עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sweb120,

שלום אני חדש כאן מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון אני גר במושב בצפון אין לנו הוט במשוב אינטרנט של בזק עד 15 מגה שאר החברות לא מחוברים למושב האם יש ראוטרט שיכול לעבוד כאינטרנט ביתי על g5

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  2. שלום חברים, אני חדש פה בפורום, הייתי רוצה לקבל קצת עצות לפני שאני מחליף אני הציוד המעפן של בזק... אז ככה כרגע יש לי ראוטר vtech של בזק מחובק ל BSPOT שלהם כי הבית די גדול ואין קליטה בצד השני שלו בכלל. 1.נתחיל בזה שהייתי מעדיף ראוטר+מודם באותו המכשיר אבל עד כמה שאני רואה המבחר די דל ולא נראה יותר מידי טוב... אז קודם כל אם יש הצעה טובה לראוטר+מודם איכותי אני אשמח. 2.אין לי בעיה לקנות מודם וראוטר בניפרד (רק מפחד קצת מכל הקטע שצריך להגדיר אותו והבנתי שבבזק למשל אף אחד לא יעזור בזה). 3.אם לא BSPOT של בזק האם יש מוצר אחר יותר טוב שיכול לספק לי אינטרנט חוטי ו WIFI בצד השני של הבית. אני מעוניין בקניה של מ…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by behagai,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  4. אני צריך לרשת בית של 2 קומות. האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר, אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL. אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות. אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה. בסהכ זה יוצא 4…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. למי שמעונין בעדכון דרך תפריט הניהול לעשות גיבוי לראוטר לעדכן גירסה הראוטר חוזר להגדרות היצרן - להכנס עם admin admin להחזיר גיבוי לראוטר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mrraz,

עדכנתי בלי בעיה כדאי לעשות גיבוי להגדרות ואחרי העדכון לטעון מחדש

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. ההודעה שקיבלתי מהתמיכה של D-Link ישראל במייל: שלום, מצ''ב קישור להורדת קשוחה: https://dl.dropboxusercontent.com/u/19372053/router/dir-825ac/20150818_1754_DIR_825AC_ISR_1.0.2_sdk-master.internal.bin מדריך שדרוג נמצא כאן: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-651-firmware-white-interface/czid לאחר שדרוג תאפס נתב על ידי לחיצה של 15 שניות על לחצן RESET ותגדיר שוב בעזרת הסבר הזה: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-825ac/cz34 תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יצאה קושחה גלובלית חדשה לראוטר TP-Link TL-WDR4300 מתאריך 16.9.2014. שימו לב כשאתם באתר של TP-Link בפינה הימנית העליונה, אם אתם על ישראל, לחצו על Change וביחרו Global - English כדי לוודא שההורדה היא של הקושחה הגלובלית ולא של הקושחה הישראלית. קישור לאתר: http://www.tp-link.com/

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by free fraek,

יש אפשרות לעשות דבר כזה כי אחרי שאני מפרמט אין לי כוח להתקשר כל פעם לבזק שיסבירו לי איך מתקינים...

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. ביצוא סימניות מועדפים מגוגל כרום נוצר קובץ html הבעיה שהקובץ מכיל רק חלק מהסימניות שיוצאו יש לי רשימה ארוכה של סימניות, אולי זו הסיבה? מישהו יודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by valorien,

שלום אנשים טובים. חבר שלי קנה לאחרונה ראוטר אלחוטי בתקן G ושמתי לב שלראוטר יש 4 יציאות מאחורה (נראה לי שכמו של קו טלפון או מאוד דומה לזה) ועוד יציאה שכתוב עליה WAN ונראית מעט יותר רחבה מהארבע האחרות. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק מתחבר ליציאות הללו, מדוע יש צורך בארבע, ולמה משמשת היציאה הרחבה יותר? ובכלל למה מתחבר ראוטר אלחוטי? האם למודם ADSL רגיל (USB) או שצריך מודם מחובר לכרטיס רשת....בקיצור התבלבלתי לגמרי ואם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן אז בבקשה ותודה.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי נתב d-link עם שתי יציאות של USB על יד הפורטים של כבלי הרשת, אני יודע שבדרך כלל הם משמשים להתקן איחסון או לכבל USB של מדפסת שהנתב ישמש כשרת מדפסות. השאלה שלי האם אפשר לחבר מתאם רשת USB ליציאות האלה, בשביל שיהיה לי עוד יציאת רשת, במידה וארבעת יציאות הרשת שיש בנתב תפוסות כבר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Monopoly,

שלום! ברשותי ראוטר של בזק בינלאומי מסוג NETGEAR דגם: dgn2200 הראוטר מתנתק מהאינטרנט למעלה מ3 פעמים בשעה! תחת עומס בינוני, למשל צפיה ביו-טיוב. מחובר כאמור לבזק בינלאומי במהירות 10MB תשתית של בזק[?]יש לי ראוטר ישן בבית מסוג 3com 3CRWER100-75, האם כדאי לי לחבר אותו במקום הראוטר הקיים או לפנות לבזק ולקבל ראוטר אחר מהם? הבנתי שרובם לא מוצלחים.

14. Started by guyk,

הי, שירות ה-dropbox או ה-google drive נחמדים, אבל הנפח שלהם יחסית קטן, אז חשבתי, האם אפשר ליצור "ענן" משלי? כלומר איזה כונן אחסון שלי שאוכל להכנס אליו מכל מחשב.. (ולא רק ברשת הביתית) אני מבין שלא תהיה לי הפלטפורמה שהאתרים השונים מציעים.. אז רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות כמו לחבר כונן קשיח לראוטר, או לעשות משהו אחר. תודה רבה לעוזרים גיא

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. המצב הוא כזה: בדירה יש מודם ADSL שהוא גם נתב wireless שקיבלנו מחברת האינטרנט. אני יושבת בחדר בצד השני של הדירה, שאפשר לחשוב כמה היא גדולה, אבל זה נתב בלאי ומה אפשר לצפות מציוד שאתה מקבל בחינם. יש לי נתב שהבאתי איתי מישראל של Linksys ותהיתי אם אני יכולה להשתמש בו כדי להגביר את הקליטה איכשהו. אם כן, הוראות ברורות מאוד מאוד יועילו! בנוסף לזה, כל רעיון (שלא כולל לקבל ציוד אחד מהחברה, כי זה בלתי אפשרי) לטיפול בבעיה יתקבל בברכה. אגב, אם למישהו יש ניסיון עם רשת אינטרנט דרך החשמל, אני אשמח למידע. לא רוצה ללכת להוציא סביבות 150 יורו ואז לגלות שזה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Sasy Levy,

שלום רב יש לי 2 קומות . בקומה התחתונה ראוטר של הוט שמשדר וואיפי ולא קולטים אותו בקומה למעלה. חשבתי לקנ ות ראוטר שגם משמש כ ACCESS POINT ולחבר אותו למעלה לאחת מיציאות הLAN שבקיר ולהגדיר אותו. D-Link DAP-1360 Access Point האם זה אפשרי עם הראוטר הנל ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by yarin153,

קראתי את המדריך של NETCHIEF לגבי יצירת AP קווי הראוטר הראשי שלי (Netgear vvg2000 מוגדר גם בDG כ .: 0.138...) ואחרי שפרסתי כבל רשת לחדר אחר אני מעוניין ממנו להפעיל את הראוטר D-LINK 2760U כAP (הוא מחובר קווית לנטגיר והDG שלו זה : 0.139...) העניין הוא שהמחשב שלי שמחובר אל הD-LINK קווית מקבל אינטרנט (הדיפולט גייטוי שלו זה 138 ) לעומת זאת מה שאני מנסה להפעיל בWIFI של הD-LINK לא עובד ואחרי בדיקה אני רואה שמה שמתחבר אל הD-LINK בWIFI הדיפולט שלו זה 139 למרות שכיביתי את הDHCP שלו ד.א אם אני בוחר להגדיר ידנית כל מכשיר שמתחבר לD-LINK ומגדיר לו דיפולט 138 הוא כן גולש משמע הבעיה פה שהD-LINK לא מחלק את הדיפולט של הנטגיר שהוא בעצם הראשי ופה השאלה שלי.. איך אני בעצם דואג שכל מכשיר שמת…

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by AGK,

שלום אני מעוניין ליצור שרת DHCP במשרד קטן בעיקר בשביל ההצמדה של IP ל MAC ADRSS העניין הוא, שהמקום צריך גם ראוטר בשביל WIFI ואם ה DHCP של הראוטר יהיה פעיל -אז המחשבים עלולים לקחת ממנו IP ולא מהשרת DHCP שב 2008 ואם אני אסגור את הDHCP שבראוטר אז איך המכשירים יקבלו IP בחיבור לראוטר? אשמח לעזרה תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

אני התקנתי SERVER 2003 מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצר domain

20. Started by ToR,

האם יש אשרות לקחת מחשב ישן (100MHZ לדוגמא) לשים בו כמה כרטיסי רשת ולהשתמש בתוכנה כדי להפוך אותו ל SWITCH, אם כן אז באיזו? ובאיזה OS?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Moty_p,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר למחשב אחר שבוא מוגדר שיתוף לחייגו והוא מחובר לאינטרנט ועכשיו, אני לא מצליח לקבל חץ ירוק באימיול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט אין חומת אש פעילה וגם אצלי אין חומת אש אז איך אני עושה port forwarding מהשרת (המחשב שמחובר ישירת לאינטרנט) למחשב שלי? עוד שאלה, בשולחן עבודה מרחוק אני לא יכול להפעיל שירים במחשב המרוחק האם יש איזה שהיא דרך שכן אני יהיה יכול להפעיל על המחשב המרוחק שירים וסרטים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by cupidil,

הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by WaRez.,

שלום, חיברתי שני ראוטרים מסוג TP LINK, אחד ראשי ושני כAP. הרשת עובדת טוב מאוד, יש גישה ואינטרנט והקליטה טובה. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לתת סיסמא לראוטר הראשי, הAP לא מצליח להתחבר אליו ואין אינטרנט בראוטר השני [AP]. האם אפשרי ליצור אבטחה לשני הראוטרים [עדיפות לWPA2] ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

שלום, לכל מי שיש ידע בנושא, איך אני מקים אתר WAP על המחשב שלי. נא לפרט ( לא בתאוריה אלא בתכלס עם שמות של תוכנות והוראות ). תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. Started by Vile,

יש לי בבית ראוטר של 3COM שמחובר ישירות למודם ומתחבר דרך חיבורים בקירות לכל החדרים בבית למחשבים שלנו (3 סה"כ). יש לי ראוטר נוסף של linksys שאני רוצה להתקין בחדר שלי, כך שאני יחבר אותו לקיר מצד אחד (איפה שה3COM יוצא), הוא יהיה hotspot של wifi בלבד וואז מהצד השני אני אחבר אותו למחשב. זה בגלל שאין קליטת WIFI בחדר שלי ואני צריך אותה בשביל האייפון שלי. זה אפשרי? איך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.