עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כל מיני הודועת שיש להם לחצן OK בלבד,ופשוט כתוב שם כל מיני פרסומות...חלונות ווינדוס כאלו,איך אני מפסיק את זה???? יש לי AD AWARE SE מותקן,הרצתי לא עזר. יש לי גם פיירוול ואנטיוירוס של Mcafee מעודכנים.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  2. בוקר טוב, אני משתמש בפיירוול של ווינדוס ויש לי תוכנה שאני רוצה לחסום לה את הגישה לאינטרנט. התוכנה לא נמצאת בexception list של הפיירוול אבל למרות זאת יש לה גישה לאינטרנט. מדוע זה כך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש לי ראוטר WHR-HP-G54(קיבלתי עם קנית מחשב ניד) עכשיו בבית שלי יש תשתית של בזק וספק 012 והצלחתי להגדיר, אבל כשהלכתי לבית של אחותי(שהוא מיועד לשם) יש תשתית של HOT וספק 013. אבל לא הצלחתי להגדיר אותו כמו שעשיתי את זה אצלי בבית. לפי מה שהבנתי זה שיש קשר לזה שאצלי זה פרוטוקול(או מה שזה לא יהיה) PPPoE ואצל אחותי זה L2TP. עכשיו השאלות שלי זה אך אני מגדיר לL2TP(אם זה אפשרי בכלל). אם לא הפרוטוקול קשור לספק או לתשתית אני מתקוון אם היא תעבור ל012 הפרוטוקול יהיה גם PPPoE? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. ברשותי ראוטר לינקסיס WRT54G גרסא שלוש (מאמריקה אם זה משנה אמריקאי או אירופאי) ויש לי בעיה ב ADSL עם 012 שכל כמה שעות המהירות פתאום נופלת ואני לא יכול לגלוש אבל אחרי איזה חצי דקה הכל חוזר להיות בסדר והקטע הוא שאני רואה שזה מחליף לי IP כל הזמן למשהו חדש. למה זה קורה? הראוטר בסדר גמור ראוטר מעולה אני משתמש בו כבר יותר משנתיים עוד מאמריקה ושם הוא היה מחובר בלי הפסקה אפילו פעם אחת. ככה שזה אולי משהו בהגדרות בארץ שעשיתי שהם לא נכונות אני משתמש כמובן בהגדרות בPPPOE מכניס שם משתמש וסיסמא וב MTU זה על capture (share.mtumanul) וגודל 1454 אני לא משתמש ב DHCP יש כתובת אישית לכל מחשב והרשת הביתית עדיין עובדת כשקורא האיפוס מהירות והחלפת הכתובת IP למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני אמנם מצליח להתחבר לרשת האלחוטית דרך המחשב הנייד, אבל רק אחרי שאני עושה את הפעולות הבאות: התחל -> התחבר אל -> הצג את כל החיבורים -> כפתור ימני של עכבר על Wireless Network Connection -> מאפיינים -> לשונית "רשתות אלחוטיות" -> סימון ב-V של "השתמש ב-windows לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית -> אישור רק אחרי זה אני מחובר לרשת האלחוטית... הקטע העוד יותר מוזר הוא שלפעמים זה כן מתחבר אוטומטית לרשת האלחוטית ולפעמים אני צריך לעשות את כל התהליך הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה!

7. דרייברים ? AZTECH DSL 600E יש?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אצלנו בבית יש שני מחשבים המחוברים לנתב של אסוס. אני מחובר חוטית וזוגתי עם נייד באופן אלחוטי. היא תמיד מתלוננת שאני "שותה" לה את האינטרנט עם הטורנט שלי. חיפשתי איך להפעיל QOS (איכות שירות) בנתב שלי ומצאתי להפתעתי אפס מידע ותיעוד לגבי האופציה הזו. אז אחרי הרבה ניסוי וטעיה, החלטתי לשתף אתכם בממצאים: נכנסים להגדרות הנתב. בדר"כ בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש וסיסמה (Admin בשניהם אם עדיין לא החלפתם) תחת Advanced Setup בוחרים WAN: לאחר לחיצה על Edit מגיעים למסך הזה: ודואגים לסמן את האופציה לאיכות שירות. ממשיכים ב Next עד הסוף ומאשרים. לא לשכוח שחלק מהשינויים דורשים איתחול הנתב. כעת עוברים ל Queue Config ובוחרים להוסיף תור חדש. אפשר להוסיף עד שלושה לכל סוג חיבור אז הוספתי של…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות switch אבל אני לא רוצה לקנות זבל אבל לא גם משהו רציני כי זה הולך להיות לשימוש בייתי בין 4 מחשבים!! אני רוצה 8 ports ושלא יהיה יקר. יש לי עד 300 שקל אני לא רוצה לקנות hub כי ברשת שלי תמיד מעוברים קבצים אז אני לא רוצה ירידה במהירות השליחה ראיתי בלמיר את הswitch הזהו רציתי לדעת איך הוא!? תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by avivlevy,

יש לי חבילה 1.5M ובזמן האחרון (שבועים+-) האינטרנט ממש איטי מה יכלה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני תקוע כל המדריכים שמצאתי היו איך לשתף את האינטרנט אבל עדיין לא הצלחתי לחבר את המחשבים למישהו יש מדריך טוב שיראה לי איך להפעיל רשת ליצור שרינג של כוננים וכו'?! המחשבים מחוברים אחד לאחד עם חיבור ישיר

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by benor,

נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום, יש לי תשתית של הוט עם נטוויזן, ופיסי ומק שאני רוצה לחבר עם כבלים למודם. 1. למודם (Thomson 315) יש יציאת איטרנט ו-USB. האם הן יכולות לעבוד ביחד בו זמנית? 2. מה צריך להגדיר כשמתחברים דרך ה-USB? במידה והמודם משתמש רק ביציאה אחת אצטרך לקנות switch ואליו לחבר את המחשבים. 2. מה לגבי החייגן? האם ניתן יהיה לגלוש בו זמנית בשני המחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. רכשתי לפני כ-5 חודשים. בעיות התקנה? בכל כיבוי והדלקה של המחשב נידרש להסיר ולהתקין את המודם. כאשר המודם עבד הייתי מאוד מרוצה. קצת רקע: היה ברשותי מחשב ACER ישן(6 שנים) , היו בעיות התקנה(פעם כן פעם לא) ואיטיות. הנחתי שזה המחשב. כעבור שבוע פניתי לשרות עם המחשב ולא היה להם מה להוסיף. רכשתי לפני כחודשים מחשב חדש ומושקע ושוב ACER. שוב אותם בעיות. פניתי לסלקום שרות החליפו לי את המודם, ושוב אותם בעיות. פניתי לשרות של ACER מדווחים לי שהענין ידוע וידוע לסלקום ול-SIERRA , החברה המפתחת את המודם ונותנים לי כתובת שמסבירה את הבעיה ופיתרונה ומסירים אחריות מהענין. http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1117 מיסתבר שיש בעיה עם מחשבים ניידים של טושיבה ול-ACER יש את אותו מצב. סלקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. במצב הרגיל הוא מתחבר למודם ישירות וממנו למחשב כך שהאינטרנט עובד ללא חייגן

17. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אני חי עם בעיה מעצבנת ב PS3 כבר תקופה ארוכה מאד. אני לא מצליח לקבל ב PS3 בדיקת מהירות הורדה והעלאה. וכשהוא מגיע לשלב הזה אני מקבל במקום את ההודעה: "..The router in use may not support IP fragments" ועוד המשך על זה שזה משפיע על תקשורת של משחקים מסויימים. (אפשר לעשות על זה גוגל ולמצוא בקלות מאות דיונים על הדבר הזה והמון הצעות לפתרון.) זה קורה אחרי שלוקח לו בערך חצי דקה לקבוע שאני בחיבור מסוג NAT 2. המכשיר שלי מחובר בחיבור קווי לראוטר של בזק d-link 2760u e1 והכל מוגדר בו ידני. (ניסיתי גם עם נתב אחר של NETGEAR) הגדרתי ל PS3 כתובת DMZ קבועה והגדרתי את שרתי ה DNS ידנית לפי מה שקבלתי מנציג של בזק בינלאומי. הבנתי מקריאה ברשת שלהמון אנשים זה נפתר מהגדרה ידנית ש…

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by kisin,

אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים דרך ברק ויש לי חייגן שאני מחייג ומתחבר דרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא שאם האינטרנט מתנתק ולא משנה מאיזה סיבה אז אני צריך להיות מול המחשב כדי ללחוץ על החייגן ולהתחבר שוב לאינטרנט. אין תוכנה או כל דבר אחר שיכול לבצע את ההתחברות מחדש לאינטרנט באופן אוטומטי?! אולי יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט בלי החייגן של ברק?! זה בעיה כי לפעמים אני משאיר את המחשב כמה ימים פתוח כשאני לא בבית כדי שהוא יוריד לי דברים ואני חוזר ומגלה שכמה שעות אחרי שיצאתי מהבית האינטרנט התנתק... יש למישהו רעיון?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nondos,

שלום ברשותי ראוטר אלחוטי מסוג Trendnet ומודם ADSL מסוג ALCTEL, ברצוני לחבר את המודם ישירות לראוטר כך שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באינטרנט בלי תלות אחד בשני. החשבון שלי הוא באינטרנט זהב. נכנסתי להגדרות של הראוטר תחת WAN ויש כמה אפשריות לחיבור אני לא יודע אם לבחור PPPoE או PPTP כמו כן ההגדרות לא כלכלך ברורות לי הוספית תמונות אם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי מה להגדיר בכל שדה. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by R'n'B,

שלום לכולם, מישהו ידוע אם יש בעיה להכניס לארץ את הנתב החדש של שיומי עם תדר 6E? https://www.gadgety.co.il/264062/xiaomi-router-ax6000-announced/ תודה

21. Started by joe44,

אני מחפש מקום חינמי לאיחסון קבצים ברשת. יש לי חשבון ב briefcase ב- Yahoo אך אני מחפש מקום אמין נוסף לשם איחסון,גם לשם גיבוי נוסף וגם לשם קבלת עוד נפח לאיחסון. אשמח לקבל המלצות. בתודה יוסי

22. שלום, במקור דנתי עם multicore@ בנושא אינטרנט ו-Wifi על גבי רשת חשמל. הרעיון שלי היה לחבר לראוטר הראשי מתאם חשמל מסוג TL-PA4010 ובקצה אחר של הבית לחבר מתאם מסוג TL-WPA4220 שכולל גם WiFi. את המוצר TL-WPA4220 אני לא מצליח למצוא בארץ, ומבדיקות קנייה מחו"ל אני מוצא שיעלה לי כמעט 400 ש"ח לייבא אותו. במחיר הנ"ל אני תוהה אם במקום זה, אולי עדיף שאקנה שני מתאמי TL-PA4010 רגילים לשני קצוות הבית, כך שלחיבור המרוחק (מהראוטר) אני אחבר ראוטר בסיסי\קומפקטי\נייד בכ-100 ש"ח (כזה למשל), שיתפקד גם בתור HUB (שניתן לחבר אליו מספר כבלי רשת) וגם בתור נקודת WiFi נוספת (סוג של מגבר Wifi). אשמח לדעת אם אוכל לקבל את אותו אפקט כמו בפתרון המקורי. אשמח לדעת גם מהם היתרונות \ חסרונות, לדוגמה: 1. 150Mbps…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by elior021,

שלום, האם מישהו יודע אם אפשר לבטל את הreset בראוטר d link אני מתכוון לזה שאם אני אנסה לעשות reset לראוטר ההגדרות ישארו אותו דבר, (לא יחזור לברירת מחדל) תודה מראש אליאור

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Eonblueapoc,

שלום חבר'ה, אני יכול להשיג את הראוטר הזה בחינם http://www.ericssonw35.com/models.html השאלה שלי מה כל כך מיוחד בו שהוא עולה 500$? חיפשתי עליו מידע בגוגל ולא הבנתי כל כך אילו עוד שימושים יש לו, חוץ מזה שהוא משמש כמודם לסלולארים דור שלישי אם הבנתי נכון? אשמח לקצת מידע, תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by GuglyBu,

היי חברים, אני צריך לבחור ראוטר שיחבר לי שני מחשבים ניידים או מחשב נייד ומחשב נייח (לא סגור על זה בינתיים) בחיבור אלחוטי. האינטרנט שלי הוא אינטרנט בכבלים 2.5M עם ספקים שלהם. כמובן שהייתי מעדיף ראוטר כמה שיותר זול שיעשה את העבודה. טווח השידור פחות מעניין אותי כי הבית קטן. אשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.