רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן אני מחובר לNGN במהירות 30MBIT, מחובר דרך נתב DLINK 6740U ופריוט בוקס של בזק. העברתי לסלון אינטרנט בHPNA דרך הקופסאות הקטנות של YES שמעבירות על הדרך אינטרנט לVOD. חיברתי מהHPNA בסלון את ה Netgear WGR614 v7 שישמש בAccess Point וישדר אות אלחוטי. העניין הוא שלא משנה איזו הצפנה אני שם (וניסיתי את כולן, החל מWEP ועד WPA2), כל עוד אני מחובר אליו עם הפלאפון \ מחשב נייד, הוא יעבוד... אבל לאחר כמה שעות של אי שימוש, לא ניתן להתחבר... זה אומר שהוא מופיע ברשימה של הרשתות, אבל פשוט לא מצליח להתחבר, עד שאני מוציא ומחזיר לחשמל. האם זה בגלל שה-30 מגה "כבד" עליו? או שמה מדובר בנתב תקול? אשמח לעזרתכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני וחברים שלי בזמן האחרון מאד רוצים לעשות LAN בשביל הנוסטלגיה, לשחק משחקים ישנים וחדשים לא באמת קריטי לנושא. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR10403ND, אחלה ראוטר לשימושים שלי, אבל יש לו רק 4 יציאות קוויות (חשוב להזכיר שאני רוצה שיהיה אינטרנט בכל המחשבים שמחוברים לרשת), חשבתי להביא רכזת של איזה 8 פורטים וככה אני יכול לחבר מעל 10 מחשבים לרשת, (8 דרך הרכזת ועוד 3 דרך הראוטר עצמו). עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם כשאני יחבר רכזת לאחד מהיציאות של שהראוטר הכל יעבוד כמו שצריך ולכולם יהיה אינטרנט וכו' (האם זה בכלל אפשרי? כי לא באמת ניסיתי לעשות את זה אי פעם)? 2. אם הכל בסדר, אני צריך להגדיר משהו מיוחד במחשבים / ברכזת / בראוטר כדי שכל העסק יעבוד או שאני פשוט מחבר את הרכזת לאחד הפורטים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה שודרגנו לרוחב פס מהיר יותר של 30 מגה, כחלק מכך - קיבלנו גם נתב חדש מבזק, בתקן N של NetGear. מאז שקיבלנו את הנתב כמות הקליטה של ה-WIFI בבית ירדה משמעותית. הבית שלי הוא דו מפלסי די גדול, כאשר הראוטר כרגע נמצא בקומה העליונה. מכאן יש 2 אופציות: 1. האם החלפת ראוטר לראוטר חזק יותר תפתור את הבעיה? (אם כן, מבקש המלצות). 2. חשבתי לסלול עם HomePlug איזה Repeater זול מאיביי לקומה התחתונה לאיזור מרכזי כמו הסלון. מה אתם אומרים.? מבקש את עזרתכם בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המהירות שלי במחשב היא 30 מגה, לפי כל מה שידוע לי מהירות ההורדה המקסימלית היא מהירות האינטרנט לחלק ל8 שזה יוצא 3.75. אבל אתמול חבר שלי התחיל להסביר לי שבטורנטים יש אפשרות לעבור את מהירות ההורדה בגלל כמות הסידים (שיתוף קבצים וכל זה), מה שבחיים לא קרה.. אפשר בבקשה הסבר יותר מורחב על זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תשתית של הוט 30 מגה ללא חייגן + בזק בינלאומי הוטבוקס מוגדר על מודם בלבד ראוטר נמצא בחדר הסמוך למחשב הנייח, בנוסף קיים מחשב נייד שאיתו אני מסתובב בבית פעולות שביצעתי: 1) עדכון קושחה ל 120405 העדכנית ביותר 2) Hard Reset והגדרה מחדש 3) לראות את המהירות בחיבור עם כבל ישיר להוטבוקס (מתקבלת המהירות המקסימלית 30 מגה) סיבה שאני חושב שבגללה הניתוקים: 1) התקנת הראוטר התבצעה מהמחשב הנייד ולא הנייח הבעיה: כאשר אני לא מוריד קבצים מ newsbins הראוטר יציב (למרות שבהתחלה הוא התנתק גם בעבודה רגילה). כאשר אני מוריד קבצים בתוכנת newsbins לאחר כ 2-3 גיגה הראוטר מתנתק. לא ניתן להכנס אליו מהכתובת 192.168.1.1 רק ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה מחזיר את הקו עצות?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום חברים! עברתי לפני שבוע לבזק מהוט. בחרתי מהירות של 20 מגה ומודם VDSL בהשאלה. אמרו לי שהם עדיין נדירים וטכנאים כעיקרון לא מביאים אותם, אבל אני אוכל לקבל אותו עם השליח עד הבית. חיכיתי שלושה ימים ואתמול בסופו של דבר השליח הביא לי אותו. על הקופסה כתוב המרת נתב אלחוטי למודם. חיברתי אותו. הכל עבד כמו שצריך, אבל זכרתי ש NETGEAR הוא היה בעייתי מאוד ועשיתי פינג ל WALLA. מה שראיתי היה עצוב מאוד. קיבלתי פינג של 32 MS. עשיתי אחר כך TRACERT וראיתי שפינג לתשתית הוא 29 MS. בדקתי שהקושחה שלו עדיין TEST 1 והתקשרתי לתמיכה הטכנית לעדכן אותה. ניסו לעשות את זה 3 פעמים וכל פעם זה נתקע באמצע. בינתיים סיימתי בזה שאגיע אליי שליח שוב ויחליף מודם. מה שרציתי לשאול זה האם יש פה משהו שגם קיבל…
-
לפני בערך שבועיים שדרגתי לחבילה החדשה של בזק תמורת אותו מחיר+ראוטר חדש. אמרו שיבוא טכנאי למטה לסדר את המהירות ובאמת אני מניח שהיה פה. שבוע אחרי זה כשהמהירות לא עלתה מעל 20Mb/s בא עוד פעם טכנאי, הפעם לבית, וסידר את זה. עכשיו אני לא מצליח לעקוף את ה-40Mb/s, ויבוא עוד פעם טכנאי השבוע, האם יש משהו שאני יכול לנסות בעצמי כדי לסדר את המהירות, כמו להחליף חוטים, מיקום, או לקנות ראוטר ומודם נפרדים? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד של לנובו, ובאפשרויות המפרט, לגבי "כרטיס רשת אלחוטית" יש לי את האופציות: Thinkpad 1x1 b/g/n - המובנה(ללא תוספת מחיר) או Intel Centrino Advanced-N 6205 AGN (תוספת של 20 דולר) יש באמת הבדל בין השניים? ב"הסבר" של לנובו כתוב: האם ה לנובו באמת יהיה "לא מספק" לוידיאו סטרימינג, כפי שמשתמע מהתיאור של האינטל לעומת התיאור של הלנובו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קצת יצא שהתעסקתי עם ה router אצלי בבית וגיליתי כמה דברים מעניינים. קודם כל יש לו הגדרות שדי שכחתי מהן של: Wireless Channel Channel Width אז התחלתי לשחק עם זה, ואז נזכרתי שפעם קראתי איפשהו (בטח באיזה מדריך של הצ'יף) שכדאי לבחור ערוץ פנוי. הורדתי תוכנה שנקראת: inSSIDer, שסורקת את כל התדרים ומגלה איזה רשתות יושבות על איזה תדרים. ואז התחלתי לשחק עם ההגדרות אצלי. כשאני מגדיר את ה channel width על 20Mhz, אני כמובן תופס פחות תדרים. ואם אני מגדיר את ה channel על 14 אני מקבל טווח שהוא נקי כמעט לחלוטין מרשתות אחרות. כשאני מגדיר את זה על 40, אני תופס תחום רחב יותר שכמעט כולו יושב על תדרים תפוסים. ושאלתי, מה עדיף? 20 על טווח פנוי, או 40 על תפוס? מה זה בכלל אומר 40mhz…
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד,ואני רוצה להשתמש בחיבור האינטרנט שאני משלם עליו לבזק+הוט, הבעיה היא שהמחשב הנייד מחובר על ידי קבל,ולא בצורה אלחוטית, השאלה שלי מה עליי לעשות על מנת שגם הנייד יפעל עם האינטרנט? להתקשר לבזק שיחליפו לי לראוטר אלחוטי? ואם כן המחשב הנייח יעבוד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים . שיהיה לכולנו קודם כל שבוע טוב ושיהיה לנו לתושבי הדרום שבוע שקט ונעים ! לאחר שהתחלתי לקרוא את המאמר של פטרי דניאל ניפגשתי בחלק שאני מנסה להכיר אותו זה הפקודות החדשות אני אשמח אם מישהו ממכם אוכל להגיד לי מה עושה כל פקודה ופקודה .. פתחתי וניסתי את הפקודות אבל לא הבנתי כלום מהם : הפקודות להלן : ROUTE ARP FINGER NETSTAT NBTSTAT תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר איכותי עד למהירות 300 מגה עם מודם ופיירוול- משום מה אני לא מצליח למצוא משהו כזה יש למישהו המלצות?אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן אני מנוי בתשתית הוט + 013. לאחרונה שמתי לב שבכל בדיקת מהירות אקראית שעשיתי, ה-ping לא ירד מ-15. כדי לבדוק האם מדובר בתשתית או בספק, ניתקתי את הנתב וחיברתי את המחשב ישירות להוטבוקס כדי לבצע בדיקת מהירות באתר שלהם (האתר של הוט עולה גם בלי לחייג). המהירות\רוחב פס היה תקין אך ה-ping היה 15ms. הבדיקות נעשו במהלך השבוע בשני מחשבים נקיים מוירוסים ושות'. אם אני זוכר נכון אז לא תמיד היו מספרים כאלה גבוהים. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של DLINK מבזק (DSL6740U) ואני לא מצליח להתחבר לניהול של הראוטר... אני זקוק לשם משתמש וסיסמא נכונים. ניסיתי כבר הכללל. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]היי... מלפני יומיים בערך התחלתי להרגיש איטיות בהורדה מאתרים בחו"ל בעיקר וכמובן שלא נדבר על צפייה משרתים בחו"ל יש לי חיבור של 12 מגה בבדיקת מהירות באתר של נטוויזין ושל בזק בנלאומי וגם של בזק המהירות תקינה 12/1 נתקלתי בתופעה בעוד קו שיש לי ואותו דבר בדיוק כנראה שיש להם תקלה כללית שוב בחיבור לחו"ל. הבדיקה נעשתה דרך הורדה בדפדפן כרום ואקספלורר בהורדה רגילה ללא מנהל הורדות . מישהו נתקל בתופעה ויכול לבדוק לדוגמא את הקבצים הבאים ולשתף..? http://us.download.nvidia.com/Windows/2 ... h-whql.exe מוריד במהירות 200KB ויורד ל56KB http://www.speakeasy.net/speedtest/ בכל השרתי הורדה המהירות לא עובדת 1 מגה הורדה והעלה 0.5 תודה .. [/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה תקנים ודברים בשביל שידור וידאו אלחוטי (WiDi, WirelessHD, WHDI...) משהו מכל זה תפס ובאמת עובד טוב? אני רוצה לחבר טלויזיה שנמצאת כ-10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע (למרות שיש פתח בקיר לא רחוק מאיפה שהשידור אז אולי חלק עוקף אותו..) יש משהו שיתמודד עם זה? רצוי שיתמוך ב-HD אבל אם יש משהו שעובד אבל בפחות מ-HD גם יכול להיות רלוונטי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך usb2 לראוטר tplink 1043. השאלה שלי אם אני יחבר סטרימר (google tv dongle למניהם ) בכבל רשת לראוטר, אני יצליח להזרים סרט hd ללא קרטועים?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הDEFAULT GW שלי הוא 192.168.1.1 אבל בשום אופן הדפדפן לא מסכים להכנס להגדרות הראוטר מה לכל הרוחות זה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה D- LINK2650U שעושה לי בעיות ומתנתק וגם אין לו קליטה אלחוטית טובה. בזק מוכנים להחליף לי אותו. איזה ראוטר מומלץ עד 15 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את הרשת שלי למבצע 100Mbps של הוט + חיבור דרך הוטנט ללא חייגן (חיבור באמצעות DHCP). לפני כן הייתי מחובר להוט במהירות 2.5Mbps + אינטרנט זהב עם ראוטר של Linksys WRT54G והחיבור עבד מצויין עם קצב הורדה של 2.5Mbps במחשב שמחובר אלחוטית במרחק שני חדרים מהראוטר. לאחר המעבר ל-100Mbps הוט הגדירו לי את ההוטבוקס כמודם + ראוטר (שוב ללא חייגן) וקיבלתי ביצועי רשת איומים ברשת האלחוטית. מחשב נייד שהיה במרחק מטר ללא קירות מההוטבוקס עובד במהירות של כ-60Mbps (speed.hot.net.il) אבל במחשב המרוחק שני חדרים הביצועים היו של מתחת ל-1Mbps עם הרבה ניתוקים. שני טכנאים עברו אצלי בדירה והרבה טכנאים שניסו לפתור את הבעיה טלפונית ללא הצלחה (כולל החלפה של הוטבוקס). התשובה שקיבלתי מהטכנאים הי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים . אשמח לעצה לפני התחייבות לספק וקניית ראוטר. עובדות בסיסיות: דירת 3 חדרים בת"א-צפון. רב המכשירים מקושרים אלחוטית - ווינדוס, מק, לינוקס (כמדיה סנטר עם XBMC), כונן רשת חיצוני, אייפונים ואייפד. צרכים - גלישה נורמלית + קליטה טובה (לא נראה לי בעייתי בדירה כזו) וקצב העברה נורמלי שמאפשר העברת תכנים מהכונן רשת (אלחוטי) וגם כצפיה במדיה מוזרמת עם VPN אמריקאי. בעבר הייתי מחובר עם הוט+בזק בינלאומי ב5 מגה וראוטר לינקסין wrt54GL הישן והטוב. גלישה הייתה טובה, הזרמת המדיה בתוך הרשת הביתית - לא משהו (-: מכיוון שאני עובר לדירה חדשה זה הזמן לרעננן הכל ככה שהשאלות הן: 1. מה עדיף - הוט או בזק? (המחירים די דומים). 2. 10-15 מגה נראה לי מספיק - תקנו אותי אם אני …
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה קטנה עם deluge. אם אני הורדתי טורנט, מחקתי אותו לאחר כמה זמן (מהתיקיה שאליה הוא ירד, לא דרך הקליינט) אז בפעם הבאה שאפעיל את deluge היא תתחיל להוריד את הטורנט הזה מההתחלה. בקליינטים אחרים, כשזה קורה הקליינט פשוט יכתוב שהוא לא מוצא את הקבצים. האם יש דרך לבטל את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-