רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
פעם האינטרנט שלהם היה 5 מגביט באיזור מסויים ברמת גן ותל אביב. האם זה עדיין ככה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני רוצה לקנות מפיץ WiFi (אני קורא לו ככה בהעדר הגדרה נכונה ומקצועית) שיחובר אליו כבל רשת שיוצא מראוטר בחדר רחוק בבית, כך שהוא ישדר אות איכותי וחזק בצד השני של הבית. אשמח להמלצות, מחירים, הכוונה וכו'. תודה רבה, נעם
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני בוגר תואר במערכות מידע ללא ניסיון שלא מצליח למצוא עבודה בתחום. מפחד להוציא עוד 15-20K על קורס שבסוף לא יעזור ללא ניסיון. בכללי שמעתי על מכללת see-security, מישהו מכיר/שמע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שהינכם יכולים לראות מן התמונות מושחלים בקירות כבלי CAT5 לחדרי הבית השונים, ומתנקזים לארון בתמונה שצילמתי הבעיה היא שכרגע הכבלים זרוקים בצורה לא מקצועית וחאפרית וזה יוצר בעיות תקשורת וניתוקים רציתי לשאול איזה פאנל יכול להתאים במצב הזה שאין הרבה מקום - עומק (העומק של הארון כולו הוא 24ס"מ) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני צריך ראוטר שישדר למרחק 60 מטר. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ברשותי מודם נתב של 012, D-LINK 225. אני מעוניין להשתדרג, כיוון שהקליטה האלחוטית ממש גרועה ואיטית. הדרישות: wifi בטווח של 8-10 מטרים אמין וללא ניתוקים פתאומיים בעיקר בשביל משחקי רשת קל להתקנה ולהגדרת רשת פרטית מאובטחת תמיכה ב cellcom tv באיכות טובה דרך ה wifi תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי מודם שמשמש גם כראוטר - DLINK 6850 לאחרונה אני לא כל כך מרוצה מהטווח WIFI שלו אני לא יודע אם קרה משהו אבל הטווח לא מספק לי רציתי לשאול אם קיים ראוטר- מודם אחר בבזק שיותר כדאי ממנו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשתית HOT והבית גדול, מעוניין להוסיף עוד רפיטר כדי לחזק את הקליטה במקומות חלשים. איזה מכשיר עליי לרכוש ומה צריך לדעת כדי להגדיר את זה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לחבר מחשב במיקום אחר לתוך הרשת הביתית שלי. יצרתי חשבון, ואז יצרתי רשת עם סיסמא. התחברתי עם המחשב המרוחק אל המחשב שנמצא ברשת הביתית באמצעות LOGMEIN HAMACHI כאשר התחברתי עם המחשב המרוחק אל מחשב שנמצא בתוך הרשת הביתית, הצלחתי לראות רק את מה שאותו מחשב משתף בלבד. איך אני יכול לראות שיתופים של מחשבים אחרים או כונני רשת ממופים? יש אפשרות לקבל כתובת IP של הראוטר המקומי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יצירת AP ביתי משני ראוטרים ושני מוליכי רשת על חשמל זה דבר מומלץ ? יעיל ? אם כן , המלצות על סוגים וטווח מחירים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ממש ישן ואני מעוניין לבצע איתו rdp למחשב אחר טוב ואז אוכל להשתמש בו כמחשב "טוב" (בסגנון vdi אבל משהו ביתי, בלי סרברים) אז אני מחפש איזה תוכנה שאיתה אוכל לעשות את זה (אבל תתחבר אוטומטי למחשב המרוחק) win7 ומעלה לא נראה לי שכדאי - סתם יכביד על המחשב, ויש סיכוי שיקרוס) חשבתי על winpe ולשים עליו תוכנה שתומכת ב rdp מישהו מכיר רעיון טוב יותר? או דרך טובה יותר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר כבר כמה שנים טובות לבזק, כשהתחילו לשווק חבילות של 30 mega bit לא יכולתי לשדרג מהסיבה שאין לי תשתית מתאימה באיזור בו אני גר, כבר לא מעט זמן משווקים 100 מגה ביט ואפילו יותר אבל אני תקוע עם 15....אני שוקל לעבור להוט, נציג טלפוני טען כמה דברים שהייתי רוצה לאמת כאן; 1.התשתית שונה. 2.חבילה של 100 מגה ביט תוכל להתממש בכל איזור בארץ בגלל שהתשתית שונה לעומת בזק. האם הם צודקים? כדאי לעבור מניסיון שלכם? יש הרבה תקלות איתם? תודה מראש לכל העוזרים והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון שיאפשר לי לקבל ולהוציא שיחות של הקו הביתי במכשיר האנדרואיד שלי. כלומר ששיחה נכנסת תעבור אל האנדרואיד ושתהיה אפשרות לחייג מהאנדרואיד דרך הקו הביתי (השיחה תזוהה כנעשית מהבית). יש לי מחשב נייד עם מודם אנלוגי מובנה ונייח עם מודם שאני יכול להקצות לעניין זה. איזה פתרון מאפשר זאת? אני מדגיש שהשיחות חייבות להתקבל ולצאת מהקו הביתי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סביבות ה-12 שנה אני בבזק ובזק בינלאומי כספק. את האמת דיי סבבה לי שם. אני מקבל מתוך ה 100 מגה רק 70. אבל אני מסתדר עם זה. פינגים במשחקים נורמלים וכו' עכשיו הוט הציעו לי חבילת טריפל של 100 מגה טלפון וטלויזיה. ותאמת אני שוקל את זה בחיוב,בעיקר בגלל הפייבר בוקס והתכונות שלו. גם אני קורא שהוט השתפרו לאחרונה. מה אתם חושבים על מעבר אליהם?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע מחובר בחבילת בזק RA+בזב"ל 40 מגה, מקבל את מלוא ה 40 מגה. קראתי בכמה שרשורים פה ובמקומות אחרים על נתוני קו ונכנסתי לראוטר שלי לבדוק. להלן הנתונים בערך (לא בבית אז לא יכול לצלם מסך) Attainable rate 45000/6000 Attentuation 22/49 Snr margain 8.1/7.7 Delay 0 בגלל RA מרחק מהmsag בפועל סביבות 150 מטר, בגלל שיש בינינו אתר בנייה אז לפי מה שבזק אמרו לי מרחק החיווט יוצא סהכ 750 מטר. יש לציין שאני ב vdsl vectoring. הבנתי לפי הפוסטים שה snr שלי נמוך עד גבולי, הזמנתי גם טכנאי שהחליף פורט בmsag והmargain עלה ל 12 ב up אבל אז חזר אחרי כמה דקות ל 8. לא הייתי נוכח בבית אז הוא לא עשה בדיקה בתוך הבית. האם יכול להיות שיש מ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מבצע שינוי גדול בטופלוגיה של הרשת שלי . קיימים אצלי 3 סוויצים מנוהלים שאליהן מתחברים סוייצים רגילים לא מנוהלים, ראיתי שVLAN מגדירים לפי פורט בסוויצ איך ניתן להתנהל עם מספר תחנות המחוברות לסוויצ למנוהל ומשם לפורט 1 בסוויצ מנוהל ? האם כדי להתנהל בצורה נכונה אני חייב סוויצ מנוהל בכל פיצול על מנת שתהיה לי יכולת להגדיר את הפורטים שיוצאים ממנו אל התחנות בתור VLAN ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! באמצעות כבל רשת ארוך, חיברתי מהראוטר הראשי של הבית אל כניסת lan1 של ראוטר ישן כדי להשתמש בו כמחזק אות (למיטב הבנתי, בדרך זאת אין ירידה במהירות). ללא ידע מוקדם בנושא, הגדרתי את הראוטר (אותו אני מבקש להפוך לריפיטר) ולו נתתי את אותו שם משתמש סיסמא (אותו SSID ואת אותה סיסמת חיבור וויפיי). זה עבד! בדיקת מהירות גלישה בוצעה בהצלחה. אך לאחר עזיבת הבית וחזרה אליו, אין חיבור רשת. האם הגדרתי נכון? האם הבעיה אצלי?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש גם סוג טלפון שאינו שייך לי וכתובת IP שיניתי סיסמא מה עוד ניתן לעשות במקרה זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מפרסים כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
netgear vegn2610 האם ניתן להשתמש בו בתור כרטיס רשת? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש בזה עם גיבוי דרופבוקס אני לא רוצה שיהיה מצבים ש: 1. לא יהיה ניתן להשתמש בקובץ גיבוי לשחזור. 2. שלא יהיה ניתן למצוא את הגיבוי בכלל. כבר קרו מקרים עם תוספים אחרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לעבור לשוק הסיטונאי 100 מגה בזק. רוצה לקנות ציוד משלי,איזה ציוד לקנות? אני צריך 5 פרטים קווים+אלחוטי 2,4 ו- 5 תודה מראש, גיל.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברים, בעקרון לא היית בעיה עד היום הייתי נכנס ל http://tplinkwifi.net./ ומגדיר מה שצריך. הקישור הזה אינו עובד יותר ואני לא מצליח להגיע להגדרות הראוטר, קראתי שאפשר דרך http://192.168.1.1/ אבל זה מוביל אותי לדף של ה HOTBOX LOGIN ונותן אופציה להגדיר את המודם של הוט זאת אומרת שבגדול אין לי גישה לשינוי הגדרות אלחוט, סיסמאות שמות וכו. אשמח לעזרה רוב תודות
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה לגביי ציוד לקנית ציוד תקשורת. קניתי בית בן 3 קומות, ואני מתכנן להקים רשת מחשבים: קומה ראשונה - הסלון, והחיבור לתשתית האינטרנט החיצונית(בזק), יהיו שם 2 חיבורי רשת קומה שניה – 3 חיבורי רשת קומה שלישית – 4 חיבורים סה"כ 9 חיבורי רשת. בנוסף אני מעוניין שבכל קומה תהיה קליטת WIFI ולכן חשבתי לשים בכל קומה ריפיטר שיהיה מחובר פיזית לרשת וישדר לקומה. 1) אני צריך המלצה למודם-נתב טוב (מינימום ניתוקים והתעסקות שוטפת) שיהיה מחובר לבזק/הוט ויחבר אותי לעולם החיצון. 2) החיבור בין הקומות יבוצע ע"י כבל רשת אחד (מגבלת תשתית) ולכן, צריך המלצה על SWITCH X 2 לשתי הקומות. (או שפשוט אשתמש בריפיטר עם יציא…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-