עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by free fraek,

יש אפשרות לעשות דבר כזה כי אחרי שאני מפרמט אין לי כוח להתקשר כל פעם לבזק שיסבירו לי איך מתקינים...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  2. ביצוא סימניות מועדפים מגוגל כרום נוצר קובץ html הבעיה שהקובץ מכיל רק חלק מהסימניות שיוצאו יש לי רשימה ארוכה של סימניות, אולי זו הסיבה? מישהו יודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by valorien,

שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי נתב d-link עם שתי יציאות של USB על יד הפורטים של כבלי הרשת, אני יודע שבדרך כלל הם משמשים להתקן איחסון או לכבל USB של מדפסת שהנתב ישמש כשרת מדפסות. השאלה שלי האם אפשר לחבר מתאם רשת USB ליציאות האלה, בשביל שיהיה לי עוד יציאת רשת, במידה וארבעת יציאות הרשת שיש בנתב תפוסות כבר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Monopoly,

שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.

6. Started by guyk,

הי, שירות ה-dropbox או ה-google drive נחמדים, אבל הנפח שלהם יחסית קטן, אז חשבתי, האם אפשר ליצור "ענן" משלי? כלומר איזה כונן אחסון שלי שאוכל להכנס אליו מכל מחשב.. (ולא רק ברשת הביתית) אני מבין שלא תהיה לי הפלטפורמה שהאתרים השונים מציעים.. אז רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות כמו לחבר כונן קשיח לראוטר, או לעשות משהו אחר. תודה רבה לעוזרים גיא

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. המצב הוא כזה: בדירה יש מודם ADSL שהוא גם נתב wireless שקיבלנו מחברת האינטרנט. אני יושבת בחדר בצד השני של הדירה, שאפשר לחשוב כמה היא גדולה, אבל זה נתב בלאי ומה אפשר לצפות מציוד שאתה מקבל בחינם. יש לי נתב שהבאתי איתי מישראל של Linksys ותהיתי אם אני יכולה להשתמש בו כדי להגביר את הקליטה איכשהו. אם כן, הוראות ברורות מאוד מאוד יועילו! בנוסף לזה, כל רעיון (שלא כולל לקבל ציוד אחד מהחברה, כי זה בלתי אפשרי) לטיפול בבעיה יתקבל בברכה. אגב, אם למישהו יש ניסיון עם רשת אינטרנט דרך החשמל, אני אשמח למידע. לא רוצה ללכת להוציא סביבות 150 יורו ואז לגלות שזה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Sasy Levy,

שלום רב יש לי 2 קומות . בקומה התחתונה ראוטר של הוט שמשדר וואיפי ולא קולטים אותו בקומה למעלה. חשבתי לקנ ות ראוטר שגם משמש כ ACCESS POINT ולחבר אותו למעלה לאחת מיציאות הLAN שבקיר ולהגדיר אותו. D-Link DAP-1360 Access Point האם זה אפשרי עם הראוטר הנל ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by yarin153,

קראתי את המדריך של NETCHIEF לגבי יצירת AP קווי הראוטר הראשי שלי (Netgear vvg2000 מוגדר גם בDG כ .: 0.138...) ואחרי שפרסתי כבל רשת לחדר אחר אני מעוניין ממנו להפעיל את הראוטר D-LINK 2760U כAP (הוא מחובר קווית לנטגיר והDG שלו זה : 0.139...) העניין הוא שהמחשב שלי שמחובר אל הD-LINK קווית מקבל אינטרנט (הדיפולט גייטוי שלו זה 138 ) לעומת זאת מה שאני מנסה להפעיל בWIFI של הD-LINK לא עובד ואחרי בדיקה אני רואה שמה שמתחבר אל הD-LINK בWIFI הדיפולט שלו זה 139 למרות שכיביתי את הDHCP שלו ד.א אם אני בוחר להגדיר ידנית כל מכשיר שמתחבר לD-LINK ומגדיר לו דיפולט 138 הוא כן גולש משמע הבעיה פה שהD-LINK לא מחלק את הדיפולט של הנטגיר שהוא בעצם הראשי ופה השאלה שלי.. איך אני בעצם דואג שכל מכשיר שמת…

• 11 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by AGK,

שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

אני התקנתי SERVER 2003 מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר domain

12. Started by ToR,

האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר למחשב אחר שבוא מוגדר שיתוף לחייגו והוא מחובר לאינטרנט ועכשיו, אני לא מצליח לקבל חץ ירוק באימיול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט אין חומת אש פעילה וגם אצלי אין חומת אש אז איך אני עושה port forwarding מהשרת (המחשב שמחובר ישירת לאינטרנט) למחשב שלי? עוד שאלה, בשולחן עבודה מרחוק אני לא יכול להפעיל שירים במחשב המרוחק האם יש איזה שהיא דרך שכן אני יהיה יכול להפעיל על המחשב המרוחק שירים וסרטים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by cupidil,

הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by WaRez.,

שלום, חיברתי שני ראוטרים מסוג TP LINK, אחד ראשי ושני כAP. הרשת עובדת טוב מאוד, יש גישה ואינטרנט והקליטה טובה. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לתת סיסמא לראוטר הראשי, הAP לא מצליח להתחבר אליו ואין אינטרנט בראוטר השני [AP]. האם אפשרי ליצור אבטחה לשני הראוטרים [עדיפות לWPA2] ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

שלום, לכל מי שיש ידע בנושא, איך אני מקים אתר WAP על המחשב שלי. נא לפרט ( לא בתאוריה אלא בתכלס עם שמות של תוכנות והוראות ). תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. Started by Vile,

יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי בעייה בביצוע שיתוף קבצים אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אז ככה המחשבים שלי מחוברים דרך חייגן של הווינדוס. שני המחשבים מתחברים על אותו שם משתמש בשני המחשבים מה שאומר שבכל מחשב יש חייגן שמתחבר על אותו שם משתמש וסיסמא אבל ישנם איפי שונה בין המחשבים. שני המחשבים מתחברים לHUB ול-HUB יש 3 חיבורים שמתחברים אליו שני כבלים מוצלבים (אחד למחשב שלי ואחד למחשב של אחי) ומתחבר כבל שלישי שהוא בין המודם של הכבלים לבין הHUB הנה התמונות שצלומו מהמחשב שאני כותב בו עכשיו: בנוסף כאשר אני מבטל את חומש האש כאילו מוריד את שלושת הV שפה ומבצע את התהליך של ההגדרת רשת ברגע שזה מגיע לחלון הזה: זה מחזיר לי את החיבורי רשת למצב הזה של נעילה של חומת האש: אז מה עליי לכתוב בכל שלב תכת…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by noel,

אני רוצה ליצור "חוק" שמגביל את רוחב הפס של utorrent כאשר אני מפעיל את firefox. זה אפשרי? איך עושים את זה? אני משתמש ב- windows 7

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by redastral,

היי, אני חדש פה, בכל מקרה אני פונה אליכם חברים בקשר לחיבור VPN שאני מנסה לבנות לשרת הבייתי שלי. רציתי לשאול האם אני חייב שיהיה לי VPN router או שאני יכול לבנות חיבור ללא נתב מהסוג הזה. ברמת העיקרון החיבור כבר קיים ואפילו ניסיתי להתחבר מקומית דרך אותה הרשת (הרשת הבייתית) והוא הצליח. כאשר אני מנסה להתחבר דרך רשת אחרת למשל דרך האייפון הוא לא מציג לי שגיאות שונות ולא מתחבר. אוליי תוכלו לייעץ לי מה אני לא עושה נכון כי קראתי כבר כ"כ הרבה מדריכים ועשיתי את החיבור הזה לפיהם ושום דבר לא מצליח לי. הראוטר הבייתי שלי הוא מסוג: Edimax 6200n 3.5G אם זה עוזר לכם. אשמח לתשובה, תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 12k צפיות
  21. Started by maozasaf,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות חיבור VPN במחשב שלי WIN 7 ולהתחבר לרשת באמצעות האנדרואיד. ניסיתי לעשות חיבור בווינדוס עצמו אבל משהו לא מסתדר ולא מתחבר כלום. כמה דברים שכן עשיתי, 1. פתיחת פורט, גם בראוטר ןגם בפיירוול. 2. יש לי דומיין באמצעות DYNDNS, אם זה עוזר. 3. יצירת חיבור נכנס חדש, משתמש חדש, סיסמא חדשה ושום דבר לא קורה. בנוסף חשבתי אולי יש אפשרות מהראוטר, יש לי של נטגיר מבזק. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by ליטל חייא,

שלום לכולם . הרואה חשבון שלי ביקש ממני ליצור חיבור בין המשרד שלו לשלי בכדי שיוכל להיכנס למחשב שלי בעת הצורך הבנתי שהדרך לעשות זאת היא יצירת חיבור vpn רציתי לדעת מה היא הדרך הכי נוחה לעשות את זה ? ואיך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by d1v,

שלום, עשיתי פירמוט ללפ-טופ של אבא שלי ורציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לו חייגן. הוא מתחבר דרך מודםתתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  25. Started by redti,

אהלן חבר'ה.. יש לי את המודם הנ"ל http://www.speedtouchdsl.com/prod510.htm לפני כשנה בערך היה לי אינטרנט שהתחברתי אליו דרך חייגן כיום אני מחובר לרכזת כל הזמן לא צריך לחייג בכל פעם.. ברצוני לחזור לשיטת החייגן אך אפילו שאני מחבר ישירות את המודם אל המחשב ויוצר חייגן זה לא מצליח לי.. אני כל הזמן מחובר ולא מצליח לעשות שאני אתחבר דרך חייגן מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים