עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, לצערי נחסמתי באחד האתרים (בפורומים) והם חסמו את הגישה (כלומר את הכתיבה בפורום) נראה לי שחסמו את המחשב בכלל ע"י כתובת IP. כלומר אין לי אפשרות אפילו להשתמש גם בשם משתמש אחר (ניסיתי) בכל מקרה רק לשם הבהרה שאני לא פורע חוק: נחסמתי בפורום מסויים בגלל גחמה עלובה של מנהל הפורום שהיה לא משהו שממש הציק לו כנראה ובגלל זה כל הגישה שלי לכל פורומי האתר נחסמה. לא רק באותו פורום שבו הייתה את הבעיה. השאלה האם אני יכול לעשות משהו (כמו הסתרת IP או משהו דומה, אני לא ממש מבין בזה) ? חוץ מזה פניתי כבר להנהלת הפורומים, אבל לא קיבלתי עדיין תשובה אשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by NIRAN,

מה אני יכול לעשות כדי לעבור את החסימה וכדי להכנס לצאט שוב? זה הצאט של נענע ניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר...

3. היי אנשים, אנסה לקצר : בעבודה כל המחשבים מחוברים לרשת, ודרכה מגיע האינטרנט. אני לא מחובר ישירות לאניטרנט אלה דרך מחשב אחר. בכל מקרה, המנהל כנראה לא אהב את הפייסבוק, אז החליט לנעול את זה דרך המחשב הראשי של האינטרנט. למרות שאני סקפטי, קיימת דרך לעקוף את זה איכשהו? זאת ההודעה שאני מקבל : The URL you requested has been blocked. URL = www.facebook.com/

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by DoR,

האם יש למודם ADSL בחיבור USB חיסרון לעומת מודם בחיבור לכרטיס רשת? משהו כמו שימוש מוגבר במעבד או מהירות מוגבלת? או שזה מגביל את השימוש התקני USB אחרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום . אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק וחסרים לי שני פיטלרים בין שני טלפונים לשקעים בקיר מתוך 6. אחד המנקה שברה ואת השני בלעה האדמה :s05: השאלה שלי היא, האם כתוצאה מכך מהירות הגלישה שלי יורדת ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by לירן,

כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by freesoul23,

מכל האפשרויות כבר התבלבלתי (Archer C7,C8,C9), מה עדיף, מה לא עדיף. מתכוון לרכוש באמזון, תקציב באזור 100-150 אירו, אשמח להמלצות, דגמים נוספים.

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by Drazick,

שלום. יש לי חשבון ג'ימייל ופתחתי חשבון נוסף לטובת רישום לאתרים וכל השטויות הללו. כרגע מה שעשיתי הוא שאני מושך את המייל מהחשבון ה- Spam דרך POP3 אל חשבון ג'ימייל אחר, ראשי שלי. לפעמים יש מיילים שאני מעוניין לענות להם והפעלתי את אופצית הענה בשם. רק מה הבעיה, מי שפותח את ה- wrapper של התשובה עדיין רואה שהיא מעשית נשלחה מחשבון הג'ימייל הראשי שלי. זה משהו שאני לא רוצה שיקרה, כיצד עושים זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dudi4u,

מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  11. עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב האם ניתן לפתוח חשבון אימייל חדש בג'ימייל, רק שהסיומת אחרי ה - @ תהיה של ספק האינטרנט שלי?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  13. Started by pro,

אני משתמש חדש ב012 ובשש חודשים החשבון שאני אמור לקבל הוא 80 MAX ואתמול קיבלתי את החשבון בס"ך 120 ש"ח לא שאני מתקמצן אבל עוד 40 ש"ח זה גם כסף. אז הנקודה שלי פה זה קרה לעוד משהו או שזה טעות אצל 012?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם לאחרונה נטויזן הגרועים האלה החליטו שלא טוב להם שאני משלם להם דרך הדואר והם החליטו לסגור לי את החשבון למרות שאני משלם להם אז אני רוצה לעבור לספק אחר למרות שאני שם כבר 6 + שנים נכון לעכשיו גם אין לי אינטרנט אני גולש בעזרת חשבון של חבר אז אני צריך חשבונות אורחים של אינטרנט מהיר שיחיבו אותי לפי דקות מצידי דרך בזק וככה גם יהיה לי אפשרות לדעת איזה חברה היא המהירה ביותר בתקשורת לחו"ל השמח גם לקבל המלצות שלכם תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הייתי סקרן בקשר לפינג שלי לgatware בעקבות שרשור שנפתח היום אז עשיתי פינג קטן לgateway וקיבלתי משהו קצת יותר גרוע מזה (הCMD לא שמר את כל השורות) Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=14ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=39ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=259ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=198ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=105ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=80ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=23ms TTL=254 ולשרת של משחק שאני משחק קיבלתי את זה : Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=1055ms TTL=104 Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=837ms TTL=104 Reply from…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. .. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי, הצטרפתי לפני כשבועיים להוט + הוט נט במהירות 100. אני חושש שהם מפעילים Throttling על הורדות כאשר עוברים את ה 50GB. איך שמתי לב? בהתחלה טורנטים טסו, כמעט כולם הורידו בכ-10 מ"ב לשניה. היום, הטורנטים מגיעים לכ- 8מ"ב ואז צונחים דרסטית לסביבות 1 מ"ב ולא עולים יותר. אגב, מדובר על טורנטים מהירים מאוד (מאתרים פרטיים וכו'). למעשה, שמעתי את השמועה (על ה Throttling) מחבר שרצה להתחבר עכשיו. הוא התלבט בין 30 או 100, ואז אמר לו הנציג שכדאי לו 30 כי את ה 100 הם מפחיתים ברגע שעוברים את ה 50 GB. האם גם אצלכם זה כך? אגב, רציתי לבדוק את בזב"ל במקום הוט נט. כשביקשתי מהוט לאפשר לבזב"ל לחבר אותי דרכם (MPLS), הם ענו שראשית עלי לנתק את הוט נט. עד כאן בסדר הבעיה שאז מבחינתם התשלום עולה מ 329 ש…

• 43 תגובות
    • 8.9k צפיות
  18. Started by alexbmw,

אז ככה, אני גר ברחוב דיי פתוח, אבל יש בתים לידי, ואני חש בזמן האחרון ירידה משמעותית במהירות ההורדה והטעינה, לכן חשדתי שמישהו גונב לי רוחב פס דרך הwifi. השאלה שלי היא מה כדאי לעשות, חשבתי על לכבוד פשוט את הwifi בראוטר, שכן הipod נהרס ואין לי כרגע שום שימוש לרשת האלחוטית, הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הwifi בראוטר בלי לכבות את הראוטר כולו (חשבתי על לנתק את האנטנה פשוט, אבל אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי). חשבתי גם על לנסות לברר מי גונב לי רוחב פס, אבל אני לא הולך לבדוק דלת דלת, אז רציתי לקוות שיש אופציה של תוכנה לבדיקה של רשתות באזור שלי ומי מתחבר עליי. אז, מה כדאי לעשות?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. לאחרונה התקנתי אצלי בנתב את הגרסה הזו ויש משהו שאני רוצה להבין על איך הנתב בעצם פועל באמצעותה.יש בלשונית STATUS נתון שמראה SPACE USAGE וכתוב שם שהשימוש ב NVRAM (שזה למעשה זכרון ה FLASH שלו) הוא 23.3Kb מתוך 64Kb ואני שם לב שזה מטפס בכל יום קצת.מה המשמעות הטכנית? וגם שמתי לב שלפמים יש קפיצות ב CPU USAGE שלו כלפי מעלה, אתמול למשל הוא פתאום זינק ל 71% שימוש וירד בחזרה, עכשיו נשאלת השאלה על מה הוא נטחן?יש לי 2 מחשבים נייחים עם כבל רשת, ועוד לפטופ אחד שמתחבר ב WIRELESS לפעמים, ואני משתמש קבוע בסמארטפון SAMSUNG GALAXY S2 דרך חיבור ה WIFI.נכון לעכשיו כבר 10 ימים ברציפות הוא מחובר ופעיל ולא נרשמו בעיות מיוחדות חוץ מהיום, שלרגע אחד נמנעה ממני הגישה לממשק ה WEB שלו 192.168.1.1 שזו ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הבעייה היא כזאת. מזה חודשים ספורים אני מוריד קבצים בתוכנה לשיתוף קבצים (DC ). וגם צופה החדשות דרך ווידאו זורם (אינטרנט). בימים האחרונים בכל ווידאו זורם לא חשוב איזה הרבה פעמים התמונה והקול נתקעים למספר שניות וחוזר חלילה. רצוני לציין שלפני כשלושה חודשים שידרגתי את מהירות הגלישה מ 750k ל 1.5mb . ווכשגלשתי במהירות 750k לא היו תקיעות בווידאו זורם. עכשיו במהירות כפולה הווידאו נתקע לסרוגין, למרות שבאותו זמן אנני משתמש בשום תוכנה לשיתוף. אני חושש שאולי הצרו לי את רוחב הפס או חסמו לי פורט מסויים. שאלתי איך אוכל לבדוק באם אכן הוגבלתי בגלל שימוש בתוכנה לשיתוף קבצים. החברה איתה אני קשור היא אינטרנט זהב, תשתית בזק... אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלום לכולם! חיפשתי בכל הפורומים האפשריים לגביי רשת אלחוטית בבית כאשר הטופולוגיה בבית היא 2 קומות עם מודם בממד - וגיליתי שיש חוסר מוחלט במידע כזה ..... אז ככה - אחריי הרבה ניסויים שעשיתי עם ראוטרים : המודם נמצא בממד בקומה הראשונה (בקצה אחד של החדר) והמחשב הנייד נמצא בחדר בקומה השנייה (ממוקם בכיוון ההפוך לראוטר, כאשר בין הקומות 15 מדרגות ) - יש קליטה טובה מאוד !!! הראוטר שנתן את הביצועים הוא : linksys WRT54GL אני מקווה מאוד שזה יעזור להרבה מאוד אנשים שניתקלו בבעיות מסוג כזה. תהנו !

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  22. שלום לכולם לי יש רשת אלחוטית עם שלושה מחשבים בבית, כשהחיבור לאינטרנט הוא ADSL והנתב הוא של EDIMAX 6114G. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.2.1 לשכן שלי יש רשת ביתי עם EDIMAX 6104_K עם שני מחשבים וחיבור כבלים לאינטרנט. הנתב מחלק כתובות במרחב 192.168.3.1 חיברנו דרך החלון, כבל רשת ארוך בין הנתבים על מנת שאנחנו נוכל לראות את המחשבים ברשת שלו והוא יוכל לראות את המחשבים ברשת שלנו. אני לא מעוניין בפיתרון שרק נתב אחד יחלק כתובות והוא יהיה ה GATEWAY של כולם. אני פשוט רוצה לחבר בין שתי הרשתות. כשאני עושה חיפוש למחשב שלו אני לא מוצא אותו. איציק נ.ב אני יודע שהכבלים נותנים למודם FIXED IP האם אני יכול להשתמש בזה כדי להגיע למחשבים ברשת השנייה??

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  23. שלום לכולם עקב בעיות אינסופיות עם ה Hotbox, שכראוטר הוא פשוט מזוויע, אני מחפש ראוטר נורמלי שיהיה אפשר לעבוד איתו. הדרישות מועטות מאוד- 1- טווח נורמלי 2- ממשק סביר לניהול port fowarding 3- חיבור יציב שלא נופל כל פעם שהראוטר מתחמם טיפה, זו הבעיה העיקרית של ההוטבוקס. הוא פשוט מפסיק לפעול שהוא מתחמם. 4- מחיר שלא יקרע לי את הכיס. זה הכל, ראוטר N פשוט ככל הניתן שפשוט פועל, לא צריך שום דבר מיוחד. אשמח לקבל כל הצעה, ואם יש המלצה מנסיון אישי- עוד יותר טוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dardar4,

היי, קנינו טאבלט חדש Samsung galaxy tab pro ומשום מה הוא מצליח לזהות המון רשתות בסביבה אבל לא את הרשת הביתית. אציין כי הפלאפונים שלנו כן מזהים את הרשת (אפילו אם "שוכחים" את הרשת ומחפשים מחדש) כמובן שניסינו את כל הדבירם הבנאליים (ריסטרט לטאבלטת ,ריסטרט לראוטר + מודם) זה נראה לי בעיה של הראוטר אבל אני לא באמת יודע אשמח לעצות או הכוונה אם למישהו יש רעיון..... תודה

• 2 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים