עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BraNco,

שלום לכל המומחים! לאחרונה התקנתי את TOMATO על הלינקסיס שלי בגלל שעברתי לחיבור בכבלים. הכל עבד בסדר עד ששמתי לב שכל כמה זמן פתאום אין אפשרות להעלות שום אתר אינטרנט, או לחלופין, האתר עולה באופן איטי קיצוני מאוד. יש לציין שהחיבור לאינטרנט עדיין חי, וכשאני מנסה לדוגמא להוריד קובץ מהאינטרנט הוא יורד במהירות מקסימלית. רק כאשר באופן יזום אני מנתק ומחבר שוב את הקישור לאינטרנט הבעיה נפתרת עד ששוב היא מתרחשת. יש לציין שגם אחרי שאני סוגר ביטורנט/אימיול הבעיה עדיין ישנה. מישהו שמע / מכיר את התופעה הנ"ל ויכול להאיר את דרכי לפיתרון? תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by ssdd23,

שלום, יש לי בקומה התחתונה של הבית ראוטר של בזק. בקומה למעלה יש access point שמחובר לראוטר למטה בעזרת כבל רשת. האם את ההגדרות האלחוטיות של הנקודה למעלה אני מגדיר עם אותו שם ssid וסיסמא כמו של ה ראוטר למטה? תודה מראש

3. היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mmMigy,

אני רוצה לבנות רשת אלחוטית בין מחשב אישי ומחשב נייד בבית של 80 מ"ר. יש מעליי שכנים וחשוב לי שתהיה חסימה טובה- שהם לא יוכלו "להתעלק" לחיבור שלי לאינטרנט ושלא יוכלו להכנס למחשב שלי. כמו כן, חשוב שתהיה ירידה כמה שפחות משמעותית במהירות העברת קבצים בין מחשבים/חיבור לאינטרנט דרך קירות. מתוך חיפוש שהרצתי הבנתי שהראוטרים של LinkSys נחשבים איכותיים. התקציב שלי לא מי יודע מה גדול, אבל אני יכול לעמוד בקנייה של הדגם WRT54G. השאלה הראשונה שלי היא האם הדגם הזה מתאים לצרכים שלי (שמפורטים למעלה). השאלה השנייה היא האם המחיר (360 ש"ח מתוך זאפ) שווה את הקנייה, שהרי ניתן להשיג ב-100 ש"ח פחות ראוטרים של 3COM / D-LINK... תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by pening6,

שלום כבר כמה שנים שיש לי מודם/ראוטר של חבר סיימנס דגם sl2-141 המכשיר המתועב כבר לא עובד כמו פעם והוא מתרסק כ-6 פעמים ביום תלוי במצב הרוח שלו חשבתי על לקנות מודם/ראוטר חדש וראיתי את זה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=14235 רציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש אחד יותר טוב הגבול הוא 300 שקל והוא חייב להיות עם מודם פנימי יש לי מנוי בטריפל סי 10 מגה ותשתית בזק ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by Gryllidae,

שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  7. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

8. Started by Doron.C,

היי לכולם הייתה לי תקלה אתמול באינטרנט , המודם שלי Speedtouch 510 האגדי של אלקטל הראה נורית שטרודל מהבהבת כלומר יש בעיה קו ( היה קו טלפון בבית ) באותו יום בוצעו אצלנו באזור עבודות תשתית לשדרוג לרשת ה NGN . התקשרתי ל 166 ובו נאמר שזו בעיה כנראה בתשתית והם שולחים טכנאי הבייתה אבל לפני שאלתי שאלה מפגרת האם ה ADSL אינני יכול לגלוש לאחר שבוצעו עבודות שדרוג ונאמר לי שזה לא קשור וכנראה בתשתית . היום הגיע הטכנאי ירד למטה ראה שהכל בסדר ירידה שלקחה בערך 5-7 דקות וחזר אם המודם RTA1320a של רוטל בטענה שהמודם ישן מדי ואינו מתאים לתשתית , לאחר חיפוש בגוגל ופה באתר הבנתי שהמודם נורא בעייתי ? דעתכם ומה עליי לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gogi,

יש לי ראוטר TPLINK WR641G שמחובר באמצעות מודם של בזק DSL600E מאז שחיברתי את הראוטר כל כמה זמן האינטנרט קופא, המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת אך האינטנרט לא עובד, כדי לפתור את הבעיה אני מכבה את המחשב ומוציא את הראוטר והמודם מהחשמל לכדקה כדי שיתאפס דיברתי עם בזק והם אמרו שאין בעיה ברשת וכנראה הבעיה בראוטר

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. Started by Waldman,

ציירתי מערך של 2 המחשבים שיש אצל אבא שלי בעבודה ואת הדברים שמתחברים אחד לשני: http://n.rotter.net/User_files/nor/40d94ba5303fd05d.jpg שימו לב שאין קשר ישיר בין הMAC לPב וזה אומר שלא צריך להתעסק עם כל הבעיות שיש בחיבור בין PC וMAC עם האפלטוק. איך אני מגדיר את הרשת הזאת? אני יודע שיש המון מדריכים להקמת רשת אני פשוט לא יודע מה מתאים לי ואיפה למצוא אותו תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by Danix60,

שלום, יש לי שרת Exchange 2008 כל המיליים שיוצאים מהדומיין לכל אימייל (ג'ימייל, וואלה, 012 וכל מייל אחר !) עובר ישר לדואר ספאם או לא מגיע בכלל. מה אפשר לעשות ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by ניר חדד,

יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by AiXC,

עשיתי 100 מגה בהוט ורשום בסיכום מכירה שמותר להוריד רק עד 50GB בחודש. האם הם אוכפים את זה? ואם כן, גם בזק עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by Eithan Turetzky,

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pom23,

שלום לכולם ושבת שלום, האינטרנט שלי עושה בעיות מוזרות ומסרב לפתוח דפים מסויימים, לדוג': www.maxthon.com www.sony.com www.misticriver.net מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה? תודה רבה, רועי

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by eins,

שלום, יש לי ראוטר Edimax BR6240WG עד היום לא היה לי שום מילה רעה להגיד עליו. עשה את עבודתו נאמנה אבל היום שידרגתי את החיבור אינטרנט שלי מ 1.5M ל 3M ובבדיקת מהירות אני מוריד על ממוצע של 200 - 220 K . שחיברתי את המודם ישירות למחשב, הגעתי ל350K מה שמביא את המסקנה שרואטר הוא בעצם מגביל את המהירות.... האם ניתן לשנות בהגדרות משהו כדי לקבל את המהירות המקסימלית ? או שפשוט הראוטר הנ'ל לא תומך מעל 220K להורדה... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by גיא חניה,

שלום, מנסה להגדיר ראוטר RT-AC86U, הראוטר מחובר למודם מסוג NB403 VTECH שהגדרתי כBridge לפי המדריך הבא: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view?usp=sharing הראוטר מראה שיש אינטרנט (ניתן לראות בתמונה שצירפתי) אך בפועל אין אינטרנט ושאני מריץ את מאבחן הבעיות אני מקבל שגיאה של: windows could not automatically detect this network proxy setting אשמח לעזרה בנושא תודה

18. שלום רב התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול הנה תמונה של הבעיה: http://img297.imageshack.us/img297/8967/untitledhd1.jpg ד.א אותה בעיה יש לי באימייל שלי אני פשוט לא מצליח לעשות "שלח וקבל" אחרי הגדרות שלי ושל הספק ויש לי גם בעיה באימיול זה מה שהוא רושם לי בלוג שאני מתחבר: 23/11/2006 21:26:32: Connecting to DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911)... 23/11/2006 21:26:32: Error while connecting to DonkeyServer No1 (66.199.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ldmajor,

שלום יש לי רשת ביתית לא נראה לי זה משנה אבל אני משתמש בנייד (אלחוט) ועוד 2 מחשבים נייחים באחד מהם יש מצלמת USB של לוג'יטק נתב: סימנס SL2-141 הייתי רוצה לדעת האם קיימת אפשרות להוסיף את המצלמה ההיא ל"רשת" שאני יכול לצפות במה שהיא רואה אולי להשתמש בה מפה מהמחשב הזה בדברים הקשורים לפלאש וכו' כמו שהוספתי מדפסת המחוברת גם במחשב ההוא תודה לעוזרים דן.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. שלום היום התחילה לי בעיה באינטרנט , הנתב של tplink לא נתן חיבור לאינטרנט לא בקווי ולא באלחוטי לאחר מספר דברים שעשיתי הצלחתי להחזיר את האינטרנט לנתב . מה שעשיתי חיברתי את הכבל רשת מהמודם של בזק ישירות למחשב במקום לנתב ראיתי שהאינטרנט עובד ואז חיברתי את הכבל בחזרה לנתב של tp ופתאום הנתב עבד שוב. לחצתי על הכפתור איפוס ומאז אני לא מצליח להיכנס להגדרות אני מקיש בדפדפון tplinklogin.net והוא כל הזמן מפנה אותי לאתר הזה : http://ww1.tplinklogin.net/ ולא נותן לי להיכנס להגדרות של הנתב זה נראה כמו ווירוס או משהו אחר ? אני משתמש במק לא בווינדוס

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by znavot1985,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by nir_varon,

היי לא מזמן החלפתי את הנתב שהשכרתי מבזק ל- Aztech Dsl 600E . ומאז שקיבלתי אותו לא הצלחתי לפתוח פורטים עבור emule, כל פעם שאני מנסה לפתוח פורטים אני מקבל שגיאה. אם מישהו יכול לעזור או מכיר את הבעיה אני אשמח. ושאלה לא קשורה.. איך אני מבצע עדכון לfirmware? זאת אומרת, מאיפה אני משיג את הקובץ של העדכון .. אם יש ? באתר של החברה אין כלום בנושא... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כרגע הבית מחובר לאינטרנט המהיר של סלקום (חבילה של 1000). החיבור דרך סיב אופטי והראוטר ממוקם בסלון. מחר אקבל מחשב חדש שימוקם בחדר אחר. כרגע אותו חדר מחובר דרך חיבור מוקה. באותו החדר יש גם מגביר קליטת WIFI של סלקום שמחובר למוקה. כשחיברו, הטכנאי טען שאם אחבר switch דרך המוקה אני אמור לקבל מהירות של 400 ( מחר אקבל את המחשב החדש ואוכל לבדוק אם אכן כך הדבר). השאלה היא : להשאר מחובר עם switch דרך המוקה ? להעביר כבל רשת דרך התשתית של בזק שיחובר מצד אחד לראוטר בסלון ובצד השני לswitch בחדר ? לדבר עם סלקום שיריצו כבל אופטי עד החדר כדי שהראוטר יהיה שם ולהעביר את הsuper wifi של סלקום לסלון? ( אף מכשיר לא מחובר קוית לראוטר בסלון ). מעוניין לקבל חיבו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by supercars,

ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by assaf18,

חברה אני ממש לא מבין כלום בנושא כל מידע והפנייה לכתבה או לינק יתקבלו בברכה איך לחבר שני מחשבים ביתיים לרשת אופטית באיזה חומרה להשתמש מה צריך איך לחבר האם זה משתלם איך זה עובד ... כל אלה ועוד ..... כל עזרה והדרכה יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.