רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי 5MB 014+בזק אחרי שהיוטורנט פתוח בערך 18 שעות +/- ואחרי שהעלה משהו כמו 3GB הטורנטים הופכים לאדומים ובכולם רשום host name not found יש דרך למנוע את התקלה הזאת כדי שזה שהתוכנה תעבוד לטווחים ארוכים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוחחתי עם הנציג, הבנתי ממנו שהם מספקים ראוטר בעלות של 25 שח לחודש, ראוטר של חברה ממש עלומת שם. אני צריך ראוטר טוב. אין לי גישה מהמחשבים בבית לכבל רשת. שאלותי הן כאלה: 1. האם משתלם לי לעשות 1 גיגה מהירות כשאני מחובר דרך WIFI (לא חשוב כרגע מחיר החבילה)? 2. האם זה נכון מה שאמר לי הנציג שאם אני לא רוצה את הראוטר שלהם, אני צריך רק ראוטר ולא מודם ראוטר? 3. האם אפשר לקבל המלצה על ראוטר כזה? עד סביבות 400-500 שח. או שאפשר להסתפק במה שסלקום נותנים. 4. אינני איש רשתות מקצועי אבל לא ידיים שמאליות, האם אסתדר בהתקנה של הראוטר? 5. אם אני לוקח את הציוד של סלקום. כדאי להוסיף 10 שח עבור mesh? תודה רבה מאוד לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? http://www.bestbuy.com/site/linksys-smart-wi-fi-dual-band-wireless-ac-router/2699008.p?id=1219076366991&skuId=2699008&st=wireless-router-geek-squad-offer-124101&cp=1&lp=6
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמצא במילואים בבסיס אי שם... מנסה למצוא פתרון אידאלי לשיתוף רשת ללפטופ. מעולם לא השתמשתי בנט סטיק.. הרשת המהירה ביותר באזור פה זה פרטנר. התניידתי בפלאפון שלי, וקניתי נט סטיק עם סים פרטנר מתוך חשיבה שהוא יותר מהיר בגלל חיבור usb ישירות ללפטופ וכל הרשת ישירות ללפטופ על פניו צריך להיות יותר מהיר מנקודה חמה.. בפועל נקודה חמה מהירה בערך פי 2 מהנט סטיק. יכול להיות שלוקח כמה שעות/ ימים עד שהרשת מגיעה למהירות אידאלית? איך נקודה חמה מהירה יותר מחיבור נטסטיק ישיר למחשב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לשלוח הודעה למחשב השני ברשת אבל לא דרך איי סי קיו או תוכנה שצריך להפעיל אלא דרך ווינדווס שירשום הודעה כמו שראיתי שאנשים שמשיגים תאיי פי שולחים הודעות ספאם... איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב של אדימקס (6104K אני חושב).. האם יש בו הגדרה כלשהי שמאפשרת לי לחסום אפשרות התחברות לאימיול עבור אחד המחשבים ברשת שיש לו כתובת IP קבועה ?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות אתר משלי.. מה אני צריך לעשות בשביל זה? לקנות דומיין? (אם קונים דומיין, משלמים בנפרד על אחסון האתר?) איך זה עובד? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כיום רשת ביתית של 5 מחשבים על כבלי CAT5e. חלק מהמחשבים מחוברים לראוטר וחלק לSwitch שאחת מרגליו גם כן מחוברת לראוטר. ברצוני לשדרג אותה כך שבין שלושה מהם (אלו המשתפים את הSwitch) הרשת תהיה מהירה ככל שניתן וזאת בגלל עומס שנוצר על שרת המדיה. יש לציין שבין מחשב שרת המדיה לSwitch ישנו כבל של 20 מטר. האם החלפת הSwitch לגירסת 1Giga ,בהתחשב בטופולוגיה המצויינת, אכן תשפר את המהירות בין שלושת המחשבים האמורים ? האם ניתן לשערך בכמה ,כאשר כיום הרשת רצה במהירות של 8MByte/Sec? לצערי לא ניתן להחליף את הכבלים לCAT6, הם כבר מוטמעים בקיר (חצובים). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתלט על נייד אחד באמצעות נייד שני דרך ה-WiFi אך ללא ראוטר אלחוטי, בדומה לעבודה עם כבל רשת מוצלב. זה ניתן לביצוע? כיצד? המחשבים יריצו XP PRO או ויסטה. בהנחה שחשוב שיהיה חיבור מכל מקום וקצב הלינק לא קריטי כלל - מה הפרוטוקול המומלץ ומה פרוטוקול המינימום שעדיין יתן אמינות לינק גבוהה? רב תודות, גונן. עריכה: מצאתי הסבר לגבי רשת אלחוטית AD-HOC ללא ראוטר באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx האם אפשרי לוותר כליל על החיבור לרשת הקווית (אין לי צורך באינטרנט) ורק להשתמש ב-RDP/VNC לאחר הגדרת הרשת? הכוונה ללא Connection Sharing כלל. מישהו ניסה/מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראשית עליי לשבח את מקיימי האתר ואת כל שאר החבר'ה שעושים עבודת קודש ממש כל הכבוד ותודה רבה . השאלה שלי היא מה מסמנת הכתובת בתהליך מיפוי פורטים הנה ציטוט מהמדריך " עליכם להיכנס למודם ב- TELNET (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat". כעת, יותר ממשל ונמשל וציפייה שתבינו לבד, אני לא יכול לעשות הרבה. יש להקליד את הפקודות הבאות: create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> < ---- מה זה מסמן האם אני מגדיר את זה בדיוק ככה ומשאיר 0.0.0.0או שאני חייב לשים כתובת IP מסויימת 80 <enter> create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 21 <enter> 0.0.0.0 <enter> 21 <enter> create&…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בדקתי ובשני המחשבים המחוברים אצלי ברשת יש כרטיסי רשת התומכים ב10/100Mbps אז להמ הרשת ביניהם היא 10Mbps? הם מחוברים בעזרת HUB... יכול להיות שהוא מגביל אותם ל10 בלבד? אם כן, כמה עולה HUB שתומך ב100Mbps? תודה!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח.... אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק. ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost). ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook. לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו. נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM. ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss. ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל? זאת הדרך הטובה ביותר של…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 5 מגה בייט שלשום התקנתי את הפיירוול זון אלרם פרו החדש אתמול לא היו בעיות והיום התחליו הבעיות אני חשדתי שזה הפיירוול לכן הסרתי אותו. אחרי שהסרתי אותו עדיין הבעיות נמשכו, בדקתי רוגלות וירוסים - נאדה.... האתרים עולים כמו צבים, התמונות לא מוצגות כמו שצריך, יש אתרים שלא נפתחים בכלל ורק אחרי 2-3 רענונים הם עולים.. ממה זה נובע?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הרשת הבא: realtek rtl8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) מה המהירות המקסימלית שאני אוכל להתחבר אליה?כי אני מתלבט האם להצטרף להוטנט ולשדרג ל-100MB.. עוד שאלה: האם אתם ממליצים לעבור אליהם?ואיזו תשתית זולה ובו זמנית אמינה מספקת 100MB?( אם ידוע לכם גם מה המחיר זה יעזור )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאבא שלי יש כרטיס רשת אלחוטי והוא תופס אינטרנט מהשכנים (אני לא רוצה ראוטר חחח) הכל טוב ויפה עד שפתאום לאבא שלי מפסיק לפעול הדפדפן (שגיאה שמראה כביכול שהאינטרנט לא מחובר), בקיצור - האינטרנט לא עובד, אבל רשום שהאות מהאינטרנט של השכנים הוא מצוין ( 5 מתוך 5 פסים) ורשום שהוא מחובר, אבל שום דבר שקשור לאינטרנט לא עובד, וגם בPS3 הייתי תופס מהשכנים את האינטרנט ועכשיו אני מקבל DNS ERROR משהו כזה.. אני כמובן לא אלך לשכנים ואשאל אם האינטרנט שלהם לא בסדר , אני רק מבקש פה קצת להבהיר לי ממה בדיוק יכולה לנבוע הבעיה. תודהמ ראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד שולחני והשני נייד של חברת "Lenovo". במחשב השולחני יש לי מערכת הפעלה של XP PRO SP3 ובמחשב הנייד יש לי XP HOME. אני מחובר בין שני המחשבים בכבל רשת מוצלב. הכל עובד מעולה חוץ מדבר אחד, כל פעם שאני מנסה להיכנס דרך הרשת מהמחשב הנייד למחשב השולחני אני מתבקש להכניס שם משתמש וסיסמא. כמובן שלאחר שאני מכניס שם משתמש וסיסמא אני נכנס למחשב השולחני דרך הרשת והכל עובד מצויין. אני רוצה להיכנס בצורה אוטומטית מבלי שאני אצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת. אני לא משתמש ב Simple File Sharing היות וגם כאשר ניסיתי בשיטה הזו עדיין הבעיה הייתה קיימת. גם במחשב הנייד וגם במחשב השולחני אני משתמש עם אותו שם משתמש ואותה סיסמא בדיוק (בחשבון שאיתו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אחרי חודש שעברתי לנטווז'ן מברק בגלל שהיו בעיות בברק גם נטווז'ן לא מצליחים לפתור את ה"בעיות" (חסימה של האינטרנט לחול) אני מחפש ספק שלא יחסום אותי כמו החברה המאוחד ששיחררה אותי היום מההתחייבות על מי אתם ממליצים..?? מהירות 5מגה שיהיה באמת 5 ולא רק בבדיקה של הספק
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש בערך את הWRT54GL V1.1 וישר התקנתי לו את קושחת tomato 1.27 מאחר וידעתי שהDD-WRT לא תומך בחייגן L2TP אחרי זמן מסויים הL2TP שיגע גם את העגבניה ובסוף אחרי שיחה קצרה עברתי לחיבור ללא חייגן עכשיו עלתה בי המחשבה, האם לשנות קושחה לDD-WRT שאמורה לעבוד עכשיו כשאין את נושא החייגן, או להישאר עם העגבניה, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש ראוטר סלולרי. אין יותר מדי דרישות. מן הסתם דור שלישי מינימום (דור רביעי בונוס אבל לא קריטי) מבחינת תדרים תמיכה בתדרים בארץ (מן הסתם כמה שיותר תדרים כמובן שיותר טוב) ותמיכה בתדרים בארה"ב (אותו כנ"ל) המטרה של הראוטר היא כרגע נסיעה ארוכה לארה"ב אבל בסופו של דבר אז עיקר הדגש שם. אין לי בעיה לחפש דגמים באינטרנט פשוט אם יש כאן אנשים שכבר רכשו דגמים כאלו באינטרנט ויודעים על דגמים מומלצים אשמח לשמוע. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין לעבור להוט 100M ואני רוצה לדעת איזה מחיר אוכל לקבל בתור לקוח חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר חוטי של sweex עכשיו העניין בו זה בפתיחת הפורטים כאלו אני פתחתי את הפורט של האימיול במחשב אחד..אני בא לרשום את אותו פורט על המחשב השני הוא רושם לי שהפורט פתוח כבר אז איך אני פותח את הפורט בשביל כל המחשבים! בבקשה תעזרו ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים מסוימים עבור ה-Emule ב- windows vista 64bit שאיתה אני עובד, אבל משום מה זה לא מצליח לי. פתחתי את הפורטים בראוטר טוב, כי ב-XP זה עובד. בנוסף לכך, ניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של vista. עשיתי הוסף פורט והוספתי את הפורטים הרלוונטים ומשום מה הם לא נפתחים. למישהו יש הסבר לתופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-