עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Prophecy,

שלום. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר אלחוטי Edimax BR-6204Wg וכרטיס אלחוטי של אדימקס גם כן בתוך המחשב הנייח שלי. אני משתמש בדרייבר ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס האלחוטי (Ralink, כמובן הגרסא הכי מעודכנת) ומשום מה למרות שהתוכנה מראה קליטה מעולה, בסביבות 81 אחוז, אני עדיין בקושי מצליח לגלוש. לאתרים לוקח המון זמן לעלות ושללתי כבר את האופציה שמדובר רק באינטרנט כי גם הרשת עצמה (העתקה של קובץ קטן למשל) לוקחת המון המון זמן. עכשיו זה כבר כמעט לא קורה לי, אבל גם היו מקרים שפתאום למשך כמה שניות הרשת פועלת במהירות רגילה ואתר עולה תוך שנייה אבל זה מייד מפסיק (בלי שיש שינוי בקליטה או משהו כזה) ואני ממש אובד עצות. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה Ultimate ולמרות שאין לי שום אנטיוירוס ו\או פיירוול…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by ag43,

אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by pachtangy,

??? שלום לכולם. ראשית, אני מתנצל אם נושא זה הוא נושא שחוק. עם זאת, קראתי רבות בפורום ולא מצאתי בו פתרון לבעייתי. בעוונותי רכשתי לפני כשבועיים ראוטר אלחוטי - Netgear wgr614v9. על קופסת הראוטר מצוין שהוא אמור לעבוד גם בחיבור לכבלים. בשלב זה היה ברשותי מודם טריון 715. מיותר לציין שהחיבור, בהתאם להוראות היצרן של נטגיר - לא הניב שום תקשורת בין המודם לראוטר. חפרתי עמוקות באינטרנט וגיליתי שצריך חיבור ללא חייגן, ולכן לקח 3 ימים עד שעברתי לחיבור ללא חייגן. אחר כך הבנתי שהבעיה היא במודם, והוט נאותו להחליף לי אותו. קיבלתי מוטורולה sb5101 שלדבריהם אמור לעבוד עם ראוטרים. המודם בחיבור ישיר למחשב כמובן עובד. הראוטר מזהה את המחשב בחיבור ה-LAN אך לא מתחבר לאינטרנט. אני נמצא במצב טוב יותר …

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ואני גולש באופן אלחוטי בבית,אך לעיתים בסביבה שאני מחפש רשת,אני מוצא רשת עם קליטה טובה אך כאשר אני מתחבר הוא כותב לי בשורת המשימות "קישורית מוגבלת" חשוב לציין שזוהי רשת בלתי מאובטחת.מה יכולות הסיבות לכך? לדוגמא בקפה גו' המחשב גולש וכן בקניון איילון.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. Started by המפרט,

שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  6. מדובר על רשת של 3 מחשבים, אחד מהם נמצא בקומה למעלה. מה אני צריך לקנות ומה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. Started by eli1024,

אני מחובר דרך "בזק בין לאומי" ויש לי בעיות ניתוק במיוחד במשחק BF2 ובשעות עומס אני מוריד 150 קילו בקושי ( יש לי 5 מגה) וגם קשה להיכנס לאתרים מסוימים דיברתי עם התמיכה והם אומרים שככה זה בדקתי באינטרנט" זהב" באותו רגע ועבד טוב "בזק אין לאומי" לא מוכנים לנתק אותו בלי כנס ולא מוכנים לזכות על השרות הגרוע השאלות שלי הם : 1) האם הבעיה הזו נפוצה ? 2) תומכים של "בזק בין לאומי" טוענים ש"זהב" מגבלים בהורדה ומי שעובר את ה-10 ג'יגה מקבל כנס , האם זה נכון? 3) האם יש למהוא עיצה איך להתמודד עם הבעיה ? 4) אני משלם על 5 מגה ורוב הזמן לא קבל את זה ,האם זה עברה על חוק הגנת הצרכן ? האם אני היחיד שנמאס לו שמבתיחים לו הכל שמוכרים לו מוצר וחמש דקות אחרי שביצע את הקניה הוא חותף "זבנג" לפנים ( …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by Spider76,

הי, רציתי לבדוק אולי למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון. מעניין לדעת אם זה רק אני (למרות שפורומים בחו"ל מראים שממש לא) .. אז ככה, יש לי חיבור דרך נטויז'ן בחבילת 1.5 מגה. אני מחובר מאחורי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. (קושחה של DDWRT V23 SP2 ) איכות המשחק ירודה מאוד. אם אני מצליח להתחבר לשרת המשחק מבלי לעוף החוצה (שרת ממוקם לפי הבנתי בפאריז), אני מגיע למצב שבו אני משוטט בעולם ללא NPC או שתוך כדי קרב הכל נתקע ואני מוצא שמתתי בזמן הזה. האם למישהו יש רעיונות בעניין ? אולי טיפים בהגדרות של קושחת הראוטר ? אני לא רואה סיבה שבחיבור כזה זה יזחל ככה.. ב- WOW ששיחקתי בזמנו לא היו בעיות וא הייתי עם חבילה של 750.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. Started by rafaels,

אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  10. שלום לכולם, פירמטי היום את המחשב שלי ואני לא מצליח להחזיר את חיבור האינטרנט יש לי מודם של eci 312 שמחבור לראוטר אלחוטי של edimax התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת וקיבלתי רשת אלחוטית בכל הבית אבל ללא אפשרות להתחבר לאינטרנט מה עוד עלי לעשות? *לא הגדרתי עדיין שום התקשרות אין לי מושג איך לעשות זאת

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם. ברשותי כרגע מודם של B-FOCUS ROUTER 270PR משהו כתוב עליו את מה שרשמתי למעלה, כתוב WOW וכתוב ECI TELECOM בנוסף, יש לי ראוטר שאליו מתחברים 4 מחשבים נייחים (שלרוב משתמש בו אחד באופן עיקרי, ועוד 2 בקטנה גלישה בסיסית וכו') יש לי חבילה של 2.5 מגה. יש לי ראוטר של EDIMAX BR-6204WG עכשיו לשאלה הראשונה- קיבלתי מבזק מודם נתב לרשת אלחוטית חדש מתנה דגם: ROTAL RTA 1025W יצרן: ASKEY האם שווה להחליף? שאלה שנייה- אשמח למדריך קצרצר או קישור אליו בשביל לעשות תייקיה משותפת לכל 4 המחשבים בבית, שבנוסף אוכל לשתף ברשת זו 2 מדפסות שמחוברות ל2 מהמחשבים. תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by Evilized,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX 7128G שאני רוצה שיתחבר לראוטר של EDIMAX יש לי בנוסף למJשב החדש מחב נייח שאליו מחובר הראוטר ומחשב נייד שמחובר גם כן בלי בעיות אני מנסה להתחבר מהמחשב החדש אחוטי ואני לא מצליח לא מזהה לי כלום האנטנה בפנים הכול ולא מוצא לי שום רשת ואני לא יודע מה לעשות =[

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. Started by sardindin,

יש לי בבית 3 מחשבים נייחים.... ואחד נייד. כרגע אין לי ראוטר, ואני מעוניין בשידרוג האינטרנט ואני יצטרך ראוטר בשביל זה. יש הבדל בין ראוטר חוטי.... לבין ראוטר אלחוטי + חוטי? מבחינת הגדרות? אבטחה? שליטה ברשת? אני מעוניין בראוטר ‏Edimax BR-6214K Router‎ שהוא חוטי, מה דעתכם על הדגם הזה? עדיף לי לקנות ראוטר שהוא גם חוטי וגם אלחוטי? כי בעיקרון זה עדיף בשבילי, רק אם זה יהיה נוח לתיפעול . אם כן על איזה דגם אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים למסבירים ולמציעים... : )

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by Gil28,

קיבלתי את הראוטר היום, פעלתי לפי ההוראות אך המחשב לא מקבל IP מהרשת כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הוא מתחבר לרשת אבל דרך הראוטר הוא לא מזהה מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום ... יש לכם את הכרטיס רשת הזה ומשחקים ללא בעיה במשחקי רשת ? ובגלישה הוא בסדר<? וגם קליטה? תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by GeforceFX,

שלום, כבר כמעט שבוע כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט זה טוען הרבה זמן על "מאמת שם משתמש וסיסמה" ואז מציג שגיאה 718 או שגיאה 628 718 PPP timeout. 628 The port was disconnected. ניסיתי לפתור את זה בהרבה צורות כולל להחליף מודם ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי! יש לי ויסטה 64BIT בעברית.

• 21 תגובות
    • 8.4k צפיות
  17. יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by jackok111,

שלום, אני מעוניים לשתף תיקיות בין מחשבים. במרכז הרשת והשיתוף אני רוצה לסמן את שיתוף התקיות כ"אפשר שיתוף תיקיות", אך הוא אומר לי שאי אפשר לבצע כי: "שירות RPC אינו זמין". מה זה ואיך אני יכול להפוך אותו לזמין ? תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  19. Started by hatzhaik,

אני כרגע משתמש בכרטיס של TP-LINK 321 USB ויש לי מידי פעם בעיות עם הקליטה. הבנתי שכרטיס PCI נותן חיבור יותר יציב ושמתי עין על שלושה כרטיסים ואודה לכם אם תכוונו אותי איזה עדיף 1. edimax EW-7128g http://www.edimax.com.tw/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=86&pd_id=1 2. tp link TL-WN550G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=39 3.tp-link TL-WN353G http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=115 ושאלה שנייה האם הכטיסים האלה יעבדו על מערכת הפעלה 64 BIT (במידה ואני אחליף לזה בעתיד)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. Started by eranmor,

יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים שכולם מחוברים בצורה קווית שני מחשבים עם XP PRO ואחד עם ויסטה ULTIMATE הבעיה בשיתוף היא שאת הקבצים שאני מגדיר לשיתוף בויסטה לא רואים במחשבים האחרים מהויסטה אני רואה את הקבצים המשותפים בXP ויכול לגשת אליהם ללא בעיה אני מאמין שזאת בעיה של הגדרה כלשהי בויסטה אבל לא הצלחתי למצוא אותה עדיין עזרה ממישהו?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by holy_cows,

אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...

22. קיצר הגדרתי STATIC IP , עשיתי לאותו IP DMZ, ועדיין כל הפורטים נשארים סגורים ניסייתי אחרי זה לעשות PORT FORWARD גם לא עוזר אבל הDMZ אמור לטפל בזה בכל מקרה... ניסיתי לבטל WIN FIREWALL גם לא עזר בדיוק לפני יום עשיתי FORMAT , למישהו יש מושג למה כל הפורטים סגורים? אני פשוט צריך להפעיל UTORRENT... וכל הפורטים סגורים לפחות כך אתר שבודק פורטים אומר.. תודה מראש

23. Started by מר מקלדת,

באיזה מודם אתם משתמשים? על מה אתם ממליצים? אני משתמש ב-Motorola SB4101 כבר 6 שנים ומחליף למודם חדש. האם אני יכול לדרוש מהם מודם של חברה מסויימת?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לשחק משחקי רשת בPS3 שהשרתים של EA, לדוגמא, הדמו של Mirror's Edge המשחק Burnout Paradise ועוד איזה Live score של EA שקניתי בטעות, כולם מודיעים על EA server is not available now. פירוט על החיבור: תשתית של הוט, ספקית בזק בינלאומי, 5Mb הורדה 512Kb העלאה, מודם THOMSON מחובר בכבל רשת ישירות לPS3 ובUSB למחשב. עד לא מזמן שיחקתי ברשת בBurnout paradise כמו שצריך, ושהיה לי BF BC שיחקתי בו (אבל אז הייתי עם נטוויז'ן). גם בדמו של BF BC האונליין מולטי פלייר לא עובד. משחקי רשת אחרים עובדים כמו שצריך, ואני מחובר לPSN. מה אפשר לעשות? [פורסם במקור בפורום קונסולות אבל נראה לי שפה אני אקבל תשובה]

דיונים חדשים בפורומים