עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tkcg2k,

לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by שימי71,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום המתאים יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SyndromE,

מצאתי תוכנה מעניינת המציגה פתרון יצירתי לנושא הגבלת TCP Half Open Connections, עם תוספת ניטור מתקדם וממשק יפיפה. היא תומכת בויסטה ו-win7, והרעיון העיקרי הוא שאין צורך ב-patch לקובץ tcpip.sys עצמו, מאחר וזה נעשה ברמת הזכרון ללא תלות בקובץ. ניתן לשנות את ההגבלה בזמן אמת ואוטומתית לאחר אתחול. מבלי להכנס לשאלות "האם זה נחוץ" וכו', בכלליות הסרת ההגבלה יכולה לאפשר הורדה\התחברות מהירה יותר ותורמת לריבוי משימות רשת בו זמנית. מומלץ להורדות טורנט (ב-utorrent למשל יש לכוון את המגבלה בהגדרות מתקדמות של התוכנה בנוסף ובהתאם) http://deepxw.blogspot.com/2009/01/tcp-z-center.html

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  5. נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. לאחר שיחות עצבניות עם מוקד הלקוחות של נטביזיון, שבהן הנציג/נציגה הודיעה ש"נטביזיון לא חוסמת פורטים, הבעיה אצלך בראוטר או במחשב, אנחנו לא תומכים באימיול - תשאיר טלפון ויחזור אליך נציג בכיר שיעבור איתך על ההגדרות של הראוטר", באופן מסתורי הפורט של הTCP נפתח ולא עושה יותר בעיות. לא שיניתי את הגדרות הראוטר, והבהרתי לנטביזיון חזור ואמור: הפורטים נחסמים בזמן שאני מחובר באותו IP. בהתחלת החיבור הם פתוחים ואח"כ נסגרים, והפורט של הטורנט בבדיקה שאני עושה יוצא שהוא פתוח 3 פעמים מתוך כל 5 בדיקות. רק הUDP של האימיול חסום באופן כרוני אצלי כבר כמה ימים כרגע. אני לא מבין מה נטביזיון מנסים להשיג בזה, כי לפי הבדיקה של האימיול ההסבר מה קורה כUDP חסום הוא: אם לחסום, לפחות לחסום בשכל...

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. Started by Wolf-Net,

שלום, קראתי מדריכים שונים של התוכנה NO-IP, והלכתי לפי ההוראות הכל טוב ויפה. הוא קורא לי את הכתובת אצלו בתוכנה. אבל ברגע שאני רושם את הכתובת שלי שאני נתתי לו XXX.NO-IP.ORG הוא פותח לי דף שגיאה. יש לי ראוטר של D-LINK (DI-604( ואני לא בטוח שמשם יש בעיה. בבקשה תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  8. Started by q,

הי, בשעה טובה חיברתי והגדרתי ראוטר (אדימקס 6524N) לרשת לאחר כמה נסיונות התחברות עם מחשב נייד, קצב העברת הנתונים מתחיל ב 54 ולאחר מס שניות יורד דרמטית ונעצר על 5.5 (תמיד) איכות האות גבוהה מאוד ואין השפעה על מהירות הורדה מהאינטרנט (3 מגה) זהה כמו במחשב שמחובר ב LAN למרות החיפושים בפורום עדיין לא הבנתי היכן הבעיה וכיצד זה משפיע בעצם על העבודה ברשת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

ולא, זה לא שאני לא מצליח להושיט אליו יד כי אני לא רוצה לקום מהספה. אז ככה - המודם שלי הוא ROTAL 1025W, אשר כיביתי לו את הראוטר שכן אני משתמש בראוטר D-LINK DIR 300. לא מזמן (ענין של כמה ימים כמדומני) עברתי ספקית מבב"ל ל018. המעבר גרר גם שינוי הגדרות ביחסים בין המודם לראוטר. בזמן החיבור לבב"ל, הROTAL היה מוגדר כPPPoE בעוד הראוטר היה מוגדר כ-DHCP. עם החיבור לאקספון שיניתי את ההגדרות לכך שהROTAL יהיה BRIDGE בעוד הראוטר הוא המחייג, בפרוטקול PPPoE. הכל עובד נפלא, יופי טופי. אממה, מאז השינוי הנ"ל - אינני מצליח לגשת להגדרות המודם. בעבר הייתי ניגש להגדרות דרך הכתובת 10.0.0.138 מאז שינוי ההגדרות, כל ניסיון לגשת לכתובת זו עולה בחרס ו"Cannot Find This Page" מקדם את פניי במקום. איך אנ…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by Bruce Leedor,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ConeMan,

מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי נקודה בבית שבה יש קליטת אינטרנט ממודמראוטר siemens sl2 141 של אחותי שגרה 2 קומות מתחתי . אני רוצה שתהיה קליטה בכל הבית. הבנתי מכל מיני מדריכים באינטרנט שבאמצעות הnetgear dg834g שברשותי אוכל להרחיב את אזור הקליטה ממש כמו ap. ניסיתי ולא הצלחתי. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או יודע על מדריך מסוים באינטרנט זה יהיה פצצה! דרך אגב קראתי כבר את המדריך המצוין בנושא באתר netcheif ובכל זאת לא הצלחתי..

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by iem,

ברשותי ראוטר של TP (מה לעשות שלא אני בחרתי אותו ) חוץ מלשרוף אותו ולקנות חדש, איך אני פותר את הכאב ראש של Radius Server IP כאשר אני מגדיר לו WPA2 ? Thanks !

• 7 תגובות
    • 14.3k צפיות
  15. אני מעוניין להשתלט על נייד אחד באמצעות נייד שני דרך ה-WiFi אך ללא ראוטר אלחוטי, בדומה לעבודה עם כבל רשת מוצלב. זה ניתן לביצוע? כיצד? המחשבים יריצו XP PRO או ויסטה. בהנחה שחשוב שיהיה חיבור מכל מקום וקצב הלינק לא קריטי כלל - מה הפרוטוקול המומלץ ומה פרוטוקול המינימום שעדיין יתן אמינות לינק גבוהה? רב תודות, גונן. עריכה: מצאתי הסבר לגבי רשת אלחוטית AD-HOC ללא ראוטר באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx האם אפשרי לוותר כליל על החיבור לרשת הקווית (אין לי צורך באינטרנט) ורק להשתמש ב-RDP/VNC לאחר הגדרת הרשת? הכוונה ללא Connection Sharing כלל. מישהו ניסה/מכיר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by PuG3o6,

שלום לכולם... המצב כך: יש בית קפה שיש בו נתב SIEMENS SL2-141 עכשיו יש בניין (מעונות) ליידו שמשם מצליחים להתחבר לרשת האלחוטית. הבניין שלי ( גם מעונות) נמצא מאחורי הבניין הראשון ושם אין קליטה לרשת ברשותי נייד עם כ.רשת אלחוטית מסוג 802.11B או 802.11G שטווח הקליטה המקסימלי הוא 50 מטר כולל בניינים. עכשיו רציתי לשאול איזה ACCESS POINT מתאים לי והאם הוא מתאים בכלל למצב שלי? המרחק הוא פחות או יותר 100 מטר כולל בניין גדול שעומד בין הבניין שלי לבית קפה. ואם אני אמצא AP שיתאים לי, האם אני צריך להגדיר אותו או משהו? כי אני לא יכול לגעת בנתב שנמצא בבית קפה. המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט רחוק (יש לי לפטופ של lenovo 3000 c100 אם זה משנה (אני לא מבין במחשבים..) )ניסיתי של level one דגם wpc 0301 והוא על הפנים הכרטיס המובנה שלי קולט יותר טוב.. ניסיתי גם כרטיס usb של אדימקס דגם עם אנטנה אומנם קלטתי יותר טוב אך עדיין לא מספיק.. על איזה דגם הייתם ממליצים לי בתקציב של 200 שח בערך? תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by yairgold,

יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספקית בזק בינלאומי מודם motorola וחיבור קבוע לאינטרנט (ללא חייגן) חיברתי את המודם ב-USB למחשב חיברתי את הXBOX עם כבל רשת מוצלב למחשב. ב- local area connection של החיבור USB איפשרתי שיתוף אינטרנט. (ז"א, ICS) והלכתי לXBOX לבדוק. עשיתי test connection. הכל עבד. נרשמתי לחודש חינם. שיחקתי קצת. וסגרתי את הXBOX. אחרי כמה שעות חזרתי והדלקתי את הXBOX ופתאום... לא עובד החיבור. test connection נכשל. כיביתי את הXBOX הלכתי לעשות restart למחשב. הדלקתי את הXBOX וזה עבד. הצלחתי להתחבר. היום הדלקתי את הXBOX, ושוב לא עובד. מה קורה פה ? כל פעם אני אצטרך לעשות restart למחשב ? מישהו נתקל בבעיה ? יש משהו שהייתי צריך להגדיר אחרת ?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. יש משחק רשת יפה.. שאני מאוד אוהב בסגנון ליון אייג' 2..או איך שלא קוראים לזה.. וקוראים לו לאסט כאוס.. שיחקתי בו הרבה זמן ופתאום לאחרונה מזה שנה.. שאני לא מצליח להתחבר לשרת(מלזיה) ומשתמשים אחרים ממדינות אחרות מתחברים וממשיכים לשחק בכיף.. בדקתי פינג וראיתי זמן ממוצע זה 486MS..(הפינג של האתר) http://www.lastchaos.com.my/index.php לא יודע לזהות תאי פי של השרת ספציפית.. אין לי מושג איך לעשות את זה מפה ניתן להוריד תמשחק..(זה 500 מגה בייט תורידו ותנסו לשחק שניפתחים ל1GB פלוס אחרי ההתקנה)עם גרפיקה יפה http://www.lastchaos.com.my/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=2 אחרי ההורדה של המשחק(למי שיש אינטרנט במהירות של 5MB זה יקח שעה בערך ) תתקינו א…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by דנדן,

מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. יש לי רשת של כמה מחשבים בבית. על אחד המחשבים מותקנת מערכת ההפעלה Vista Ultimate. אני מעוניין לשלוט במחשב זה דרך מחשב אחר שעליו מותקנת XP Pro SP3 - הכוונה לשליטה מלאה לגמרי (Remote Desktop). האם זה אפשרי? ואם כן - איך עושים זאת? ניסיתי כבר בעבר אך קפצה הודעה שאמרה שיש בעיה עם ה- Policies, או משהו כזה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שבת שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר שנמצא אצלי בחדר (אני מחובר חוטית ישירות לראוטר). כעל מחשב כמובן מקבל כתובת IP פנימית בטווח :10.0.0.1-3 הבעיה שהכתובת האינטרנט החיצונית היא זהה בכולם. האם ניתן בכלל לבצע השתלטות בין מחשבים ברשת הפנימית עם תוכנות כמו TEAMVIEW או PCANYWHERE וכו' ? התוכנות מבקשות IP של המחשב המארח אבל הכתובות החיצוניות זהות.. תודה מראש..

• 26 תגובות
    • 7.6k צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה לא הצלחתי להכנס לאתר כתוביות בשם סאבסנטר Subscenter.org כשאני מתחבר דרך השכנים שכנראה אין להם בזק בינלאומי אני מצליח להכנס לאתר בהתחלה חשבתי שזה רק אצלי אבל כשניסיתי להכנס אצל אחרים שיש להם בזק בינלאומי גם לא הצלחתי להכנס לאתר אשמח לשמוע אם גם אחרים עם אותו חיבור לא הצליחו ומה אתם חושבים

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. מה אני צריך לבחור פה כדי לבטל את הפיירול באינטרנט שלי

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by Kalman,

חג פורים שמח לכולם. עכשיו שלחץ המבחנים נגמר חזרתי לשחק קצת במשחקי רשת,ומה אני רואה ש 012 חסמו פורטים של משחקי רשת. רציתי להתנתק אבל יש לי התחייבות עד 2010. אז חשבתי על חבילת גיימרים. האם היא פותחת את כל הפורטים של משחקי הרשת?. איזה עוד שימושים הולכים איתה ביחד?.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים