רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח להגדיר חיבור של סיב פרטנר דרך vr600. חיברתי את הכבל מהטרנסוויר אופטי ליצאת wan..מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב שמעולם לא היה מחובר לאינטרנט , SP4 W2K PRO מייד כשהתחברתי רצתי לשדרג חלונות ואנטי ווירוס אבל לא הייתי מספיק מהיר ותוך מספר דקות המחשב התמלא בווירוסים , תולעים וכדומה. כעת גם לאחר ששידרגתי את הכל עדיין נכנסים ווירוסים שחלקם מזוהים על ידי NAV2003 וחלקם מזוהים על ידי ( כמו TOOL.EXE שברוב חוכמתו הוריד את ה - TASK MANAGER והוסיף את עצמו לרשימת האיתחול ) , מה אני יכול לעשות ומהו ה - FIREWALL המומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב חדש מהדוד המת שלי, פנטיום 166 עם 96 ראם, מריץ ווינדווס 2000sp1 (אל תשאלו אותי איך הוא הצליח להריץ את זה על גרוטאה שכזו - אבל זה עובד _מעולה_). קיצר, אני מנסה לחבר את המחשב לרשת הביתית - העברתי כבלים, חברתי וכו'. יש על המחשב שני כרטיסי רשת, אך רק אחד מהם נדלק כאשר אני מחשב אליו כבל. - ואותו כרטיס רשת נראה כתמיד מחובר - לא משנה אם יש כבל בפנים או לא - ווינודווס תמיד מראה אותו כמחובר. דוד שלי מחק די הרבה תוכנות לאדמיניסטרציה שבאות עם w2k, אך עדיין הצלחתי להשיג אדמיניסטרייטור. ניסיתי לשים נטוורק סטאפ דיסק בw2k אבל התוכנה לא פעלה כי זה כנראה עובד רק ב-98/se/xp. מה לעשות? נ.ב. לא, אני לא אפרמט, מכיוון שאני בחיים לא יוכל להחזיר את w2k למחשב, ובמ…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
קיים לי כרגע ראוטר שמנהל שני חיוברים WAN לאינטרנט, הראוטר הוא של אדימקס (אפשר לצרף דגם אם זה יהיה רלוונטי), והוא מנהל DHCP ו-BALANCING מול שני חיבורים הרשת. נוצר צורך בעוד רוחב פס לאינטרנט ובהוספת חיבור אינטרנט נוסף, מה האפשרויות העומדות בפניי ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כבר תקופה שאני מנסה לחבר את המגדיל טווח הזה של LEVEL ONE ואיני מצליח ניגשתי להגדרות, הגדרתי אותו כUNIVERSAL REPEATER, אמרתי לו להתחבר לנתב שלי, אבל אני לא מוצא את המקום שבו אפשר להגדיר את הסיסמה של הנתב ולכן המגדיל טווח לא מצליח להתחבר לנתב מישהו יודע איך מגדירים את המגדיל טווח בצורה נורמלית? באמת שאני על סף יאוש.. הנתב הוא נטגיר של בזק הרבה תודה ושבת שלום!!
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הי , אני זקוקה לעזרתכם בפיתרון התעלומה בביתי יש ראוטר מסוג N של בזק ובזק בינלאומי כספק לאחרונה רכשתי מחשב נייד מסוג DELL I7 , המחשב בניגוד ליתר המחשבים בבית לא מצליח לגלוש על הרשת הביתית בחיבור אלחוטי לעומת זאת כשהתחברתי במקומות אחרים לרשת ביתית אחרת יכולתי לגלוש ללא כל הפרעה פניתי לספק וביצעתי איפוס של הנתב - עדיין לא היתה יכולת גלישה למחשב הזה לשכנה שלי (חברה) יש את אותה הבעיה עם אותו מחשב אותו נתב והספק אצלה הוא נטוויז'ן לעומת זאת בבית אחר שכן הצלחתי להתחבר אליו ולגלוש יש גם את אותו הנתב אובדת עצות האם החלפת הראוטר תעזור ? איך נוצר מצב שרק מחשב אחד ורק בכתובת אחת לא מצליח להתחבר , מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מטרידה שטרם מצאתי לה מענה. יש לי בבית מספר מחשבים. SmartBox של אורנג' משמש כראוטר- מחשב אחד מחובר אליו בכבל, השאר דרך WiFi. אחד המחשבים נמצא, מה לעשות, בממ"ד. הוא מריץ XP ומתחבר לרשת בעזרת USB WiFi Adaptor בסיסי ביותר. על מנת לשפר את הסיגנל הנמוך בממ"ד רכשתי AP של TP-Link והגדרתי אותו כ- repeater. עד כאן טוב ויפה, אבל המחשב בממ"ד מתחבר לרשת וממשיך להציג סיגנל נמוך. בדיקה בעזרת כלי הניהול של Edimax מראה כי כרטיס הרשת של המחשב מזהה שני מקורות של הרשת: 1. הראוטר- עם סיגנל נמוך 2. הרפיטר- עם סיגנל גבוה אני מזהה אותם לפי ה- MAC שלהם המוצג בשדה BSSID. כמובן שלשניהם אותו SSID כך שמבחינת מערכת ההפעלה יש רק רשת אחת. ולמרות כל זאת המחשב מתעקש להתחבר לראוטר ע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מבקש את עזרתכם. כרגע יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר חוטי (לראוטר אין אופציית WIFI). אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים כך שאני נשאר עם הראוטר הזה. אבל עכשיו אחותי קיבלה במתנה אייפד שיכול להתחבר רק אלחוטית ואני מנסה למצוא פתרון זול יחסית. האם אני צריך לקנות ראוטר נוסף, אלחוטי, ולחבר אותו באיזשהו אופן לראוטר החוטי? אם כן אז איך עושים את זה (אם זה אפשרי בכלל)? אולי יש איזה פתרון אחר קל יותר תודה מראש לביא.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. אפשר לחבר מנקודה קווית (נקודה שראוטר קווי מספק לה את האינטרנט) ראוטר אחר שיספק WIFI? (אני לא רוצה להגדיל את עצמת השידור האלחוטי של הראוטר הראשון, אלא ליצור עוד מקור שידור.)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרשת האלחוטית במקום העבודה שלי נהייתה מאוד איטית ביומיים האחרונים (משני מחשבים) ראוטר טיפי לינק WR941ND ניסיתי ריסט כמה פעמים, לא עזר קראתי שכשירים כמו טלפונים אלחוטיים יכולים לגרום להפרעה. אכן הוספתי טלפון אלחוטי לפני כשבוע אבל ניתקתי אותו מהחשמל ולא היה שינוי. איך אפשר לוודא שמדובר באמת בבעיה ב-WIFI ולא בתשתית ? אני יכול להתחבר ישירות למודם של HOT עם המחשב ? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, שאלתי כבר את השאלה הזו ומשום מה אף אחד לא הגיב, אני מנסה שוב. יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט (LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
הכותרת ממצה את נושא ההודעה, אני מחפש מה ההגדרות לחיבור הראוטר הנ"ל של לינקסיס לאינטרנט דרך ה ADSL לחברת 012. עשיתי חיפוש והוא לא עזר לי במיוחד. בתודה מראש! בן .ב.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי קונסולה XBOX 360 שנמצאת בחדר אחד בבית, ומחשב שולחני בחדר אחר, המודם של הADSL נמצא ליד המחשב השולחני, עכשיו: ברצוני להקים רשת אלחוטית (כרגע אין) ע"מ לחבר בין שניהם דרך ICS כך שלאקס בוקס יהיה אינטרנט מתי שהמחשב דולק ומחובר לאינטרנט. יש לי אנטנה ייעודית לXBOX שתומכת ברשתות אלחוטיות מסוג 802.11a\b\g משיטוט באתר של MS הבנתי שהכי טוב לחבר את המכשיר ברשת מסוג a זאת משום שהיא עובדת בתדר של 5Ghz וכך יהיו פחות הפרעות, ויהיה אפשר להזרים סרטים לטלויזיה באמצעות Media Center. עכשיו שאלתי היא: האם כרטיסי הרשת האלחוטיים בחיבור PCI שאני רואה בחנויות מסוגלים "ליצור" רשת, או שהם יכולים רק להתחבר לרשת קיימת ? אין לי ראוטר אלחוטי ולכן אם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI יכול לקיים ר…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע אם זה קשור לכאן אבל אם מפה תבוא הישוע אני אשמח, אז ככה, אני מחפש פתרון טכנולוגי לא יקר, אשמח לעצות, זה המצב: יש לי 2 טלוויזיות ב2 חדרים סמוכים (2 הטלוויזיות צמודות לקיר), ואני הייתי רוצה שהאקס בוקס יהיה מחובר לל2 הטלוויזיות, אחת מהן בקוי והשניה צריכה להיות מחובר בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לקדוח בקיר וכו'... חשבתי קודם כל לחבר את האקס בוקס למפצל HDMI, משם יציאה אחת לך לטלוויזיה והיציא השניה תהיה עם ממיר HDMI TO ETHERNET, חיבור הETHERENET יתחבר לממיר מתח לרשת שבחדר השני ומשם יהיה ממיר ETHERNET TO HDMI שיתחבר לטלוויזיה, השאלה אם כל זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי רשת ואלחוטית. המחשב הסלוני שלי (WINDOWS 7 64BIT) מחובר לרשת עם מתאם אלחוטי (WIRELESS N) וגולש דרך חיבור VPN של 12VPN (דרך תוכנה של 12VPN). אני מעוניין לחבר את ה-XBOX 360 SLIM (בעל חיבור WIRELESS N וחוטי) שיושב בחדר אחר למחשב כך שיגלוש דרך ה-VPN (כרגע ה-XBOX מחובר אלחוטית לרשת). האם אני חייב לבצע את זה דרך חיבור חוטי למחשב באמצעות כבל CROSSOVER או שיש אפשרות אחרת? הראוטר (DLINK DIR615) אינו יושב ליד המחשב הסלוני אם זה מעניין משהו.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם טעיתי תעבירו בבקשה) איך אני מגדיר שאני יהיה מחובר כל הזמן לאינטרנט ולא להתחבר בכל הפעלה של המחשב? יש לי כבלים בנטוויז'ן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע בבית מנוי אינטרנט עם מודם אחד ושני מחשבים כאשר המחשב עם המודם מביא אינטרנט למחשב השני דרך כבל מוצלב של 10 מטר ...... עכשיו אחותי קונה לה מחשב ללימודים שמצריך גם חיבור אינטרנט מה אני עושה עכשיו ?? צריך ציוד ייקר לא ? (כל עוד זה עד 2 מחשבים זה לא בעיה ) צריך ראוטר ? נטבים ?... אני לא רוצה שזה יפגע לי בפינג אני משחק המון ברשת .... עכשיו ראיתי אצל חבר שלי לדוגמא שכאשר אח שלו בא אליו הוא מביא את המחשב עם המודם שלו ופשוט מחבר את המודם לקיר ויש לו חיבור זה אומר ששני מודמים מאותו בית יכולים לעבוד יחדיו אז התקשרתי להוט לשאול מה אני יכול לעשות והם אומרים שאני יכול אבל זה עולה לי תשתית !!!!!! (כולה מודם מסכן) אז שאלתי אותם אז מה קורה אם אני קונה ממישהו יד שניה הם טוע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לטכס לי עצה או שתיים. בימים האחרונים חיבור האינטרנט שלי נהיה איטי להחריד, בדיקת מהירות הניבה 0.08MB בהורדה ו 0.1MB בהעלאה. התופעה זהה בשני המחשבים המחוברים דרך ראוטר, ושניהם מתפקדים טוב ללא רשת, כך שהבעייה היא לא במחשב. ניתוק הראוטר וחיבור כל אחד מהמחשבים בנפרד ישירות למודם לא פתר את הבעייה, וכך גם הפעלה מחדש של המחשב ושל המודם. מדובר בחיבור בתשתית כבלים וספק 012. הדפדפן הוא אקספלורר 7. בשיחה עם שירות טכני של 012 הנציג לא ממש עזר, רק טען שיש בעיה עם הסינכרון כיוון שהוט מספקים 1.5MB ו 012 2.5MB, נושא זה טופל אך הבעייה נותרה בעינה. האם יש למישהו רעיון איזו בדיקות עוד ניתן לעשות ומה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה י.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חיברתי לראוטר בעזרת כבל CAT6 מחשב נוסף כבל באורך 15מטר בערך במחשב המרכזי שגם מחובר לראוטר רואים חלק ובלי השהייה לעומת זאת במחשב הנייד שמחובר לכבל יש השהייה בצפייה והיא לא רצופה כמו במחשב המרכזי יש לי רואטר tp-link ואינטרנט של הוט. אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה בעצם מונע קבלת קצב גלישה של 100 הלכה למעשה ? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל קצב גלישה כזה בפועל ? האם החלפת חוטי טלפון רגילים בחוטים איכותיים יותר,תשנה משהו ? אני לא צריך חיבור אלחוטי,אלא רק קווי. האם אני זקוק לראוטר ? האם חיבור קווי בלבד,כן יאפשר קצב גלישה של 100 ?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה של מתחילים, קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3 ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN? כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-