עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ori14,

שלום כבר חודשים שאני סובל עם 012 ועוד מעט נגמרת ההתחייבות כך שלאבי אין בעיה לעבור ספקית. שילוב של תשתית הוט עם בזק 014 יהיה טוב לUTORRENT? תודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום יש לי 4 מחשבים בבית , המחשב שלי הוא היחיד שמתחבר עם הכבל כי הראוטר אצלי. מחשב אחד מתחבר עם כרטיס אל חוטי כזה ו2 המחשבים האחרים הם ניידים ומתחברים גם כן בדרך אלחוטית. אז ככה - יש לי אינטרנט 8מגה , אני רוצה לחלק את רוחב הפס שלי בין המחשבים בבית ככה שלא יהיה יותר מידי בלאגן כי כשכולם מחוברים הם מאיטים אותי ואני בעיקרון מתעסק באינרטנט הרבה יותר מהם הם סתם במסנגר ובשטויות האחרות. אני רוצה לדעת איך מחלקים שנגיד הם יהיה להם מה8 מגה בית רק 1.5-2 מגה בית ולי כל השאר ? זה אפשרי??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by assafcohen1,

לא מזמן התקינו לי ראוטר בכדי שיהיה WI-FI ללפטופ של אחותי בבית. אמרו לי גם שכשיש ראוטר לא צריך Firewall אלא רק AV. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה לשפוך קצת אור על הנושא להסביר לי מעט מה זה ראוטר מטרתו כל העניין עם הפיירוול וכל מידע נוסף יתקבל בברכה תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. בהורדה מ USENET בחיבור ישיר של המודם ( עם ה 5 נורות ALCATEL SPEED TECH HOME) למחשב אני מקבל הורדה במהירות מלאה של רוחב הפס שיש לי 4MBPS . אבל , כאשר אני מחבר את הרואטר (EDIMAX 6504) למודם ולמחשב , אני מקבל מהירות הורדה של רק כ שליש ממהירות ההורדה - כ 1.6 MBPS . פתחתי פורטים ברואטר והפנתי כתובות IP אבל כלום ! האים יתכן כי המודם בחיבור PPTP לראוטר לא מגיע למהירות ההורדת המקסימלית לעומת חיבור ישיר ?? אנא עזרו לפני שאתחיל בכל השינויים ברשת שלי (החלפת מודם בבזק תעזור ?). אשמח לכול כיוןן מחשבה , תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zoar36,

שלום, לאחרונה הבת שלי לא מצליחה לשחק במייפל סטורי כאשר היא מחוברת בנתב האלחוטי ..כאשר מתחברת לחוט יש אפשרות. אני מחובר בנתב של בזק HPNA3 ו015 , 015 כל הזמן אומרים לי להחליף את השירות ל- 012 ואח"כ שוב ל - 015 ..כמובן שלא עוזר לי נראה שראוטר ...נדפק. המלצתכם... כל האתרים האחרים ניתן לגלוש חופשי באלחוטי רק המשחק עושה בעיות באלחוטי תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by Klayhamn,

אהלן למישהו יש מושג האם וכיצד ניתן "לתקן" את ההגבלה נפלאה שסיפקה לנו מייקרוסופט, שצמצמה את מספר החיבורים ה-"חצי פתוחים" שיכולים להתקיים בו זמנית ל-10 (במקום 65,000) - ב- WINDOWS XP 64BIT SP2? (ה-PATCH של ה- XP 32BIT לא עובד לגרסת ה-64 ביט)

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  7. שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  8. יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by shayw,

יציב, עם 3 יציאות LAN לכל הפחות. עד 400 שקלים. אציין שלא אשלול אלחוטי עם אופציית כיבוי\ניתוק ברמת מחיר הזו הבנתי שהמומלצים הם- netgear linksys אודה לכם אם תהיו מעט יותר ספציפיים תודה

10. Started by hararim,

שלום לכם. יש לי נתב של EDIMAX מדגם 6504IL. ואני מעוניין לדעת איך אני בודק מי וכמה מחוברים לראוטר , איך בודקים את זה מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by lior_alt,

שלום רב, יש לי בבית מס' מחשבים העובדים על אותה רשת אלחוטית,וביניהם יש שיתוף קבצים (לעיתים כוננים שלמים ולעיתים ספריות מסוימות). האם יש דרך שהכניסה לספרייה מסויימת/כונן מסויים המשותף ברשת תהיה מותנית בהכנסת סיסמה ? אני אסביר את הצורך שלי על מנת להיות ברור יותר... מגיעים אלי חברים לפעמים עם המחשבים הניידים שלהם בשביל ללמוד אז מן הסתם אני נותן להם את הסיסמה של הרשת בשביל שיוכלו לגלוש אבל אני לא רוצה שיוכלו להיכנס לספריות השיתוף שלי בנייח( שעליו רץ XP דרך אגב)... זקוק לעזרה הזאת דיי בדחיפות... תודה,ליאור.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by nuctornal wisdom,

שלום כולם יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך מודם שהגדרתי כראוטר וסוויצ', אינטרנט יש בשתיהם. אני מנסה להגדיר שיתוף מדפסת בין שתי מחשבים, אחד עם XP השני ויסטה, הכנסתי את שתיהם לאותה workgroup, יש פינג בניהם (יש לשתיהם כתובת IP סטאטית) אבל המחשבים לא רואים זה את זה בקבוצת עבודה או ב/cumputername מה לעשות?

13. שלום סיימתי את ההתחייבות הן בבזק בינלאומי והן בבזק ואיני מעוניין לעזוב,האם תוכלו לאמר לי מה המחיר שאוכל לקבל כיום עבור חבילת 5M מכל אחת מהן. תודה,ערן

14. ל"ת ;D

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. Started by digitalseeker,

אהלן יש לי בקיר חיבור של רשת , ויש לי מחשב על הרצפה , זה שהכבל יוצא החוצה ואז מתעגל למטה זה נראה מכוער. יש במקרה מתאם L או "ר" של רשת שהכבל יוכל להיות צמוד לגמרי לקיר ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  16. יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם... יש לכם איתו בעיות עם הפלאפון / טלפון הפרעות קטנות ? או כלום?

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by Internal,

רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא. מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות. התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות. לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שי…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by AMI 1,

אהלן חברים... זה התחיל לפני יומיים בערך סתם ככה באמצע היום אני נכנס לאינטרנט והוא עובד נורא לאט בצורה משמעותית ונתקע המון פעמים בעיקר כשנכנסים לתמונות או דברים דומים... ניסיתי להפעיל מחדש הסתכלתי אם יש משהו לא רגיל בחיבורי רשת בלוח הבקרה הסתכלתי על המודם אבל הכל נראה בסדר גמור אין סימן לבעיה כלשהי... יכול להיות שהבעיה בדפדפן עצמו?? אני יסביר שוב את הבעיה לוקח לו הרבה זמן לעלות, לבצע כל פעולה והרבה פעמים הוא נתקע באמצע... מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL. יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה. איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים. יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Klayhamn,

שלום חברים, תהיתי אולי תוכלו לייעץ לי מה יהיה הפתרון הכי טוב במצב הבא: אני עובר דירה (בשעה טובה) לרמת אביב. הדירה במקור היא דירה גדולה של 80 מ"ר, שפוצלה ל-2 דירות של 40 מ"ר המפורדות זו מזו. כשפותחים את דלת הכניסה הראשית יש ריבוע קטן של 0.5 מ"ר ובו שתי דלתות, כשכל אחת מובילה לדירה אחרת. בחוזה שחתמתי הוסכם שהמחיר שאני משלם "כולל אינטרנט" -כלומר, מגיע לי חיבור לאינטרנט ללא תשלום נוסף. ה-ROUTER נמצא בדירה השניה, ועד היום הדיירים הקודמים בדירה *שלי* התחברו אליו ב-WIFI. לי *אין* WIFI (ואני גם לא מתכוון להתקין). כשחתמתי על החוזה הבהרתי לבעל הדירה כי אין לי יכולת לאינטרנט אלחוטי במחשב וכי אני אצטרך שהנתב ישב אצלי בדירה, או שיהיה אפשר להתחבר ברשת קוית בדרך אחרת, והוא הסכים לבדוק א…

• 5 תגובות
    • 8.4k צפיות
  24. שלום יש לי NOKIA E71 ואני רוצה לגלוש באלחוטי ... איזה חסימה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה

• 6 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.