עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בלוטות' יכול לשמש גם לגלישה באינטרנט אלחוטי למחשבי pc או רק לפלאפונים אוזניות ושאר הגאג'טים? wi-fi עובד רק בתקן של 802.11 או ש wi-fi זה כל סוג של אינטרנט אלחוטי? אם בלוטות' משמש גם לגלישה באינטרנט אז מה ההבדל בינו לבין wi-fi ?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. תקציב לא מוגבל , כמו שאני מבין אז צריך חיבור ל USB שתהיה תקשורת בין הנתב למחשב. הבנתי שאלו יתאימו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4964 האם יש הבדל ? האם האנטנה גורמת לחיזוק האות ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by genia,

יש עדיין צדיקה בסדום שלא מגבילה רוחב פס בhttp\ביטורנט?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  4. הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by [NOS],

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3229518,00.html האם היא תתן פינגים יותר טובים מאשר החבילה של ה 5 מגה?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by eladh16,

שלום. בנתב שלי - asus am 604g יש את האפשרות Xpress technology. מהי עושה והאם כדי להפעיל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by the king2006,

יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by Mortar,

http://www.kerio.com/kerio.html הורדתי את הROUTER שלהם, אני לא יודע הרבה חוץ מלחבר רשת בסיסית ביותר של שני מחשבים עם כבל בWIN2K או XP וזאת הסיבה כנראה שאני לא מבין הרבה בכל המונחים של הרשתות ואני לא מצליח להריץ את התוכנה ולהבין איך משתמשים בה. אני רוצה דבר פשוט מאוד, יש לי ADSL בUSB ושני כרטיסי רשת מחוברים ללא HUB או SWITCH, סתם ככה, אני רוצה להגביל כל מחשב לאפשרות הורדה של 28KB MAXIMUM, איך ? אני ממש צריך עזרה, אם מישהו יודע איך להריץ שרת בתכונה הזאת כשמשתמש שני נכנס ויש קשר ואפשר לנתב מידע ולהגביל את הBANDWIDTH אני אודה לו מאוד, אין לי 500 שקל ל ROUTER מה אני יכול לעשות... בבקשה עזרו אני נואש ביותר!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by yirmi_opp,

סוף סוף קניתי סוויץ' ושדרגתי את המודם - האינטרנט עכשיו עובד אחלה. אני רוצה עכשיו לעשות רשת של שיתוף קבצים וכו'. איך אני עושה את זה? בצורה רגילה? אני רוצה לחבר מחשב שעובד על win95 - זה אפשרי? בהתחשב בעובדה ששאר המחשבים רצים עם xpPRO ? כיצד אני עושה את זה?\תודה מראש לכולכם.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. אם כתבתי קובץ טקסט על המחשב שלי שמחובר לרשת של כמה מחשבים ושלחתי אותו במייל באינטרנט מחוץ לרשת ומהמחשב מחוץ לרשת שלחתי אותו במייל אינטרנט למחשב אחר בתוך הרשת האם ניתן לדעת מאיזה מחשב הקובץ נכתב? כמו שניתן לראות מתי הקובץ נוצר, האם יש לו עוד דברים שיכולים להעיד על ידי מי הוא נכתב? מאיזה אי פי ברשת הוא נשלח? משהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לכל חברי הפורום - ברמה האישית אני מאחל לכולכם שנה טובה, שנת בריאות והצלחה, שנה בה יתגשמו כל החלומות וכל התקוות של כולנו. ברמה המקצועית - מי יתן ובשנה הקרובה יגדל מספר נתבי ה-AC הזמינים בארץ, יותר יצרנים יחליטו לשווק את המוצרים שלהם כאן ושנה שבה המגבלות על תדר 5Ghz יעלמו. לרגל השנה החדשה, עדכנתי וחדשתי את מדריך הנתבים המומלצים. אתם מוזמנים לעין בו, לשאול שאלות ולהעיר הערות. http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ברשותי ראוטר\מודם asus 604g של בזק וראוטר 3com crwer100-75. לאחר שסבלתי מניתוקים קבועים מהאינטרנט כאשר הasus היה מוגדר אצלי רק כמודם וחובר לראוטר של3com, ניתקתי את ה3com במחשבה שהוא נדפק והגדרתי מחדש את הasus כראוטר, אך הבעיה של הניתוקים נמשכה. בשיחות עם התמיכה של הספק (בזק בינלאומי) ועם בזק הם טענו שהכל אצלם תקין ושהבעיה אצלי (אמרו שיש לי בעיה בחשמל בבית?? ???) מפה לשם ניסיתי להגדיר את הasus רק כמודם ולהתחבר בחיוג מהמחשב והופ הבעיה הסתדררה במצב הזה ולא סבלתי משום ניתוק במשך כמה ימים. שניסיתי להפעיל את הראוטרים עוד פעם הניתוקים חזרו.. אולי יש למישהו עצה מה לעשות? אני אציין שבניסיון לפתור את הבעיה עדכניתי דריברים לכרטיס רשת ואת הfrimware של הראוטר אך הבעיה נמשכת.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by zoar36,

יש לי ראוטר של בזק לטענתם הכי טוב HPNA3 כשאני גולש בסלון שנמצא 16 מטר מהראוטר אני מתקשה מאוד לגלוש ברמה נסבלת. יש לי נייד LG R400 כרטיס רשת פנימי איך ניתן לשפר הביצועים אינטרנט זהב ותשתית לבזק כמובן 5 מגה תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. שאלה 1: אני יודע שכבר הרבה זמן אנשים מחפשים ראוטרים שתומכים בכבלים עם חייגן. אני כרגע נמצא בחיבור קבוע אך בגלל העובדה שרוב החברות עוברות לחייגנים אני רוצה גם לדאוג לאי-בעיות בעתיד. לפי חיפוש בפורום הגעתי לשמות האלו: D-Link DSL/Cables 4 Port Router DI-604+ ZyXEL - Prestige 324 - ADSL/Cable Broadband Sharing Gateway האם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם ולראות שהכל עובד כמו שצריך? האם למישהו יצא לעבוד עם ראוטר אחד שעובד? שאלה 2: העברנו חוטי 8 גידים דרך הקירות של הבית (בית חדש, תעלות מיוחדות להעברת חוטי רשת 8) ) ואנחנו רוצים לשים שקעים בקירות ואליהם לחבר חוטים קצרים עד המחשב, כמו במשרדים או בבתי ספר. מישהו סיפר לנו שבחנות אלקטרוניקה מסויימת (the notorious HyperTronics) נמכרים ש…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מדפסת משולבת הכוללת פקס. המדפסת שלי מחוברת למחשב דרך הראוטר בצורה אלחוטית בלבד. יש לי קו טלפון בבית ש"יושב" על המודם/ראוטר (לא קו של בזק). האם ישנה דרך כלשהי להגדיר את המדפסת לקבל פקסים בצורה אלחוטית ללא חיבורה לכבל טלפון (כשם שהמדפסת מחוברת למחשב להדפסות) ? תודה.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by eLmo,

שלום, אמרו לי לפנות לפורום פה על מנת לקבל עזרה בהגדרת ה ACCESS POINT DWL900+ של DLINK עשיתי את כל ההגדרות כמו שצריך וזה, אבל המחשב שנמצא בו הכרטיס רשת האלחוטי מזהה רק את ה DWL614+ ולא את ה 900.. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שזה יתחבר ישירות ל אקסס פוינט, ושזה יראה לי את כל הקווים הירוקים מלאים בכל מקום בבית אני ממש צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lompy,

אבא שלי משלם מחיר מופרך לחלוטין לבזק על תשתית (85 שקל ל 15 מגה) ועוד 20 או 25 שקל לספק טריפל C. אני רואה שאני יכול להעביר אותו לתשתית בזק + ספק בטריפל CCC בעלות של 75 שקלים בחודש זה חיסכון די משעמותי. השאלה שלי , האם מניסיונכם יכולות להתעורר בעיות (כמו תמיכה,שירות,איכות) או שזה בדיוק אותו דבר רק שהתשלום עובד דרך צד שלישי. שאלה נוספת , במידה ואני מעביר אותו אני צריך להשיג מודם,אפשר להשכיר אצלם אחד בעלות של 10 שקלים או לקנות. לפי מה שאני רואה המודמים האלה לא זולים בכלל. מה אתם חושבים שעדיף - לקנות או להשכיר , אם לקנות אז מה מומלץ? אם יש לכם הצעות אחרות ,אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by faza,

טוב, עכשיו הבנתי מה זה כבל רשת מוצלב וגילית את הבעיה שהיתה לי. עכשיו הבעיה החדשה היא ששתלתי בקיר לאורך 20 מטר כבל רשת רגיל ואני לא יכול להוציא אותו על מנת לשתול כבל מוצלב. יש מתאם אשר הופך את הקצה מקצה רגיל לקצה של כבל מוצלב? אני לא רוצה לחתוך את הקצה ולהצליב גידים ולהרכיב מחדש. יש איזה שהוא מתאם כזה? הרי בסופו של דבר זה רק הצלבת גידים.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  19. הבעיה קשורה איכשהו ל- upload שלי או משהו שחוסם קשר מהמחשב שלי למחשב המארח יש לי ראוטר אלחוטי RTA 1025W של בזק והנה תמונה של בדיקות שעשיתי משהו באמת לא פועל כמו שצריך?

20. Started by MDK,

היי חבר'ה כרגע יש לי שני קווי בזק (ואני מנוי בhot בטלויזיה ובadsl 1.5)- האחד רחוק מהמחשב והשני קרוב אחד מקוי הטלפון משמש כקו לאינטרנט (בקומה הראשונה) וכטלפקס (בקומה השנייה) שאלתי היא מה עדיף במקרה שלי - טלפון Hot או טלפון 072 (012). הכי חשוב לי שזה לא יפגע ברוחב פס שלי ב(emule וכו'), וגם שאני אוכל לדבר בכל טווח בבית ושאוכל לחבר את הטלפקס למעלה לקו (למרות שלא נמצא בקרבת מחשב). כמו כן, חשוב לי שאני לא אהיה חייב להיות מחובר לאינטרנט\מחשב דלוק מבחינת מחיר, 012 מציעים ב99 שקל אינטרנט 1.5 + קו 072 + 2000 דקות מתנה, בדומה להוט שמציעים ב59 שקל את ה2000 דקות בקו שלהם.

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by seren99,

אני רואה את הרשת והיא בקליטה מלאה מנסה להתחבר ומקבל הודעה לאחר מספר שניות של ניסיון להתחבר לרשת שהווינדוס אינו יכול ליצור חיבור לרשת אולי הקליטה חלש מידי אז הקליטה מעולה ואינני מגיע כלל לחלונית שאני צריך להכניס את סיסמת הגילשה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  22. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. שלום,כבר כמעט חודש שפשוט לוקח דקות שלמות לאתר לעלות ולפעמים הוא בכלל לא עולה הדבר היחיד שעולה זה הPREM ZONE אני מחובר בהוט ו014 האם עוד מישהו סובל מזה שהאתר פשוט לא זז?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום חברים יש לי מקבוק פרו שמחובר אלחוטית לראוטר ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט דרך הווינדוס באמצעות כבל רשת שמחובר בין המקבוק לpc תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by yilya,

ברשותי שתי מחשבים רגילים במחוברים לרשת ביתית ע"י סוויצ' לאחרונה רחשתי מחשב נייד ברצוני לחברו אותו לרשת הנוככנית אף פעם לא השתמשתי בראוטר השאלה שלי היא האם מספיק רק ראוטור במקום הסוויצ' בשביל לחבר את המחשבים בניהם ולאינטרנט או שאלי לחבר את הראוטור לבוויצ' בשביל להעביר מידע בין המחשבים? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.