רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
סוף סוף! כל היום, מהבוקר אני מתעסק עם הרשת המעצבנת הזאת ומה אני מגלה, הבעיה היא בכרטיס רשת המובנה כביכול של הלוח (Albatron K8X800 pro 2) לצערי, הכרטיס אמור להיות לא רע בכלל (Gigabit), מצאתי איזה כרטיס רשת לחיבור מהיר ישן, התקנתי ויש הכל הסתדר ההגדרות היו מצויינות! תודה על "העזרה"
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית: 2 מהם באותה קומה וביניהם קיר אחד ועוד מחשב קומה אחת למטה בשלושתם אני רוצה שיתוף אינטרנט+מדפסת ואני לא רוצה להעביר כבלים ביניהם, אני מחפש נתב המליצו לי ללכת על אלחוטי אני רוצה שתסבירו לי איך זה הולך, זה יפריע למהירות הגלישה? בגלל שזה יהיה אלחוטי ויש קירות בין המחשבים זה יוריד את המהירות? מה אני צריך לקנות למחשבים עצמם כדי שיעבדו עם הנתב? התקציב שלי לכל זה הוא גג 1000 שקל. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי ביום שיש נתב 3com 3crwer 100-75 ויש לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט. האם למישהו יש מושג מה הסיבה? דרך אגב אני מחובר דרך הכבלים ולכן בתחילה התחברתי בעזרת L2TP ועכשיו עברתי ל PPTP אולי זה יפתור את הבעיה. בכל מקרה אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 21:12:12 נראה לי שהניתוקים נפתרו ע"י מעבר לפרוטוקול PPTP אבל האם למישהו יש מושג האם זה פחות טוב מ L2TP עבור כבלים והאם זהו הפתרון היחיד לבעיית הניתוקים של הנתב מהאינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש בראוטר של TP-LINK ורוצה להוסיף ראוטר של DLINK שיתפקד כרפיטר (להלן ראוטר ב'). עקבתי אחרי מדריכים ועשיתי כל מה שצריך (אלא אם כן פספסתי משהו) באחד הסעיפים היה כתוב שצריך לכבות את ה DHCP של ראוטר ב' , האם זה נכון? כי עכשיו אני לא מקבל כתובת חוקית והקישוריות מוגבלת. או שראוטר א' עדיין נשאר זה שנותן שירות DHCP גם אם זה דרך ב'.. ? בשני הראוטרים יש תמיכה ב WDS והשתמשתי באופציה. בגדול זה מה שביצעתי: הורדתי חסימות וסיסמא בראוטר ב' ביטלתי לו DHCP ב WDS נתתי לו את כתובת ה MAC של ראוטר א' (כנ"ל בראוטר ב') וידאתי ששניהם משדרים על אותו הערוץ שניתי לראוטר ב' כתובות שתיהיה בתחום של א' אבל לא בחלוקת כתובות שלו. האם בסדר? יש עוד דברים שצריך לבצע? תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כלומר אם יש לי רשת ביתית והמצלמה מותקנת על מחשב X ואני רוצה להשתמש בה דרך מחשב Y אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, השגתי סוף סוף מחשב שיהיה אצל סבא וסבתא שלי, אז עכשיו אני רוצה רק לסדר שיהיה אינטרנט. אז חשבתי לקחת את הזול מבין בזק או הוט, ובספק את אקספון כי הם זולים והם ללא התחייבות. אז רציתי לשאול אם אני אתחבר ל 1.5 מגה, זה יהיה מספיק למשחקים? זאת אומרת המהירות תהיה מספיק טובה? והUPLOAD שיהיה מספיק מהיר כדי שהפינג שלי חוץ ממה שיש לא יגדל בגלל מהירות נמוכה. אז אני חושב ש1.5 מספיק, אני רוצה להתחבר לכמה שיותר זול וכל מה שאני רוצה זה לגלוש ולשחק, הורדות זה במחשב הראשי בבית שלי. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה המקום הנכון, אבל אני רוצה לקנות אתר, שיישמש אותי כגלריה לתמונות שלי. אני לא רוצה אתר חינמי עם הגבלות ופרסומות, אני רוצה שאני יוכל לשלוט בו איך שאני רוצה ושיהיה לו את העיצוב שלי (שאני אקנה אולי) חשוב לציין שאין לי שום מושג בקטע הזה, אז תצתרכו לעזור לי ולהסביר לי את כל מה שצריך רציתי לדעת מה אני צריך לקנות, עם אחרי שאני קונה את הדומיין אז זהו או שצריך לקנות עןד דברים, כמה זה אמור לעלות לי ועם יש לכם אתרים מומלצים לקנות דרכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת קוויות בבית עם מודם וראוטר לא אלחוטי כל המחשבים ברשת עובדים כרגיל הגדרתי לכל מחשב איפי משלו בשביל שהוכל להתחבר משולחן עבודה מרוחק או לשתף תקיות לפי הסדר הזה 192.168.2.40 41 42 43 הרשת כבר קיימת הרבה זמן ואף אחד לא נוגע במחשבים כדי לשנות משו עשיתי ריסט לאחד המחשבים שבו נוצרה הבעיה הדלקתי תמחשב הכרטיס רשת מזווהה ע"י הוינדוס הוא דולק לפי האור מאוחרה אבל אין אינטרנט וגם לא שיתוף ברשת של המחשב הזה ניסתי להחליף כמה כרטסי רשת ואותה בעיה היא שבחלון שאמור להיות רשום האיפי וכל הנתנוים לא רשום לי לפי התמונה הבאה שיש למטה ושאני לוחץ פרטים או אומר שאני צריך לפנות למנהל הרשת ובלה בלה כאילו הכרטיס רשת לא מקבל תאיפי שהגדרתי לו ונשבר לי הראש מזה הלכתי לקנות כרטיס רשת חדש ו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם מה המצב? עכשיו השעה 22:46 ופתאום האינטרנט נהיה לי מאוד איטי, בד"כ אני גולש והכל מהיר מאוד (750 Kbps ADSL) אבל פתאום עכשיו אפילו אחרי Restart האינטרנט איטי. לעוד מישהו יש את זה עכשיו? אני מריץ עכשיו גם בדיקות ל- Spywares, Spybots. הוא מוריד לי על 4 kb\s. :-\
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת רגילה שמחוברת ישירות למחשב, והיא משותפת ברשת הביתית. יש לי מכשיר נוקיה E75 עם אפשרות הדפסה דרך הרשת. אני רוצה לאפשר למכשיר להדפיס דרך האינטרנט גם אם הוא אינו מחובר לרשת הביתית (כלומר מחוץ לבית) המכשיר דורש host,port,user וכו', אני משער שאני צריך להתקין תוכנה שתהפוך את המחשב שלי לשרת הדפסות, והתוכנה תביא לי את כל הפרטים האלו. השאלה איזו תוכנה עושה את זה, והאם יש אפשרות מובנית בווינדאוס 7. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מקים שרת FTP וצריך לפתוח פורט 21 בראוטר(D-Link 2760U), אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קצת יצא שהתעסקתי עם ה router אצלי בבית וגיליתי כמה דברים מעניינים. קודם כל יש לו הגדרות שדי שכחתי מהן של: Wireless Channel Channel Width אז התחלתי לשחק עם זה, ואז נזכרתי שפעם קראתי איפשהו (בטח באיזה מדריך של הצ'יף) שכדאי לבחור ערוץ פנוי. הורדתי תוכנה שנקראת: inSSIDer, שסורקת את כל התדרים ומגלה איזה רשתות יושבות על איזה תדרים. ואז התחלתי לשחק עם ההגדרות אצלי. כשאני מגדיר את ה channel width על 20Mhz, אני כמובן תופס פחות תדרים. ואם אני מגדיר את ה channel על 14 אני מקבל טווח שהוא נקי כמעט לחלוטין מרשתות אחרות. כשאני מגדיר את זה על 40, אני תופס תחום רחב יותר שכמעט כולו יושב על תדרים תפוסים. ושאלתי, מה עדיף? 20 על טווח פנוי, או 40 על תפוס? מה זה בכלל אומר 40mhz…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא שהD-LINK זול יותר ב-50 ש"ח לEDIMAX אחריות ל-3 שנים, ליד הבית (פיקוק)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יצרתי "סטרימינג" בין הנייח שמחובר אלחוטית (יושב בחדר אחר) לטלויזיה שמחוברת ב-LAN בסלון. הסרט עובד חלק אך כאשר אני מריץ קדימה לוקח לו בין 7-11 שניות רק בכדי להעביר שניה אחת מהסרט. האם יש דרך לפתור זאת? נייח מחובר בכרטיס תקן G לראוטר 1043ND,לראוטר מחובר ב-LAN טלויזיה סמסונג 46C630 וממיר. האם הכרטיס רשת הוא הגורם הבעייתי? האם הנתב? ושאלה OT האם נתב Dual band יהיה טוב יותר לסטרימינג מאשר נתב "רגיל" ? Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=3…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-