רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין ליצור רשת אלחוטית בין שני מחשבים בבית שלי, כרגע המחשב הראשי מחובר לאינטרנט דרך מודם שעבר הסבה לראוטר והמחשב השני מחובר אל המחשב הראשון ברשת חוטית. שאלתי היא כזאת, לפי הבנתי בשביל ליצור רשת אלחוטית צריך בנוסף לכרטיסי רשת לקנות ראוטר אלחוטי, המודם שלי גם ככה עובד בתור ראוטר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות איזשהו משדר אלחוטי שהוא אינו ראוטר מכיוון שגם ככה זה עולה הרבה, ראיתי גם שיש דבר כזה שנקרא AP אבל אין לי מושג מה זה. מקווה שתוכלו לעזור לי עמית גל דרך אגב אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי טוב ומה יותר טוב PCI או USB
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המודם של הוט (MOTO SB4200) יכול לגלוש בX אם יש לי חיבור ללא חייגן? צריך ראוטר? תודה (ולכל החכמים,זה כמו שבקשר לחיבורים של ווינדאוס אתם שואלים פה ולא בפורום ווינ,גם אני אשאל פה,ולא ענו לי במק ד.א)
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב השתמשתי בהנחיות הברורות להגדרת רשת בייתית שהופיעו באתר - פשוט תענוג. תודה ! בכל הבית יש LAN - דרכה יצרתי את ה- Workgroup אבל בקומה התחתונה אני עובד ב- WLAN יש לי שני מחשבים בקומה התחתונה (אחד מחובק ב- LAN ושני ב- WLAN דרך ראוטר) שרואים אחד את השני אבל לא רואים את הרשת והמחשבים בקומה השניה. (שם הנייחים מחוברים קווית ורואים אחד את השני) מה עושים? הנייד שלי רואה את המחשב בקומה התחתונה וכשאני עולה ל-רשת ה- LAN למעלה הוא 'רואה' את שאר המחשבים. עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול , כשאני מחבר רשת בין 2 מחשבים בעלי מערכת הפעלה עם XP. כשהאופציות הם מחשב ראשי מחובר דרך מודם USB לאינטרנט ודרך כרטיס רשת עם כבל מוצלב המחשב המשני מתחבר לרשת. אז השאל היא כזאת: כשעובדים עם כבל מוצלב , העברת הנתונים ושיתוף הקבצים בין 2 המחשבים תיהיה יותר איטית ביחס לעבודה עם ראווטר? הגיוני שאם אני מעתיק קבצים ברשת לדוגמא: תיקיה עם קבצים ששוקלת 2.50 ג"ב ואני עובד עם כבל מוצלב , את יקבל לפעמים תקעיה? ידוע שכבל מוצלב עושה בעיות לפעמים? ראווטר יותר יציב ומהיר ממנו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חיברתי שני מחשבים עם כבל רשת והגדרתי DNS במחשב המשני אבל האינטרנט בו עדיין מאוד מאוד איטי ביחס למחשב הראשי. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום- ברשותי router ומודם usb רגיל של "נזק". איך אוכל לחבר אותם למחשבים בבית על מנת לקבל רשת. מחשב ראשי עובד ב XP pro, מחשב שני + נייד בWin98 . תודה ירון
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
את ה- Alctal Speed Touch @ Home שלי הפכתי ל - Alcatal Speed Touch Pro עכשיו , אני מקבל מחשב חדש מחר(בטוח) וקניתי לו שני כרטיסי רשת... אחרי שאני מחבר הכל... האם Windows Xp Professional שיש לי על שני המחשבים יגדיר את הרשת ושיתוף האינטרנט אוטומטית?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, טוב אני לא מבין יותר מדי ברשתות והייתי שמח לקבל עזרה. יש לי בבית 3 מחשבים, עד עכשיו רק אחד היה מחובר לאינטרנט ל ADSL. קניתי רואטר אלחוטי של אדימקס ושני כרטיסי רשת אלחוטים למחשבים האחרים. עכשיו השאלה איך מחברים הכל? את המודם של ה ADSL אני צריך לחבר לראוטר, ואת הרוטאר לכרטיס הרשת במחשב לידו. עכשיו, איך הוא מתקשר עם 2 המחשבים האחרים? איפה מתקינים את זה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר של לינקסיס ועד היום אני מחובר דרך התשתית של הוט אם המודם thomson שלהם דרך אינטרנט זהב. החלטתי לקנות ראוטר למה יש לי גם משבח נייד ורציתי שגם לא יהייה חיבור לרשת. הכנסתי את הדיסק התקנה של הלינקסיס ועברתי אחרי כול הצעדים בדיקדוק רב. כול מי שמכיר תהתקנה של לינקסיס מכיר תחלק שבוא מבקשים בהתקנה ללחוץ על הכפתור של ה זיהוי רכיבים אלחוטיים והכפתור במודם מהבהב כזה בצבע לבן זוהר.. איזה חצי דקה ואז הוא שומר תהגדרות שצריכות להיות לראוטר בשביל שיעבוד אינטרנט אלחוטי ומבקש מימך ללחוץ YES על מנת לשמור את הגדרות אלו. עד לפה כול הליך ההתקנה עבד קשורה. ברגע שאני לוחץ לו YES הוא מריץ תטעינה הזאתי של בדיקת ההגדרות בראוטר עושה לי מאה אחוז הכול תקין ואז מריץ תבדיקה של הראוטר לית…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם רשת ADSL ECI, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים יחדיו לרשת שגם יוכלו לגלוש בו זמנית. איני מבין גדול בהאב, ראוטר, נתב, רכזת ואיני יודע מה ההבדל ביניהם. מעונין לדעת למה אני זקוק על מנת שכל המחשבים יהיו מחוברים לרשת ויוכלו לגלוש רק כאשר המחשב הראשי מחובר לאינטרנט, וגם מעוניין לדעת למה אני זקוק על מנת שהמחשבים יהיו מחוברים לרשת, ולא יהיו תלויים בהפעלתו של המחשב הראשי, כלומר כל אחד מהם בכל שעה יוכל להתחבר לאינטרנט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אוקיי המקרה הוא ככה.. קיבלתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות רשת עם המחשב הישן שלי, יש לי כרטיסי רשת בשתי המחשבים, והעברתי ביניהם כבל crossover, ניסיתי לעקוב אחר המדריך שפורסם בהודעה הדביקה בפורום, אך נתקלתי במספר בעיות ספורות.. אני לא מצליח, האם הגדרות רשת ביתית למודם ADSL ומודם כבלים שונה זו מזו, אם כן האם תוכלו להדריך אותי מההתחלה איך לחבר ולהגדיר רשת בין שני מחשבים.. במחשב הראשי שמחובר לאינטרנט יש מודם Terayon TJ715 שמחובר ל USB.. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לעשות רשת כבלים ביתית, אז אנא הסבירו לי שלב אחר שלב.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר רשת ביתית של מספר מחשבים לראוטר אחד ואת הראוטר לחבר למודם ואז המחשבים לא יצטרכו להפעיל כל הזמן חייגן? אם כן, אז צריך לעשות הגדרות מיוחדות בראוטר?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלות לגבי חיבור רשת ביתית לרשת LAN. אני מחובר לרשת LAN ודרכה מקבל את שירות האינטרנט בלבד. ברשותי 3 מחשבים. עד היום היה לי מחשב אחד מחובר לרשת עם שני כרטסי רשת. כאשר כרטיס אחד הולך לרשת הLAN וכרטיס שני למחשב השני. הדגרתי רשת ביתית בחלונות והכל עבד טוב. הבעיה התחילה כאשר הגיע מחשב נוסף חיברתי אותה בעזרת PAN של בלוטופ' והעסק עבד טוב חודש. אחרי חודשת מנהל הרשת שלח הודעה כי יש חיבור של ראטורים לרשת וזה מפריע לרשת לעבודץ בשיחה טלפונית איתו הוא אמר כי כשאר יש ראטור זה גרום לבעיות ברשת ולנפילה של הבאים ולנזק פיזי להאבים. ביטלתי את רשת הPAN והשאלות הם: אם חיבור של רשת ביתית לרשת LAN יכול לגרום לנזק לרשת הLNA ז"א יהיו ניתוקים של מחשבים ברשת וכאילו דברים? והאם חיבור כזה יכול לגרום …
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה הפתרון לחיבור רשת ביתית על שקעי החשמל כאשר בבית יש חיבור חשמל 3 פאזות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש ברשת אלחוטית של ראוטר ו AP לשלושה מחשבים (אחד מהם בממ"ד). החיבור בין מחשבים איטי ולא מאפשר העברת קבצים ביניהם, או הזרמת מדיה (Streaming). רציתי לדעת מה אני צריך (ציוד בעיקר) בשביל להקים רשת ביתית קווית. כמה הדבר מסובך? האם יקר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי . אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי. יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת? מה זה כבל מוצלב? בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לחבר רשת עם 12 מחשבים ושיהיה אינטרנט בכל המחשבים. המליצו לי בבקשה על הציוד הנדרש,כולל דגמים מפורטים של נתב ומתג טובים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שני מתאמי חשמל של DLINK שתומך עד 500, זה החדש שלהם, המהירות לפי תוכנת הניהול הינה 128 שזה יפה מאוד, הבעייה היא שאני עושה בדיקת מהירות לאינטרנט ובמקום 100 אני מקבל 55 (במחשב המרוחק), יש למישהו רעיון למה זה? אם מהירות הרשת הפנימית היא 128 אני לא אמור לקבל את כל ה 100, מה שכן בדקתי את המהירות במחשב אחר שמחובר ישירות לראוטר של הוט ואני מקבל 100. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי לחבר שני מחשבים דרך חיבור הרשת ולהקים רשת פשוטה להעביר כמה קבצים ביניהם נסיתי את האשף של XP אבל זה לא הצליח מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם אפשרי לשתף חיבור אינטרנט adsl לעוד 3 מחשבים בעזרת כרטיסי רשת בלבד ? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברשת SBS2000 אחת התחנות מחוברת באמצעות כבלים (WIN98), כיצד ניתן לשתף את האינטרנט כדי שתכנות אחרות יוכלו לגלוש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-