עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mani007,

ברשותי מודם/נתב שקיבלתי מבזק מדגם +b-focus\eci 312 (כרגע המכשיר מוגדר כמודם יש אפשרות להגדירו כנתב) ברצוני להקים רשת ביתית שיתחברו אליה מחשב נייח/xbox360/מחשב נייד (ללא תקן n) יש לי מספר שאלות 1)האם עדיף לרכוש ממתג ולחבר ליציאת LAN של הנתב ובכך להגדיל את כמות הכניסות? 2)האם היכולת הניתוב של הנתב מבית בזק חלשה, וכבר קיימת עדיפות להחליפו לנתב אחר ? 3)במידה וכן בעת קניית נתב חדש אצטרך לחבר את הנתב הישן ליציאת WAN בנתב החדש?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by BHXHO2,

יש לי בעיה עם חיבור של הראוטר והמודם הזה אני מחבר את המודם עם הראוטר הכל עובד גולש תקין אך בבדיקה שלי מהירות הורדה זה לא עובד טוב כאשר אני מוחבר אלחוטית אני מוריד בחצי מהירות מודם מוחבר ישירות אני מוריד מהר אני מוחבר ללא חייגן לפעמים עם אני עושה ריסטארט קטן לראוטר אז מוריד לי על 290 אבל שאני בודק בשנית אחרי זמן מה זה חוזר להיריד לאט בסביביות 120 אני מחובר על 2.5 תשתית הוט גירסה של הראוטר 1.3 תודה אלירן [br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 02:00:00 תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by riddick00,

קניתי עכשיו מחשב נייד וכשאני מנסה לתפוס את הרשת האלחוטית שלי קרוב למשב בסביבות 5 מטר מהראוטר הוא תופס והכל בסדר אבל כשאני נכנס לחדר במרחק בערך 15 מטר ממנו אז הוא כותב לי שיש לו בעיה עם הנתונים שהבתי לו ואחרכך הוא כבר לא מוצאה אותו בכלל. אני לא השתמשתי באנטנה של הראוטר הרבה מאוד זמן והיא קצת שבורה מישהו יודע האם זה יעזור להחליף אנטנה ואיזה אנטנה כדי לשים ואיך אפשר למצוא כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רציתי לדעת לגבי כתובות אינטרנט כמו: http://support.microsoft.com/, כלומר שיש משהו לפני שם האתר עצמו. איך אפשר לעשות כתובות אינטרנט כאלו?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. כמו שכתבתי בהודעה , יש לי בבית נתב\ראוטר של החברה D-Link , דגם : DIR-615 . התקנתי אותו היום ויש קליטה חלשה מאוד במחשב שמרוחק מהנתב . היום בחנות, אמרו לי שלא אמורה להיות שום בעיה כי הוא מסוגל לחדור בונקרים, לא ידעתי עד כמה זה נכון אבל הנחתי שאת העבודה הוא יעשה בבית , טעיתי ? הדגם הנ"ל שקניתי שווה ל... כלום ? טעיתי בהתקנה ? האם זו בעיה נפוצה? הנתב נמצא בהפרש של קומה מהמחשב שאני מדבר עליו (זו בעיה ? ) . אני עבוד עצות :s05:, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  7. תקציב לא מוגבל , כמו שאני מבין אז צריך חיבור ל USB שתהיה תקשורת בין הנתב למחשב. הבנתי שאלו יתאימו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4964 האם יש הבדל ? האם האנטנה גורמת לחיזוק האות ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by g.xorre,

שלום, ברשותי שני מחשבים. אחד בחדרי בקומה השנייה והשני בקומה הראשונה (בקצה השני של הבית) אני מעוניין לחבר ביניהם כך שאוכל לקלוט את האינטרנט גם למטה. ברשותי ראוטר TPLINK 54m TL-WR541G. אין לי כרטיסי רשת. האם אני צריך מגביר טווח ואם כן איזה? מה עלי לעשות כדי שכל העסק יעבוד? (ניסיתי להבין משלל מאמרים באינטרנט, אבל כל אחד אומר משהו אחר) אשמח לתשובתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by Imtheman,

יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by shlomo1441,

שלום חברים. יש לי ראוטר BR-6204Wg. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ועובד מצוין רוחב פס קבוע על 1.5מגה ומחשב נוסף ,נייד עם כרטיס רשת 54מגה תקן G בערוץ 6 בדיקת מהירות הורדה קבועה על 180KB אם אני עושה לו בדיקת רוחב פס הוא נותן לי בערך 0.5 מגה +- (גם שאני מכבה את המחשב הנייח). לפעמים הוא מראה לי רוחב פס מלא 1.5 בדקתי בכמה אתרים כולם מראים לי רוחב פס נמוך. הגלישה איטית במחשב הנייד. הSKYPE מגמגם לי כל הזמן. קודם היה לי ראוטר 108מגה של TPLINK עם אותה בעיה. למישהו יש רעיון למה הרוחב פס נמוך במחשב הנייד?????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אין לי כרטיס רשת אלחוטי כרגע וגם לא אינטרנט (אני משתמש בפלאפון כרגע לאינטרנט), ויש לי פה נתב אלחוטי של LINKSYS WRT54G (שימש אותי למשחקי רשת עם השכן) ותהיתי אם אפשרי להפוך את הנתב שיתנהג כמו כרטיס רשת אלחוטי ויחפש לי רשתות חופשיות לא מאובטחות ויתחבר אליהם לצורך התחברות לאינטרנט (אל תדאגו מיום ראשון יהיה לי אינטרנט אני רוצה לנסות את זה רק מתוך סקרנות ותו לא, מה עושים שמשעמם), בחיפוש בגוגל מצאתי את DD-WRT שיכול להחליף את כל הקושחה של הנתב ובכך לתת לו עוד מלא אופציות שאולי יעזרו בנושא, אבל אני לא חושב שאני מבין בזה מספיק, אז אולי אם יש פה מישהו שיש לו תשובה לנושא אני אשמח, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Phobus,

שלום, מספר שאלות מרתיחות 1) האם אי אפשר לבצע factory reset לנתב? 2) בכניסה הראשונה לעמוד ההגדרה של הנתב (שעולה אוטומטית עם פתיחת הדפדפן) מופיעות לי שגיאות 230/108 והתפריטים לא זזים. כמו כן כשאני מגדיר פרטי ספקית הפעולה נכשלת אבל הפרטים מעודכנים בכל זאת ??? 3) כשאני מגדיר ססמאת אבטחה לאלחוט זה מודיע לי שהססמא עודכנה בהצלחה אבל כשאני מנסה לגשת לאלחוט הססמא לא נכונה. ולא זה לא נובע מבלבול אצלי. 4) אני מצליח לגשת לאלחוט דרך dell inspiron 1520 אבל לא דרך eee 1005ha שמותקן עליו אובונטו. למרות שה-eee כן מתחבר לחוטי. האייקון של ההתחברות לרשת באובונטו פשוט ממשיך להסתובב ונכשל אחרי דקה. 5) אני לא מצליח לגשת לפאנל הניהול המקורי של הנתב עם שם משתמש/ססמא admin. פשוט לא נותן. א…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by b3ta0,

שלום בעבר היתה לי בעיה של פינגים גבוהים בשעות הערב, מה שנפתר לאחר שנציג מהוט החליף לי מודם וסידר כמה דברים בתשתית. אני עדיין לא יודע אם זה היה קשור לתשתית, או שזה מהספק. מסדיקת tracert אמרו לי שהבעיה מהספק. בכל מקרה כרגע קיימת בעיה אחרת, אני מקבל פינגים גבוהים בכמה שרתים במשחק רב משתתפים, בשרתים שאני יודע שהפינגים שאני מקבל הם בסביבות 100. כעבור איפוס מודם והתחברות עם החייגן, אני יכול לקבל שוב פינגים נורמלים, כאמור כ 100 בשרתים. או שאני יכול לקבל פינגים גבוהים בהרבה, כ 300 בכל או בחלק מהשרתים בהם אני מקבל 1פינג בסביבות 100 במצב נורמלי. זה יכול לקחת כמה איפוסים וחיבור מחדש, אך בסופו של דבר אני אקבל פינגים נורמילם. הבעיה קיימת, אני רוצה לדעת למה זה קורה, ואם אני יכול לדעת א…

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by zomero,

היי לכולם.. אז זה הסיפור יש לנו אינטרט מהיר של בזק בין לאומי במהירות 10 מגה. ובבית יש 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר וגולש מעולה, והשני בחדר אחר שעובד על wifi. הבעיה היא שהמחשב שגולש על wifi בקושי זז, הקליטה על נמוך או נמוך מאוד עם המון ניתוקים, ואני כרגע מייחס את הבעייה לקליטה. בכל מקרה ניסינו לפתור את הבעיה ע"י ראוטר תקן n ומקלט תקן n אבל גם זה לא פתר את הבעיה. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה עדיף משני האופציות: 1.לקנות למחשב השני ראוטר משלו ואכישהוא לסנכרן בינהם ולכל מחשב ראוטר משלו (הבנתי שזה נורא מוסבך עם ההגדרות בניהם וצריך טכנאי רשתות שיסדר את זה) 2. לקנות מעיין תחנת ממסר שתשב באמצע הבית ותקשר בין המקלט לבין הראוטר. (אם דבר כזה קיים בכלל). בכל מקרה כבלים בבית …

15. מי שיש לו safenet האם הפינג שלכם גבוה ואתם מרגישים שאתם לא מקבלים את המיטב מהתעדוף החדש שלהם? היום תומך אמר לי שזה מה שגורם לי לפינגים גבוהים, היום השירות לקוחות סגור אבל מחר אני הולך להוריד את השירות ולבדוק איך זה מה הפינג שלכם למשל ל www.yahoo.com? שלי 170 אני מבקש שזה ממי שיש לו 014 ו10 מגה ומעלה+שירות safenet בעיקרון הסיבה שיש לי את זה, זה בגלל שהם הציעו את זה בחינם והנציגת שירות לקוחות חפרה לי שזה לא עושה כלום לחיבור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by matityahoo,

אני מחפש מידע לגבי מחירים של שמות מתחם ואיחסון וגם המלצות על נותני שירות זה (פשוט ברשת יש כל מני עסקאות ורציתי לשמוע ממנוסים ממני) יום נעים

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  17. מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kobi_af,

תמיד כשאני משנה השתי מספרים ראשונים נשארים אותו הדבר...יש אפשרות לשנות גם אותם?תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by celad,

שלום לכולם, אני צריך את המלצתכם בשדרוג ראוטר ברשת ביתית, כרגע יש לי ראוטר DI 524 של DLINK עם מודם ADSL ECI 312. יש לי בבית 5 מחשבים אחד מחובר בכבל ישירות לראוטר וכל השאר ביניהם PS3 וטלפונים סלולארים שמחוברים ב WIFI. הבית הוא בית פרטי בגודל 220 מטר עם חצר ו 3 קומות. נכון להיום המחשב שמחובר בכבל עובד נהדר עם הורדות כבדות 24/7 P2P דרך היוטורנט. כל שאר המחשבים ברשת האלחוטית מגמגמים לגמרי, הרבה ניתוקים,והרבה פעמיים יש חיבור ואין אינטרנט, הרבה פעמים המחשבים לא מצליחים להתחבר לראוטר ויש צורך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר. החלטתי שיש צורך להחליף את הראוטר כי הוא כבר עשה את שלו אני מתלבט בין 2 דגמים: BR-6424n או WRT54G. לאחר שחרשתי את כל הפורום לגבי מידע על שניהם אני לא בטוח שיש לי צו…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Zadu,

שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by abarbotel,

בהגדרות הנתב שלי שהוא אדימקס בי אר 6204 w יש כמה מושגים בהגדרות שאני לא מבין מהם ואיך הם משפיעים MTU Size UPnP וערוץ של האינטרנט האלחוטי קיימים 12 ערוצים שלי נמצא על 6 מה זה משנה ואיך זה משפיע? ולגבי הmtu הבנתי שזה גודל העברת חבילות ,לא כדאי להגדיר את זה על הכי גדול?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GPS,

אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by blackorder,

שלום קניתי את הנתב Edimax BR-6215SRg כדי שהוא ישמש לי כשרת מדפסות והבעיה היא שאני לא יודע איך עושים את אשמח אם מישהו שמבין בנושא יסביר לי

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  24. הי יש לי מודם המחובר למחשב עם ווינדוס 7 החיבור מתבצע ע"י חייגן לספק 012 התקנתי כרטיס רשת נוסף על מנת לחבר מחשב שני(עם ווינדוס XP ) ע"י כבל מוצלב. שני המחשבים חוברו קווית אבל אני מסתבך ולא מצליח לשתף את האינטרנט. בעבר היה פשוט לחבר שני מחשבים עם ווינדוס XP בעזרת השתוף אינטרנט והגדרה של מחשב משתף ומחשב מקבל. אז מישהו יכל לעזור לי עם ההגדרות? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים