עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר ואני משתמש בשיתוף קבצים עם המחשב השני... עשיתי סריקה עם התוכנה Microsoft Baseline Security Analyzer . יש לי שם בעיה בשיתוף שבעצם גם הכונן C עצמו בשיתוף , תיקיית הWindows והכונן השני שלי D שאת כל אלה בכלל אני לא משתף... עכשיו אפשר לפרוץ אלי דרך הרשת ולהיכנס לי לתיקיות הנ"ל ואני לא רוצה בכך. היה כתוב ליד איך מתקנים את זה אבל לא הצלחתי.. אתם יכולים להגיד לי איך אני מבטל את השיתוף של הדברים הנ"ל? הנה תמונה שהוא אומר מה הבעיה : http://img454.imageshack.us/my.php?image=shituf2gk.jpg

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by Spider76,

שלום, מכיוון שהיו לי בעיות מסויומות להכנס למשחק הרשת, התמיכה אמרה לי לכבות את : DisableChecksum Offload. מישהו יכול להסביר לי במה זה יכול לעזור ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. ויכול להגיד כמה הוא משלם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ras81,

שלום כאשר אני נכנס לחלק מדפי האינטרנט הדפדפן מודיע לי שיש RSS ושואל אם לאשר לו או לא - מה זה בדיוק? תודה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  5. שלום, מישהו מכיר דרך (אפליקציה או SCRIPT) להפעיל ולכבות את הWIFI בשעות הלילה ? אין בממשק הסטנדרטי של הראוטר תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם עקב בעיות אינסופיות עם ה Hotbox, שכראוטר הוא פשוט מזוויע, אני מחפש ראוטר נורמלי שיהיה אפשר לעבוד איתו. הדרישות מועטות מאוד- 1- טווח נורמלי 2- ממשק סביר לניהול port fowarding 3- חיבור יציב שלא נופל כל פעם שהראוטר מתחמם טיפה, זו הבעיה העיקרית של ההוטבוקס. הוא פשוט מפסיק לפעול שהוא מתחמם. 4- מחיר שלא יקרע לי את הכיס. זה הכל, ראוטר N פשוט ככל הניתן שפשוט פועל, לא צריך שום דבר מיוחד. אשמח לקבל כל הצעה, ואם יש המלצה מנסיון אישי- עוד יותר טוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by cganir,

רק לידיעתכם - החברה הזו מבצעת מדי פעם עדכוני מחירים לחבילות השונות, ולא טורחת לציין ללקוחות המשלמים את השינויים האלה. כך יוצא שלפעמים אתה ממשיך לשלם על החבילה את המחיר הישן במשך מספר חודשים, למרות שהמחיר כבר אינו כזה , אלא זול יותר. לתשומת לבכם - בדקו מדי פעם את התעריפים, כדי לא לצאת פראירים !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys הציעו לי בחנות מודם אלחוטי WUSB54GS האם הם מתאימים אחד לשני?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by matityahoo,

אני מחפש מידע לגבי מחירים של שמות מתחם ואיחסון וגם המלצות על נותני שירות זה (פשוט ברשת יש כל מני עסקאות ורציתי לשמוע ממנוסים ממני) יום נעים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by student1,

שלום לכולם, אשמח לעזרה והכוונה איזה ציוד כדאי לרכוש לצורך פתרון הבעיה: אני מחובר כרגע בבית דרך 012 (תשתית של בזק) על חבילה ברוחב פס של 40MB. גם בבזק וגם בהוט (אליהם הייתי מחובר לפני כשנה וחצי) לא ניתן לקבל רוחב פס גבוה יותר בבניין שבו אני גר. המודם-ראוטר (D-Link 256) יושב בחדר עבודה, שממוקם פחות או יותר במרכז הדירה (חדר רגיל, אין ממ"ד). הסלון דרומית אליו וחדר השינה צפונית אליו. מספיק שמתרחקים קצת (כמה מטרים בודדים) מהראוטר שבחדר העבודה לכיוון הסלון או לכיוון חדר השינה, וה-Wifi דועך משמעותית, בעיקר באזור הסלון - ביום טוב מגיע למהירות של 3MB ולעיתים אף פחות מ-1MB (וכמובן גם ניתוקים מדי פעם). לצורך חיבור יציב ומהיר של הסטרימר שבסלון השתמשתי ב-Moca (אחד ביציאה מהראוטר, …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by mosh123,

היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hlv,

שלום יש לי לפטופ עם Win98 ו-PC עם WINXP .. חיברתי ביניהם עם כבל מוצלב והגדרתי WORKGROUP וIPים.. עכשיו.. המחשב עם ה WINXP מצליח לעשות PING לIP של ה98.. אבל ה98 לא מצליח לעשות לWINXP.. איפה טעיתי? מה ששכחתי? תודה.

13. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by kobi.masika,

שלום לכולם קניתי ראוטר חדש אני משתמש בו בחיבורוים הרגילים ולא באלחוטים הראוטר מחובר למודם של הכבלים יש לי בעיה עם מספר אפליקציות מכיון שאין העברת פורטים (PORT FORWORD ) האם מישהו יודע כיצד מגדירים את הפורטים בראוטר האם מישהו יודע מה הפורט של סקייפ ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ras81,

מי מהם עדיף ? אני לא רוצה את FIRE FOX כי יש לי מקלדת של FINGER PRINT שלא עובדת איתו. ועובדת עם שניהם תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, מעוניין לדעת האם נתב ‏Edimax BR-6204WG יכול לשמש כ-AP עבור נתב 3COM מסוג 3CRWE554G72T בעל אופציית WDS? תודה, איציק.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אני מחפש כלי שבאמצעותו אוכל לשלוט מרחוק על המחשב השני שמחובר לרשת הביתית דרך המחשב שלי. המטרה היא לחסוך ממני את המאמץ לגשת פיזית למחשב בכל פעם שאני רוצה לבצע בו פעולה מסויימת. תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by chenrp,

שלום, יש לנו דיון בעבודה לגבי תעבורה בשרת הדואר. אנו משתמשים בoutlook ודרכו שולחים דואר לכל החברה. נניח ואני שולח מייל לכל החברה, בגודל 4M, ויש לנו 1000 אנשים. האם גרמתי לבזבוז של 4GB לאחסון של החברה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by celad,

שלום לכולם, אני צריך את המלצתכם בשדרוג ראוטר ברשת ביתית, כרגע יש לי ראוטר DI 524 של DLINK עם מודם ADSL ECI 312. יש לי בבית 5 מחשבים אחד מחובר בכבל ישירות לראוטר וכל השאר ביניהם PS3 וטלפונים סלולארים שמחוברים ב WIFI. הבית הוא בית פרטי בגודל 220 מטר עם חצר ו 3 קומות. נכון להיום המחשב שמחובר בכבל עובד נהדר עם הורדות כבדות 24/7 P2P דרך היוטורנט. כל שאר המחשבים ברשת האלחוטית מגמגמים לגמרי, הרבה ניתוקים,והרבה פעמיים יש חיבור ואין אינטרנט, הרבה פעמים המחשבים לא מצליחים להתחבר לראוטר ויש צורך לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר. החלטתי שיש צורך להחליף את הראוטר כי הוא כבר עשה את שלו אני מתלבט בין 2 דגמים: BR-6424n או WRT54G. לאחר שחרשתי את כל הפורום לגבי מידע על שניהם אני לא בטוח שיש לי צו…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by avi-shay,

יש לי 3 מחשבים בבית ורציתי לדעת איזה ראוטר (אלחוטי) כדאי ליקנות וגם איזה כרטיסי רשת (ל 2 מחשבים) אני צריך.. המרחק בין המחשבים הוא הקרוב יותר הוא 3 מטר והרחוק יותר הוא בערך 15 מטר... תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by no_way,

שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי ראוטר 192.168.1.1 (קצה של הבית) הוא מחובר לראוטר 192.168.0.1 ( באמצע הבית ) יש בינהם פינג על הנייר הכול סבבה אבל לא , הראוטר השני מחובר למחשב ויש שם תיקיה משותפת אבל אם אני נמצא ברשת הקווית ואני מנסה להיכנס לתיקיה מהראוטר ה1 אני לא מצליח איפה אני טועה ? הכול על הנייר עובר חוץ מהשיתוף מישהו מבין בזה יכול לעזור לי ? TNX

25. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.