רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כ.רשת אלחוטי טוב שיוכל לקלוט טוב במרחק של 10 מטר ובהפרדה של שלושה קירות. ניסיתי למצוא פוסטים קודמים על זה אך לא מצאתי משהו מעודכן. בתודה עומר.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי בבית 4מחשבי ומדפסת שאני רוצה לחבר ברשת. כולם מריצים ווינדוס 7או ויסטה אני רוצה להפוך אחד מהם לשרת שעליו והיו כל הסרטים והמוזיקה ורוב התוכנות(אופיס וכאלה) ושכל השאר יעבדו מולו. איך אפשר לעשות זאת בצורה פשוטה? תודה מראש על התשובה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט שמחובר לרשת ביתית(עם ראוטר של LEVEL1). בימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל שעה ככה ומתחבר אחרי דקה שתיים אוטומאטית. מה יכולה להיות הבעיה? זה אמור להיות קשור לספק או שיכול להיות הבעיה אצלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משדרג ל-15 מגה ואני צריך להחליף את הנתב שיש לי כרגע (AM 604G) לנתב אחר. יש יותר מנתב אחד שאפשר לבחור ממנו או שלא?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הראוטר מדגם Siemens SL2-141 מדובר בחיבור קווי. אורך הכבל הוא 34 מטר. הכבל עובר מחוץ לבית ויש חשיפה מלא לשמש ולמזג אוויר. הכבל נמצא ברשותי כבר כמעט 6 שנים. בתקופה האחרונה (2 חודשים בערך), אני חווה בעיות גלישה ואני שם לב לזה בעיקר בסטרים (אם יוטיוב או רדיו אינטרנט). ראיתי עכשיו שכתוב שאני מחובר בין הראוטר למחשב במהירות של 10Mbps. האם יש דרך לבדוק את איכות החיבור?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לעשות ריסט באופן אוטמטי לראוטר ברגע שנופל האינטרנט. שאני מבצע ריסט ידני, האינטרנט חוזר מייידית. יש לי lynsys - e1000 תודה לעונים ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה עכשיו שאני מנסה לראות סרטונים שמופעלים ע"י ג'אבה לדוגמא ביוטיוב אז זה אומר לי את זה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. יש לי את הגרסה החדשה אז כנראה זה נכבה בטעות.. איך אני משנה חזרה ב Internet Explorer 7? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר או נתב אלחוטי איך שתקראו לזה של חברת tp-link ואין בו שימוש כי לפני חודש התחברנו לרשת האלחוטית של אורנג' ויש להם כבר ראוטר מובנה. עכשיו יש לי בבית מחשב נייח שברצוני לחבר אותו לרשת האלחוטית הביתית אבל אין לי כרטיס רשת אלחוטי והמחשב רחוק מדיי מכדיי לחבר אותו חוטית לראוטר של אורנג'....אז חשבתי להשתמש בראוטר של tp-link בתור כרטיס רשת...ולחבר אותו למחשב הנייח וככה יהיה אינטרנט...יש מצב לעשות את זה? תודה לעוזרים, דורון.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למישהו יש לינק עם תמונות איך פותחים פורטים בסיגייט תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק ומתחבר כול 2 שניות כשהמחשב דלוק ניסית WIN7 ו WIN XP (מקורי!) כשהמחשב מכובה המנורה בראוטר לא נדלקת ונכבת כשהמחשב דלוק כול שניה קופץ חלון בצד ואומר אינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותקאינטרנט מחובר אינטרנט מנותק זה מפריעה ל מאוד כשאני משחק ב C&C4 (מקורי!) כי זה כול הזמן זה יוצה לי ומבקש להירשם מחדש ולא שומר את השלב בנוסף ה MP לא עובד :pissed: אני מבקש שתעזרו לי לפתור את הבעיה לפני שפסח ניגמר כי זה ממש ממש מעצבן כשאני קונה משחק חדש ויש לי מחשב טוב מאוד ואני לא יכול לעשות כלום. המפרט שלי מעבד Q6600 לוח אם MSI G31 כרטיס מסך HD4850 GDDR3 512 MB כרטיס רשת מובנה ללוח אם תודה .
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום למומחים, ברצוני לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית למטרת גלישה באינטרנט והעברת קבצים (קטנים). המחשבים לא רחוקים יותר מדי אחד מהשני (8 מטר). אני לא מעוניין להשתמש בראוטר אלחוטי. שאלותי הן: 1) האם ניתן לעשות זאת עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים בלבד? 2) אם כן, על איזה כרטיסים אתם ממליצים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי Internet Connection Firewall עם הגדרות ברירת המחדל. זה אומר שאי אפשר לעשות לי פינג?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי את המודם הזה שמצוין בכותרת ואני מצלחי להתחבר לשם משתמש של הספק שלי אבל האינטרנט אל עובד נכנסתי להגדרות המתקדמות של הראוטר וגיליתי שרשום ב eroor no ip concevity משהו כזה תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה lidor_Abo
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היום בצהריים שוחחתי עם הספק שלי (בזק בינלאומי ) והתשתית (בזק ) לגבי עידכון חבילות הגלישה וידאתי בשניהם ששיש באפשרותי לשדרג ל 100 מגה ושידרגתי ממהירות של 15 מ"ב , נאמר לי רק להתנתק מהאינטרנט ולחזור ולראות את השינוי אז עדיין לא קרה ואני נמצא עדיין על 15 מ"ב , האם יש זמן המתנה או מיידית זה מתעדכן ? נ.ב. המודם של הוא TP-LINK 9980 האם יש צורך לשנות את החייגן שלו ? או הגדרות אחרות ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית כבר מחוברים אחד לשני ולאינטרנט עם נתב. באחד מהמחשבים יש ווינדוס x64 ובאחד מהם ווינדוס XP עם SP2. אפשר לחבר רשת ביניהם? כי ניסיתי כבר ולא הצלחתי, ויכול להיות שזה קורה מסיבה אחרת, אז אני רוצה להיות בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי חיבור רגיל לאינטרנט. וחיבור נוסף של ipvpn חברתי את המודם של ipvpn לראוטר של החיבור הרגיל איך מגדירים שהכתובת שמיועדת לIpvpn תצא דרך החיבור ההוא. ושאר הגלישה לאינטרנט תצא דרך החיבור הרגיל. ניסיתי דרך פקודת route אבל זה לא עובד, האם יש אפשרות לאפס את ההגדרות של route ולהתחיל מחדש. והאם ישנה דרך נוספת, כמו להגדיר בראוטר. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש משהו פשוט וידידותי לבית אין צורך ביותר מידי פונקציות אני יודע שאני אמור לנהל את זה דרך הממשק של הראוטר אבל דרך הדפדפן זה לא נוח אז אני מחפש איזו תוכנה שמיועדת לזה אני רוצה לראות את הקליינטים שמחוברים לרשת שלי, שאוכל לשלוט עליהם ולהגביל את מהירות ההורדה שלהם יש את NetLimiter תוכנה מדהימה אבל היא לא נותנת לי עוד קליינטים ברשת אלא רק שליטה על עצמי אשמח להמלצותיכם
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מישהו מכיר תוכנה חינמתי שאיתה אני יוכל לעשות WOL למחשבי PC שאצלי בארגון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש למישהו ניסיון בחיבור VR600 להוטבוקס ? אודה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לטובת התנת רשת ביתית בדירה חדשה אני צריך מתג 8 פורטים 1G. אפשר להסתפק במשהו שולחני פשוט כזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SG110D-08 או שכדאי להשקיע במשהו קצת יותר יקר כמו זה: https://ksp.co.il/?select=.263..491..509..929.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=29162&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.28.&rintersect=&store_real= מתכנן לחבר NAS ואולי להזרים סרטים מדי פעם לטלויזיה. שאר הזמן בעיקר עבודה עם קבצים. יש יתרון כלשהו במתג גדול יותר? אם יש דגמים מומלצים אחרים אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 9.1k צפיות
- 3 followers
-
-
לא מרוצה מאינטרנט זהב למי לעבור הכי חשוב שירות אמינות וכ'ו אבל חוץ מזה גם מחיר )
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר אלחוטי ללקוח + אחד לעצמי בשבילי הבנתי שאין על מה להתפשר רק להזמין WRT54G של לינקסיס מחו"ל יש למישהו המלצות לקושחה הכי טובה שיצא לו לנסות? בשביל הלקוח אני רוצה משהו אמין לא צריך הצפנות וכל מני תוספות למיניהן העיקר שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות. הבנתי גם שרוב הבעיות קורות עקב נתב לא תקין מההתחלה, התחממות ואימיול. כמובן שיהיה זול שתי אופציות: DLINK 614+ - מומלץ בהרבה מאוד מקומות כולל בPC MAGAZINE 256BIT WEP למרות שזה לא עקרוני 8MB SDRAM EDIMAX 6408 - 128BIT WEP 16SDRAM לא ראיתי שכלכך מומלץ עליו הקונפיגורציה היא נתב מחובר למחשב קווית ועוד מחשב אחד אלחוטית בעזרת כרטיס רשת שגם אני לא סגור איזה כדאי והאפשרויות הן (מהזול ליקר): ASUS WL-161 USB Edimax EW-7126 PCI Edima…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-