עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DA slap,

היי אני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית שלי. התשתית אצלי היא של בזק והיא מגיעה למקסימום 40 מגה. בקיצור, אני צריך ראוטר שמתאים לתשתית בזק ותומך ב40 מגה. יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם. מאז שהחלפתי את האלקטל פרו שלי שנפרץ כמובן, לראוטר חדש Aztech router dsl600er מהירות ההורדה בכל האתרים פשוט בלתי נסבלת! מתחיל סבבה ואחרי שניות יורדת ל15-5. כשאצל חברים שלי אותן הורדות יורדות במלוא רוחב הפס. וזה פשוט לא יאומן שאני לא אוכל להוריד במלוא רוחב הפס שלי גם מאתרים שממש אין אצלם בעיה של עומס.. עכשיו לדוגמא ניסיתי להוריד את הדרייבר העדכני ביותר של אנווידיה, מה שנתקל במהירות הורדה מזעזעת של 10 ק"ב/שנייה בכל המירורים. אני בחבילה של 2 מגה הורדה בבזק בינלאומי עם התשתית של בזק. התקשרתי אליהם, וכמובן הם הפנו אותי לעשות בדיקת המחשת מהירות, שבה באופן מפתיע המהירות הייתה תקינה. מה ניתן לעשות? העניין הזה משגע אותי. תודה, אבי. עריכה: אני בלי חייגן

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by mikmik,

שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום לכולם בשבוע האחרון אני רואה בהיסטוריית הצפייה שלי ביוטיוב המון סרטונים (בערבית) שלא צפיתי בהם. מחקתי אותם מההיסטוריה ואז נוספו עוד כאלו אחרי יום. שיניתי סיסמא וזה לא עזר, הסרטונים האלו ממשיכים להתווסף להיסטוריה. שיניתי סיסמא בשנית והחמרתי עם הסיסמא ועדיין התופעה נמשכת. אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות ופוחד שהפורץ גם ישתלט לי על הג׳ימייל כי זה הרי אותו חשבון. אשמח לעזרה. תודה רבה

5. Started by Urish,

שלום לכולם, חיוטתי כבל cat7 באורך 20 מא לנקודה בבית לצורך psp הכבל חווט לפי תקן 568b. בדיקת מהירות שאני עושה לאחר התקנה מראה לי ירידה משמעותית במהירות 100-200 בעוד שבחיבור ישיר לרואטר אם כבל קצר אני מקבל 700 האינטרנט שלי הוא במהירות 1000/100 מישהוא יכול לתת לי הסבר מדוע זה ככה? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by CosmicGate,

שלום לכולם. האם אפשר לעשות הפעלה אוטמטית לחייגן האינטרנט בעת הפעלת המחשב? אם כן, איך? (ADSL 1.5) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by viperon,

אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה הבעיה עם הפורטיםםםםםםםםםםםם. בבקשה שמישהו יסביר, מישהו שמבין. הפיירוול הפנימי של ווינדוס 7 ביטלתי. הפיירוול של eset smart security ביטלתי. בהגדרות של הראוטר סימנתי upnp וגם בביטורנט סימנתי upnp עכשיו לפעמים הפורט פתוח והכל עובד כמו שצריך, ואחרי כמה זמן זה נסגר מעצמו. למה זה קורה לעזאזל?!!? *לפני זה, הייתי מגדיר בראווטר פורט מסויים שהייתי עושה לו forward, ואז זה היא פותח אותו, אבל גם אחרי חצי יום זה היה נסגר מעצמו. יכול להיות שזה בגלל שאין לי איי פי חיצוני קבוע? אני לקוח ADSL ספק נטוויז'ן-ברק לא משתמש בחייגן בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע פה, אבל בבקשה מישהו שמבין בעניין.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Ori Keidar,

צהריים טובים, ברשותי מחשב HP PRO BOOK G1. על גביו מותקן גוגל כרום. מתחילת הדרך (המחשב ברשותי מספר חודשים), קיימות תקיעות קטנות במהלך הגלישה באינטרנט. התקיעות הן מעין לאגים קטנים אשר גורמות לגלישה ל"קפוא" למספר שניות ואז להמשיך, נראה כאילו הפעולות אני מבצע מהירות יותר מיכולת התגובה של המחשב/דפדפן. שוחחתי עם התמיכה הטכנית של HP ונאמר לי שלדעתם אין כל בעיה בכרטיס הרשת שלי (כרטיס מסוג: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter), וכי הם אינם מספקים תמיכה בדפדפני אינטרנט. דריבר עדכני של הכרטיס עודכן והותקן. אני ניסיתי להסיר ולהתקין את כרום מחדש, אך הבעיה חזרה. אציין, לא ידוע אם זה חשוב, כי העיקר התקיעות נגרמות בשימוש באתר של פייסבוק (למשל בזמן שיחה פרטית יש השהייה של הי…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by liran2003,

שלום, כבר כמה שנים שאני משתמש בראוטר של אדימקס BR6524n. בזמן האחרון יש לי כמות בלתי נסבלת של ניתוקים, לפחות פעם ביום ולפעמים גם ריסט לא עוזר ואני נאלץ לאפס אותו פעם בכמה ימים. הגרסאת קושחה מעודכנת לגרסא האחרונה (והיחידה) שיצאה. לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר חדש, יש מה לעשות בנידון?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  10. שלום קודם כול רציתי להגיד שהרגע נרשמתי לפורום וזה נראה אחלה אתר בכללי...... (אוקיי אחרי ליקוק הישבנים למנהלים נעבור לבעיה). אני בערוצי זהב והספק שלי זה בזק בינלאומי. לפני שבוע הIP שלי היתחלף למספר שמתחיל ב80 במקום ב62. אני עושה ריליס וריניו אבל זה לא עוזר האיי פי נשאר אותו דבר.... מה שעוד מוזר שהאיי פי החיצוני והפנימי זהים... היתקשרתי לערוצי זהב... אצלם בכלל רשום שאני בספק קווי זהב (אל תשאלו אותי איך... ) אחרי שאמרתי להם שאני 100 אחוז בזק בינלאומי הם שלחו אותי להיתקשר לבזק ולהגיד להם שישלחו את הקבצים של ההיתחברות שלי שוב.... אמרו לי שזה לוקח 72 שעות... אז רציתי לדעת אם אחרי זה האיי פי שלי ישתנה סוף סוף..????? כי מה שמפריע לי שמאז שהאיי פי הישתנה יש לי פינגים של 500…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by miki891,

שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מחזיק בימים אלו ראוטר מתוצרת Rotal, אלה שבזק נוהגת נותנת. דגם [מודל] מדויק: RTA1025W רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בראוטר בתור אנטנה, כלומר, שאני יוכל להתחבר לרשתות סמוכות דרך הראוטר עצמו ולא דרך כרטיס רשת אלחוטית. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל כל מידע שיש ברשותכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by royban,

שלום רב, האם ראוטר אלחוטי משדר תמיד באותה עוצמה?כלומר,אם כרגע אף אחד לא גולש(מצב המתנה),הוא ישדר באותה עוצמה של שידור בקצב גבוה(צפייה בסרט HD לצורך העניין)?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pak82,

יש לי בבית שני מחשבים שנמצאים במרחק של כ10-15 מטר אחד מהשני (לא בחדר ביטחון). אחד מהם מחובר לראוטר של trendnet דגם tew-631brp , אני רוצה לקנות לשני כרטיס רשת אלחוטי כדי שהוא גם יתחבר לראוטר. השאלה שלי היא כזאת: 1) מה ההבדל בין כרטיס רשת שיושב על PCI לבין כרטיס שמתחבר בUSB ומה עדיף? 2) יש למישהו המלצה על כרטיס טוב ולא כלכך יקר?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by imac,

הורדתי את זה (התפלאתי שזה 20 מגה) ומה אני מגלה שזה הסרטון של הפרסומת שלהם אם הטניס מה זה חוסר האחריות הזה

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  18. יש לי מחשב שבו מודם פנימי (אינטרנט לא מהיר) והוא פורמט (יש לי XP) ועכשיו המודם לא מותקן ... יש מה לעשות אם אין לי את הדרייבר של המודם (כרגע אני לא יודע את סוגו)????? תודה לכל....

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. היי... אני לא מצליח להכנס לICQ, MSN, משחקים באונליין... ניסיתי דרך מסנג'ר אונליין בדפדן והא הצלליח, אז באתר התמיכה של וונודס אמרו שזה קשור לפייר וול שחוסם. איך אני מבטל את זה? תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. השבוע בעקבות מבצע של בזק 20 מגה ללא תוספת מחיר שדרגתי ל 20 מגה. שעשיתי בדיקה של הורדה והעלאה התברר לי שהורדה היא 20 מגה, אולם העלאה היא רק מגה 1 שאלתי תכנאי מבזק מדוע אני מקבל רק מגה 1 בהעלאה ונאמר לי כי לא משנה איזה חבילת מהירות אני רוכש מקסימום העלאה היא 1 מגה ואני לתומי חשבתי שהעלאה היא 10% מההורדה אמורה להיות, האם אכן כך הוא ?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by arield,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות נתב מדגם E4200 אבל ראיתי בפורום ובכל מני פורומים שיש שני גרסאות לנתב הזה V1 ו- V2. מה ההבדלים בינהם ומי מהם יותר טוב?? שמעתי משהו שV1 יותר טוב בביצועים באופן כללי האם זה נכון? וגם שV2 לא ניתן להתקין קושחה צד שלישי.... מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים ולהמליץ לי על אחד מהם בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by haim6130,

אהלן! ברשותי 2 מחשבים המחוברים אחד לשני ע"י ראוטר אלחוטי. בכל משחק שאני מנסה לשחק יש לאגים מטורפים ואיכות הקליטה גרועה, יש לי בית די גדול והמרחק בין 2 המחשבים רב, כך שגם אם אני ממקם את הראוטר ביניהם הקליטה גרועה. ישנה אפשרות פשוט להעביר כבל ארוך מאוד בין שני המחשבים, רק מתי שארצה לשחק, וככה לשחק בשקט בלי לאגים והפרעות? אם כן באיזה כבל מדובר?.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחובר ל-ADSL 10M וספקית בזק בינלאומי. אני מחובר עם מודם ונתב. קצת אחרי שהכריזו על השדרוג אני מקבל ניתוקים, הנתב כותב Unreachable ולאחר כדקה שתיים הוא מצליח לחייג והאינטרנט חוזר. יכול להיות שזה בגלל שבזק שידרגו לי ל-15 אבל בבזק בינלאומי אני מוגדר על 10 וזה גורם לבעיות? איך אני בודק את זה?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  24. יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RealOG,

יש לי טלוויזיה חכמה של ROADMASTER שמחוברת לראוטר (שנמצא באותו חדר) דרך כבל ולא דרך WIFI. בדיקות מהירות של Ookla יוצאת אותו דבר גם במחשב וגם בטלוויזיה אבל בפועל האינטרנט בטלוויזיה עובד לאט, תכנים בנטפליקס ויוטיוב עושים stutter ולפעמים לא בHD אפילו, כנ"ל לגבי סרטים או סדרות דרך גוגל כרום, ובכללי מהירות הגלישה באינטרנט היא בלתי נסבלת. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.