רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הצורך בראוטר הוא למחשב נייד ולמחשב נייד בית לא גדול קירות בטון התשתית של האינטרנט אצלי היא של הוט והספקית נטוויז'ן מהירות 12 מגה. אני מחפש ראוטר כמה שיותר איכותי אבל כמובן בתקציב מוגבל = עד 400ש"ח. חשוב לי שהראוטר לא יפגע במהירות הורדה\העלאה וכמוכן שלא יפגע בפינגים במשחקי רשת.(LOL) וכמובן שיהיה נטול ניתוקים ( או לפחות משהו מזערי אם אין אפשרות לשלמות בתקציב הנ"ל) מקווה שימליצו לי פה בקרוב, מכיוון שאני רוצה לרכוש אותו כבר מחר בערב ביחד עם המחשב בהנייד. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
האם לתת אותו SSID ל-Dual Band? האם יש משמעות כלשהי לכך? תפעולית נראה לי שיהיה לי יותר קל להבדיל בין הרשתות אם שמן יהיה שונה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייח שאני מעוניין לחבר לאינטרנט ובמרחק של כ30 מטרים בהפרש של 3 קירות. + קיר גבס נמצא הראוטר. ניסיתי לשים כרטיס רשת עם אנטנות אבל זה לא עוזר. אין לי אפשרות למתוח כבל רשת. לכן אני חושב שהפתרון הכי מומלץ זה מגדיל טווח או נקודת גישה. (לא יודע מה ההבדל) אני צריך משהו שאפשר להגדירו בקלות בלי הגדרות מסובכות ושיעשה טוב את העבודה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה כבל שיוצא מאחד ומתפצל לשניים? פשוט אני רוצה לחבר את הXBOX360 לאינטרנט ואין לי רווטר אלה מודם רגיל עם מקום לADSL אחד. קבל רשת מוצלב זה מה שיפתור לי את הבעיה? אני פשוט צריך איזה שהוא קבל שיתחבר למודם ושממנו יצאו שני קבלים,אחד לכרטיס רשת במחשב ואחד לXBOX. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לי ולאחי יש מחשב אני ההוסט ויש לי 2 כ.רשת אחד מחובר למודם ADSL והשני למחשב של אחי שנינו גולשים יחדיו באינטרנט אין בעיה הכל טוב 'ויפה' עד שאני מוריד והוא גם מוריד... אני מוריד קובץ והוא גם מוריד את אותו קובץ עשינו ניסוי הוא התחיל להוריד ב100, 96..... ואז אני התחלתי את ההורדה שלי ואז הוא ירד ל38 ואני לקחתי לו את המהירות ואני מוריד ב64 ככה שהחילוק מה שלא יהיה אצלי (בגלל שאני ההוסט) יהיה מהיר יותר כך שזה לא הוגן... גם במחשקי רשת שאני יתחיל להוריד הפינג שלו יקפוץ מ30 ל 100 או אפילו 200 וזה לא בסדר אני צריך תוכנה כזו שמחלקת את האינטרט 50 % לי ו 50 % לאחי ... עם יש דבר כזה ותוכלו להביא לי לינק או לפחות את שמה של התוכנה אני ישמח מאוד !!! זה ההודעה הראשונה בפורום הזה…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחליף לראוטר הישן שלי linksys wrt54gs בתקציב נמוך. הוא מחובר לתשתית הוט, הראוטר מספק כיסוי לרוב האזורים שאני צריך. אליו מחובר עוד edimax ישן ב wds שמכסה לי שני חדרים מרוחקים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רכשתי את הנתב הנ"ל וחיברתי למחשב ונראה שהכל עובד (המחשב מתחבר פיזית לאינטרנט דרכו). לגבי האייפון- הוא מאתר את הנתב וגם מתחבר עם הסיסמה שהכנסתי אולם האינטרנט לא עובד - תקוע. כשעובר לרשת הסלולרית או לנתב אחר בסביבה - עובד יופי. אגב, האייפון גם לא עובד כשאני מסיר את האבטחה לגמרי מהרשת. עידכנתי את הקושחה לגירסה C2 3.03 - מהאתר של החברה. אני דיי אובד עצות, מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבנתי שצריך להשתמש בכבלי רשת ישרים כדי לחבר את הראוטר למחשבים אבל השאלה שלי עם איזה כבל מחברים את המודם (במקרה הספציפי שלי מודם כבלים של Terayon) לראוטר (במקרה הספציפי שלי Edimax 6014k) יש כאלו שאומרים כבל ישר יש כאלו שאומרים כבל מוצלב ויש כאלו שאומרים שזה לא משנה כי הראוטר יכול להסתדר עם שניהם.. מי צודק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר ב remote desktop ממחשב A למחשב B (לא ב LAN שלי בכלל-בעיר אחרת) , דווקא ב remote ולא דרך team viwer וכו' אני חושב שאני צריך לפתור 3 נקודות, אשמח לעזרה 1- איך אני מגלה מה כתובת ה IP של הראוטר הביתי של מחשב B (הרגל שפונה לעולם החיצון)- כמובן מתוך הנחה שאני מגיע פיזית למחשב B ויכול להריץ פקודות - עדיפות בלי לגשת ל gui של הראוטר אלא דרך פקודות cmd - אולי traceroute יעזור ? 2- איך אפשר להגדירport forwarding מהראוטר של מחשב B למחשב B 3- המחשב אליו אני רוצה להתחבר(B) , לא הגדרתי לו user וסיסמא, פשוט שהוונדוס עולה הוא מתחבר, ב remote נדרש להזין user ו סיסמא, מה עלי להזין ? אחרי כל זה אני חושב ממחשב A לפתוח REMOTE , להזין IP וPORT של …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש ראוטר אלחוטי מקצועי, לחיבורים של 50-100 מחשבים. הוא צריך להיות מהיר ובעל טווח קליטה גדול. אם יש דגמים / חברות מומלצות אשמח לשמוע! תודה אלון.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לספק אינטרנט אחר ורציתי לדעת מה טווח המחירים כיום לאינטרנט 3 מגה?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר WAKE ON LINE ברשת הפנימית שלי איזה פקודה אני רושם בCMD כדי להעיר ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מהירות הורדה ויש מהירות העלאה נכון ? אבל איך הפרמטר למהירות גלישה ? זה קשור להורדה ? אם אני סתם גולש באתר מסויים זה הורדה ? רואה סרט או סתם גולש ? קראתי מאמר שחברות האינטרנט בכוונה מורידות את מהירות ההורדה בצפיה של שידורי ספורט או סתם שידורים ישירים כדי שהלקוח יזדקק לשירותי ה TV הרגילים זה נכון ? תמיד חשבתי שאני צופה בשידור חי באינטרנט ספורט וכו' האיטיות נובעת מהשרתים שהם עמוסים אבל קראתי שחברות האינטרנט עושות את זה בכוונה זה נכון ? אז אם יש לי 100 מגה זה בעצם רק על הנייר ואין מה לעשות עם זה חוץ מהורדות של סרטים שירים וכו' ? בגלישה רגילה / צפיה של שידורים אין מה לעשות עם זה ? קראתי גם שכדי לראות סרטים בצורה תקינה צריך להתחבר ל VPN בתשלום אבל העניין שהכול באנגלית זה לא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב דרך תוכנת REMOTE DESKTOP בטלפון סלולרי ונאמר לי שאני צריך לשם כך את הIP הראשי שלי, זה שאמור להיות תחת IP4V או משהו כזה בפקודת IPCONFIG, אבל יש לי שם את הIP הפנימי של הראוטר בלבד שהוא 10.0.0.2 וזה לא עוזר לי. אתרים כגון WHATSMYIP לא נותנים את הIP שאני מחפש, שאמור להיות תחת הIPV4 שדיברתי עליו ואני לא מוצא. אני זוכר שלפני כמה ימים היה שם IP נורמלי, ופתאום זה נעלם... מישהו יודע למה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
New in box Unlocked Huawei HG658d VDSL2/ADSL2+ moden/router והמוכר כותב לי כי הפרוטוקול SIP נעול ציטוט 2016-02-04 05:50:36 Friend,pls note that SIP setting of HG658D is locked,but it can perfect with Bezeq NGN,very stable VDSL and Wifi connection,most of our customer can accept it,if you have any suggstion,pls advise me! למה הוא מתכוון אני עם בזק+019 40 מגה תודה לכל העוזרים צביקה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-