עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by davidz,

שלום רב, אני מנסה להתחבר למחשב של הבית מהעבודה דרך VNC ולא מצליח. בבית התקנתי את ה SERVER בעבודה יש CLIENT אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Gil28,

המשחק המדובר הוא איזשהו סימס בפייסבוק שאחותי משחקת בו. (נהיה מכה הפייסבוק הזה) באופן קבוע המשחק נותן שגיאת חיבור לשרת. יש לציין כי הדבר מתרחש בימים האחרונים וקורה רק בחיבור הרשת שלי (ברשת של השכן זה עובד). יש לי ראוטר של edimax בתקן N אליו מתחברים כל המחשבים.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. יש לי חיבור ADSL מחובר למחשב דרך מודם המחובר בLAN (ופועל מצוין), אני גר במעונות באוניברסיטה וממש לא מזמן פתחו נק' חמה מטר מהחדר שלי, למרות כל מיני הגבלות וחסרונות אחרות של הרשת של האוניברסיטה הייתי מעוניין לשלב את שני חיבורי האינטרנט על המחשב השולחני שלי שלי (וכך לקבל לדוגמא את מהירות העלאה המצוינת של האונ'), איזה אנטנה כדי לי לקנות ואיך אוכל לשלב את שני הכניסות השונות לאינטרנט?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. Started by talitali,

מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. שלום, ברשותי נתב+מודם ישן מאד של בזק (DSL-6740U-H1). לאחרונה קניתי נתב חדש ולכן, את הנתב+מודם של בזק הפכתי ל-Bridge כדי שישמש רק כמודם. הגדרתי את הנתב החדש, חיברתי אותו ל"מודם" והכל עובד פיקס. אבל מאז, אני לא מצליח להיכנס להגדרות של הנתב+מודם (שעכשיו משמש כמודם בלבד), לא מצליח להתחבר אליו בשום צורה. כשאני מריץ ipconfig לא רשום כלום תחת default gateway. אני יכול לנסות לעשות לו ריסט ידני בעזרת הכפתור שנמצא בגב המכשיר אבל לא בטוח שזה יפתור את הבעיה ואז בכלל לא יהיה לי אינטרנט. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by headg,

הי, יש ברשותי לוח אםGA-B75M-D3H ואני מנסה לחברו לנתב tp-link TL-WR1043ND בWIN7 המחשב אינו מזהה את כרטיס הרשת ובכך אני לא ידוע כיצד לחברו לנתב. ב change adapter setting הוא ריק. בזק ו 012 אמרו שאינם תומכים ואין דריבר לכרטיס הרשת זה. כיצד אפשר להתחבר ? איפה אפשר למצוא דרייבר לכריטס רשת ? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. האם ניתן להתחבר לסלקום ולהישאר עם הראוטר הפרטי ? מילים אחרות ... לקנפג את הציוד של סלקום כמודם בלבד.

8. היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…

9. Started by miki26,

אני בקרוב עובר דירה ורציתי לדעת כמה דברים מאנשים שיש להם נסיון עם חברות האנטרנט (אני כמה שנים חייתי עם רשת של מעונות סטודנטים וזו הפעם הראשונה שאני מתחבר לאנטרנט רגיל) בעקרון אין לי צורך במהירות הורדה גבוהה כי אני לא מוריד כ"כ הרבה אבל יש לי צורך במהירות UPLOAD מאוד גבוהה מסיבות שונות. הבנתי שכדי לקבל UPLOAD סביר (לא פחות מ512) במחיר סביר צריך להתחבר להוט. לכן המסלול מבחינת התשתית זה 1.5/512 . בקשר לספק אינטרנט הבנתי שהספק הכי הגון שלא עושה כל מיני תיעדופי פורטים ולא מגביל כמות הורדה זה 014 לכן אחרי בדיקה באתר KAMAZE.CO.IL הגעתי למסלול שהכי יתאים לי שזה הספק הזה + התשתית של הוט ב 129 לחודש להתחייבות לשנה. האם המחיר סביר? האם ניתן לרדת מהמחיר הזה(יש לשם לב שאולי קצב ההורד…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by hellyeah,

שלום רב , יש לי לפטופ בבית ואני מעוניין לחברו לרשת האינטרנט באופן זמני , בבית אין לי חיבור DSL. האם יש איזושהיא אפשרות שאיזו חברה תתקין לי את המודמים האלחוטיים שלה ושאני אוכל לגלוש דרך השרתים שלה ?? או יש למישהו פתרון איך אני מחבר את הלפטופ הזה לרשת האינטרנט המהיר **המצב הנ"ל הוא רק לחודש**

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Mr. Durden,

שלום רב, מישהו אולי יכול בבקשה לעזור לי ולייעץ מה לעשות. רכשתי לפטופ וברצוני לחבר אותו עם המחשב הביתי כך שיהיו באותה קבוצת מחשבים ושהלפטופ יוכל להתחבר לאינטרנט. מה אני צריך מבחינת כבלים (רגיל או מוצלב) והאם יש איזשהן הגדרות מיוחדות שצריך להגדיר? על הלפטופ מותקנת מע' הפעלה Vista 64 home premium SP1 ועל המחשב הביתי XP SP3. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by POPCORN,

אני מנסה ליצור קובץ הסנפה של התעבורה שלי בפיירוול הוא שומר לי קובץ קטן מאוד המליצו לי לבצע הסנפה עם tcpdump דרך ssh איך אני עושה את זה?? כי אם אני מבצע הסנפה לתעבורה מהמחשב שלי הוא הותן לי רק את התעבורה מהמחשב אני צריך של כל הרשת (בנוסף יש לי מספר vlan שונים, אני צריך של הכל כולל הvlan השונים) הבנתי שאחרי חיבור ssh אני כאילו נמצא בפיירוול ואז אוכל לשמור הכל השאלה היא איך אני מבצע את החיבור הזה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by talkl,

שלום, אני מחובר לבזק עם בזק בינלאומי ראוטר DSL2650U ללא חייגן כיצד אני מגדירה בווינדוס ויסטה התחברות לפרוקסי תודה הסתדרתי. בשביל מה שיעשה חיפוש בגוגל: בכרום setting search proxy manage proxy lan settings enter ip ¡ port ok done ההודעות אוחדו.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by seren99,

אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by אוניה,

רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם

16. Started by football,

שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nimz911,

היי יש לי מתאם אלחוטי שתומך ב dual band וראוטר linksys ea6700 . ועדיין לא ניתן להתחבר לרשת של ה-5 (יש לשתי הרשתות SSID שונה) אני כן רואה אותה אבל לא ניתן להתחבר אליה , כן הצלחתי להתחבר לרשת מאייפד. יש למישהו רעיון מה יכול להפריע ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי שכן זקן שקנה מחשב ולא יודע כ"כ להשתמש בו. הוא רק יודע להכנס לאקספלורר ולבדוק חדשות ואי מייל.. לפעמים קורה שהוא מדליק את המחשב והאינטרנט לא מתחבר לו אוטומטית לראוטר האלחוטי שלו. האם יש דרך ליצור קובץ bat שאוכל לשים לו על שולחן העבודה שבלחיצה עליו המחשב יתחבר לראוטר האלחוטי שלו אוטומטית? (הוא תמיד מסתבך ומסבך אותי בלהסביר לו בטלפון איך להתחבר לאינטרנט...) אם כן ויש מישהו שבקיא בעניין ויכול לעשות את זה בשבילי, אודה מאד!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד חדש LENOVO N100. המחשב מגיע עם כרטיס רשת אלחוטית מובנה. בבית יש לי רשת ביתית עם מודם אלקטל "פרו" וסוויצ' פשוט, כך שהמודם מחובר אליו ושני המחשבי דסק-טופ מחוברים לסוויץ'. חיברתי את המחשב הנייד לסוויץ' והגלישה עובדת בסדר גמור, עם זאת אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית ולמחשבים אחרים בה משום מה. המחשבים האחרים מצליחים "לראות" שקיים מחשב נוסף ברשת, אך הגישה אליו לא מתאפשרת. כשאני מנסה במחשב החדש להיכנס ל- WORKGROUP הוא כותב שאין לי הרשאה או משהו כזה. יש רעיונות לפתירת הבעיה? דבר נוסף, בעת ניסיניות הגדרת הרשת גיליתי כי אשף החיבור לאינטרנט אלחוטי מזהה את הראוטר של השכנים לאינטרנט אלחוטי שקיים אצלם. הראוטר המדובר נמצא במרחק של כ- 30 מטרים קו אוו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ady golan,

אמא שלי רכשה לפני כמה ימים ממיר של סלקום (היא מחוברת לאינטרנט וטלויזיה של הוט ורוצה עכשיו לראות אם כדאי לעבור לסלקום) כשבאתי להתקין אותו החיבור ל-WIFI נכשל ולפי האתר של סלקום הבנתי שכדי להתחבר דרך wifi צריך מתאם רשת ובאתר שהם נותנים אותו בלי תשלום. חזרתי לחברה, שם אמרו לי שהדרך היחידה להתחבר לרשת היא להעביר כבל ישירות מהממיר לראוטר (שנמצא אצלה בחדר אחר צמוד) או לשים נקודת רשת בקיר ליד הטלויזיה, לא נראה לי הגיוני שאלו האופציות היחידות, האם זה נכון או שסתם מנסים לחרטט אותי כי הם לא רוצים לחלק מתאמים בכזאת קלות? ורק שיהיה לי ברור: מתאם רשת זה בעצם מכשיר שמתחבר לשקע ואותו מחברים באמצעות כבל רשת לממיר (לפחות ככה מראים בסרטון באתר - הכי פשוט שיש) או שיש עוד כבלים, משהו מעבר ל…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by m_a_t,

לא משנה... האינטרנט הוא בכבלים... 3 ip per modem... יש איזושהיא דרך לחבר מחשב רביעי לרשת שיקבל אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by דנהלה,

ברשותי מחשב נייד שמחובר לרשת אלחוטית עם ראוטר בבית למחשב נייח כאשר מבקשת לצאת עם המחשב ולבדוק זמינות רשתות אלחוטיות ציבוריות - לוחצת על חיבור ה WIRELESS "הצג רשתותזמינות" זה פותח ריבוע ובו רשום של WINDOWS אין אפשרות לקבוע את תצורתו של חיבור אלחוטי זה אנא עיזרו לי - כיצד אני בודקת ומחפשת ררשתות אלחוטיות במקומות שונים אליהן אני יכולה הלתחבר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  23. היי כולם, לאחרונה קניתי בארה"ב לפטופ, ובעקבות בלאגן שקרה בחנות התמזל מזלי וקיבלתי אחד עם מודם סלולרי מובנה שמתאים ל-Sprint ול-Verizon (המודם הוא Qualcomm Gobi 2000 HS-USB 9225, הנה דף לא רשמי עם קצת פרטים טכניים עליו: http://www.thinkwiki.org/wiki/Qualcomm_Gobi_2000 והנה קישור להורדת מפרט PDF מהאתר הרשמי: http://www.qualcomm.com/documents/gobi-2000-product-sheet ). מן הסתם הייתי רוצה להשתמש במודם הזה בארץ. נראה שהוא תומך בחיבור GSM... למישהו יש ניסיון עם חיבור לפטופ עם מודם מובנה לאחת הרשתות? הן קואופרטיביות או שדורשות שימוש במתאם ה-USB הגדול והמגושם (ביחס למודם מובנה שגודלו 0 ) שלהן? ואם כן הצלחתם, איך עשיתם את זה? הלפטופ הגיע עם תוכנה נפרדת ל-Sprint ול-Verizon ולא נ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by danielnd,

היי חברים! אני רוצה שתעזרו לי עם שאלה שעלתה לי לראש. אם אני מחבר את המחשב שלי ל-2 רשתות אינטרנט שונות בו-זמנית (למשל, אחד דרך מתאם רשת אלחוטי ואחד דרך מתאם הרשת החוטי ) מהירות האינטרנט שלי תגדל?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים