עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי שלום אני כבר אובד עצות עברנו לבזק לפני שלושה שבועות. אחנחנו משחקים משחקי רשתבעיקר בשלולה מחשבים שונים (LOL +DIABLO 3 ) וכל הזמן יש לנו ניתוקים מהמשחק גם בחיבור חוטי וגם באלחוטי. היה טכנאי אצלנו 3 פעמים ולא מצאן את התקלה מישהו יודע מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Omri Arielly,

שלום לכם, יש לי בעיה ישנו בבית מחשב הנמצא בצד השני של הבית מאחורי 4 קירות בלוקים שלא קולט את הראוטר בוואי פיי כמו שצריך ומסיבות לוגיסטיות אי אפשר להעביר את הראוטר למקום קרוב יותר. ניסיתי להתקין בבית HOMEPLUG של http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect_us/powerline/dhp-w307av-powerline-av-wireless-n-starter-kit וזה לא עזר במיוחד הנפילת מהירות היא של כמעט 100% מ80-90 מגה ביט ל1-2 מגה ביט. אז השאלה שלי היא איזה פתרון אפשר לעשות חוץ מלקדוח כבל RJ45 דרך כל הקירות? פרטי הבית: רשת החשמל היא תלת פאזי הנתב הוא DUAL BAND N600 אום פלאגים של D-LINK תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by alpy,

אהלן עברתי לבית חדש לגמרי, בבניין חדש (וגדול). אני מכין תשתית רשת קווית לכל מיני צרכים שיש לי. במהלך העבודה על התשתית רציתי להשחיל כבל רשת במקום כבל קואקסלי שישב לי בתעלה (לא יודע איזה סוג תעלה - צינור פלסטיק שחור) ניתקתי את הכבל הקיים, קשרתי אותו לסטלבנד והתחלתי למשוך ולדחוף בעזרת חבר מהצד השני. לקראת הסוף - הסטאלבנד נתקע. משכנו קדימה ואחורה, עד שנקרעה הקשירה שעשיתי בין הסטלבנד לכבל הקיים. את הכבל הקיים משכתי החוצה והוצאתי, ועכשיו הבעיה - הסטאלבנד מסרב לצאת אחורה. הוא תקוע שם בפנים, ואני לא מצליח למשוך אותו חזרה.. מה אני יכול לעשות כדי לשחרר את הסטאלבנד? הסטאלבנד הוא 15 מטר, פלסטיק אדום, והראש שתקוע בפנים הוא ראש טבעת (לא הראש עם הטבעת הגמיש) אני מחפש עצצות/פתרונות ללא ק…

• 3 תגובות
    • 9.9k צפיות
  4. Started by loadstone007,

שלום, אני זקוק לראוטר חדש ומעוניין בדגם מהיר, כמו ה-Asus RT-AC88U או Linksys WRT-1900AC. עם זאת, הבנתי שמשרד התקשורת לא מאשר יבוא של מכשירים אלה. איזה ראוטר מהיר לא פחות אני יכול לקנות? ממה שראיתי באינטרנט המבחר מזעזע... אפשרות אחרת היא איך ניתן לרכוש את הראוטרים שציינתי למעלה בלי בעיה (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. אהלן, חברים, צריך את עזרתכם. הראוטר אצלנו בבית נמצא בקומה השנייה, שם נמצאים המחשבים, והרשת תופסת כמו שצריך. העניין נהיה בעייתי כשאני משחק ב-PS4, ומדי פעם אני מעדיף לשחק דווקא בקומה התחתונה שם הטלויזיה משמעותית גדולה יותר, אבל לצערי הוויפי שם תופס על הפנים. רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהוא, אולי מכשיר כלשהוא שתהיה אפשרות לשים בקומה התחתונה, שיקלוט את האות ויחזק אותו, או כל פתרון אחר שיאפשר לי לקלוט את הרשת כמו שצריך גם בקומה התחתונה. תודה רבה, ושיהיה חג שמח ושנה טובה, נתי.

6. Started by bomba90,

קיבלתי מבזק Netgear VEGN2610 ובגלל שהטווח שלו לא טוב כמו הראוטר הקודם שלי TP-Link WR641G אז חיברתי בכבל רשת את הראוטר הקודם לראוטר של בזק שיישמש כנק' גישה. בחיבור של מחשבים לנק' הגישה (ואני יודע שזה מחובר לנק' הגישה ולא לראוטר של בזק לפי הערוץ ולפי שזה תקן G) אין שום בעיה באינטרנט. בחיבור של הטלפונים (נקסוס 4, נקסוס 5, SGS2) יש דיליי של כמה שעות בקבלת הודעות WHATSAPP או בגישה לאינטרנט. כרגע שני הראוטרים נמצאים מטר אחד מהשני. אשמח לעצות.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by no_way,

שלום, אני מתחיל עוד שבוע קורס מנהל רשתות. האם יש לכם אתרים ללימוד עצמי באינטרנט, אני רוצה להגיע לקורס כבר עם ידע קודם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי מכירה בישראל. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. האם מישהו מכיר מודם סלולארי שעובד בחלונות 8 ? תודה לעוזרים אתמול הייתי ב-KSP ושם היו שני דגמים , אחד של TP LINK והשני של ZTE . בקשר ל TP LINK , בדקנו האם הוא מתאים - והוא על הנייר לא מתאים . בקשר ל ZTE - אותו הסיפור . לא מתאים, על הנייר .

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ynets14,

אצל ההורים שלי יש אינטרנט של הוט וכנל הוט בוקס, האם זה אפשרי לקחת את ההוט בוקס ולחבר אותו באזור אחר בעיר שלי? פשוט עברתי דירה ואני צריך אינטרנט במחשב..

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, לאחרונה הוספתי ראוטר של בזק 6850U ואליו שרשרתי ראוטר ישן של EDIMAX. מאז אין לי אפשרות לשיתוף קבצים בין המחשבים שמתחברים לאדימקס (אחד חוטי ואחד אלחוטי) לבין המחשבים שמחוברים ל6850 (כנ"ל). ניסיתי לבטל את הפיירוול שלו ולפתוח פורטים אך ללא הועיל. יש למישהו נסיון עם הראוטר המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. ההוטבוקס בביתי ממוקם במיקום גרוע ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחבר אותו לנקודת כבלים אחרת או שיש צורך בטכנאי כמו במקרה של העברת נקודה בבזק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/increase-online-gaming-performance-by-tinkering-with-ethernet-card-driver.88083/ http://community.moviebattles.com/forum/public-area/support/35623-general-fps-and-network-optimization-guide עד כמה הדברים הללו יכולים להשפיע במשחקים שצריכים latency נמוך ?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום איך אני משנה סיסמא ושם משתמש בsmartbox 012 בתוך הדפדפן ,

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. אני רוצה שהתעבורה בבית תתנהל ע"י הראוטר הזה , כלומר שיתוף קבצים בין מחשבים בבית וכו.. יעבור רק דרך הראוטר הזה . בנוסף אני רוצה שאת האטנרנט אני אקבל מראוטר אחר (של הוט) שאין לי גישה להגדרות שלו חוץ מאת הסיסמא של הWIFI, כלומר אני צריך REAPTER MODE WITH ACCESS POINT. אם יש יציאת USB זה בונוס. עדיף אחד כמה שיותר זול . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. האינטרנט שלי הוא של המעונות (אני גר במעונות באיטליה) והוא חסום לטורנטים ולשרתים של משחקים וגם סטים לא עובד. רציתי לדעת עם יש דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בבית Hotbox ו100M של הוט והוט נט. בבית מחוברים הרבה מכשירים - טלפונים ניידים, מחשבים ניידים ונייחים. לפעמים יש בעיות בקבלת IP מהHotbox ועוד כל מיני, בסופו של דבר אני מדליק ומכבה אותו והרוב נפתר לזמן מה.. כמה שאלות: 1. לא הצלחתי למצוא באינטרנט את המפרט שלו, מה המעבד, כמה זיכרון RAM ועוד דברים. הכי הרבה שמצאתי עד כה הוא שhotbox הוא בעצם המכשיר הזה: F@st 3184. 2. אני שוקל להפוך את הHotbox למודם, ולחבר נתב נוסף. יש לי כמה נתבים בבית שאני שוקל להשתמש בהם (כמובן אני מעדיף לא להוציא כסף בשלב הזה..) 2.1 האם הנתב wrt54g v5.0 שמותקן עליו dd-wrt הרלוונטי יתפקד יותר טוב כנתב מהHotbox? 2.2 האם הנתב dir 300 - שאתקין עליו בהמשך - openWrt רלוונטי, האם הוא יתפקד י…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Sima.Zetser,

שלום, תיקיית NETLOGON בין שני שרתי DC (אחד 2003, אחד 2008) לא מסתנכרנת, לפתע. רעיונות? תודה מראש לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אם הייתם לקוחות של 012 בין 2008-2012, עשיתם שימוש בתוכנה לחלוקת קבצים ואתם עדיין לקוחות שלה, אתם זכאים לשדרוג חינמי למהירות הבאה שלהם למשך 9 חודשים (לא כולל תשלום לתשתית שתחול עליכם). לעוד מידע: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4581559,00.html לדעתי האישית הסכם פשרה מעפן שרק העורכי דין מרוויחים בו.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by אנטי-פסטו,

כבר יותר משבוע שאני לא מצליח לגלוש בynet וכלכליסט. לוקח לדף הראשי יותר מדקה שלמה להטען, וגם אז זה באופן חלקי. לאחרונה עברתי לבזק בין לאומי ויכול להיות שהבעיה קשורה אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by yotam2233,

שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by guyskr,

שלום, אני מחפש ראוטר חדש. יחוברו אליו שלושה מחשבים, כאשר הראשון ישירות, השני נמצא ישירות מתחתיו קומה אחת למטה, והשלישי נמצא כ10-15 מטר ממנו באותה הקומה. למחשב הרחוק יש אנטנה חיצונית קטנה. אני מחפש ראוטר שיוכל לתת לי ביצועים טובים למרחקים השונים, מה שהראוטר הנוכחי לא כל-כך עושה (netgear vvg2000). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by speed42,

שלום רב, אני גר בקומה 4 בן 9 קומות. חבר גר בקומה 7 בצד השני של הבלוק (כלומר אנחנו פונים לכיוונים מנוגדים הוא פונה לצפון ואני לדרום) אני רוצה לשתף אותו באינטרנט שלי אך הוא לא מצליח לקלוט את ה wifi שלי כיצד ניתן להגדיל את טווח הקליטה על מנת שיקלוט אותי בצורה תקינה וחלקה. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Ori Keidar,

צהריים טובים, ברשותי מחשב HP PRO BOOK G1. על גביו מותקן גוגל כרום. מתחילת הדרך (המחשב ברשותי מספר חודשים), קיימות תקיעות קטנות במהלך הגלישה באינטרנט. התקיעות הן מעין לאגים קטנים אשר גורמות לגלישה ל"קפוא" למספר שניות ואז להמשיך, נראה כאילו הפעולות אני מבצע מהירות יותר מיכולת התגובה של המחשב/דפדפן. שוחחתי עם התמיכה הטכנית של HP ונאמר לי שלדעתם אין כל בעיה בכרטיס הרשת שלי (כרטיס מסוג: Qualcomm Atheros QCA9565 802.11b/g/n WiFi Adapter), וכי הם אינם מספקים תמיכה בדפדפני אינטרנט. דריבר עדכני של הכרטיס עודכן והותקן. אני ניסיתי להסיר ולהתקין את כרום מחדש, אך הבעיה חזרה. אציין, לא ידוע אם זה חשוב, כי העיקר התקיעות נגרמות בשימוש באתר של פייסבוק (למשל בזמן שיחה פרטית יש השהייה של הי…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by thebenjamin,

אני רוצה לקנות כבל רשת 30 מטר לבית, ולא יודע אם להשקיע את ההפרש הכספי בCAT6 או ש5e יספיק לשימוש ביתי סביר (סטרימינג והעברת קבצים). הCAT6 (כבל שטוח ולא עגול) עולה באזור ה60. הcat5e (כבל עגול רגיל) עולה באזור ה40. הפרש של 50%.. אשמח להכוונה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים