רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אהלן. הייתי הרבה זמן עם חבילת גיימר וזכור לי שמספר חודשים לאחר ששדרגתי למאה מגה. לפני כשנה ביטלתי את החבילה, ומאז כל הצרות התחילו. לאחרונה המצב החמיר עד כדי כך שכשאני משחק במשחקי רשת, לא משנה אם בPC או בקונסולות, הדמות שלי קופצת מפה ולשם עם לאגים מטורפים. חשבתי לעצמי, כדי לחסוך את הסבל הזה אולי באמת נחזור לחבילת שקר בשם גיימר ואולי יפתחו לי את החסימות כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך. הבעיה שנציגי בזק בינלאומי אמרו לי עכשיו שחבילת גיימר לא עובדת יותר עם 100 מגה. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי , רציתי לעשות את החבילת גיימרים דרך ברק+הוט. הם אמרו לי שחבילת גיימרים = upload גבוה, וזהו. שום דבר מעבר. ואז הם אמרו שחבילת גיימרים , שזה בעצם 1.5 הורדה על 0.5 שליחה עולה 149 שקל. ודרך הוט זה עוד 149 שקל. אז זאת האפשרות היחידה? "חבילת גיימרים" ב 300 שקל? הם לא אמרו שום דבר על שרתים מהירים יותר , או על תיעדוף פינגים.... יש למישהו מושג? מישהו עשה את זה? כמה עלה? איזה מהירות? כמה פינג? תודה..
-
- 87 תגובות
- 23.8k צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. עכשיו שלחץ המבחנים נגמר חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת,ומה אני רואה ש 012 חסמו פורטים של משחקי רשת. רציתי להתנתק אבל יש לי התחייבות עד 2010. אז חשבתי על חבילת גיימרים. האם היא פותחת את כל הפורטים של משחקי הרשת?. איזה עוד שימושים הולכים איתה ביחד?.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אנחנו כרגע בבית מחוברים לנטוויזין+הוט במהירות של 30 מגה (עברנו לפני חודשיים מבזק להוט ועל הדרך שדרגנו מ12 מגה ל30) לפני המעבר הייתה לנו חבילת גיימרים בבית דרך נטוויזין והכל היה מעולה, לא היו לאגים במשחקים ולא היו בעיות. ברגע שעברנו מבזק להוט (תוך כדי השינוי ל30 מגה) החבילה התחילה לעבוד לי בצורה גרועה מאוד, לא מתפקדת יותר כמו בעבר (אם זה משנה אז גם שינינו את הראוטר תוך כדי המעבר *בעבר היה לנו של D-Link ועכשיו אנחנו עם HOTBOX* בנוסף, המהירות שלנו ירדה (אנחנו משלמים עם 30מגה אבל הבנתי שבגלל שמופעל אצלנו חייגן בשביל החבילת גיימרים המהירות ירדה ל27מגה) רציתי לדעת אם יש לכם פתרון לבעיה, הן של המהירות והן של תפקוד החבילה - אשמח לדעת מה צריך לעשות בשביל לתקן (דיברתי עם…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. הציעו לי בבזק ADSL (אני לקוח קיים) - 79 שקל עבור 4MB. ובבזק בינלאומי 30 שקל עבור 4MB. האם החבילה משתלמת? תודה. איך הגלישה דרך בזק בינלאומי? (כרגע אני בנטוויז'ן - אבל הם לא מוכים להשוות מחרי...)
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בדקתי הצעה מפלאפון לחבילת גלישה ללא הגבלה עם netstick במחשב הנייד בהתחייבות ל-18 חודשים, והכל ביחד 149 שקלים. המהירות מעולה, בערך 7MB הורדה ו-3MB העלאה, והעובדה שאין הגבלת נפח הופכת את כל העניין לשווה ביותר. רק לפני שאני ממהר לחתום על חוזה, למישהו כאן היה נסיון עם הנטסטיק והאינטרנט של פלאפון בנייד ויכול לתת חוות דעת על האיכות? המהירות באמת כזו גבוהה? סובלים מניתוקים? יש חסימות לטורנטים? תודה . אני צריך את זה ללימודים דרך המחשב הנייד, כשבהרבה פעמים לא תהיה רשת אלחוטית זמינה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, באיחור אופנתי של כמה שנים התחברתי לאינטרנט המהיר. אני מחובר דרך הכבלים כאשר הספקית היא סמייל 015. אני משלם עבור החבילה שבכותרת,אין רשת ביתית ולא משהו אחר. מחשב יחיד שמחובר דרך כרטיס רשת אל מודם של מוטורולה. בקשר לחישוב מהירות הגלישה,אם אני זוכר נכון צריך לחלק בשמונה. למשל במקרה שלי 3000חלקי 8=375kb. אני צודק? זו המתמטיקה של העניין,למה אני צריך לצפות בפועל בגלישה יום יומית? אני מניח שאקבל פחות לא? יש שעות ספציפיות בהן רצוי להוריד קבצים כבדים? אשמח לכל אינפורמציה בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה אם יש למישהו את החבילה הזאת או מחובר להוט ויכול להגיד לי אם האינטרנט יציב? אין לי כרגע אופציה לסיבים כי אין באזור שלי,כרגע עם בזק 100/5 וזה מאוד יציב.. חושב לנסות את hot,אני רוצה את לנסות את החבילה של hot למטרת streaming ביוטיוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו משתמש בחבילה של 8MB של בזק בינאלומי? זה מהיר? כדאי? צריך לשנות משהו בתשתית כדי לעבור מ-4 מגה ל-8?
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לחבר דירה שאין בה אינטרנט כיום (יש גם כאלו עדיין ) לגלישה בסיסית (לא יותר מדי הורדות), ורוצה לדעת אם מישהו מכיר חבילת האינטרנט 2.5 הכי משתלמת היום? אני רוצה רק ADSL, כי יש לי נסיון לא טוב עם כבלים (איכות + שירות). בבית יש yes, אולי יש שם איזה מבצע (למרות שלא ראיתי באתר)? תודה מראש לכל תגובה בנושא!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועיים משדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT. אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי. ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות. כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775. בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.
-
- 44 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה דעתכם על רשת הUNLIMITED שמציעים כרגע? אני כרגע מחובר לבזק ומתלבט אם לעבור לחיבור סימטרי של 100\100 לפי האתר שלהם אני באזור שקיימת בו תשתית. יש מישהו שהתנסה עם החיבור הזה ויכול לתת חוות דעת? unlimited
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילת גיימרים אצל בזק בין-לאומי לפני כמה חודשים והייתי בבלוק IP של 82.80. לפני מספר שבועות שמתי לב שאני מקבל IP בבלוק 109.67. מה אתכם? פשוט לפני שאני מתקשר לבזק בין-לאומי ושואל אם חלה טעות אני רוצה לבדוק מה המצב אצל שאר הלקוחות.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש למצוא את האיפי של הראוטר איך הוא עושה את זה? של הממש ADMINISTRATOR.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר הוא מקיש את הפקודה EXPERT המודם כותה"unknown comand". יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אחד 3COM והשניCNET Davicom ואני כבר מלא זמן רוצה לעשות רשת בין שניהם ... פשוט שיתוף רגיל שאני יוכל להעביר קבצים אחד לשני וגם לשחק משחקי רשת מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה?? נ.ב בשניהם יש Windows XP תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המודם / נתב - eci B-FOCuS Router +312 ושני מחשבים בבית. כעת, הם מחוברים ברשת, אך ע"י כך שיש בתוך המחשב שלי (הראשי) שני כרטיסי רשת - המחשב השני מתחבר אל המחשב שלי - וכך הוא תלוי אם הוא דלוק או כבוי. רציתי בבקשה לקבל מכם המלצה ל-hub איכותי, ולא נורא יקר. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
זה הכרטיס: Dynamode NC-100TX-DL 10/100 Ethernet Networking Card לא מצאתי לו דרייבר גם לא לWinXP וגם לא לWin7 אני צריך לשניהם מישהו יכול לעזור לי?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת. התקנתי בשניהם כרטיס רשת (במחשב שמתחבר לאינטרנט יש לי אחד o/b, והוספתי אחד נוסף, ובמחשב השני לא היה כלל ולכן הוספתי גם לו. הדבר המוזר מתחיל בזה שמע' ההפעלה בשני המחשבים מזהה את שני הכרטיסים, אבל הלד לא נדלק באף אחד מהם... ובחיבור כבל מוצלב (ניסיתי שניים..) אני מקבל את האייקון למטה שכבל הרשת מנותק. מישהו יודע למה אין בעיית חומרה אבל הלדים לא נדלקים? אולי הבעיה רק בכבל המוצלב...??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חברה אני מחובר בחבילה של 0.5 מגה של aquanet ואני מוריד גם מהארץ וגם מהעולם בקצב של בערך 60 kb לאחר כבערך 5 דקות שאני מוריד משהו כול ההורדות שלי ניפסקות בגלל כיאלו שהאינרנט חדל לעבוד וההורדות ניפסקות אז אני מתנתק ומתחבר שוב חברה זה פשוט עינוי בבקשה עיזרו לי אם זה יעזור יש לי win xp ומודם pci של dynamode HELP ME HELP :( ;D ;DME
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, עידכנתי בנתב שלי 3COM 3CRWER10075 שני עידכונים מהאתר הרשמי של החברה. עכשיו אני רוצה למחוק אותם ולהחזיר את הנתב למצב שהיה ללא שום עידכון - כמו שהיגע ממפעל. יש דרך לעשות זאת? אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אהלן. אני כבר יותר מחודש נלחם מול התמיכה הטכנית של HOT. יש לי מאות Correctables Uncorrectables ורשימת LOG מפוצצת בשגיאות. השגתי מודם HOTBOX חדש ועל השניה שחיברתי אותו - אותה התוצאה - עשרות שגיאות קריטיות. לאחר כמה שעות גלישה יש לי כבר עשרות Correctables Uncorrectables בכל עמודה ושורה. למרות השגיאות הנ"ל בHOTBOX "החדש" אני עדיין חווה שינוי דרסטי בגלישה - סוף סוף אתרים נטענים בצורה טובה, משחקי רשת בקונסולה מתחברים ללא שגיאות. הכל עובד טוב - אבל מה שמדאיג אותי זה השגיאות שאני ממשיך לקבל. אולי היום הכל טוב אבל מחר המודם שוב יתחיל לעשות בעיות. שמתי לב גם שבעמודת הPOWER יש לי 4-5 dbmv ובהוטבוקס הישן איפה שהיו מאות Correctables Uncorrectables בכל עמודה הPOWER הגיע ל8-9. לא יודע…
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-