רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום יש לי נתב (ראוטר) TL-WR841N של TP-LINK (קישור) בן כ-3 שנים וחצי ולאחרונה הוא עושה לי בעיות: א. אתמול המחשבים בבית לא הצליחו לתקשר איתו, אך העניין נפתר לאחר כיבוי והפעלה מחדש שלו. ב. היום שוב המחשבים בבית לא הסכימו לתקשר איתו, אך הפעם כיבוי והדלקה שלו לא פתרו את הבעיה. בדקתי את הנושא לעומק והסתבר שהנתב פשוט לא מסכים לאמת אף מכשיר בחיבור אלחוטי (הרשת האלחוטית מזוהה גם ע"י המחשבים וגם ע"י טלפונים ניידים, אך הם פשוט לא מצליחים להתחבר אליה, כאשר בטלפון הנייד קיבלתי הודעה על שגיאת אימות). ביטלתי את הסיסמא לרשת האלחוטית, אך הדבר לא עזר כלל (גם לא לאחר כיבוי והדלקה). יש לציין כי בחיבור חוטי לא הייתה בעיה להתחבר לנתב ודרכו לאינטרנט. בסופו של דבר התקנתי את הקושחה (…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן רבותי. בקצרה, נסיון פתיחת הום גרופ בין שני מחשבים על הרשת האלחוטית של הנתב מסתיימת ביתר קלות באשף. הבעיה כאשר אני מנסה לקשר מחשב המחובר דרך חוט לאותו ראוטר, עם מחשב נייד המחובר לרשת האלחוטית של הראוטר. מהי הסיבה הנפוצה ביותר לאי היכולת של האשף למצוא רשתות בין סוגי חיבור שונים? אם צריך לשנות הגדרות בנתב (נטגיר בזק 5גהץ) מהן בדיוק ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר שיקבל אות wifi , יגביר את האות וגם יוציא אותה באופן קווי. יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המטרה שלי לשמור על כונן D במחשב של החדר והמחשב של הסלון זהים ולגשת לקבצים מבלי להעביר עם כונן חיצוני כל פעם קצת רקע על הראוטר וכ'ו מחשב בחדר מחובר ל TL-WR941ND בכבל מחשב בסלון מחובר ל כרטיס רשת אלחוטי tl-wn822n וכך יש לי אינטרנט בסלון העניין שאני יוצר קבוצה בייתית בסלון המחשב בחדר לא מזהה בכלל שפתחתי קבוצה בייתית. אבל אם אני פותח בחדר קבוצה בייתית המחשב בסלון מזהה את הקבוצה ואני מתחבר אליה אבל בחדר אני לא רואה שיש בכלל מחשב ברשת הביתית אולי קשור לפתיחת פורטים או משהו בראוטר או בכרטיס רשת? תודה רבה על העזרה מראש שני המחשבים עם win 7 ultimate
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התקנתי במשרד DVR והכל עובד מצוין גם מהדפדפן. אני מעוניין לצפות במצלמות מרחוק ולכן פעלתי בדרך הזו: 1) בהגדרות ה-DVR הגדרתי: HTTP PORT: 80 SERVER PORT: 37777 IP קבוע: 10.0.0.14 2) בהגדרות נתב םתחתי פורטים ל-10.0.0.14 א-פורט 80 וב-פורט 37777 בבדיקה באת cayouseeme הפורטים סגורים. כשאני גולש (פנימי) דרך מספר IP של האינטרנט אני מגיע ל-DVR. הבעיה היא, מבחוץ.. מה עשיתי לא נכון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב, בבית שלי אני רוצה ליצור את הקונפיגורציה הבאה : אני מחפש למלא את המשבצת הירוקה. אני מחפש נתב מומלץ, מישהו מכיר דגם? שיקבל את הרשת ממתאם הPLN (מתאם שעובד על רשת החשמל) , ויאפשר לי לגלוש אלחוטית בסלון (עם פלאפונים, לפטופים, וכו') וגם יוציא חיבור קווי לסטרימר שלי (שבסופו של דבר קורא קבצים מהמחשב שלי). איזה סוג של נתב אני צריך ? אני מעוניין שהנתב החדש יהיה פשוט "המשך" לנתב הקיים ולא רשת חדשה, כך שבמעבר בין הקומות הקליטה תשמר (בערך כמו שעושים בבנייני משרדים או בקניונים גדולים) כיצד מגדירים כזה סוג של חיבור ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאבא שלי יש את הראוטר של בזק משום מקום הפסיק לו הגלישה באינטרנט משיחה עם נציג של בזק הוא אמר שהכרטיס רשת הלך וצריך חדש (עד עכשיו היה מחובר ללוח אם) קניתי לו כרטיס רשת TG-3269 המחשב לא התקין אוטמטי את הכרטיס אז הכנסתי את הדיסק ואין שמה קובץ להתקנה איך אני אמור להתקין אין לו שמה אינטרנט באתי הביתה ניסיתי להוריד דרייבר מופיע אותם קבצים כמו בדיסק מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לשנות את כתובת הIP שלי, עקב באן שקיבלתי מאתר מסוים. אני גולש על ווינדוס 7 עם ראוטר של הוט. החיפושים שעשיתי לא הובילו אותי לתוצאה יעילה משהו, אז אני אשמח להסבר קצר\מדריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו חודש אצלי. אני מנסה להתחבר למספר רשתות אלחוטיות, וזה נותן לי שהחיבור מוגבל. פותר הבעיות של המערכת כותב לי ש"החיבור אינו כולל תצורת IP חוקית" ניסיתי להתקין דרייבר מחדש וזה לא עבד. אני לא יודע מה הבעיה, עד כמה שאני זוכר הכרטיס רשת עבד טוב בעבר, המחשב לא נפל לי אף פעם ב"ה ואין סיבה שהכרטיס יהיה תקול. תודה רבה עריכה: לפעמים על אף שזה מופיע אני יכול לגלוש ברשת אבל זה לא קבוע והייתי שמח לפתור את העניין
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, בחודש האחרון אני סובל מבעיה מוזרה באנטרנט אצלי. יש לי אינטרנט 100 מגבייט תשתית הוט וספק הוט נט.הוט בוקס משמש במודם עם נתב פרטי (TPLINK WDR4300 וגם בדקתי עם linksysE1000) כאשר אני בודק מהירות אנטרנט בחיבור ישיר למחשב(מהמודם ישר למחשב ללא נתב) אז זה מודד לי מהירות אינטרנט תקינה,אך כאשר אני מדליק סרטון/מוריד קובץ כלשהו/נכנס למשחק סטייל דיבאלו שדורש תעבורת רשת המהירות שלי קורסת יש לסביבות 7/8/9 מגבייט.הבדיקה נעשתי ישר מול האתר של הוט. דיברתי אם שירות לקוחות הוט כמה וכמה פעמים והם אמרו שהכל תקין בתשתית דיברתי אם הוט נט הם אמרו שגם הכל תקין,לפני שבועיים וחצי בערך הייתה תקלה בהוט נט אזורית אחריי שהתקלה סודרה פתאום הכל עובד תקין(צירוף מקרים אני מניח),ואז אחריי שלושה ימים…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מעוניין לרכוש אנטנת wifi לביתי אבל שהתחלתי לחפש באיטרנט נתקלתי בכמה סוגים... ובכמה ביטויים שלא הבנתי מה הם אומרים... אשמח אם תעזרו לי להבין... [h=1]300Mbps/150/54 מה הכוונה?[/h][h=1]פרוטקולים?802.11n ? 802.11g? 802.11b?[/h] [h=1]60dbi..? מה מסמל המספר ליד dbi[/h] תודה רבה רבה על העזרה....
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקשרה אלי בחורה מ 012 והציעה לי ספק אינטרנט חינם... אני לא אוהב לקחת חתול בשק, איך האינטרנט של 012 ? אציין שאני כעשור וחצי עם בזק בין לאומי ומרוצה, אבל אם יש אופציה טובה באותה רמה בפחות כסף - למה לא.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאוד אודה על עזרתכם - שרפתי על הבעיה הזו כבר יותר מדי שעות טופולוגית הרשת הביתית: * HD NAS מחובר ל Router בכבל - 100 mbps * ה Router מתקן 802.11n של TPLink * מחשב המחובר לרשת ב Wi-Fi דרך USB (שאמור להיות גם 802.11n, וב windows אכן רושם שמחובר לרשת ב mbps 300) * טלביזיה המחוברת ל Wi-Fi דרך USB (של סמסונג) אני משתמש במחשב כשרת DLNA (serviio) שמוסיף כתוביות לסרטים המאוחסנים ב NAS. אולם, המחשב מקרטע גם כאשר הוא מנגן סרטים ישירות מה NAS וכן כאשר הוא עושה streaming לטלביזיה. על המחשב עצמו לא הצלחתי לזהות צוואר בקבוק - ה CPU, הזכרון, הדיסק והרשת - כולם עם מדדים נמוכים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, אלעד
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הבית שלי הוא דו קומתי, הרבה קירות וזה ממש מקשה על הקליטה של הWIFI יש לי הוט בשילוב עם נטויז'ן עם נטבוקס שמשמש כראוטר אלחוטי, אינטרנט 30 מגה. כל זה נמצא בבית בקומה הראשונה בממ"ד. מחשב נייח אחד מחובר בצורה קווית מחשב נייח שני מחובר דרך WIFI, ובגלל שהוא נמצא באותה קומה אז הקליטה מעולה מחשב נייד בחדר שלי בקומה השנייה, קליטה על הפנים, speedtest שאני עושה מביא לי גג 10 מגה מהירות. ויש חדרים שבכלל אין בהם קליטה, כאלה שאני חייב בהם WIFI! כי אני הולך לחבר מזרים מדיה נוסף ורוצה שגם הפלאפונים יקלטו אותו בכל הבית. פתרתי את הבעיה ע"י חיבור של ראוטר אלחוטי נוסף (Edimax BR-6428nC) במצב של Range extender בנקודה בה יש לו מספיק קליטה מהראוטר של נטויז'ן. הבעיה עם הראוטר של Edimax שבמצב הזה,…
-
- 3 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם לתת אותו SSID ל-Dual Band? האם יש משמעות כלשהי לכך? תפעולית נראה לי שיהיה לי יותר קל להבדיל בין הרשתות אם שמן יהיה שונה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר של הוטבוקס ואינטרנט 100 מגה בבית, יש לי יחידה מחוץ לבית ואני מעוניין שיהיה לי שם אינטרנט קווי ואלחוטי בנוסף לבית. העברתי כבל רשת ישיר מהבית ליחידה. אני צריך המלצה לראוטר שיהיה מחובר ביחידה, חשוב שיהיה לו חיבור קווי מהר הוא הולך להיות מחובר לטלוויזיה שיש לה xBMC\פופקורן ותזרים תכני HD, ולפלייסטיישן 4 למשחקים ברשת. ובנוסף שתהיה רשת אלחוטית מהירה שתתמוך ב100 מגה. אודה לכם על המלצות בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מאלי את הנתב זה. יש לי נתב של TP LINK שמשמש אותי בהתחברות ושיתוף של אינטנט. הוא מחובר כרגע למודם של בזק . מהירות 100M. עברתי ב018 למסלול משולב לפני כמה שבועות וחייב להחזיר את המודם של בזק. לפני אחזרה של ישן צריך לחבר מודם חדש. נתקעתי לא מצליח לפעל BRIDGE ב HG655D. HELP!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.יש לי בבית בעיות של קליטה בקומות התחתונות והבנתי שאפשר להפוך נתב לסוויץ'.יש ברשותי נתב נוסף של D-link דגם DSL-6740U איך אני יכול לחבר אותו לנתב הראשי בקומה העליונה בכדי שתיהיה לי קליטה בקומה התחתונה?תודה לכל העוזרים בנוסף אני קצת חלוד/חלש בנושא בנתבים אז אני אשמח אם ההסבר יהיה מפורט כמו לילד קטן ** ובנוסף רציתי לדעת אם כבל רשת רגיל בין שני הנתבים יעשה את העבודה או שצריך את הכבל מצליב תודה
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. ביקשתי לעבור לאקספון דרך האתר. קיבלתי הנחיות. מילאתי את ההנחיות - ושמתי ב ppoe את השם משתמש וסיסמא שקיבלתי. עשיתי SAVE בהגדרות של הראוטר, וזהו - המשכתי לגלוש, אבל הרשת אפילו לא התנתקה לשנייה. עכשיו השאלה - האם אוכל להתנתק מהספק הקודם שלי? איך אני יודע אם הנתונים נשמרו ואני מצליח לגלוש? יש דרך לוודא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה לסנכרן בין 2 מחשבים באמצעות שרת מסוים שמאפשר סנכרון באמצעות FTP מקוון (ככל שרלוונטי יישום שמאפשר סנכרון Outlook בין שני מחשבים). שני המחשבים מריצים Windows 8.1 ואותו אנטיוירוס (NOD32). המחשבים מחוברים לאותה רשת ועדיין מחשב אחד מסתנכרן לשרת ללא כל בעיה, לעומת זאת המחשב השני אינו מצליח להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל הנה: * CheckFtpError(62) ftp error: ftpErrorTimeout * CSync2FtpConnection::enumerateFTP(360) CheckFtpError(error) 0x8007274C = A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. התמיכה הטכנית של התוכנה התייאשו.... בהתחשב…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי תשתית וספק אינטרנט של 40MB אני רוצה לקנות ראוטר+מודם ביחד כי אני מחובר לבזק ובזק בין לאומי עכשיו אני לא כל כך מבין בזה איזה מוצר עד 400 שקל אפשר לקנות שיתן תמיכה מהירה במהירות הזאת? אשמח אם תעזרו לי בדגמים או מוצר איכותי שיעבוד טוב בתודה מאור...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-