עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by melamed,

עשיתי אתמול אינטרנט סיבים של בזק בינלאומי 1000 מגה המודם שלהם נמצא בסלון אציין שיש קליטה טלחוטית מעולה בכל הבית. בחדר אחר בבית יש לי מחשב נייח גיימינג שאותו אני רוצה לחבר בחיבור קווי בלבד העברת כבל רשת בלתי אפשרית למודם. אציין שרכשתי 3 יחידות mesh שחשבתי לחבר למודם ולפזר עוד 2 בבית ומהם להוציא כבל רשת( הראשי של המאש מחובר בקו למודם של בזק בינלאןמי ועוד 2 מפוזרים בבית) איך הפתרון הזה? לחילופין יש לי ראוטר חדש בתקן ac האם זה עדיף?

2. Started by 2of6,

היי, אני מעוניין לחבר מחשב לאינטרנט בממ"ד, (דירת קבלן בת 5 שנים) בחיבור קווי. הראוטר בסלון. יש דרך לעשות את זה בלי להעביר חוט על הקירות או לקדוח? מצורפת תמונה של השקעים בממד. חשמל, טלפון, אנטנה ועוד איזה חור שסגור במכסה. אם יש אפשרות, האם טכנאי בזק יעשה את זה? או חשמלאי? תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. שלום לכולם, אחותי עברה לדירה חדשה יחסית (בניין בן 3) . הייתי רוצה להקים חיבור קווי יציב שיחליף את החיבור האלחוטי בו נעשה השימוש כיום. אציין כי מהירות האינטרנט היא 100 מגה אבל כמובן שלא מרגישים אותם ובסלון בטלוויזיה עם דונגל, השידורים כל הזמן נתקעים ומקרטעים. החיבור הזה יעשה בכדי לאפשר צפייה ישירה בתכנים השונים ברשת ולשימוש ב xbmc. בדירה ישנם ארון תקשורת וארון חשמל בסלון ובכל אחד מן החדרים ישנו שקע טלפון סטנדרטי. אני מניח שכבל רשת cat5e יעשה את העבודה. אני יודע כיצד מחברים ראשי rj45. לא כלכך ברור לי כיצד צריך למשוך את הכבל לכל אחד מהחדרים (3) ולחברם לשקעים. יש לי בן דוד חשמלאי שאף פעם לא יצא לא להקים כבילה לאינטרנט, בקשתי את עזרתו ,הוא הסכים בתנאי שאברר מה בדיוק צ…

• 7 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by zeevru,

לא מזמן החלפתי את הלינקסיס הישן שלי ב - EDIMAX 6574n. בין שאר התכונות של הראוטר החדש הוא חיבור קווי של 1 גיגה. מאחר והמחשב הקרוב לראוטר שהוא נייח, מחובר קווי, יש לי אופציה לנצל את השדרוג הזה, ואני תוהה אם תהיה בכך תועלת. המחשב הוא עם לוח אם 64 ביט, גם המעבד תומך ב-64 ביט ומערכת ההפעלה שהתקנתי היא windows 7 גם 64 ביט. יש לי סלוט פנוי בלוח האם, PCIe x1 וגם כמובן סלוטים פנויים של PCI. השאלה היא: יש למכירה מספר (לא גדול) של כרטיסי רשת 1 גיגה, רובם PCI אבל יש גם PCIe. השאלה שלי היא אם החיבור הזה יתן משהו או שזה בזבוז כסף. אני מחובר כרגע בחיבור אינטרנט 5MB שאולי זה רלוונטי לשאלה. כמו כן, אם חיבור קווי ב 1 גיגה אכן יתרום משהו, האם יהיה הבדל משמעותי בין PCI ל PCIe ? תודה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום, בדירה בה אני גר יש לנו טריפל של סלקום. תשתית של בזק. בסלון מותקן מכשיר ממנו מקבלים אינטרנט אלחוטי ומאותו מכשיר ישנן יציאות לקו אינטרנט חוטי שאחת מחוברת למחשב ואחת מחוברת ישירות לטלוויזיה. המכשיר הזה נקרא נתב, נכון? אני קצת מתבלבל במושגים. בכל מקרה, הwifi מכסה את הסלון ומה שסמוך אליו, אך, לא את חדר השינה אצלי. בחדר השינה ישנה יציאה של טלפון קווי מהקיר שאינה בשימוש כלשהו כרגע. האם הנקודה הזו יכולה לאפשר לי חיבור של מכשיר כלשהו שיגביר את הטווח של הקליטה או לחילופין תאפשר חיבור קווי לאינטרנט בחדר בדרך כלשהי? לא מבין בכלל בעניין הרשתות לכן אשמח אם תסבירו לי מה עליי לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by jackok111,

שלום, קניתי xtreamer pro ואני מעוניין לחבר אותו קווית LAN למחשב. הבעיה - המרחק בין המחשב והסלון רחוק, כך שאני לא יכול למשוך כבל לאורך כל הבית. אלחוטי לא עובד טוב - קירות בטון... יש לי שני ראוטרים בבית, כך שאחד מחובר מחובר למחשב, ואת הראוטר השני אני רוצה לחבר בנקודת טלפון בסלון ושיתחבר ישירות למזרימדיה. השאלה (וכאן אציין שאני חלש מאוד ברשתות) - איך אני מצליח לקשר בין האקסטרימר והמחשב בצורה הזו ? איך הוא ימצא את המחשב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by arielbs,

שלום, ליד הבית יש סניף דואר שמשדר WIFI חינם. יש לי ראוטר tl-wr1043nd של טיפילינק. רציתי לדעת האם ניתן לקלוט באיזה אופן את אותות ה WIFI באמצעות הראוטר (מאחת משלושת האנטנות שלו) או לחלופין לחבר ציוד שיקלוט את אותות ה WIFI ולחבר אותו לנקודת ה WAN בראוטר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by cellman,

שלום, יש לי כרגע מודם ADSL שמחובר לראוטר/hub (רשת חוטית). אני רוצה לחבר מחשבים בצורה אלחוטית לרשת הזאת. 1. האם אני צריך לחבר ACCESS POINT לראוטר החוטי ? 2. כמה מחשבים יוכלו להתחבר ל-ACCESS POINT ? 3. מדובר בבית בן 3 קומות כשהראוטר נמצא בקומה 1, האם צפויות בעיות קליטה בקומה 3 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by סוזי לוי,

היי ברשותי 4 HOT Box ואני מעוניין לחבר לו ראוטר חיצוני איך אני עושה זאת ואיך מגדירים ובנוסף ל 4 HOT Box מחובר גם Moca תודה לעוזרים.

10. Started by yaniv.zam,

לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי ראוטר של 012 בממד ליד המחשב נייח והקליטה של האינטרנט בסלון לא משהו ולא מתפקד כמו שצריך. יש אצלי יס בבית וכמובן שיש את הקופסא של ה VOD שאפשר להוציא ממנה כבר רשת לחבר למחשב בסלון ולגלוש.. יש אפשרות לחבר מהקופסא של הVOD לראוטר של בזק שיהיה WIFI בסלון ?

• 7 תגובות
    • 9.9k צפיות
  12. Started by the king2006,

יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אפשר לחבר ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 למודם של הוט, מוטורולהSB5101? במידה וכן, איך?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. Started by goldyoav,

שלום לכולם, הצלחתי לחבר שני ראוטרים של 3com כך שאחד מהם ראשי ואחד AP בשיטת WDS. הבעיה : מחשב אלחוטי מצליח להתחבר ל- AP, ולקבל כתובת IP מהראוטר הראשי, אך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. נתונים : ראוטר ראשי 3CRWE554G72T אליו מחובר מודם. ראוטר כאקסס פויינט : 3CRWER100-75 כתובת ראשי : 192.168.1.1 כתובת אקסס פ. : 192.168.1.4 מחשב אלחוטי מצליח להתחבר ל - AP, מקבל כתובת 192.168.1.59 וה- default gateway שלו : 192.168.1.1 (של הראוטר הראשי). אבל מה : אין פינג מהמחשב שהתחבר ל - AP, לראוטר הראשי ל - 192.168.1.1 וגם הפוך, אין פינג ממחשב שמחובר לראוטר הראשי, ל - AP, ל - 192.168.1.4 ועקב כך, אני מניח ,הסיבה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט במחשב שמחובר ל -AP. לא מצאתי שום תיעוד או דרך לפתור את ז…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי POOL של כתובות חיצוניות, במקום כתובת אחת. אני לא רואה אופציה שאפשר להגדיר דבר כזה ב DLINK, ומעדיף לא לבחור באופציה של מודם ועוד ראוטר. מישהו מכיר אולי דרך? כמו הלינק הנסתר של tr69cfg.html ..... המצב שאני מנסה להגיע אליו הוא שכל ה RANGE של הכתובות יגיע פנימה... ( למשל מ 212.114.134.196 ועד 212.114.134.199) עוד אופציה למרות שנראית לי פחות אפשרית, היא שימוש במכשיר כמודם, אם עדיין אפשרי להתשמש ב WIFI שלו איכשהו....( לא נראה לי אפשרי, אבל נו, שווה לשאול ) תודה לכל מי שיוכל להתייחס.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום, קניתי ראוטר HUAWEI Wi-Fi ax3 כשיש לנו אינטרנט רגיל של בזק, אבל מסיבה שלא ברור הוא לא מצליח לשדר ומראה כאילו אין רשת למרות שאני רואה את הנקודת גישה ברשת ויפי. מישהו יודע להגיד מדוע?

• 0 תגובות
    • 372 צפיות
  17. היי, אני מעוניין להגדיר את הראוטר EDIMAX שברשותי כריפיטר לראוטר ASUS. בממשק של EDIMAX שיניתי ל-WDS ואת ה-MAC לכתובת כמו של הראוטר ASUS. בנוסף גם את אותו CHANNEL. ביטלתי את ה-DHCP. וכמובן SSID וסיסמת כניסה לראוטר ASUS. אך עדיין החיבור לא עובד יש לדעתכם גם צורך בהגדרה בראוטר היעד ASUS? תודה רבה לעוזרם!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ran1809,

שלום ברשותי הראוטר שבכותרת, וברצוני לחבר אליו מדפסת רגילה בעלת חיבור USB, כרגע המדפסת מחוברת לנייח ורק כאשר הוא דלוק אני יכול לשלוח מהנייד הדפסות - בקיצור עשיתי לה שיתוף. אבל אני רוצה לשלוח אליה הדפסות בלי שום קשר לנייח - איך אני מחבר אותה לראוטר? (אם זה אפשרי בכלל) תודה רן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by assaf972,

שלום קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם כמובן אחרי שהרצתי הגדרות הכוונה היא שהוא יהיה מחובר גם למחשב הנייח וגם לנייד אלחוטית אחרי ההתקנה המחשב הנייד מזהה את הרשת ורשום מחובר אבל אין לי אינטרנט כולל גם במחשב הנייח.יש אפשרות שהראוטר לא תומך בתשתית של הוט? במחשב הנייד מופיע בחיבור מופיע משולש צהוב..ורושם לי איפי דינמי

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. לפני כמה ימים שדרגתי את האינטרנט ל30 מגה בתשתית HOT, ויש לי בעיה אכשיו עם הראוטר edimax br6204wg. כשהגיע טכנאי HOT ביקשתי ממנו שהhotbox יעבוד רק כמודם ולא כראוטר והוא אמר לי שאם אכשיו הוא עובד כמודם ולא כראוטר ואם אני ארצה לשנות זאת אליי להתקשר לHOT. אכשיו הוא חיבר את המודם והראוטר כך:את הכבל מהמחשב חיבר למודם (הוטבוקס) ואת ההוטבוקס הוא חיבר עם הראוטר אדימקס לתוך כניסת הwan בצורה הזאת אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראטור אדימקס דרך ה192.168.2.1 אבל עדיין אפשר להתחבר לראוטר והאינטרנט פועל. ואז ניסיתי לחבר את הכבלים בצורה שונה ויוצא שאם מחברים את הכבל מהמחשב לאחד מהפורטים באדימקס ואז מהWAN באדימקס לhotbox ניתן להיכנס להגדרות של הראוטר וניתן להתחבר לראוטר והאינטרט פועל. השא…

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. Started by Wairth,

היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yk241,

שלום! ברשותי סוויטצ' וראוטר. אני מעוניין לחבר את הראוטר לסוויצ' כיצד עלי לעשות זאת? ראוטר: edimax br-6204wg תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר

• 0 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים