רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, סידרתי אותו והכל בסדר, לאחר שהתחלתי להשתמש בו, כל 10-20 דקות האינטרנט בבית מתנתק וכדי לחבר אותו אני צריך לעשות ריסטארט לראוטר (לנתק מהחשמל, לחכות ולחבר) הסמל של האינטרנט מראה משולש צהוב כשהוא מנתק פתאום לעומת איקס אדום כשאני מנתק אותו מהחשמל. התקשרתי לבזק לבדוק שהכל בסדר והם אמרו שהניתוקים זה בגלל הראוטר (התקשרתי פעמיים בימים שונים רק כדי להיות בטוח) אח שלי הקטן אומר שאין ניתוקים בכלל עד שאני מגיע הבייתה (עד 6 בערב הכל עובד) כך שלדעתי הראוטר בסדר גמור! חשבתי בהתחלה זה כי יש עומס אצל הספק אינטרנט או משהו, ביררתי דרכם אבל הם שוב אמרו שהבעיה בראוטר. אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, לא יודע למה המחשב שלי גורם לאינטרנט להתנתק, חיפשתי באינטרנט קצת אבל זה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לקחת כבל USB זכר-זכר ועם 2 כאלה: http://www.ebay.com/itm/USB-A-Female-to-Ethernet-RJ45-Adapter-Connector-/200541406967?pt=US_Networking_Plugs_Jacks_Wall_Plates&hash=item2eb13306f7 להפוך אותו לכבל רשת? זה יעבוד? מה לגבי שימוש רק באחד כזה, וחיבור לכניסת USB במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, האם ניתן לבצע הגדלה של טווח רשת אלחוטית בצורה אלחוטית? הכוונה שיש ראטור א', שמחובר למודם ומשדר אינטרנט. ובמרחק 30 מטר מימנו ישב עוד ראוטר, שיתחבר אליו בצורה אלחוטית, ויגדיל את הטווח? במידה וכן, יש ברשותי ראוטר TP link WR841N שבעזרתו אני רוצה להגדיל את הטווח. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה שלא הייתה קיימת בעבר: כשאני מפעיל את VMware מהירות ההעלאה שלי צונחת, וגם ההורדה וגלישה באתרים הופכת לאיטית ומעצבנת. הורדתי תוכנה לניטור הרשת וVMware עצמו לא צורך משאבי חיבור יוצאי דופן ככה שאני לא יודע מה הגורם לבעייה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קניתי SmartTV של סמסונג. יש לי ראוטר אחד בבית, מהירות האינטרנט די גבוהה (30M אם אני זוכר נכון) אבל הטלוויזיה בקושי הצליחה להתחבר לרשת (אני יודע שאין בעיה בהגדרות או בסיסמה, כי מכשירים אחרים הצליחו כולל הטלוויזיה עצמה רק באיכות ירודה מאוד). בקיצור, אחרי שניסיתי למצוא כל מיני פתרונות של הגדלת טווח וכד' החלטתי שאני פשוט רוצה לחבר אותה בצורה חוטית וזהו. יש לי נקודת טלפון/אינטרנט ליד הטלוויזיה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה אני צריך כדי לחבר אותה לרשת בבית. האם איזשהו מודם, או שמספיק רק חוט רשת סטנדרטי בינה לבין החיבור בקיר וכבר תהיה גישה לרשת? בבקשה תנו לי מענה פשוט לבעיה הזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
HOT מכפילה את מהירות הגלישה ל-200 מגה ומודיעה על השקת 500 מגה כבר בשנת 2014 חברת HOT קיימה הבוקר מסיבת עיתונאים, במסגרתה הודיעה על הכפלת מהירות הגלישה המקסימלית ללקוחותיה ל-200M. המהירות החדשה מביאה עימה גם בשורה בקצב העלאת הנתונים (Upload) - לקוחות שיתחברו למהירות 200M ייהנו מקצב העלאה של 5M. לרגל ההשקה יוצע למשך 3 חודשים טריפל במהירות 200M/5M ב-₪200 עבור מצטרפים חדשים. לקוחות קיימים יוכלו ליהנות מטריפל Platinum אטרקטיבי, שיכלול מהירות גלישה של 200 מגה, חבילת "הכל כלול" של כל ערוצי הטלוויזיה, שיחות בארץ ללא הגבלה ואת קופסת התקשורת החכמה HOT Fiber Box ב-399 ₪ בלבד. מנויי אינטרנט בלבד יוכלו ליהנות מ-200 מגה ב-169 ₪ לרגל ההשקה. - - - תגובה אוחדה: - - - כדאי לשים לב …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פרסמתם את זה:http://hwzone.co.il/tech/news/142781 ולא הבנתי איך אני בודק אם אני חשוף לפריצה.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המודם הנ"ל עושה לי חיים קשים אני מנסה להפנות גישה מרחוק בפורט 80 אל מכשיר DVR כמובן שאני מפנה אותו לכתובת הפנימית שלו. לא משנה מה זה לא עובד לי אני מגדיר כל היום פורטיגייטים סיסקו וג'וניפר אבל את המודם הזבל הזה לא מצליח עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בחב' איחסון אתרים .securehost.co.il/hosting.php איך השירות שלהם? הזמינות? נפילות? אשמח לשמוע. המחירים שלהם דוקא טובים, וראיתי שיש להם גיבויים בשרתים חיצוניים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עד היום גלשתי בבזק-נטוויזן במהירות 15MB, דרך מודם/ראוטר שסופק ע"י בזק netgear DGN2200 v2 שדרגתי ל 40MB בבזק אמרו לי שחייב להחליף את ה netgear שתומך רק ב ADSL יש לי (כרגע לא בשימוש) TP-LINK TD-W8961ND האם הוא מתאים ל vDSL ויכול לשמש אותי במהירות החדשה?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו תוקף אותי כבר כמה ימים במתקפת ARP, הרשת לא זמינה בגלל זה, וכשכן זמין האנטי וירוס מזהיר על מתקפה. לפי התוכנה XARP אני מותקף כל הזמן. איך אני מתגונן, או לפחות מגלה מי זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כיום אני על תשתית של הוט כחלק מטריפל (320 ש"ח בחודש) הספק שלי כיום הוא בזק בין לאומי, שאומרים שבסוף החודש המחיר יעלה ל50 ש"ח עבור 100 מגה, ולכן אני מחפש להחליפם. עד כמה ששמעתי hot.net מציעים ב20 ש"ח בחודש 200 מגה. המחיר זהה אצל fast. אך אני מחפש משהו יציב איכותי ומומלץ לא חתול בשק. רציתי לשמוע ממכם מה כדאי ומה הבחירה האיכותית ביותר! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה הצטרפתי לשירות שנקרא "גיימר" בבזק בינלאומי , המטרה היתה לנסות להימנע מlatancy גבוה במשחק רשת (DIABLO3) . אני עושה בדיקות pathping לשרת שאליו אני מתחבר והתוצאות מראות שיש בעיה בניתוב בין שרתי בזק , גם אחרי ה"גיימר" שלהם . למשל : { Tracing route to 213-155-155-233.customer.teliacarrier.com [213.155.155.233] over a maximum of 30 hops: 0 Home-PC [10.0.0.2] 1 10.0.0.138 2 bzq-79-183-64-1.red.bezeqint.net [79.183.64.1] 3 bzq-179-14-150.static.bezeqint.net [212.179.14.150] 4 bzq-25-77-22.static.bezeqint.net [212.25.77.22] 5 bzq-219-189-210.cablep.bezeqint.net [62.219.189.210] 6 bzq-179-161-217.static.bezeqint.net [212.179.161.217…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במסגרת כנס Computex הנערך בימים אלה בטיוואן, הכריזה אתמול ASUS על נתב חדש המכונה RT-AC3200. זהו נתב התומך ב-6 זרמי מידע בו זמניים (Spatial Stream) המספקים מהירות כוללת של 3.2Gbps בתקן AC. הוא מתבסס על רכיב ה-XStream של Broadcom, כאשר כניסת ה-WAN ו-4 יציאות LAN שלו תומכות במהירות של 1G. בנוסף הוא כולל שני פורטי USB - האחד 2.0 והשני 3.0. הנתב יהיה זמין לקראת סוף השנה ומחירו עדיין לא פורסם. מידע על רכיב ה-XStream ניתן למצוא כאן - http://www.broadcom.com/press/release.php?id=s840231.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם ברירת המחדל היא הוטנט ? כי פשוט הוט מתעדפים אותם לטובה... (למשל במקרה ויש תקלה בניתובים הוט תדאג מהר יותר לטפל בהוטנט מאשר בספקים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה-BR-6428nC של חברת Edimax הוא נתב בסיסי הכולל כניסת WAN ו-4 כניסות LAN הפועלות במהירות של 100Mbps. הוא תומך בתקן N בתדר 2.4Ghz ואינו כולל כניסות USB. יחודו הוא באנטנות ה-9dBi המאפשרות להגיע לביצועים אלחוטיים עודפים בטווחים בינונים וארוכים. בסקירה, אותה ניתן למצוא בלינק המצ"ב, ניתן לקרוא כל תכונותיו של הנתב, אופן התקנתו ולהעריך את ביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6428nC/BR-6428nC.htm
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הvvg משמש כחיבור ADSL ואני רוצה להגביר את האות שלו עם הראוטר הישן שלי dgn2200v הסתבכתי עם ההגדרות מישהו יכול להעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תשתית בזק ספק 012 מהירות 40 MB תקציב 200 שקל זהו אין בקשות מיוחדות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הפכו מפצלי הכבלים, הנמכרים ב-EBAY ו-DX בפחות מ-$ אחד, למאוד פופלריים. דוגמא למפצל כזה ניתן לראות בתמונה המצ"ב. כתוצאה מכך, הרבה מאוד משתמשים התפתו ורכשו מפצלים מסוג זה אך כאשר הם מתחילים לעשות בהם שימוש, הם מגלים שהעסק פשוט לא עובד… אז לפני שאתם רצים להתלונן על המוכר הסיני שלכאורה רימה אותכם, קראו את הפוסט הזה ותבינו שלא כל המפצלים נולדו שווים. http://www.netcheif.com/blog/?p=5161
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבית שלי עובר כרגע שיפוץ ועל הדרך חשבתי לשנות ולסדר את תשתית האינטרנט בבית. לבית שלי יש 2 קומות והראוטר יש בקומה השנייה בחדר שלי. הבעיה שבחדר שלי, שקע הטלפון נמצא רחוק יחסית מהשולחן שבו נמצא המחשב והראוטר כמעט 3-4 מטר. אני רוצה להעביר את הקו של הטלפון קרוב לשולחן. מבחינת המקום אני חוצב בקיר ומתחת לבלטות אני מעביר צינור הגנה. השאלה שלי היא איך אני מעביר את הקו טלפון לשקע החדש שאני מכין? כשפירקתי את השקע טלפון ראיתי שיש 4 כבלים: כחול כתום ושני לבנים שמחוברים ל6,4,3,1 בהתאמה. איזה כבל אני צריך לקנות על מנת לחבר את השקע טלפון? בנוסף בקומה התחתונה הקליטה יחסית חלשה,עד עכשיו היה מחובר שם רפיטר, והגיע הזמן לעשות שינוי וגם שם לחבר את המחשבים בצורה קווית. בקומה למטה יש 3 מחש…
-
- 3 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית הרבה מכשירים שמתמשים באינטרנט, אני מדבר על לפחות 15 מכשירים, בו זמנית. (מחשבים, טלויזיה, פלאפונים, טאבלטים ועוד.) כרגע אנחנו משתמשים בתשתית של בזק וספק XFONE. מהירות הבית היא TOP 40MB. (מגיעה ל40MB מקסימום) מצב האינטרנט בבית נוראי, אנחנו סובלים מהתנתקויות לכמה שניות וחוזרות. מהירות איטית ועוד. אנו רוצים לעבור תשתית + ספק אחת ולתמיד. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה. ברשת הביתית מחוברים 4 מחשבים, 2 מריצים WIN7 ו2 אחרים WIN8. בכל מחשב יש מספר תיקיות שעשיתי להם שיתוף לקריאה עבור EVERYONE. 2 מחשבי ה7 יכולים לגשת לתקיות בכל המחשבים ברשת. מחשבי ה8 מצליחים לגשת רק לתקיות של אחד ממחשבי ה7. לתקיות ב7 השני אין גישה ממחשבי ה8. רק מה7 הראשון ניתן לגשת. מה צריך לעשות כדי לפתור בעייה כזאת??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה בראוטר יש לי DNS אחר מאשר מה שספק האינטרנט מציג באתר. יצרתי IP סטטי חדש עם הDNS שמופיע בראוטר וניראה שהכול עולה מהר. אפשר למחוק את הPOST.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי צריך המלצה למודם שיתמוך בתשתית vdsl של בזק בחבילה של 40/3 מגה, יחובר לראוטר tplink wr 940 רכישה פרטית - לא דרך בזק , עדיפות לחנות בארץ אבל חו"ל גם אופציה, אין הגבלת תקציב אבל משהו שיעשה את העבודה שמודם אמור לעשות, לא פחות ולא יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-