רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן יש לי בקיר חיבור של רשת , ויש לי מחשב על הרצפה , זה שהכבל יוצא החוצה ואז מתעגל למטה זה נראה מכוער. יש במקרה מתאם L או "ר" של רשת שהכבל יוכל להיות צמוד לגמרי לקיר ?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לכם איתו בעיות עם הפלאפון / טלפון הפרעות קטנות ? או כלום?
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח, שאליו מחוברת המדפסת, וינדוס 7 ובנייד יש 7/XP הגדרתי שיתוף של המדפסת כמו שמגדירים כונן/תיקיות למינהן וניסיתי לשלוח קובץ מהמחשב השני אבל ההדפסה לא יצאה לפועל.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בבעיה הזויה שהיתה אצל חברי הטוב שפשוט רצה לעבור לתשתית של הוט אז הטכנאי בא אליו שם לו את המודם ניסה להתחבר לא עבד . אחרי כמה בדיקות הטכנאי הגיעה למסקנה שהמחשב דפוק והכרטיס רשת לא תקין והלך. הוא התקשר לתמיכה אולי הם יכולם לעזור אחרי שעה איתם בטלפון והעבירו אותו ל טכנאי "בכיר" נאמר לו הכרטיס דפוק. באתי אליו עם המחשב שלי ושוב משו לא עובד. הפעם אני התקשרתי ודיברתי עם תומכת מאוד חמודה שבאמת מבינה משהו. ונמצא שהמחשב חוסם תקשורת ב פורט 1701 שהחייגן צורך כדי לצאת להתקשרות אליהם (לא ידוע למה) לפחות הבעיה נימצאה והיא נתנה לנו שרת חילופי(שאף אחד אחר לא חשב לנסות , מאוד חכמים) וואלה פתאום זה התחיל לעבוד. לאחר כמה דקות נוספות חשבנו למה גם אצלי זה לא עבד ואז הגענו למ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא. מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות. התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות. לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שי…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן חברים... זה התחיל לפני יומיים בערך סתם ככה באמצע היום אני נכנס לאינטרנט והוא עובד נורא לאט בצורה משמעותית ונתקע המון פעמים בעיקר כשנכנסים לתמונות או דברים דומים... ניסיתי להפעיל מחדש הסתכלתי אם יש משהו לא רגיל בחיבורי רשת בלוח הבקרה הסתכלתי על המודם אבל הכל נראה בסדר גמור אין סימן לבעיה כלשהי... יכול להיות שהבעיה בדפדפן עצמו?? אני יסביר שוב את הבעיה לוקח לו הרבה זמן לעלות, לבצע כל פעולה והרבה פעמים הוא נתקע באמצע... מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שיש לי את הבעיה הבאה, המודם\ראוטר מאבד סינכרון כל כמה דקות, הדבר קורה בטירוף בעיקר ביום חמישי משום מה בערב. במשך השבוע יש אולי ניתוק ביום אבל משום מה בחמישי בערב אני מקבל לפעמים סרייה של חמישה ניתוקים, נראה כי הבעיה היא לחלוטין מהתשתית כי יש איבוד סינכרון מול ה-ADSL. יש לי זוג מודמים אחד אלקטל שחור שאמור להיות פצצה ואחד סימנס, בשניהם יש את השטויות האלה, הסימנס משום מה אפילו לא מנסה להתחבר בחזרה. איך אפשר לתקוף את הבעיה הזאת ? נמאס לי זה לא מילה, מול בזק כבר היו מספר שיחות עם טחינת מים. יש לציין כי בעבר הייתה אעזקה על הקו אבל היא עברה לקו אחר ככה שלא נראה לי שזה כבר קשור או מפריע.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, תהיתי אולי תוכלו לייעץ לי מה יהיה הפתרון הכי טוב במצב הבא: אני עובר דירה (בשעה טובה) לרמת אביב. הדירה במקור היא דירה גדולה של 80 מ"ר, שפוצלה ל-2 דירות של 40 מ"ר המפורדות זו מזו. כשפותחים את דלת הכניסה הראשית יש ריבוע קטן של 0.5 מ"ר ובו שתי דלתות, כשכל אחת מובילה לדירה אחרת. בחוזה שחתמתי הוסכם שהמחיר שאני משלם "כולל אינטרנט" -כלומר, מגיע לי חיבור לאינטרנט ללא תשלום נוסף. ה-ROUTER נמצא בדירה השניה, ועד היום הדיירים הקודמים בדירה *שלי* התחברו אליו ב-WIFI. לי *אין* WIFI (ואני גם לא מתכוון להתקין). כשחתמתי על החוזה הבהרתי לבעל הדירה כי אין לי יכולת לאינטרנט אלחוטי במחשב וכי אני אצטרך שהנתב ישב אצלי בדירה, או שיהיה אפשר להתחבר ברשת קוית בדרך אחרת, והוא הסכים לבדוק א…
-
- 5 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי NOKIA E71 ואני רוצה לגלוש באלחוטי ... איזה חסימה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני זקוק להמלצה על נתב שיוכל להתמודד עם המשימה הבאה: הנתב עומד באמצע שטח, וברדיוס של 400 מ' ממנו (בקשת שרוחבה 180 מעלות) מפוזרים עד עשרה מחשבים ניידים, שצריכים לקבל דרכו גלישה לאינטרנט. אין צורך שהמחשבים יקיימו רשת ביניהם. אין צורך בהגדרות אבטחה. מדובר בכפר נופש, עם בקתות מפוזרות - בתוך הבקתות נמצאים המחשבים. כלומר: אין הפרעות מרשתות אחרות, ואין צפיפות בנייה גבוהה. החיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם שמחובר לנתב הזה. למעשה, כרגע כבר יש לי רשת כזו. הראוטר הוא wrt-54gl עם קושחה של tomato. מחוברת לו (על הגג) אנטנה OMNI עם GAIN של 8dbi. העסק עבד היטב תקופה מסוימת, ואז הראוטר "התעייף", והקליטה נחלשה מאוד. החלפתי אותו בראוטר חדש זהה - והכל חזר לקדמותו, אבל אני חושש ששו…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני כבר משתגע אני מנסה להגדיר את אחד המחשבים ברשת כ-DMZ אבל אני לא מצליח להתחבר אליו מבחוץ (הוא מריץ Apache). תצורת הרשת שלי היא כזו.מודם Aztech DSL-600E שמחובר לנתב Edimax 6524n נכנסתי למודם והגדרתי את ה-IP של הנתב כ-DMZ ראו תמונה אח"כ נכנסתי לנתב והגדרתי את המחשב כ-DMZ ככה האם יש עוד משהו שאני צריך להגדיר? אני כבר משתגע זה לא עובד
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שלא מצאתי את התשובה בהיסטוריה של הפורום. האם כתובת MAC שלי נשלחת החוצה כאשר אני גולש? האם נשלחת כתובת של כרטיס רשת של המחשב או של הראוטר או של מודם(במקרה של חיבור דרך ראוטר)? מה קרוה כאשר מחשב מחובר ישירות למודם? האן יש כלים ב-online שמאפשרים לבדוק מה הכתובת שנשלחת החוצה (בדומה ל-showmyip שמציג את כתובת ה-ip שלי)? תודה, יבגני
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית נתב של ROTAL 1025 שהוא כרגע עובד סבבה אבל לא מכסה את כל שטח הבית. שמעתי שיש אפשרות לחבר לו עוד נתב כדי שיגביר את הסיגנל במקומות בעיתיים (מרתף וכאלה). השגתי נתב נוסף של חברת NREGEAR דגם DG834 . אין לי אפשרות לחבר את שני הנתבים חוטית אלא רק אלחוטית,(אני יודע שהROTAL תומך WDS ונראה לי שגם ה NETGEAR) קראתי את המדריך ב netcheif ועדיין לא הצלחתי ,כנראה בחוסר ידע במונחים מסויימים שיש להם שמות שונים בנתבים שונים) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה צריך בדיוק לעשות כדי שכל העסק יעבוד. אני די חובבן אז תודה על הסבלנות מראש.. :s05: חברה מצטער על ההקפצה- אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לתת כתף...
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיר שהפיירפוקס יעבוד עם פרוקסי מסויים (של 012) בעוד השאר יתחברו בחיבור רגיל. הבעיה היא שכאשר אני משנה את ההגדרה בפיירפוקס, כל ההגדרות של המשתמש משתנות יחד איתו. אני מעוניין להגדיר את הפיירפוקס (ואולי עוד תוכנה או שתיים בנפרד מכל המחשב). כרגע אני פשוט מפעיל את שאר התוכנות ורק אח"כ משנה את ההגדרה בפיירפוקס אבל זה מציק וכאשר אני רוצה להשהות\להפעיל מחדש תוכנה אני צריך לחזור על כל התהליך. אשמח להמלצה על דרך לניהול חיבורים עפ"י תוכנה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם נסיתי לפתוח שרת FTP על מחשבי עי התוכנה הידועה CesarFTP וזה עבד מצוין אחרי בדיקה. אך על מחשב השני שיש לי עם אותה תוכנה . כשניסיתי לבדוק את הכתובת, שבאתי למיקומי הרשת שלי, הוספת מיקום רשת , הופיעה לי שם הודעת שגיאה מוזרה. אני מצרף בזה קישור של צילום המסך עם הודעת השגיאה. אם מישו יודע מה פשר הדבר ובעיקר מה הפתרון לתקלה אודה לכם מאוד. http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=7wr3nerr1qfjilkocw28.bmp
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו בביטורנט אני רואה המון פירים וסידים, אבל בפועל אני מוריד רק ממספרי IP של 012. ככה קורה שיש טורנטים שלא זזים בכלל, ובאלו שכן זזים יש איזה שהוא IP בודד ששולח לי תמיד במהירות גבוהה ולפעמים מקסימאלית לחבילה שלי. אני חושד שזה שרת cache של 012. 80.179.163.6.static.012.net.il:16884 עוד מישהו נתקל בדבר המוזר הזה?? דיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, ולא עזר כל מה שאמרו לי לעשות, התומך אפילו אמר לי בפירוש שיכולה להיות בעיה בניתוב. כאשר ביקשתי שיתקנו את בעיית הניתוב הוא הציע לפנות לשימור לקוחות ולבקש חבילת גיימרים, או לחלופין להתחבר לספק אחר.
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שממנו אני גולש מהסלון, הראוטר האלחוטי שלי נמצא בחדר ולכן האות חלש ומתנתק מדי פעם. יש אפשרות לחזק את האות?
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מחובר בראוטר לאינטרנט סמייל ואני חווה בעיית פינגים גבוהים זה מכבר חצי שנה. ניסיתי לדבר איתם והם טוענים שבגלל שמחשב אחר מחובר לראוטר זה גורם לעלייה בפינג. האם יש ביסוס לדברים אלה?
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-