עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שני מחשבים בבית. אבל הם בקומות שונות. אני מחפש ראוטר חזק ואייכותי שיוכל לקלוט גם בין הקומות. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב לא בארץ ככה שגם אם אין את הדגם בארץ זה בסדר. מה שכן חשוב לי שאני מריץ את האימיול על מחשב אחד הראוטר לא יכנס לעומס וכל הגלישה במחשב השני תהיה זוועתית. חשבתי ללכת על הראוטר הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127158 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16833127215 תודה מראש אור. נ.ב יש לי חבילה של 5\512 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. הכניסה בראוטר היא כניסה לכבל רשת. המודם שלי הוא מודם USB דגם ALE 070 המודם דרך ה-USB מקבל גם את ההספק החשמלי שלו איך אני מחבר את המודם לראוטר?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by Hoking,

שלום.אני צריך עזרה בכניסה למודם הכבלים שברשותי מסוג Ambit. אני רוצה להפטר מהחייגן הבעייתי, ומעוניין להפוך את המודם לנתב (במידה וזה אפשרי) ואם כן אז איך?! הכוונה שאני רוצה להתחבר בעזרת המודם לאינטרנט דרך שני מחשבים. בתודה מראש,

4. Started by alergic,

יש לי חיבור ADSL של בזק ובזק בינלאומי עם חייגן המודם מתחבר דרך הרשת ולא USB המודם שלי הוא RTA1320 עכשיו אני משחק CS ופותח סרבר מה שקורה שהוא מביא לי את האיפי של ה LAN ולא של ADSL (10.0.0.1( מה שאני רוצה זה לעשות אייפי סטטי כדי שלא ישתנה כל פעם שאני מתחבר ל ADSL והשאלה איך עושים זאת אם אפשר בכלל.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. אהלן, הגדרתי על המחשב שלי שני משתמשים (ואפשרתי את האופציה של Fast Switching בינהם). הבעייה היא שברגע שאני מתחבר עם משתמש אחד, המשתמש השני מתנתק מהאינטרנט. ניסיתי לשחק עם הגדרות החיבור, אבל כל כשאני מנסה להיכנס ל-Propeties של החיבור Barak013_L2TP, הוא רק פותח לי את החייגן שוב ואין שם יותר מדי אופציות לשחק איתם. אני יודע שאני צריך לחפש אופצייה של לאפשר גישה עבור כל המשתמשים שבמחשב, אבל אני לא מוצא את זה. מישהו כאן שמחובר ע"י ברק נתקל פעם בבעיה כזו? מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה.

6. Started by urifff,

שלום, ברצוני לרכוש נתב אשר יעבוד בקצב 300 ויהיה בעל חיבורי נחושת בקצב 1G, ורצוי עם חיבור USB. אני חושב לקנות את ה- TP-LINK WR1043 שהוא יחסית זול למתחריו. האם כדאי להשקיע במשהו אחר? מה למשל? אולי D-LINK DIR655? מה לגבי ה-Edimax 6574n? אשמח לעצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by spitzi,

שלום, יש לי הום פלאג D-Link 306AV כדי להעביר רשת ביתית על תשתית החשמל, מהראוטר בממ"ד לריכוז מכשירי הבידור בחדר השינה. הסיפור ודאי מוכר: כשההום פלאג בחדר השינה מחובר דרך מפצל חשמלי, הוא מספק רק חצי ממהירות הגלישה. אם אני מחבר אותו ישירות לשקע שהיה בו המפצל, הוא נותן את מלוא מהירות הגלישה. אבל זה השקע היחיד שיש לי מאחורי ריכוז הטלויזיה+סטרימר+ממיר של יס. אני לא מבין בחשמל, ולכן השאלה שלי היא: האם חציבת שקע נוסף ליד השקע הזה תפתור את הבעיה, או שהשקע החדש למעשה יוזן מאותו קו מתח כמו השקע הקיים, ולכן התוצאה תהיה כמו חיבור למפצל חשמלי ולא יהיה בכך שום יתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. ספק: אינטרנט זהב בכבלים (תבל דיגיטל). מהירות: 1.5MB מודם: TERASYON TJ 715X רשת: אין, יש רק מחשב אחד מערכת הפעלה: XP PRO בפורום תמיכה טכנית, במהלך אחת מההודעות שלי שם, עלה הנושא והמליצו לי לעשות חייגו לבד במקום להורידש את החייגן של אינטרנט זהב. נתנו לי קישור למדריך הזה: http://www.cables.org.il/cable-vpn/vpnxp.html קראתי את המדריך, ויש שלושה דברים שלא הבנתי: ) הספק שלי הוא אינטרנט זהב. אז איפה שאני צריך לרשום את שם הספק אני צריך לרשום INTERNET ZHAHV?? 2) אני צריך לרשום את "שם המחשב המארח", כתובת הספק או משהו כזה. אז ברשימה שיש שם אם כתובת לאינטרנט עפ ספק אינטרנט זהב בכבלים, יש רק את זה שהוא L2TP (יש לי L2TP נדמה לי): lns.inter.net.il. לרשום אותו? אם לא אז מה לרשום? 3) השם …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ShayGTi,

אני רוצה לשתף את ההארד דיסק שנמצא אצלי במחשב, עם מחשב אחר בבית. יש לי כבר תקייה משותפת, אבל צריך להעתיק את הקבצים אליה כדי לראות במחשב השני. אני רוצה שלמחשב תהיה גישה להארד דיסק שלי. הבנתי שזה אפשרי, ואשמח לדעת איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by or87,

אני משתמש בראוטר של Level One דגם WBR-3406TX שלדעתי די בינוני אם לא אפילו חלש. יש לי כרגע בבית את המחשב שלי, מחשב נייד ופלסטיישן 3 שמשתמשים באותו חיבור. יש הרבה בעיות ברשת במשחקים בפסלטיישן ובעיקר יש לי בעיות שאני מנסה לנגן מוזיקה או סרטים או להעביר קבצים במדיה סרבר מהמחשב לפלסטיישן. אשמח לקבל המלצות על ראוטרים חזקים, בטווח מחירים של עד 500 ש"ח בערך.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. רציתי לשאול אם בשביל להעביר נתונים בין מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב , צריך איזה תוכנה או להגדיר משו מסויים?

12. Started by kalda01,

יש לי נתב TL-WR941ND גירסת חומרה 3.6 האם מישהו הצליח להתקין קושחת DD-WRT על הנתב הזה בהצלחה ?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by tintin,

אני מחובר עכשיו בברק 1.5 ותשתית בזק ADSL. אני מתנתק איתם מחר כי נגמרה לי ההתחייבות ואני עובר לבזק בין לאומי לחבילה של 4-5 מגה במחיר של 140-150 שקל. הם אמרו לי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי ALCATEL שחור ישן לנתב עם מודם מובנה שלהם כדי שהוא יתמוך במהירויות גבוהות יותר. האם זה נכון שאני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה הייתם ממליצים לי? הם מספקי3 אחד RTA או RTL אחד SIMENCE ועוד אחד שאני לא זוכר. אני משתמש בנתב אלחוטי של 3COM וכרטיס רשת אלחותי PCI של EIDMAX והקליטה מצויינת 5 מתוך 5. האם אתם חושבים שבשיתוף קבצים ומשחקי רשת אני יראה שיפור בחבילה של ה 4-5 בבזק בין לאומי ואני יוכל להוריד על המהירויות המקסימליות כל היום או שהם יעשו לי תעבורה? או שעדיף לשדרג ל2.5 עם תעדוף לשרתים מחו"…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. היי רכשתי למחשב נייד ישן יחסית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. אם אני נמצא במקום בו יש אינטרנט אני לא מצליח להתחבר גם כשזה חינם ולא נדרשת סיסמא. היו פעמים שהוא הראה שהחיבור "חלש" אולם גם כשהחיבור היה בעוצמה טובה מאוד - לא יכולתי לגלוש. תודה מראש על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הפכתי את כל התפריטים של ה VEGN2610 הדפוק הזה והאופיצה היחידה שיש זה שלא ישדר את ה SSID, אבל לפי דעתי הרשת עדיין דולקת (חבל שאין לי מודד קרינה לבדוק), איך מכבים אותה ????

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM במקום אחד. אני רוצה לשים REPEATER במקום שני כדי להגדיל את טווח השידור/קליטה. אני רוצה לקחת AP מסוג TENDnet TEW430APB שהבנתי שיכול לעבוד כ REPEATER. האם במצב REPEATER אני יכול לחבר אליו לכניסת הרשת שלו HUB/SWITCH וחלק מהמחשבים יעבדו דרכו? או שזה אפשרי שהוא מוגדר לא REPEATER? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. אז ככה, מאז ומעולם ניסיתי להשתמש באימיול ואף פעם, באף גירסא הוא לא עבד לי כמו שצריך. אז דוגרי וויתרתי, 5.2 עוד לא ניסיתי, כמובן שליונטרוק עובדים כל כך נפלא שאפילו לינק לתוכנה שהם חיים עליה אין. אז אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק זה כבר יהיה טוב. דבר שני לגבי הבעיות אינטרנט שיש לי: 1- אז הראשון האימיול, בדקתי בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 שיש לי, והוא מאושר והכל. ואפילו ניסיתי לפתוח לו כלל חדש מיוחד עם הפורט והכל. 2- העליתי את כמות החיבורים שהווינדוס מגביל וכדומה.. בקיצר אפשר להגיד שעשיתי הכל ע"פ המדריכים, אין לי מושג מה הבעיה שלו. עובדה שקבצים מסוימים אני כן מצליח להוריד. בעיקר קבצים ישראליים, תוכניות וכדומה. קבצים כללים כגון הממ "טריילרים" וכדומה. אני לא מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by Access Denied,

איך אפשר להגדיר שיתוף מדפסת על נתב כאשר מחשב אחד (אליו מחוברת המדפסת) מחובר בקו לנתב ועוד שני מחשבים מחוברים אליו דרך WIFI?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by slimshady21,

שלום. יש לי שני מחשבים כרגע, והם מחוברים למודם כבלים (HOT) שנקרא Thomson. מחשב אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך USB. ובמחשב שמחובר דרך USB יש כל מיני בעיות, שמקריאה פה בפורומים הבנתי שהם קשורות לזה שהוא מחובר דרך USB. אז אני רוצה לקנות ראוטר טוב שאני יוכל לחבר אליו את שני המחשבים. אז אני צריך המלצה למשהו טוב, שלא יהיו בו בעיות תקשרות ואבטחה (שיהיה פיירוול עם צריך). אין ממש תקציב קבוע, העיקר שיהיה משהו שמשתלם מבחינת מחיר / תועלת, אבל אם בכל זאת צריך אז בוא נגיד עד 400 שקל. דרך אגב ראוטר לא יקטין את המהירות של האינטרנט נכון?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by danZ,

בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  21. רציתי לרכוש אותו אבל אחרי שקרתי בבלוג NETCHIEF שיש לו רק 2 מגה והוא לא יתמוך קושחה של OpenWRT באתר שלהם הם טוענים שנתב כולל 4 מגה ויעבוד עם קושחה שלהם. למה כזה שוני בין נתונים? האם יש כמה גרסאות של נתב ובישראל נמכרת גרסה של 2 מגה רק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מנסה לחבר ראוטר של GIGABYTE דגם GN-BR01G לכבלים דרך VPN L2TP הראוטר תומך במעבר VPN אבל משום מה זה לא מצליח לי הוא מקבל את הכתובת הדינמית מהשרת של הכבלים ומצליח לעשות פינג לשרת של הספק אינטרנט אבל אין בנתב מקום להגדרת שם משתמש וסיסמא לכן אני מניח שאת זה צריך לעשות דרך המחשב מישהו עשה את זה בעבר ויכול לעזור? אני אודה לכם מאוד

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by zahi101,

יש לי ראוטר מימו של אדימקס, ואתמול עשיתי בהוט וקיבלתי ראוטר tp-link.. אני צריך(חייב) לעשות את הראוטר של אדימקס כריפיטר של החדש, כי יש לי בעיות קליטה.. רציתי לשאול איך עושים את זה?( הראוטר שמחובר לאינטרנט הוא tp link תקן n והשני אדינקס מימו) תודה מראש ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כשאני מחבר כבל ל חיבור LAN בלוח אז נורה אחת עליונה דולקת קבוע ולא מהבהבת ונורה תחתונה כבויה {תמיד אני מחובר בLAN.} התקנתי מחדש את הדרייבר וגם לא עזר איפסתי את הראוטר בדקתי במנהל ההתקנים ולא מופיע לי הרשת או איקס אדום או סימן קריאה צהוב שם כל המחשבים בבית יש להם אינטרנט והכבל שלי תקין בtroubleshooting היה כתוב אחרי הבדיקה - "windows could not find a driver for your network adapter

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.