רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום! החיבור האינטרנט במחשב שלי מתנתק באופן קבוע. עד לאחרונה החזקתי מודם-ראוטר מאוד ישן, שלדעתי יצר הרבה נפילות (בכל פעם שהייתי מוריד קובץ גדול / טוען הרבה דפים, מידי פעם ללא קשר); החלטתי להחליף אותו, ואכן הן התמעטו מאוד עד כמעט הפסיקו. הבעיה: מידי פעם ישנן נפילות קצרות, בעוד אחת מהן הייתה למשך חצי יום. לא ברור לי מה גורם לכך שכן הציוד הוחלף לחדש. האם יש קשר לספקית האינטרנט / תשתית? גם את הספקית החלפתי בעבר (כשהייתי עם המודם-ראוטר הישן), מה שלא שינה שום דבר. המודם ראוטר החדש - מדגם TP-LINK TD-W9970. בבדיקה נראה שהכל מחובר, בכל מצב (Connected), גם כשבפועל האינטרנט לא טוען שום דבר. לעתים הוא טוען רק דפים קלים מאוד ולאט מאוד. כאשר אני מריץ בדיקה (Test i…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מעוניין ליצור חיבור VPN לחיבור מרחוק כדי שאני יוכל להיכנס למחשב שלי בבית מכל מקום אחר. יש לי על המחשב בבית מערכת הפעלה WIN7 ,עם שם משתמש וסיסמא+קיים לי IP קבוע ויש לי ראוטר מדגם אדימקס מהם השלבים ליצירת החיבור??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי סוויץ' מחברת TPLINK של 24 פורטים, אשר מתחבר לראוטר של D2650U של בזק (מרחק של כ- 30 מטר כבל) חיווטתי כבלי RJ45 דגם CAT5E לפי התצורה הבאה: חלק חווטו לפי גירסא A, כלומר במקום כתום ירוק ולהיפך. עכשיו העניין שבחלק מהמחשבים הנוריות של כ. הרשת הם אדום צהוב ובחלק הן ירוק צהוב האם זה תקין? ניסיתי להחליף תצורה בכל הכבלים לתצורה אחידה וזה לא עזר... עזרה בבקשה - תודה D:
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מודם ראוטר Siemens sl2-141 אשר מחובר לאינטרנט ולמחשב. ברצוני לחבר למחשב נוסף בביתי אשר הינו רחוק מהראוטר הקיים ראוטר נוסף linksys wrt54g, כדי להגביר את הטווח. חפשתי בפורום ובגוגל איך עושים זאת, אך כל ניסיונתיי כשלו. לפי מה שהבנתי 2 הראוטרים תומכים באופציה הזאת (wds) אבל למרות זאת איני מצליח לחבר ביניהם. איך עושים את זה? תודה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מריץ שרת למשחק 24/7 כבר סביבות 8 חודשים והכל רץ חלק עד לפני כמה שבועות. יום אחד ראיתי שהשרת ריק משחקנים, זה הדליק אצלי נורה כי הוא תמיד מלא. הסתבר שהוא לא הופיע על רשימת השרתים במשחק. התחלתי אז לעשות ריסטארטים לשרת, למחשב, לראוטר והיה נראה שתכלס שום פעולה שאני עושה לא עוזר, אלא באופן די אקראי השרת מופיע ונעלם מהרשימה. יכול להיות בסדר לימים ויכול לרדת אחרי דקות. אני לא מבין גדול בראוטרים וזה אז לקח לי זמן עד שהיעפתי מבט בlogs של הראוטר וראיתי שכשהשרת עושה בעיות זה נראה ככה: (שניה של תקשורת) Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:178.150.250.91,28960 Destination:79.183.199.42,0 - [DOS] Wed, 2011-06-15 16:40:15 - UDP Packet - Source:46.100.126.47,28961 De…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת איך אני מחזירה את הנתב האלחוטי למצב שבו הוא יפעל כמודם רגיל לכל דבר,?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעיה שעלתה לי עם הראוטר הנ"ל. כרגע שני מחשבים אמורים להתחבר אליו, אחד dell 1525 שמתחבר כמו שצריך, והשני dell 640Mשלא מצליח לזהות את הראוטר בכלל. כל תרומת ידע תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם ADSL, האב וראווטר. בכל המחשבים יש לי גישה לאינטרנט ויש לי גישה למחשבים אחרים ברשת. הבעייה שלי היא שאני לא יכול לעסות כל מיני דברים שהייתי יכול לפני הרשת, כמו קבלת קבצים מהאייסיקיו, הורדת קבצים מ-mIRC, בעיות למיניהם בשרתי FTP, ועוד כל מיני. אז רציתי לשאול אם הבעיות האלה ניתנות לתיקון. (כבר ניסיתי לפרמט, להגדיר מחדש, לשחק עם הפיירוול של הווינדואז אבל כלום לא עזר.) אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי פורום יקר , התחדשי בנייד ראשון ואני צריך לחבר אותו לאינטרנט אלחוטי (כי לא נעים לי להנות מה 10MB של השכנים מלמטה וצרך להדפיס ממנו לפעמים). המודם הוא מודם של כבלים thomson ללא חייגן . אין לי שמץ איזה פרוטוקול זה . (אשמח אם תאמרו לי ) דרישות : תקן N או G . אפשרות לכיבוי ה RF , אני לא אוהב קרינה מיותרת בלילה - חשוב . קליטה טוב במרחק הבית הוא דו-קומתי . תקציב - אין לי שמץ , אם אפשר אז כמה אופציות בכמה טווחי מחירים .. ערב מצויין !
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, למרות שאני מסתובב הרבה בפורומים האלה, זו הפעם הראשונה שאני מעלה נושא... מדובר בבעיה כואבת שלא מצאתי לה פיתרון במהלך כל הסופ"ש... הבעיה עלתה בניסיון שלי לחבר מחשב חדש לרשת קיימת, המורכבת משני מחשבים, כשאחד מתפקד כשרת ודרכו יש חיבור לאינטרנט בכבלים. המחשב החדש שלי,WINDOWS XP HOME P4 2.0 GHZ היה ללא כרטיס רשת, ואתמול קניתי כרטיס חדש (מבוסס REALTEK). לאחר חיבור הכרטיס למחשב, התקנת הדרייבר וחיבור המחשב לHUB עם כבל רשת חדש, הפעלתי את אשף חיבור הרשת. האשף סיים את הפעילות כאילו הכל תקין, ויצר חיבור רשת חדש. החיבור הנ"ל לא תפקד, ולא הצליח לתקשר עם השרת דרך הPING. ניסיתי לשנות את כתובת הIP לזו שניתנה ע"י מארגן הרשת, אך זה לא פתר את הבעיה. יש לציין שאני יכול לעשות PING לכתוב…
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי מחשב ראשי אשר לו יש את המודם. ומחשב אורח שאמור כיויכול לספק אינטרנט למחשב האורח. פתאום נדפקה לי הרשת לחלוטין, אין פינגים ואין כלום. הגדרתי הכל מחדש, אבל לפתע ישנה בעיה אחרת, המחשב האורח מקבל פינג מהמחשב המארח, אבל לא להיפך.. ולכן איני מצליח לגלוש, כלומר גם גישה לקבצים, אני יכול לגשת לקצים מהמחשב המארח (הראשי) אך איני יכול לגשת לקבצים מהמחשב האורח.. :-\ תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה ארוכה מציקה לי השאלה איך מתנהלת תקשורת דו כיוונית בכבל קואקסיאלי בודד שמתחבר למודם כבלים.. יכול להיות שיש שם ריבוב של תקשורת דו כיוונית, משהו בסגנון FDM?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה יותר טוב כרטיס רשת או USB מת"ב כאשר מתקינים לך מודם של מתב יש לך אפשרות לכרטיס רשת או חיבור USB מה עדיף?????????
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר מחובר דרך כבלי רשת רגילים לשלושה מחשבים(אבל גם אם הוא יהיה גם אלחוטי וגם קווי זה בסדר... אולי בעתיד אני אשתמש בו גם בתור אלחוטי) אני מחובר לכבלים (מה שאומר שחובה שיהיה חיבור L2TP אחרת יהיו לי צרות כמו עם הראוטר הנוכחי שלי ) השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט והורדות (אימיול/ביטורנט/DC, ומשחקי אונליין כמו Warcraft) המחיר רצוי שיהיה כמה שיותר נמוך... אם אפשר עד 300¤ זה יהיה מעולה... תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש HP Presario CQ61-430EJ חשבתי שהוא תומך בתקן G אבל על הקרטון שלו כתוב ככה: 802.11 b/g/n זה אומר שהוא תומך גם ב-N נכון? אם אפשר באותה הזדמנות להמליץ לי על ראוטר כי כבר מחר או מחרתיים אני מתחבר לאינטרנט האלחוטי (תשתית כבלים) מדובר בבית סטנדרטי בגודלו, שתי קומות(קירות בטון עד כמה שיודע), בלי ממ"ד. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה שייך לכאן ולא לפורום קונסולות. עברתי לפני כמה ימים מבזק לכבלים וגם שידרגתי מ5 מגה ל7 מגה ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת בסוני. כשהייתי בבזק זה עבד חלק וזה קרה בדיוק שעברתי וגם כשאני מחבר את הראוטר של בזק(אני עדין מחובר גם להם) זה חוזר להיות בסדר. עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה כי הנתוני מהירות הורדה\העלאה תקינים והגלישה באינטרנט עצמו תקינה וגם פתחתי dmz בראוטר בשביל הסוני. אני מחובר בכבלים עם מודם "אריס" שמחובר לנתב "tplink" כאשר בבזק היה לי מודם נתב "dlink" וגם עשו לי חיבור קבוע כשעברתי לכבלים. הספקית שלי 012 אבל לא נראה לי שהיא הבעיה כי את הספקית לא החלפתי וגם שידרגתי שם ל-7 מגה. בתמיכה של הכבלים לא ממש יודעים איך לעזור לי. יש למישהו עצה מה לעש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. קיימתי היום שיחת טלפון עם ספק האינטרנט שלי על מנת להתנתק. בסיום השיחה נאמר לי כי החל מאותו רגע אני מנותק מהשירות. להפתעתי, גם לאחר השיחה החיבור לאינטרנט עובד. כיצד זה ייתכן? האם העובדה שאני מחובר ללא חייגן היא זו שמאפשרת לי להמשיך לגלוש כרגיל? האם אני יכול להמשיך להשתמש באינטרנט עם חיבור לתשתית בלבד וללא חיבור לספק אינטרנט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-