עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי. יש לי משרד ובוא יש חיבור VPN לשע"ם למי שמכיר. מהירות גלישה מאוד איטית. זאת הרשת הDefault שלי. אין לי את הפרטים לניהול הראוטר של שע"ם. בזק לא נותנים אותם. יש לי רשת נוספת עם אינטרנט של בזק שעשיתי רק בשביל הWireless. יש לי גישה לממשק ניהול שלו. ועל הזה יש גלישה מהירה יותר. אני יכול בצורה כלשהי לחבר את שני הרשתות ולגלוש דרך הקו שני (המהיר יותר שכרגע משמש אותי רק לWireless)? ז"א לגלוש דרך הקו של בזק הרגיל ועדין לגשת לשירותים/ אתרים של שע"ם. תודה רבה. יבגני.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחבר מחשב אחד לשתי רשתות אלחוטיות? בהנחה שיש שני כרטיסי רשת אלחוטיים (USB)

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  4. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת מה הם הסכנות ברגע שאחד מהניידים שאני רוצה דרכו להיקתשר לרשת של הארגון שלי ? אבל בנייד יש אך ורק חיבור מאובטח PPTP ובצד של השרת יש FW של ATERA תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. שלום חברים. במהלך היום יש לי גישה לשתי מחשבים מחשב ביתי ומחשב עבודה. ברצוני ממחש העבודה לגשת למחשב ביתי בצורה בטוחה. חשבתי להקים VPN אבל אני לא מבין בזה. המחשב הביתי נמצא מאחורי ראוטר ואני לא רוצה לפגוע בהגנה של כל הרשת הביתית שלי. כמו שאמרתי חשבתי להקים VPN רק שאין לא מושג איך ואז להתחבר ל VPN של עצמי מהעבודה ולגשת למחשב שלי ב RDP. אשמח להצעות איך להקים VPN או להצעות אחרות של חיבור שתי מחשבים מרוחקים פיזית בצורה מאובטחת, כאשר אני אומר מאובטחת אני מתכוון שלא תיהיה גישה לחיבור מבחוץ (כלומר סניפר לא יראה מה עובר בין שתי המחשבים [זו הסיבה שבגללה חשבתי על VPN כי שמעתי שהחיבור הוא מאובטח]) ובלי לפגוע באבטחה של הרשת הביתית שכוללת עוד מספר מחשבים. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by jambo222,

שלום טכנאי של הוט נתן לי מגדיל טווח ואני לא יודע לאן לחבר אותו, יש לי הוטבוקס מיני פייבר ומוקה

7. Started by margrin5,

איך מגדירים שהמדפסת (שאינה מדפסת רשת ) להדפיס מ 2 מחשבים נייד ונייח מחוברים לרשת ביתית .כרגע ניתן להדפיסה רק מהמחשב השולחני שמחובר למדפסת באופן ישיר (USB) ניתן לשלוח תגובות גם דרך margrin40@gmail.com תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. האם למישהו יש ניסיון בחיבור מדפסת (במיוחד אם מדובר במדפסת הספציפית הזו) בעזרת כ.רשת אלחוטי? כרגע היא יושבת לי על השולחן וחונקת לי את המרחב, הייתי רוצה לשים אותה על שולחן אחר ולהשתמש באופציה שלה לחיבור אלחוטי, אבל לפני שאני הולכת וקונה את הציוד לכך, אני צריכה לדעת אם זה הולך להפוך את חיי לסיוט, או שזה אמין.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, רכשתי את הראוטר הנ"ל ומדפסת HP OFFICEJET 4500 איך מגדירים אותה? אשמח

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Dude29,

שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום רכשתי את המדפסת האלחוטית ואיני יכול לעבוד איתה ברשת ה WIFI הביתי ולא דרך USB2 שיש בנתב רק בחיבור ישיר למחשב. אנא עזרו לי

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. אבקש את עזרתכם בקשר לחיבור מדפסת HP 1400 All in One Series דרך נתב/מודם של בזק מדגם D-Link 2650U . הנתב מצויד בכניסת USB שמוגדרת למדפסות. ויש אפילו הוראות כיצד לעשות זאת. רק שהעסק לא עובד, בתמיכה של HP טוענים שהם לא יודעים איך העסק עובד ובתמיכה של בזק אמרו לי שהם תומכים רק בתקשורת של אינטרנט ולא בחיבור המדפסת. אם מישהו כבר נתקל בבעיה או יש לו רעיונות אשמח לשמוע ולקבל תמיכה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by dalia6980,

שלום, יש לי מדפסת מסוג: HP Color Laserjet CM1312nfi MFP האם ניתן לחבר אותה לרשת (AP) בצורה אלחוטית לחלוטין או שהיא חייבת להיות מחוברת קודם כל קווית ורק כך הרשת תזהה אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nigger84,

האם אפשר לחבר מדפסת רגילה (עם חיבור usb) באמצעות wifi למחשב? האם קיים התקן כלשהו שיכול להפוך מדפסת כזאת להתממשקות מול ראוטר אלחוטי? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by orior123,

לראוטר האלחוטי הזה כניסת USB למדפסת המדפסת הינה בראדר 440CN הכוללת סורק צילום ופאקס בנוסף להדפסה וכוללת חיבורים הן ל LAN והן ל USB אם אחבר ל LAN בראוטר - האם תתפקד כמדפסת משוטפת לכל המחשבים - האם גם הפונקציות האחרות יעבדו בשיתוף (פאקס וכד) האם יש הגיון לחבר גם ל LAN וגם ל USB בראוטר - או לחבר ל USB במחשב המחובר חוטית לראוטר האם יש לטעון את תוכנות המדפסת לכל המחשבים ברשת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by harap,

היי, אין לי אנטרנט בבית. כשאני רוצה לגלוש אני מפעיל את הסמרטפון כמודם סלולרי( יש אופציה כזאת בהגדרות) וגולש דרך הסמרטפון במחשב הנייד. השאלה שלי שאם אני אקנה מדפסת משולבת אלחוטית, האם יהיה אפשר לעבוד איתה דרך המודם הסלולרי בסמרפון? כמו שאני עושה עם המחשב הנייד? ואגב אני רוצה לקנות מדפסת משולבת canon prixma 455 אם זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by a100599,

אני רוצה לחבר מדפסת למחשב נייד ע"י כבל רשת מוצלב זה ילך?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by עומר ד,

יש לי פקס\מדפסת לא אלחוטית שנמצאת בחדר נפרד מהחדר בוא נמצא המחשב שלי. למדפסת כניסת USB. איך אני יכול לחבר את המדפסת למחשב בלי להשתמש בכבלים ובעלות הנמוכה ביותר? האם יש התקני USB אלחוטיים שניתן לחבר למדפסת ולמחשב ויצרו את החיבור הדרוש? בנוסף, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים (הרשת האלחוטית הביתית של הכבלים - מודם ונתב), האם אני יכול לחבר את המדפסת לרשת הזו באיזה שהיא צורה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by masterb,

האם ניתן במקום חיבור USB לחבר המדפסת למחשב עם כבל Ethernet ? כרגע המחשב לא מחובר לרשת ביתית.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by kalda01,

לפי המדריך באתר בזק ניתן לחבר מדפסת USB לנתב DGN2200 ואמורה להידלק נורת הUSB בפנל של הנתב. המדפסת מחוברת ופועלת כשורה אלא שהנורה כלל לא נדלקת. האם זה מהווה בעייה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by hichcock,

היי רכשתי לאחרונה מדפסת מדגם brother mfc-7320 (מדפסת משולבת פקס, מכונת צילום וסורק) רציתי לחבר את המדפסת לראוטר שיושב ליידה שקיבלתי מבזק מדגם netgear wireless-n vdsl2 gateway vvg2000 שימו לב שבסוף זה וי וי ג'י.... לאחר מספר רב של ניסיונות לחבר לא הצלחתי. יש מנורה בראוטר שמראה שהתקן usb מחובר והיא כלל לא נדלקת. ניסיתי לחבר דיסק קשיח חיצוני 2.5" (ללא חשמל) - לא זיהה. מדפסת - לא זיהה. הדבר היחיד שכן הצלחתי לזהות היה דיסק און קי.... דיברתי עם בזק והם אומרים שהם לא נותנים תמיכה למוצר. נכנסתי לאתר של netgear ערכתי חיפוש אבל לא מצאתי כלל עמוד על המוצר הזה. לאחר חיפוש בגוגל, מצאתי את עמוד המוצר של נטגיר באתר שלהם, אבל כשנכנסתי לעמוד העזרה, הוא ריק. אין שום מידע. לא מצאתי גם דרך ל…

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  22. Started by Ratpark,

מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לחבר מדפסת ישירות לרשת (עדיפות לאלחוטית, אבל יש ראוטר ממש קרוב), ללא מחשב באמצע? חשבתי לקנות print server שמקשר בין המדפסת לרשת, אבל הוא עולה כמו מדפסת חדשה עם כרטיס רשת. תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

יש לחבר שלי מדפסת עם חיבור מקבילי וUSB אני רוצה לדעת אם יש איזה שהוא מכשיר שיכול לחבר אותו לרשת ללא חיבור למחשב? כמה זה עולה? איפה קונים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by litmanovitziv,

שלום, חברים ! יש ברשותי מדפסת HP PSC 2410 עם חיבור USB . האם אפשר לחבר לה מתאם USB ל - ERHERNET . הנה דוגמא למתאם כזה - USB 2.0 to LAN Adapter http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 תודה, זיו !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים