רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות ראוטר חדש, הנוכחי שלי כבר לא מתפקד. אני משתמש הרבה בביטורנט וצריך ראוטר שיתמוך טוב בביטורנט ולא ייתקע. בנוסף, הראוטר צריך לכסות בית של שלוש קומות. ראיתי הרבה ביקורות טובות על WRT54GL בייחוד בגלל האפשרות לקושחה צד שלישי. מה הניסיון שלכם עם הWRT54GL? האם הוא באמת כזה טוב? איך הטווח שלו? האם יותר משנתיים לאחר שהWRT54GL יצא לשוק, יש ראוטר שעדיף על פניו? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הוא כרטיס עם קליטה לא משהו , יש לי מלא ניתוקים איתו אני עם דרייבר אחרון והוא לא כזה מהיר...
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ברשותי מספר מחשבים. אני רוצה לחבר מחשב נייד למחשב נייח (מפרט בפרטים אישיים) ברשת קווית כדי לשתף קבצים בין שני המחשבים. על המחשב הנייח מותקנת Vista, על המחשב הנייד XP. לצערי לא הצלחתי לעשות זאת. חיברתי את השני המחשבים בכבל רשת והוא כותב שלא מצליח ליצור רשת. אפשר לקבל בבקשה הסברים איך יוצרים רשת קווית?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב BR6204WGוEdimax אני מעוניין להגדיר את חשבון הGMAIL של אחותי באאוטלוק שלה, החשבון שלי מוגדר במחשב שלי ופורט 110 בנתב מופנה ל איי פי שלי, האם יש דרך לפתוח אותו גם עבור המחשב שלה , או לחלופין דרך אחרת תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי.. עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר.. עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו.. קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות.. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי מודם מבזק AZTECH E600 וכשהתחברתי איתו עם חייגן האינטרנט עבד ממש מהר, וכשהפכתי אותו לראוטר האינטרנט שלי בקושי זז, הדפים כבר לא עולים מהר, יש למישהו פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר מחשב קיים למקום שבו אין לי תשתית קווית בבית. קיים נתב D-Link DI524 (תומך בתקן G) המחשב יימצא בקומה מעל לנתב, יפריד ביניהם קיר אחד וריצפה, ויש מרחק אווירי של כ-7 מטר קראתי כאן שהכרטיס הזה: Edimax EW7128G נחשב לכרטיס טוב האם יעמוד בנתונים שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין שני מחשבים נייחים,אחד מהם עבר איזו שהיא אופטימיזציה שבה כובו כל מני סרוויסים בשביל לעשות אותו קצת יותר מהיר. מדובר בשני מחשבי AMD בני 4 (Slot 939) את אחד המחשבים כבר הצלחתי להגדיר בעבר בשביל חיבור לראוטר. את המחשב השני (זה שעבר אופצימיזציה) אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך. ראוי לציין שהדלקתי את כל הסרוויסים שנראו לי חיוניים (קראתי אחד אחד) וכמובן הדלקתי (Enable) אותו בBIOS. כל הדרייברים מותקנים כראוי וכו'. יש לי כבל מוצלב לחבר בין שניהם. בשני המחשבים,כרטיסי הרשת הם On-Board. במחשב ה"בעייתי" יש שני כרטיסי רשת על הלוח אם ועוד כרטיס רשת או פרוטוקול רשת(אני לא כל כך מזהה את העניין) בשם 1394. השניים האחרים הם בקר רשת אחד של NVIDIA ועוד אחד של חברה שאני ל…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר דחוף לכרטיס רשת דגם Level One wireless pci adapter wnc-0301 תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. אלחוטי למחשב שלי(נייח) ושיהיה לו טווח קליטה הכי גדול שאפשר מה אפשר לקנות? עד 200 שקל
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה בעיות שחוזרות על עצמם ורק עכשיו אני מוצא זמן לשאול... תחילה אגיד שאני משתמש בראוטר של tp link wr642g והמחשב שלי מחובר חוטית אל הראוטר (לא דרך הWI-FI) נתחיל בבעיות... הדפדפן שאני משתמש בו הוא פיירפוקס וכאשר אני גולש "ביום יום" האינטרנט עובד מעולה. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל את הUTorrent. איך שאני מפעיל אותו אני כבר לא יכול לגלוש. (יש אינטרנט כי הרי התוכנה מורידה ) וגם שאני מכבה אותו לוקח זמן מסויים לאינטרנט לחזור. העניין העוד יותר מוזר שמדי פעם אין את הבעיה ואני כן מצליח לגלוש גם כשהUTorrent פועל. אך רוב הפעמים אני לא יכול לגלוש. בעיה שנייה שיש לי ואני לא מצליח לפתור חוץ מהפיירפוקס שעובד מעולה (חח שוב שהUTorrent לא פועל) אני משום לא מצליח לגלוש באקספל…
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי בעיה לקבל מיילים דרך תוכנת הדואר אאוטלוק אקספרס 6 הספק שלי הוא בזק בילאומי ודיברתי איתם ובדקנו את כל ההגדרות והכל מוגדר בסדר אז מה הבעיה בכל זאת? אין לי שום אנטי ספאם או משהו כזה
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחובר בתשתית הוט לבזק בינלאומי יש לי רשת בבית המורכבת מPS3 בסלון ומחשב נייח בחדר + לפטופ של אחי שמגיע בסופ"ש, שחוברה עד עכשיו בראוטר של 3com 3CRWER100-75/ המרחק בין הסלום לנתב הוא פוחות מ10 מטרים ויש רק קיר אחד שמפריד ביניהם. לפני כחודש קניתי בבאג את הראוטר לאחר שראיתי בזאפ המון ביקורות טובות עליו. לצערי הראוטר לא תקין וסבלתי ממנו במשך כמה שבועות טובים :'(. כרגע קיבלתי אישור לקבל זיכוי על הראוטר ברשת באג, ואני לא רוצה לעשות טעות בלקחת סתאם ראוטר אחר שאני לא יהיה מרוצה ממנו. ה 3com עלה 250 ויש ראוטרים זולים ממנו של אדימקס ושל Dlink אבל לא איכפת לי להוסיף כסף ולקנות אחד יותר טוב אם הוא שווה את זה. אלה הנתבים שיש שם http://www.bug.co.il/resu…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה: יש לי נתב Siemens SL2-141 ואני רוצה להפוך את האייפי שלי מסטטי לדינאמי. אני יודע שזה סטטי בכך שאני מתחבר וזה מראה לי את אותו הIP. איך מסדרים את זה?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מחפש מדריך לחבר כבל רשת rg45 בצד אחד ובצד שני שקע גביס נקבה בקיר אשמח אם מישהו יכול לעזור? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אז קניתי את ה-Edimax BR-6504N וישר בחיבור הראשון שמתי לב משהו בעייתי: הגישה אליו איטית בטירוף - ברמה של 10 שניות המתנה במעבר בין תפריטים בממשק הניהול של הראוטר (192.168.2.1). בנוסף לזה, גם הגישה לאינטרנט הרבה יותר איטית, אבל זה נובע לדעתי מאותה בעיה. זה לא ש"מהירות ההורדה" איטית, אלא שפשוט התגובות איטיות ולוקח לכל עמוד 5-10 שניות עד שהוא בכלל מתחיל להגיב (ללא שום קשר לאתר ספציפי, זה קורה בכל האינטרנט). ניסיתי (והצלחתי) לעדכן firmware לגירסה החדשה ביותר - זה לא עזר. ניסיתי לעשות restore default factory settings (למרות שזה היה מיותר, התגובות האיטיות התחילו החל מהמבט הראשון שלי בראוטר) - גם כן לא עזר. יש לציין שאני מדבר על המחשב שמחובר לראוטר בחיבור חוטי, לא בחיבור…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע פועל עם רשת חוטית ועומד לעבור לרשת אלחוטית(וואו המהפך!) אני רק רוצה לחבר בין מחשב למחשב, ושהעמדה תהייה פתוחה גם לקבל חיבור רשת של אקס בוקס ואייפון! אשמח לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות ואילו כרטיסי PCIE של אנטנות! (תקציב של 300-400~) בנוסף אשמח אם הראוטר יהיה עם מודם בחיבור כבלים לאינטרנט (אני מחובר להוט) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת אלחוטית בבית בין שני מחשבים מחשב מרכזי מחובר לראוטר DSL-604+ ובחדר אחר מחשב שמחובר לכרטיס DWL-520+ , המחשב המרכזי עובד מצויין אבל המחשב המשני יש לו ניתוקים באינטרנט , וכן המהירות גלישה איטית בשני המחשבים . מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה , ואיך אפשר לפתור אותם .
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי כרגע איפי קבוע ואני רוצה שיהיה איפי משתנה (דינמי) , מה עושים ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית שכולם מחוברים ברשת אלחוטית עם נתב של אסוס 604 שנמצא באחד המחשבים האחרי, והחיבור לאינטרנט מתבצע אוטומטית שהמחשב נדלק . אם הדרך היחידה ממה שקראתי היא לעשות זאת ע"י חיבור עם חייגן: האם כל שאר המחשבים יהיו חייבים להתחבר בשיטה זו ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתנו לי IP קבוע ואני רוצה לשנות מדי פעם את הIP במחשב הנייד שמחובר אלחוטית לרשת כדי להוריד משרתים וכו' הנתב שלי זה 1025W ROTAL ברשת של בזק אשמח אם מישהו יסביר לי או יתן לי מדריך מפורט תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב. תודה, תום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-