רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש אתרים המבוססים FLASH שמאפשרים השמעת קבצי קול און ליין ב - STREAM. האם יש אפשרות לשמור את הקבצים האלו או "להקליט" אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח פורט אבל לא יודע את ה Static IP שלי... תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז קצת רקע: בביתי קיימים ארבעה מחשבים ללא רשת כאשר בכל אחד מותקן מודם ADSL USB (מסוג ALE 130), כשאחד רוצה להתחבר המודמים האחרים מנותקים. בקיצור באחד המחשבים אני רוצה לשנות את המודם שיהיה מחובר דרך כרטיס רשת ואני לא יודע איך לעשות זאת: מה לקנות ואיפה? לאן זה מתחבר בדיוק? והאם אני בכלל יכול על המחשב שלי? (צירפתי תמונה שתעזור) אני ממש זקוק לעזרה! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך הרשת לראוטר אלחוטי, לשניהם יש כרטיס רשת אלחוטי 802.11g, כשאני מפעיל סרטים שנמצאים על מחשב 1 כדי לראות אותם על מחשב 2 הסרטים נתקעים כל הזמן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש 750 וזה מוריד לי למשל מהדפדפן על 100 בקושי וגם באימיול אולי עושה טובה שזה על 20 למרות שהאימיול זה לא דוגמה וגם אצל חבר שלי יש לו 2.5 במהירות ואולי בישיר זה מוריד לו על 300-400 ברור שהאינטרנט לא ינצל 100% מהפוטנציאל שלו אבל למה לא נגיד 90%-85% ??
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ברגע שאני משנה את הסטטוס מAuto negotiation ל 1000mb full duplex(הכרטיס תומך בג'יגה) , אני מקבל סטטוס של Network cable unplugged קרה למישהו בעבר? יש דרך לעקוף את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בשביל תוכנות הורדה למינהם-קאזה,אימיול וכו'. ואם כן, איזה ואיך?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע Port forwarding במודם\ראוטר של בזק. בשורת הכנסת הפורטים מופיעה עמודה של "Remote Ip Address", שאין אפשרות להשאיר ריקה, ואני לא יודע מה להכניס לשם. ניסיתי את הכתובת שלי, של הראוטר, הכתובת שאני מקבל מבזק וכל מספר שחשבתי שאולי קשור, והוא לא מקבל כלום, ולא נותן לי לפתוח את הפורטים. מישהו פה נתקל בדבר כזה או יודע איך מתמודדים עם זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום אנשים בימים הקרובים אני הולך להיכנס ליחידת דיור במקביל אני קונה מחשב חדש, עכשיו בעלי היחידה אמרו שיש אינטרנט ביחידת דיור, הם כמוני לא מבינים כל כך בתחום. אני יודע שהתשתית שלהם זה הוט אבל לא יודע נכון לעכשיו איזה ספקית יש להם, לא חושב שיהיה אפשרי להתחבר לאינטרנט דרך Wifi כי היחידת דיור ממוקמת קצת רחוק מהדירה שלהם. ביחידה יש בקיר את שני השקעים: אחד TV והשני RADIO . איך אני יכול לחבר את המחשב הנייח לאינטרנט דרך שקע ה Radio ?? סתם מנחש אבל לפי מה שנראה לי אני צריך לחבר את המודם בעזרת הכבל הלבן קואקסיאלי לשקע ה radio ובעזרת כבל רשת לחבר את המודם למחשב. ואז כנראה לשחק עם הגדרות שאין לי מושג איזה. האם זה נכון ? במידה וכן: איזה מודם מומלץ לקנות, אחרי החיבור של המוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה. יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין. ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1). כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר. הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים? ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב ב…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! אחי רכש ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204Wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=8&pd_id=11#03 הכל עובד יופי יש לי רק בעיה אחת פשוטה! איך אני יוצר סיסמה שלא כל אחד יגלוש ללא אישור? חיפשתי קצת בManual וקצת הלכתי לאיבוד :-( יש מישהו שיש לו את הראוטר הזה או יודע לאן אני אמור להכנס? תודה לעונים מרואש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מתי לדעתכם ובעצם מדוע עדיין אין ראוטר סלולרי דור חמישי?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
- 2 followers
-
-
הייתי צריך לחסום תוכנה מסויימת מלהתחבר לאנטרנט, אז הוספתי אותה ב"outbound rules" ב"advanced settings" של הפיירוול. אבל משום מה זה לא חסם אותה. חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה עצמה אז ניסיתי לחסום את פיירפוקס באותה הדרך. הוספתי את הEXE של פיירפוקס ל"outbound rules" עם "block", אחרי זה נכנסתי לדפדפן אבל הוא פעל כרגיל. (וראוי לציין שבדקתי, ולא היו עוד פקודות שקשורות לפיירפוס באוטבונד) אחרי זה חשבתי שהבעייה אולי בפיירוול עצמו אז נכנסתי ל"windows firewall properties" ובprivate profile עשיתי "outbound connection - block" מה שחסם את כל השיחות היוצאות לאנטרנט כולל את מה שהרשתי אחרכך ב"outbound rules". מישהו יודע מה הבעייה, ולמה ה"outbound rules" לא עובדים?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן ראיתי היום את הראוטר הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1867&CatCode=581 של לינקסיס וכצאת הופתעתי לראות את המחיר 340 ש"ח. יש לי ראוטר +/- כזה בחו"ל עלה 60$ בסביבות מרץ 2006. השאלה שלי מה הסיבה שמוכרים עוד את הראוטר הזה. הבנתי שיש מן קושחה כזאת מבוססת לינוקס שנקראת DDWRT שיש בה כל מיני אופציות שאין בקושחה הרגילה זה לא כצאת מוזר שיש נתבים עם תקן N שאולי אפילו הקליטה שלהם טובה יותר והם זולים יותר ? ??? ליתר דיוק הדגם של הנתב שלי WRT54G. ושאלה נוספת. האם הUplode המקסימלי בארץ הוא 1024Kbps למשתמש הביתי?. נידמה לי ששמעתי שמוכרים חבילות 100Mbps (הורדה) עם 1Mbps (העלאה). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי מחשב עם לוח אם MSI K8N Neo4-F . אני מחובר לאינטרנט (ADSL) דרך מודם USB (alc 150)a בחדר אחר יש עוד מחשב שהייתי רוצה שהוא גם יחובר לאינטרנט (על אותו קו) ושהמחשבים יחוברו בינהם ברשת על מנת להעביר קבצים וכו'. 1. איזה ציוד אני צריך לקנות? (אם אפשר הפניה לדגמים מומלצים) 2. איך אני מחבר אותם באופן פיזי? 3. אילו הגדרות אני צריך לבצע כדי ששניהם יחוברו לאינטרנט ובין שניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי כולם.. אני לא בטוח שזה המקום הנכון.. אבל לפי שם הפורום(רשתות ואינטרנט) לא מצאתי מקום טוב יותר לפרסום המודעה אם צריך להעביר את ההודעה פורום אני מתנצל מראש על הטעות.. אני מארח את האתר שלי כעת ב-GoDaddy ומחפש מקום אחר לאחסן בו את האתר. חבר המליץ לי לשאול מה אתם ממליצים. דרישות מינימליות שאני מחפש: - תמיכה בASP קלאסי (כולל תמיכה בCDONTS.NewMail). - תמיכה בASP.Net 2.0 ומעלה - AJAX.ASP.NET - MS SQL 2005 (לפחות שניים) - אפשרות לגבות ולשחזר מסדי נתונים (MS) - אפשרות אירוח מספר דומיינים ומספר subdomains - אפשרות להגדיר הרשאות תקייה (כתיבה/קריאה/הגדרה כשורש אפליקציה application root) - שטח דיסק של לפחות 2GB לא אכפת לי שהשרת לא יהיה בארץ (ברור לי שבארץ המחיר יהיה בשמים ואפילו י…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה עם ה wrt54gl. בתקופה האחרונה בתנור עושה קצת בעיות עם החשמל בבית ופעם בכמה זמן (כמה שבועות) יוצר מעין קצר בחשמל בבית והפחת קופץ. ברגע שזה קורה כל ההגדרות בראוטר מתאפסות והוא חוזר להגדרות ברירת המחדל, כמו לאחר שדרוג ה firmware (מותקנת עליו dd wrt). זה לא קורה אחרי הפסקת חשמל רגילה או אחרי ניתוק מהחשמל. מישהו מכיר את הבעיה? האם מייצב מתח כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6380&PHPSESSID=359961d7971d261bd99aff0330a66e90 יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה והוא עובד נהדר בלי תקלות. עובד חלק ורכשתי אותו בשביל להשתמש בתדר ה5GHZ האגדי בטיפשותי שכחתי שאני צריך גם לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שתומכים בזה DUAL BAND. ובארץ המצב די עלוב כי לא מצאתי בשום מקום מישהוא מכיר יודע שמע על חנות שמביאה כרטיסים כאלו לארץ? בבקשה אשמח ואודה לכל מי שיש מענה סליחה אם חפרתי מצאתי את המוצר הזה של לינקסיס ששמעתי עליו דברים מדהימים זו טכנולוגיה שלא כל כך התחילו לעבוד איתה וכמות המוצרים בתחום מוגבלת מאוד http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WMP600N
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לכל העוזרים מפעם קודמת שכבר שאלתי פה שאלה בנושא... דבר שני אז ככה קניתי את הקאוטר של Edimax BR-6504N שהוא ראוטר מעולה הכי טוב שקיים מבחינתי לתקציב... אבל למרות זאת הוא לא מצליח לשדר לי לקומה התחתונה של הבית שלי ששם יש לי מחשב נייד. עכשיו הנקודה היא שהמחשב הנייד הוא ללא תקן N אלא רק תקן G השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי לקנות כרטיס רשת חדש למחשב או שמא לקנות ACCESS POINT ולהשתמש בה? מה דעתכם? נ.ב במקרה של כרטיס רשת זה הכרטיס שחשבתי עליו Edimax EW7708IL תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחרונה די הרבה פעמים אני חייב לציין שאני גולש באתר הנ"ל אני מקבל שגיאת This webpage is not available. עכשיו למשל אחרי פירמוט של המחשב כשאני מכניס את השם משתמש שלי ועושה LOG IN אני מקבל את ההודעה הזו. דך הבית של האתר עולה בשנייה אבל מעבר לזה סיוט. ספקית: בזק בינ"ל תשתית: בזק. איך אני יכול לבדוק עם הבעיה באתר עצמו, בי או משהו אחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות ככה סתם דוגמא יש לי משתמש באיזה אתר כלשהו , עכשיו אני עשיתי אותו במחשב שלי ואני משתמש בו מהמחשב שלי נמצאים בפרטים של המשתמש כל הפרטים האמיתיים שלי עכשיו אני רוצה שמישהו אחר , מסין , יוכל להתחבר למשתמש הזה בלי שיזהו שמישהו מסין עובד עם המשתמש שלי ויחסמו אותו ויתנו לו באן בקיצור אני רוצה למצוא דרך להסתיר את זה שמתחבר למשתמש שלי מסין , כדי שלא יחסמו את המשתמש מישהו יודע איך אפשר לעזור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשחק TACTICAL OPS אני תמיד הייתי מקבל פינגים נמוכים. אתמול פתאום קיבלתי גבוהים. ניסיתי לעשות RESET למודם ולמחשב וחיברתי שוב את כל הכבלים ועשיתי בדיקת מהירות. מה יכולה להיות הבעיה? אולי כבל הרשת דפוק? ועוד בעיה: במשחק, יש רשימה של שרתים שאליהם אפשר להכנס. לאחר התקנה של VISTA (אולי זה לא בגלל זה.. לא יודע) אני מקבל את הרשימה לאחר כ 5 דקות ובמערכת הקודמת(WINXP שוב אני לא יודע אם זה קשור) הייתי מקבל את הרשימה ב5 שניות! מה עושים? אולי משהו לא טוב? יש לציין שהייתי מתחבר תמיד בחייגן של 012 אך עכשיו בVISTA אין חייגן. אולי לא הגדרתי את ההגדרות טוב? (שוב, בדיקת מהירות סבבה וגם אימיול עובד טוב...) עזרה בבקשה. :'(
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי 2 נתבי EDIMAX 6204WG ועוד נתב+מודם של בזק 6740U ונתב+מודם של בזק SIEMENS SL2-141 סוויטץ של EDIMAX 1GBIT לא מנוהל. 2 כרטיסי רשת. ווינדוס 7. תשתית- בזק, ספק- שתי ספקיות. אני יודע שיש אפשרות לחבר נתב אחד שיחובר לספק א' בPPPOE, ונתב אחר יחובר בPPTP/L2TP (יוזר של כבלים) אל ספק ב' על הרשת של ספק א'. האם יש אפשרות לעשות שהווינדוס או נתב אחד מכולם ידעו לעשות ניתוב כגון OSPF? ז"א כאשר שאני ניגש לכתובת חיצונית מסויימת הוא ידע להפנות אותי לפי הספק שדרכו תיהיה הדרך המהירה ביותר? או האם זה בכלל אפשרי לעשות את זה ברמת תוכנה מבלי צורך בכל הנתבים, ויספיק נתב אחד שיחובר בPPPOE ובווינדוס יהיה חיבור VPN ועם תוכנה מסויימת לעשות זאת? או האם יש קומבינציה אחרת לגמריי שאיתה ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-