עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איזה מספר לרשום ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by elior021,

מישהו מכיר את הפקודה NETSH netsh d יש לה פלט רציני שלא כל כך הבנתי מה הוא אומר אשמח לקבל הסבר מפורט

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by eegg,

יש לי בית דיי ארך אז רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הרואטר האלחוטי דרך ראוטר חוטי שכבר עובר דרך הבית כמו בתמונה אז רציתי לדעת אם זה אפשרי? הריבועים הם מחשבים

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  4. שלום, יש לי מודם (ADSL) שהוא גם ראוטר עם יציאה אחת למחשב. B-Focus router 270pr (מכשיר שבזק הביאו כשהתחברנו לאינטרנט) אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיוכל לשדר למחשבים ניידים ולמחשב שלי (לפי מה שאני מבין זה אומר להחליף את הראטור שלי ולקנות אחד אלחוטי שהוא גם מודם) התקציב שלי הוא 500 שקל (עדיף פחות אם אפשר) איזה מכשירים מומלצים יש במחיר הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי מחשב שמותקנת בו תוכנת מצלמות,בתוכנה אופציה לצפות במצלמות דרך דפדפן מכל מקום. המחשב מחובר בחיבור ADSL וקניתי גם כתובת IP קבועה, הבעיה היא כזו שהמודם תמיד מתנק גם אם אני עושה בחייגן allways on. אז הלכתי לקנות נתב שהקו יהיה תמיד און ליין הבעיה היא שהנתב קיבל את הכתובת הקבועה של האי פי ואין לי דרך להגיע ספציפית למחשב כי הוא קיבל כתובת אחרת של הרשת הפנימית שהנתב יצר. בקיצור השאלה היא כזו האם יש דרך להגיע ספציפית למחשב דרך ממשק ווב למרות שימוש בנתב?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. יש לי מודם TOMSON בכבלים וראוטר d-link +614 הראוטר עושה בעיות בכבלים מישהו יודע ? ואיך אני מגדיר אותו ל 012 מה אני צריך לבחור nvstatic ip dynamic ip מה להגדיר

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  7. לאחר הרבה ניסיונות כושלים אני מקווה שכאן הפיתרון כמו תמיד קיבלתי אינטרנט 10M מאונג' וראוטר בתקן N, עד שאני אסתדר על מגדיל טווח בתקן N, אני רוצה להפוך את הראוטר linksys wrt54gs שלי למעצים טווח. זה אומר שהוא אמור לקבל אינטרנט ולשדר אינטרנט שניהם באלחוטי.. הראוטר של אורנג' (סימנס) מקבל אינטרנט DSL. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by davekro,

שלום לכולכם, יש לי בית עם 3 קומות ולאחרונה החלטתי להקים רשת אלחוטית. קיימים מחשבים בכל רחבי הבית, בכל קומה. קניתי ראוטר שכולל בתוכו מודם של edimax, והצבתי אותו בקומה השלישית. הכיסוי לא מיטבי - בקומה השלישית הוא נראה טוב, בקומה תחתיה הכיסוי בינוני (במקרה הטוב) ובקומה התחתונה הכיסוי מינימאלי (אך קיים). אני מעוניין להגיע למצב שבכל נק' ברחבי הבית יהיה כיסוי אלחוטי נאות. מחיפוש קצר בזאפ הבחנתי בראוטר מומלץ מאוד של חברת lyncsync, שהביקורות אומרות שטווח הקליטה שלו טוב מאוד - אך הוא לא כולל בתוכו מודם. השאלות שלי הן כאלה - 1) מה ההבדל בין ראוטר משולב במודם ובין ראוטר שאין בו מודם? מה תכלית השימוש של ראוטר בלי מודם? 2) במידה ואקנה את הראוטר המומלץ בזאפ שלא כולל בתוכו מודם - מה א…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by MetalB,

יש לי אינטרנט מהיר בכבלים 750KBps 012 שפועל לי ממש טוב יש לי בעיה מוזרה: כשאני מתקין את ה- windows (אותה בעיה גם ב-98 וגם ב-XP) בהתחלה הפינג שלי הוא טוב מאוד ואני מגיע לפינג של 30-40 משום מה לאחר זמן מה שאני משתמש ב- windows פתאום הפינגים שלי קופצים למרות שהאינטרנט פועל בקצב טוב עכשיו אני משתמש ב- windows 98 שעשה לי שוב את אותה הבעיה זה פשוט משגע אותי! למה הפינג במשחקים גבוה אם האינטרנט פועל לי מהר מאוד זה מוריד לי על קצבים ממש גבוהים: 92KBps שזה בדיוק כל רוחב הפס! וזה לא שאני מתקין איזשהו תוכנה גם אם אני לא מתקין שום תוכנה זה קורה לי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by WhiteLen,

היי, אתמול היתה לי בעיה באינטרנט והתקשרתי לתמיכה. הטכנאי הסביר לי להכנס למודם שלי ולשנות כמה שורות מ RELAY_PPP1 ל PPPOE אחרי זה הוא הסביר לי איך ליצור חיגן חדש שמתחבר ישירות לאינטרנט ולא דרך VPN. מישהו יכול להסביר לי מה הוא שינה והאם יש הבדל בין שתי השיטות? ( יתרונות / חסרונות ) תודה

• 3 תגובות
    • 11.5k צפיות
  11. שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה

12. Started by skyd,

היי, כיום יש לי נתב (router) של Sofaware עם Firewall של צ'ק פוינט. הנתב בן 6-7 שנים, עם רשת 10/100 ולאחרונה אני חווה איתו הרבה ניתוקים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, והייתי שמח לשמוע המלצות עבור נתב טוב. בין השאר, אני מחפש: רשת 1G, נטול ניתוקים, ממשק משתמש נוח, ו-מוגן כיאות (firewall, IPS, וכיוב'). תודה מראש. --- עריכה: האם יש מתג (switch) עם הדרישות הנ"ל, ואם כן - מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shimronfio,

שלום, ברשותי הראוטר שבכותרת, רציתי לדעת עד איזה מהירות הראוטר הזה מוגבל מבחינת הורדה והעלאה?. (לצערי לא הצלחתי למצוא שום מידע באתר הרשמי שלהם).

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by carman6,

פעם דיברתי בפורום הזה על נושא של הרשת אבל יש לי עכשיו מצב שונה... אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט... עד עכשיו הכל ורוד... אבל הבעיה בבית שלי שכל אחד מהמחשבים נמצא בקומה שונה ומעבר לזה אחד מהם נמצא בממד... אז התייעצתי עם בזק וראוטר רגיל יכול להווה בעיה בקליטה וכל זה... ולכן הם הציעו לי לעשות רשת קווית בבית שתומכת עד ל-4 מחשבים... בנוגע לתשלום: מודם נתב אלחוטי HOME PNA 3 ב- 717.60 ש"ח. מתאם רשת HOME PNA 3 ב- 309.60 ש"ח. האם זה משתלם? האם אתם מכירים מקום זול יותר לקנות? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  15. האם ברגע שקונים שרת במקום להתאחסן אצל מישהו זה אומר שאין את המגבלה של רוחב פס?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by crik,

שלום, יש לי בבית אינטרנט כבלים שמתחבר ללא חייגן ובמשותף יש לי SWITCH HUB שהמודם מחובר אליו ומחלק 3 אייפים דרך הכבלים לכל מחשב איפי שונה חיצוני לאינטרנט... אני רוצה לחבר מחשב 4-5 ואני מבחינתי לא צריך שיהיה אינטרנט אני רק רוצה שאני אוכל לראות אותם ב"MY NETWORK PLACE" ואוכל להעביר קבצים וכדומה לזה....... האם יש אפשרות להגדיר אי פי פנימי האם זה יעבוד? ואם לא איך כן ניתן חוץ מכמובן לקנות מכשור נוסף בתודה, משה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by elad400,

שלום כולם אתמול רציתי להתקין את הראוטר שלי ובטעות מחקתי את ה local area connection איך אני יכול עכשיו להחזיר את local area connection ולהתקין את הראוטר..?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by יואב שניר,

מה לא הגיוני בתמונה הבאה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by orkamara,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך SWITCH שמחובר למודם ALCATEL 510. שני המחשבים היו על XP ועבדו טוב לאחר שהגדירו לי את הרשת ביניהם. כאשר מחקתי את ה-XP מאחד המחשבים והתקנתי 98 אני לא מצליח ליצור את ההתחברות לאינטרנט. אני מניח שצריך DRIVER כי אין תגובה במחשב כשאני מכניס את כבל הרשת. במחשב השני יש אינטרנט כרגיל. האם למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעיה? האם למישהו יש מדריך? כל עזרה שהיא תתקבל. אור

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by bommer,

שלום חברים שלי , אני רוצה סוף סוף לקנות רשת אלחוטית לבית שלי יש לי אינטרנט 1.5 בזק ויש לי עוד מחשב חוץ ממני שמעתי שיש רשתות עם 802.11g או 802.11b 1)מה ההבדל בן כל דבר כזה 2)אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח מקסימום,מה אתם מציעים לי שיעבוד מהר ושאני אנצל את המהירות שלי. ואני צריך חוץ מרכזת שני כרטיסי רשת אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  21. היי, רציתי לשאול האם קיים יתרון בלרכוש נתב פרטי לטובת יציבות האינטרנט? ואם כן, אשמח אם מישהו יוכל לספק המלצה לדגמים מתאימים לסיב של סלקום.

22. Started by GOVNER_T.S.Y,

אני יודע שזה נועד להגביל BANDWITH ברשת , זהו , לא יודע איך , Mה Mו Mי, מישהו יכול להדריך בנושא<? השאיפה להיות מסוגל להגביל אינטרנט למחשבים בבית! GOVNER_T.S.Y

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by RomaDev,

מהוא פרוקסי???

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  24. יש לי במחשב אחד את הראוטר סימנסSL2-141 ובשני התקנתי אתמול כרטיס רשת של אדימקס PCI עם אנטנה חיצונית עכשיו הוא לא מצליח להתחבר דרכו! והתקנתי הכל ויש לי אפילו את השם של הרשת סיסמה הכל יש לי ואני לא מבין למה הוא לא מזהה... כשאני מחבר כרטיס רשת USB רגיל הוא מזהה ועובד. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.