רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו משתמש בחבילה של 8MB של בזק בינאלומי? זה מהיר? כדאי? צריך לשנות משהו בתשתית כדי לעבור מ-4 מגה ל-8?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לחבר דירה שאין בה אינטרנט כיום (יש גם כאלו עדיין ) לגלישה בסיסית (לא יותר מדי הורדות), ורוצה לדעת אם מישהו מכיר חבילת האינטרנט 2.5 הכי משתלמת היום? אני רוצה רק ADSL, כי יש לי נסיון לא טוב עם כבלים (איכות + שירות). בבית יש yes, אולי יש שם איזה מבצע (למרות שלא ראיתי באתר)? תודה מראש לכל תגובה בנושא!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועיים משדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT. אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי. ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות. כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775. בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה דעתכם על רשת הUNLIMITED שמציעים כרגע? אני כרגע מחובר לבזק ומתלבט אם לעבור לחיבור סימטרי של 100\100 לפי האתר שלהם אני באזור שקיימת בו תשתית. יש מישהו שהתנסה עם החיבור הזה ויכול לתת חוות דעת? unlimited
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילת גיימרים אצל בזק בין-לאומי לפני כמה חודשים והייתי בבלוק IP של 82.80. לפני מספר שבועות שמתי לב שאני מקבל IP בבלוק 109.67. מה אתכם? פשוט לפני שאני מתקשר לבזק בין-לאומי ושואל אם חלה טעות אני רוצה לבדוק מה המצב אצל שאר הלקוחות.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש למצוא את האיפי של הראוטר איך הוא עושה את זה? של הממש ADMINISTRATOR.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר הוא מקיש את הפקודה EXPERT המודם כותה"unknown comand". יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אחד 3COM והשניCNET Davicom ואני כבר מלא זמן רוצה לעשות רשת בין שניהם ... פשוט שיתוף רגיל שאני יוכל להעביר קבצים אחד לשני וגם לשחק משחקי רשת מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה?? נ.ב בשניהם יש Windows XP תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המודם / נתב - eci B-FOCuS Router +312 ושני מחשבים בבית. כעת, הם מחוברים ברשת, אך ע"י כך שיש בתוך המחשב שלי (הראשי) שני כרטיסי רשת - המחשב השני מתחבר אל המחשב שלי - וכך הוא תלוי אם הוא דלוק או כבוי. רציתי בבקשה לקבל מכם המלצה ל-hub איכותי, ולא נורא יקר. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
זה הכרטיס: Dynamode NC-100TX-DL 10/100 Ethernet Networking Card לא מצאתי לו דרייבר גם לא לWinXP וגם לא לWin7 אני צריך לשניהם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת. התקנתי בשניהם כרטיס רשת (במחשב שמתחבר לאינטרנט יש לי אחד o/b, והוספתי אחד נוסף, ובמחשב השני לא היה כלל ולכן הוספתי גם לו. הדבר המוזר מתחיל בזה שמע' ההפעלה בשני המחשבים מזהה את שני הכרטיסים, אבל הלד לא נדלק באף אחד מהם... ובחיבור כבל מוצלב (ניסיתי שניים..) אני מקבל את האייקון למטה שכבל הרשת מנותק. מישהו יודע למה אין בעיית חומרה אבל הלדים לא נדלקים? אולי הבעיה רק בכבל המוצלב...??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברה אני מחובר בחבילה של 0.5 מגה של aquanet ואני מוריד גם מהארץ וגם מהעולם בקצב של בערך 60 kb לאחר כבערך 5 דקות שאני מוריד משהו כול ההורדות שלי ניפסקות בגלל כיאלו שהאינרנט חדל לעבוד וההורדות ניפסקות אז אני מתנתק ומתחבר שוב חברה זה פשוט עינוי בבקשה עיזרו לי אם זה יעזור יש לי win xp ומודם pci של dynamode HELP ME HELP :( ;D ;DME
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, עידכנתי בנתב שלי 3COM 3CRWER10075 שני עידכונים מהאתר הרשמי של החברה. עכשיו אני רוצה למחוק אותם ולהחזיר את הנתב למצב שהיה ללא שום עידכון - כמו שהיגע ממפעל. יש דרך לעשות זאת? אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אהלן. אני כבר יותר מחודש נלחם מול התמיכה הטכנית של HOT. יש לי מאות Correctables Uncorrectables ורשימת LOG מפוצצת בשגיאות. השגתי מודם HOTBOX חדש ועל השניה שחיברתי אותו - אותה התוצאה - עשרות שגיאות קריטיות. לאחר כמה שעות גלישה יש לי כבר עשרות Correctables Uncorrectables בכל עמודה ושורה. למרות השגיאות הנ"ל בHOTBOX "החדש" אני עדיין חווה שינוי דרסטי בגלישה - סוף סוף אתרים נטענים בצורה טובה, משחקי רשת בקונסולה מתחברים ללא שגיאות. הכל עובד טוב - אבל מה שמדאיג אותי זה השגיאות שאני ממשיך לקבל. אולי היום הכל טוב אבל מחר המודם שוב יתחיל לעשות בעיות. שמתי לב גם שבעמודת הPOWER יש לי 4-5 dbmv ובהוטבוקס הישן איפה שהיו מאות Correctables Uncorrectables בכל עמודה הPOWER הגיע ל8-9. לא יודע…
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ראוטר מסוג tp link -wr541g הגדרתי את הפורטים של התוכנה soulseek גם ב virtual servers וגם ב port treggiring גם udp וגם tcp בכל אחד ו enabled הורדתי את החומת אש של האקס פי , וסימנתי באבטחה של הראוטר firewall enabled ...זה בסדר שביטלי את החומת אש אקס פי ? קיבלתי איקס אדום כזה של אזהרה אבל ביטלתי אותו. מה עושים עם הראוטר ? כל מה שאני מנסה וכתוב לי שהפורט של התוכנה סגור יש למישהו את הראוטר הזה ? עם עדכנתי לקושחה הכי חדשה אין כלום
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי נתב חדש שישמש בתור מגביר קליטה לנתב שלי בבית , הנתב שמחובר לאינטרנט הוא EDIMAX מדגם BR-6216MG והנתב שאמור להיות המגביר שלו הוא EDIMAX BR-6204WG . בבקשה תנו לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה... אני פשוט לא מצליח , חיפשתי כבר שעות באינטרנט ולא מצאתי משהו שעובד תקדישו איזה 5 דקות לרשום לי את הפעולות שאני צריך לעשות בכל אחד מהנתבים... תודה רבה רבה לכם!
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
סוף סוף היתנתקתי מ aquanet והתחברתי לNetvision שהם לפי דעתי הרבה אבל הרבה יותר טובים מaquanet היתחברתי למבצע של 99 שקל בחודש לחצי מגה בלי התחיבות והשארתי אצלי את המודם של aquanet זה מודם pci תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
האלן חברה משום מה לכולם יש את הגרסא הזאת ולי יש גרסא פחות מועדכנת.. אם מישהו יודע איך להוריד את הגרסא הזאת מהמודם שלו ויוכל לשוח לי אותה אני יודה לו מאוד מאוד! ואם מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד קובץ זה הוא יעזור לי מאוד! תודה מראש. EMAIL MCAT@HOTMAIL.CO.IL
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אינטרנט כבלים של 1.5 מגה - תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי. מודם של מוטורולה - הנתב הנוכחי שאותו אני רוצה להחליף הוא - 3COM 3CRWER10075. הסיבה להחלפה היא שאני מוריד המון ב-UTORRENT והראוטר פשוט לא מצליח לעמוד בעומס, מתנתק כל כמה דקות או כל כמה שעות זה תלוי. כמובן אם אני גם גולש במקביל במחשב נייד השני אז הניתוקים הם ממש כל כמה דקות. הנני מחפש נתב אלחוטי שבנוי טוב, כלומר עם זיכרון מספיק כדי לעמוד בכמות גדולה של חיבורים (זה מה שהסבירו לי משפיע על עמידה בעומסים) וכמובן גם טווח קליטה טוב שיוכל לחדור כמה קירות טובים וגם ממ"ד אם יש אפשרות. כרגע לנתב יחוברו שני מחשבים ניידים באופן אלחוטי, אם אופציה בעתיד למדפסת אלחוטית ול-PS3 גם כן באופן אלחוטי (עדיין לא בטוח אבל עדי…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה ללמוד יותר על רשתות, אבל אני ממשיך להתבלבל בין המכשירים HUB, SWITCH, ראוטר, Bridge וכו'. מישהיו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם במילים שלו? בבקשה לא להביא מושגים מגוגל, אני צריך הסבר במילים שלכם לא בפירוש מקצועי! אני רק רוצה הגדרה שיטחית.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-