רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, הבאתי מחשב נייד מחו"ל... פעם חיברתי אותו עם כבל רשת לראוטר וזה עבד מצויין.. עכשיו אני מנסה לעשות אותו דבר ומופיע לי LAC מחובר אבל הסקייפ,ICQ כל הדברים לא פועלים וגם כן גלישה באינטרנט... עשיתי IPCONFIG וזה מראה לי IP adress מאוד מוזר.. אבל כל השאר בסדר.. זה מאוד דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום . הורדת קבצים מהאינטרנט תלויה אך ורק במהירות שיש ברשות הלקוח או זה גם בשרת שממנו מורידים ? (אם נגיד יש לי אינטרנט של 5 מגה ואני יוריד באתר מסוים זה אומר שזה ירד על 500kb בערך ?). שאלה שניה : איך אני יכול לחסום כניסה לאתרים מסוימים דרך הדפדפן ? תודה והמשך יום נעים .
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום את האינטרנט למחשב אחד שנמצא מאחורי ראוטר אבל בעדיפות ע"י תוכנה עם סיסמא,כי אני צריך שזה יהיה פשוט ולא דרך הגדרות של ראוטר תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? בנוסף(למרות שכבר פתחתי דיון לפני כמה זמן)-אני חוזר לנושא של שני ISP על אותה תשתית של הוט- שני אנשים בדירה אחת-בעלי ISP שונה(אחד 012 והשני נטויז'ן) רוצים להתחבר בו זמנית לאינטרנט. נטויז'ן אומרים שזה בלתי אפשרי,מהוט אי אפשר לקבל תשובה נורמלית- האם יש דרך לעשות את זה(ואם כן-בבקשה-פירוט לאהבלים)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה הנ"ל שעבדה לי מצויין ב-XP גם במחשב החדש עם הויסטה. השאלה היא אם היא תעבוד? מפחד להתקין כי לא ראיתי את ויסטה ברשימת מערכות ההפעלה הנתמכות ואני לא רוצה להתקין ולהרוס משהו.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לטווח ארוך במיוחד, משהו עם 200mW ומעלה שניתן ליבא מחו"ל כמו כן אם אפשר המלצה מאיפה אפשר לרכוש. בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה צצה במוחי ואשמח לתגובות - נניח רשת מחשבים גדולה (של כמה מאות מחשבים לפחות) אשר משתמשי קצה בה חסומים בפני שיתוף קבצים מכל סוג. בהרבה תוכנות של ביט טוררנט יש אפשרות לקודד את החבילות הנשלחות כך שהמסננים של הרשת לא יעלו עליהם וכן יהיה אפשר לשתף קבצים (אפשר גם לדרוש שכל האנשים שמשתפים איתך יהיו בעלי תשדורת מקודדת לכן נניח שכך הדבר). בהנחה שזה עובד יופי, מה הסיכויים שמנהלי הרשת יעלו על זה? כמה קל בהינתן כל מיני תוכנות מוניטורינג שיש כיום בשוק לזהות שמדובר בשיתוף קבצים? האפ אפשר יהיה להוכיח שמדובר בשיתוף או רק לקבל רמזים שזה הכן נעשה? אישית לדעתי זה לא אמור להיות קשה שכן חיבור למספר רב של IP-ים במקביל ושליחה וקבלה מהם די מרמזת שדובר בשיתוף קבצים גם אם מעשית אינך …
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא במשרדים של 3 קומות, אני מעוניין לפרוס נתב/ים אלחוטיים שיכסו את כל הקומות. אני מתכוון לחבר את הנתב לLAN לתת לו SUBNET משלו לצורכי אבטחה שישמש רק לגלישה באינטרנט. אשמח אם תוכלו ליעץ לי לגביי אילו נתבים אלחוטיים / ACCESS POINTS עליי לרכוש וכיצד לפזר אותם בקומות. אם ניתן גם ליעץ בנושא אבטחת המידע (אינני מעוניין שיתמשו במשאבי הרשת למעט את תשתית הגלישה) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עוד השנה: בזק תקים תשתית אינטרנט של 50 מגה דירקטוריון החברה החליט ביום ה' האחרון להתקדם עם הפרויקט אשר בסופו של יום אמור להציע ללקוחות בזק רוחב פס של 50 מגהביט לשניה. הניסויים יחלו עוד השנה חברת בזק הודיעה כי דירקטוריון החברה החליט להתקדם עם הקמת הרשת הדור הבא, שזכתה לכינוי NGN (Next Generation Network). הרשת החדשה, המבוססת על טכנולגיות דיגיטליות מתקדמות, תוכל להציע תשתית ברוחב פס של עד 50 מגהביט/שניה ללקוח הסופי. עוד תאפשר הרשת החדשה שידורי טלוויזיה בהפרדה גבוהה (HD) ושירותי טלפוניה. על פי הודעת בזק היא תחל כבר השנה בניסויים שונים של הטכנולוגיה החדשה, בהשתתפות של אלפי מנויים. בשל מורכבות הפרויקט הוא יבוצע לאורך מספר שנים. במסגרת הפרויקט, תחליף בזק חלק ניכר מתשתית שלה של …
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בנייד (שרכשתי לפני שעה קלה) יש לי מערכת הפעלה- וויסטה הום פרימיום ובנייח (שנה על הכביש) -אקס פי גירסא בייתית, שנייהם חוקיים לחלוטין. איך מתחילים לאכול חיבורי רשת בין שני המחשבים וגלישה באינטרנט משניהם ? מה לרכוש והייכן, נתבים כרטיסי רשת. ומה זה תיקיות משותפות... מרוב עציצים לא רואים ת'מחשב. תודה תודה תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה שקיבלתי מבזק וראיתי שלמי שיש חבילת 8 מגה בייט כדאי לו לעשות עדכון קושחה , עכשיו רציתי לדעת מאיפה אני משיג את העדכון הזה ? להתקשר לבזק ? מה להגיד להם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש באימיול ויש לי בעיית lowid. Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) אישרתי גם את הפעולה הנ"ל וכתבתי את הip שלי אך עדיין יש לי lowid. היש פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי כיום אני מחובר לרשת בצורה הבאה: יש לי מודם של בזק של ADSL שמתפקד כראוטר (העברתי אותו למצב הזה) והוא מחובר לSWITCH ומשם יש לי מספר מחשבים (ברשת חוטית בבית) שמתחברים אליו האם זה רעיון טוב? או האם יש לכם משהו להציע לי שישפר את התעבורה והאמינות של הקו וכו'? נניח לקנות ראוטר ייעודי או משהו כזה? ואם כן, כל רעיון שהוא, אשמח להמלצות מה לקנות, ומהיכן ניתן לקנות. וארצה מוצרים הכי איכותיים שיש (נניח מחיר עד 1000 או משהו כזה, כלומר בלי הגבלה עבור תצורת רשת ביתית)
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר לינקסיס wrt54gl האם יש כרטיס רשת מומלץ לראוטר? תודה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אז ככה אם יש לי וירוסים במחשב השני והוא מחובר דרך ראוטר זה משפיע עליי גם? ועל עוד מחשבים בבית? תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-