית התחברות מאוד מוזרה של מחשב נייד (גולש ממש לאט רק איתו). החלטתי שאני רוצה להעלות את הטווח ולתקן את הבעיה. ניסיתי כבר כל דבר על מנת לתקן את הבעיה עם המחשב כולל איפוס הראוטר וה FW שלו ופרמוט המחשב הנייד ולא עזר, יש רעיונות? יש המלצות לראוטר אלחוטי טוב עד 450 שקל, חשוב לי אמינות ותפקוד "יציב".
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחר עזרתכם הרבה (רב תודות) הצלחתי להתחבר לרשת באמצעות חיבור כבל רשת ישירות לראוטר (בקומה העליונה) והעברתו דרך תעלת הקיר וחיבורו לראוטר ישן, שמשמש כעת כ AP (אני חושב שזאת ההגדרה הנכונה). הנה הבעיה: גם הראוטר הראשי (של חברת בזק) הינו של חברת DLINK, ובמקרה גם הראוטר המשמש כ AP. כאשר אני מברר מה ה IP שלי אני מקבל כתובת. מקיש אותה בשורת הכתובת - ואני מגיע להגדרות של הראוטר הראשי, ולא של המשני (ה AP). הסיבה שאני בכלל רוצה להתחבר לראוטר המשני (AP) היא כי אני רוצה להגביר את האבטחה על ידי סיסמא (כרגע אין סיסמא מוגדרת). האם מישהו יודע איך אני מגיע להגדרות הראוטר המשני (AP)? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, היום עברתי מהוט לבזק, והשאלה שלי היא האם אני צריך להיכנס לממשק שממנו מגדירים את הראוטר בשביל לקבל גלישה אלחוטית טובה יותר או שפשוט להשאיר את ההגדרות כמו שהן ? אני רוצה לשחק במשחקים בפינגים נורמליים בלי ניתוקים קטנים שמוציאים אותי מהמשחק. בנוסף, יש משהו שאני צריך לבקש מבזק בשביל זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי מודם ראוטר של אלקטל עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לשחק במשחק גנרלס ברשת וזה קורה לי רק עכשיו שהחלפתי תמודם USB שלי זה מעצבן חופשיי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לחזור שוב לשחק ברשת בכיף!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש קישור לאתר המפרט את נקודות הגישה לינטרנט אלחוטי בארץ?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-