רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתחבר למחשב דרך תוכנת REMOTE DESKTOP בטלפון סלולרי ונאמר לי שאני צריך לשם כך את הIP הראשי שלי, זה שאמור להיות תחת IP4V או משהו כזה בפקודת IPCONFIG, אבל יש לי שם את הIP הפנימי של הראוטר בלבד שהוא 10.0.0.2 וזה לא עוזר לי. אתרים כגון WHATSMYIP לא נותנים את הIP שאני מחפש, שאמור להיות תחת הIPV4 שדיברתי עליו ואני לא מוצא. אני זוכר שלפני כמה ימים היה שם IP נורמלי, ופתאום זה נעלם... מישהו יודע למה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי שיהיה מחובר תמיד למודם (כבלים) ולמחשב נייח. אבל רק במקרים מסוימים ארצה שהוא גם ישדר באלחוט. אני מנסה להימנע משימוש בשידור אלחוטי כשלא צריך אותו (רוב הזמן). האם ניתוק האנטנות מהראוטר בהכרח אומר שאין שידור ? האם יש ראוטר שניתן לשלוט על השידור במתג או בתוכנה (ללא צורך בניתוק אנטנות) ?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך 014 עם NGN חיבור 8 מגה חבילת גיימר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק און ליין (LEAGUE OF LEGENDS) בשרת אירופאי. הפינגים טובים מאוד במהלך השעות הקטנות של הלילה 1-2 ואילך, סביבות ממוצע של פינג 50. אבל בשעות הערב 8-12 הפינגים עולים למספרים שבין 150-250 , ללא הסבר הגיוני, כלומר יכול להיות בשעה 9 פינג 180 ואחרי חצי שעה פתאום פינג 260. רק לקראת 12-1 בלילה זה מתחיל להתייצב על ממוצע 50. העניין הוא....שלתדהמתי, לאחר ששכנעתי חבר להצטרף למשחק, הוא מתחבר דרך ספק אחר, ללא חבילת גיימר, ומקבל פינג קבוע של 50-80 גם בשעות שאצלי הפינג עולה ל200 ומעלה כאשר אנחנו משחקים ביחד באותו משחק! בנוסף, מאז שעברתי ל NGN אני מרגיש שהגלישה באתרים איטית יותר מבעבר. אתרים עולים יחסית לאט, תמו…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, זה אחד הנושאים היחידים שלא מצאתי בשום מקום REVIEW כלשהו שנוגע אליו. אני זקוק לכ. רשת אלחוטי PCI למחשב הנייח שלי ואני מחפש המלצה כלשהי לכ. אמין בעל קליטה טובה, רצוי שיתמוך גם בתקן N, עם דרייבר מתאים לWindows 7 64bit. אשמח לשמוע על המלצות כלשהן, הן מניסיון אישי והן מידע כללי. כמו כן, במידה ומישהו חושב שיש עדיפות לכ. USB ולא PCI, אשמח גם לשמוע על כך. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים בבית,אחד עם WIN XP ואחד עם WIN7 ,אני רוצה להקים רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי התקציב של הראוטר לא יעלה על ה-150 שקל אשמח לדעת על איזה רוטאר אתם ממליצים וחשוב שהראוטר יהיה הכי פשוט להגדרות עוד דבר חשוב שהוא יוכל לשתף מדפסות
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1.יש לי 2-3 מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד בבית. לכולם יש כרטיס רשת בתקן G.אני רוצה לקנות את הedimax br-6424n. הבנתי שבשונה מהדגם המתקדם יותר,לו יש רק שני אנטנות. האם זה ישפיע עלי או שעדיף ללכת על הדגם המשופר? (br-6524n.) האם עדיף לי לקנות את הLinksys WRT120N? החברה יותר טובה, אך יש לו שנה אחת פחות אחריות מהאדימקס. 2. אני מתלבט אם להשקיע ולקנות גם ראוטר שיש לו חיבור USB (על מנת לשתף מדפסת ולחבר כונן קשיח.) מצאתי את הTP LINK TL-WR1043ND שהוא רק יכול לחבר כונן קשיח, אבל הוא גם בא עם 3 אנטנות ובמחיר טוב. מה דעתכם? יש ראוטר N שבא עם חיבור USB גם למדפסת והוא במחיר טוב? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם שליחת מסמכים להדפסה הטקסט יוצא לי בג'יבריש קצת נתונים המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך חייגן ומהמחשב אני מעביר לאחותי דרך כבל מוצלב אינטרנט למחשב שלה המדפסת נמצאת בחדר של אחותי כל מה שהיא מדפיסה מאצלה יוצא בסדר גמור, אבל מה שאני שולח מאצלי דרך השיתוף יוצא בג'יבריש יום טוב,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין מאי ביי ראוטר של סיסקו דגם 877w. הבנתי שיש הגבלות של משרד התקשורת על ייבוא של ראוטרים אלחוטיים לארץ, האם מישהו ניסה ונתקל בקשיים? האם יש אפשרות לבקש אישור ממשרד התקשורת לפני שאני מזמין את המוצר כדי למנוע מצב שהוא ייתקע במכס? האם יש אישור קולקטיבי כיוון שסיסקו היא חברה מוכרת בארץ והרבה מוצרים שלה קיימים בארץ או שיש לאשר כל מוצר בנפרד כל פעם מחדש? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם כמובן אחרי שהרצתי הגדרות הכוונה היא שהוא יהיה מחובר גם למחשב הנייח וגם לנייד אלחוטית אחרי ההתקנה המחשב הנייד מזהה את הרשת ורשום מחובר אבל אין לי אינטרנט כולל גם במחשב הנייח.יש אפשרות שהראוטר לא תומך בתשתית של הוט? במחשב הנייד מופיע בחיבור מופיע משולש צהוב..ורושם לי איפי דינמי
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משדרג ל-15 מגה ואני צריך להחליף את הנתב שיש לי כרגע (AM 604G) לנתב אחר. יש יותר מנתב אחד שאפשר לבחור ממנו או שלא?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כשהגדרת ברירת המחדל של זיהוי שרתי DNS אוטומאטיים מהספקית מופעלת - הראוטר מזהה את השרתים כמו שצריך, אך אתרים לעיתים מסרבים להטען וה Resolve לוקח מס' שניות. גם בעת ביצוע בדיקת פינג בסיסית, לפעמים ישנו דיליי של מס' שניות עד שהבדיקה מתחילה לרוץ בשוטף, מה שבמצב נורמלי אמור להיות מיידי, ללא כל השהיות. התופעה נכונה לכל אחד משלושת המחשבים שלי ברשת, כולם ב DHCP - רק שעבור המחשב הראשי שלי הוגדרה Reserved Address לפי ה MAC של כ. הרשת. כשאני מבטל את האפשרות לזהות את כתובות השרתים אוטומאטית ומקבע את אותן הכתובות בדיוק, הכל עובד נפלא - בכל אחד מהמחשבים ברשת. תחילה חשבתי שזה קורה רק עם בזב"ל, אך כעת, עם CCC - אותן התופעות. האם קיבוע הוא הפתרון? או שמא מדובר ב Faulty unit / Faulty user, …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז עניין הוא כזה יש לי מודם של בזק ה B-FOCUS שהם מחלקים לכולם או לפחות חילקו בזמנו עכשיו גם רציתי להקים רשת ביתית וגם לא רציתי להשתמש בחייגן אלא להיות מחובר תמיד אז נכנסתי להגדרות שלו הגדרתי אותו כ ROUTER חיברתי לו SWITCH והכל עובד סבבה (בערך..) עכשיו הבעיה היא כזאת אחת לכמה זמן פתאום לא ניתן לגלוש באחד המחשבים כאשר בשאר המחשבים באותה רשת אפשר לגלוש כרגיל כלומר אין ניתוק הכל תקין פשוט אחד המחשבים ברשת פתאום לא רואה את האינטרנט ,זה כל פעם קורה במחשב אחר. עכשיו גם במחשב שמפסיק לראות את הרשת זה לא תמיד טוטאלי לדוגמא עם אני משתמש בדפדפן ופתאום מתרחשת התקלה אז הוא לא יצליח להעלות אתר חדש אבל אתר שכבר ביקרתי בו כן, או שאני לא מצליח לגלוש אבל כן להוריד מייל או לעדכן את האנט…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, כתבתי כאן בעבר על בעיה זו ומאז לא עדכנתי כי חשבתי שנפתרה אך לצערי הבעיה חזרה. תשתית בזק 8 מגה + ספק 8 מגה. מודם D-Link 2650U ב-Bridge Mode, ראוטר TP-Link 1043ND. הבעיה היא כזו: לפעמים אתרים לא עולים בניסיון הראשון אלא רק אחרי רענון הדף. זה קורה באתרים שונים ולאו דווקא באתר מסויים. ניסיתי דפדפנים שונים, החלפת מודם, החלפת ראוטר (זה קרה גם עם הראוטר הקודם שלי - לא ה-TP-Link), החלפת כבל, החלפת Switch ועבודה ללא ה-Switch. כמו כן התופעה קרתה עם שני ספקים (בזק בינלאומי וטריפל C). התופעה מתרחשת במחשב הנייח שלי (לא ידוע לי אם גם במחשבים אחרים) אשר מחובר קווית לראוטר. הרצתי עכשיו Wireshark וזה מה שקיבלתי כשקישור לא עלה: כשקישור לא עלה: ICMP Destination unreachable (Communicat…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לתופעה מוזרה אצלי בGMAIL יש לי חבר ששולח לי כל מיני סרטונים ועשיתי לו תווית מסודרת והכל ושמגיעים סרטונים שלו אני עושה העברה לרשימה של אנשים כשאני עושה את העברה ושולח מיד אחרי זה חוזר אלי המייל וכמובן נשלח אליהם גם וזה רק בסרטונים. עוד דבר מה שאני שולח מופיע בדואר יוצא וכשאני מוחק את זה מדואר יוצא זה נמחק מהתווית של הX ששלח לי את כל הדברים כולל בעצם מה שחזר אלי.. איך מסדרים את זה שמה ששלחתי יהיה רק בדואר יוצא ולא ישאר בתווית שלו כאילו הוא חזר אלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי אחי הביא לי נתב שקיבל TL-WR541G http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 יש לי מחשב נייד בנוסף לנייח ואנטרנט ADSL האם אפשרי שימוש באנטרנט אלחוטי ובאנטרנט קווי בו זמנית?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, נאלצתי לפרמט את המחשב הישן שלי בלי לגבות דרייברים (היה בעיה שהמחשב לא עלה אבל זה לא קשור לעניין)... בקיצור כדי להתקין את הדרייברים אני רוצה להשתמש בתוכנה שמוריד אוטומטית מהאינטרנט (היא בודקת לבד ומורידה את הדרייברים הכי חדשים) והבעיה שלי שאין לי אינטרנט.. בבית יש לי רשת עם הראוטר B-FOCUS 270PR אבל במחשב הישן אין לי Local Area Connection ואני לא יכול להגדיר את המחשב כדי שיהיה מחובר לרשת. אני לא יודע איך יוצרים Local Area Connection... בדרך כלל כאשר אני מתקין את הדרייברים אז נוצר לי... זה גם מה שעשיתי במחשב הישן התקנתי רק דרייבר של הכרטיס רשת אבל לא נוצר לי Local Area Connection... הלוח הוא http://www.baber.com/baber/411/asus_p4b266-vmx.htm והכרטיס רשת Realtek RTL8100…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב השני בבית לא מצליח להתחבר אליי ברשת..לפני כמה ימים זה עבד מצויין.. המחשב שלי מחובר ישירות לרוואטר והמחשב השני מתחבר דרך מקלט USB בשני המחשבים מותקן VISTA לא שונו שום הגדרות ברוואטר עצמו..ובמחשב השני אפילו פירמוט לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שני המחשבים מאחורי ראוטר של edimax עקבתי אחר ההנחיות כאן: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104WB/Remote_Desktop.htm וזה לא עובד!!! המחשב אליו אני מנסה להתחבר נמצא מאחורי ראוטר שאותו קינפגתי לפי הלינק שלמעלה (דרך אגב, את הראוטר שלי, שמאחוריו המחשב שלי נמצא, לא קינפגתי). כעת אני במחשב שלי פותח remote desktop ומקיש את ה IP של הראוטר שמאחוריו נמצא המחשב המרוחק ואני מקבל הודעת שגיאה ש RDC לא מצליח למצוא את המחשב הזה. מה עושים??? אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של 3COM: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 די מזמן ועכשיו עברתי לרשת אלחוטית בגלל מעבר דירה אז קניתי את הכרטיס רשת הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440 עכשיו יש לי בעיה המחשב שאצלו נמצא הכרטיס רשת מותקן בו ויסטה ובדיסק שקיבלתי אין תמיכה בויסטה אז הורדתי מהאתר של החברה ועדיין לא עובד כי מהאתר יש תמיכה לויסטה 32 ובמחשב מותקנת ויסטא 64 ולכן התוכנה של הכרטיס לא עובדת ועושה בעיות. מה לעשות חוץ מפירמוט? ד"א יש לי עוד שאלה יש איזה משהו שאני אוכל להפוך את המדפסת שלי לאלחוטית? יענו לשים אותה בארון כי יש לי שם חשמל ולחבר לה משהו עם USB אלחוטי שיתחבר גם למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב ההעלאה... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
דוד שלי קיבל מחשב ישן (ללא דרייברים) ממישהו והוא ביקש ממני לפרמט ולהתקין לו הכל מחדש נקי. (אם החלק הזה לא היתה בעיה) למחשב יש לוח אם מסוג jetway s450 (l ללוח אין כרטיס רשת מובנה אבל יש עליו כרטיס רשת נפרד שיושב על הPCI. כאשר חיברתי את המודם שלי למחשב והגדרתי חייגן לא הצלחתי להתחבר. כשהסתכלתי במנהל ההתקנים ראיתי שחסר דרייבר של Controller I Simple Communications וחשבתי שזה אולי קשור בחיפוש שערכתי בGOOGLE לא הצלחתי למצוא דרייבר כזה כמו כן לא הצלחתי למצוא את החברה/הדגם של הכרטיס רשת (ניסיתי דרך everst/cpuZ) אין לדוד שלי אפשרות להשיג את הדרייברים מה עושים? (איך אפשר למצוא דרייברים לכרטיס רשת ו/או לדרייבר שחסר ללוח אם)
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-