עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RX7,

לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום אז "במזל טוב" נישרף לי הראוטר הישן בהפסקת חשמל האחרונה וכרגע אני צריך לקנות אחד החדש התקציב שלי הוא עד 300 שקלים.. לפי הביקורות הבנתי שהראוטר של החברה 3COM הוא הכי מומלץ בשבילי האומנם? יש ביקורות אחרות עליו? אולי מוצר אחר באותו סכום שהעלות\תועלת שלו גבוהה יותר? אשמח לשמוע דעות ועצות

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by yaviny,

התחברתי לאינטרנט בכבלים. התקינו לי מודם של מוטורולה SB4101 . מישהוא יודע איך אפשר להכנס ולשלוט עליו? - כתובת IP וסיסמא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?

5. היי, המחשב מתחבר לרשת של אוניברסיטת בן גוריון דרכה הוא מתקשר לאינטרנט (חיבור קווי רגיל LAN). אני רוצה להתקין במחשה הזה את התוכנה no-ip (שהורדתי מכאן http://www.no-ip.com/). שאלתי היא, האם המחשב עדיין יוכל להתחבר לאינטרנט? אני חושש שהתוכנה תקנפג את המחשב שלי בצורה כזו שהדבר לא יתאפשר גם לאחר שאסיר אותה. תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי את הBR6104K של אדימקס, בזמן האחרון הראוטר מתכבה ונדלק בפתאומיות... יוצא לראות את זה כשאני יושב במחשב תוך כדי שימוש בו או כשאני סתם ליד המחשב ופתאום רואה את כל נוריות הראוטר מתכבות ונדלקות שוב יחד והאינטרנט מתנתק ואחרי כמה זמן מתחבר שוב... לא הצלחתי להבין מה גורם לראוטר לעשות את הפעולה המציקה הזאת ותהיתי אם למישהו כאן יהיה רעיון... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by Nahum2,

טוב ניסיתי לקרוא את הסטיקקים אבל זה נורא מבלבל. אני רוצה לחבר גם את המחשב השני שלי לרשת. יש לי שני מחשבים בבית ברגע זה שניהם באותה קומה אך כנראה יהיו בעתיד נוספים ובקומה האחרת. איזה סוג חיבור מומלץ לי לשים? ואיזה נתב אלחוטי וכרטיס רשת מומלץ? שאוכל להעביר קבצים במהירות סבירה ולא רק אינטרנט. מה ההבדל בעצם בין ICS ו Infrastructure ? המליצו לי על: LevelOne WBR34061X Wireless LevelOne WNC0301USB זה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  9. שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tals,

שלום לכם.. קניתי לפניי כחודש בערך נתב אלחוטי של 3COM. הגדרתי לו את כל ההגדרות של הרשת, של האינטרנט, והכל עובד. הוא מחובר ישירות למחשב שלי ולעוד סוויטצ' שמחובר לשאר המחשבים. חשוב לציין שאני לא משתמש בו כאלחוטי, אלא עם כבלים. מאז שיש לי אותו יש בעיות בתעבורה שלו עם האינטרנט, היא לא רצופה, בגלישה, בהורדות וכל השאר... והאינטרנט יותר איטי משמעותית בגלל זה. תמונה של הלוג של התוכנת הורדה שמעידה על כך שהתעבורה לא רציפה : ניסיתי לבטל את הפירוול בו וזה עדיין ככה, ניסיתי לחבר רק אותו אליי בלי החיבור לסוויטצ'. אני בטוח שזה הראוטר כי כשחיברתי את המודם ישירות אליי הגלישה הייתה רציפה ומהירה. יש איזה פילטרים שצריך להגדיר? משהו שאני לא יודע שגורם לבעיה הזאת? יש מצב אולי שהו…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by טוסטר,

הראוטר מחובר דרך כבלי רשת רגילים לשלושה מחשבים(אבל גם אם הוא יהיה גם אלחוטי וגם קווי זה בסדר... אולי בעתיד אני אשתמש בו גם בתור אלחוטי) אני מחובר לכבלים (מה שאומר שחובה שיהיה חיבור L2TP אחרת יהיו לי צרות כמו עם הראוטר הנוכחי שלי ) השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט והורדות (אימיול/ביטורנט/DC, ומשחקי אונליין כמו Warcraft) המחיר רצוי שיהיה כמה שיותר נמוך... אם אפשר עד 300¤ זה יהיה מעולה... תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by LaCostE,

ברשותי נתב אלחוטי B-Focus 352 שנמצא במחשב של אחותי , הוא רץ על XP Pro SP2 . לי יש מתאם אלחוטי של TNN , הUtility שלו לא עובד , אבל לא נורא , שאני מתקין אותו בVista אין הודעת Error וכתוב שהותקן בהצלחה , שאני נכנס לחלון של החיפוש רשתות , אני רואה את הרשת שלי , ולא יכול להתחבר אליה . כתוב " Windows לא יכולה להתחבר לרשת זאת " , אין לי בעיות נפוצות , אין סיבה , אין כלום . מה זה יכול להיות ? יכול להיות בגלל שאחותי רצה על XP , או שהנתב עצמו לא תומך במץאמים שקצים עם Vista ? תודה מראש , דודי .

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  13. חיברתי את שני המחשבים שלי בבית בכבל והם מחוברים הכל טוב ויפה אפשר לגלוש באינטרנט בשניהם אבלללל אני מדליק את המחשב שלי פה (הראשי) ואז ישר המחשב השני גם נידלק אמאלהההה מישהו יודע מה עושים?? זה כמו רוח רפאים שמדליקה את המחשב חחחחחחח

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by SharonSx,

שלום, יש לי ראוטר+מודם ADSL של LEVEL 1 ראוטר זה מתקשר עם שני מחשבים אחרים בעלי כרטיסי רשת אלחוטיים גם ה xbox 360 מחובר לראוטר בצורה אלחוטית וכולם נהנים עד ש... יש שיחת טלפון ומישהו עונה בטלפון האלחוטי ומתנתק החיבור האלחוטי וכל המחשבים בבית חוץ מהמחשב שמחובר בכבל לראוטר מתנתקים מהאינטרנט...(כולל ה360) מה לעשות? להחליף טלפון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by scorpions,

היי שלום לכולם יש לי איזו בעיה והייתי רוצה לישמוע את דעתכם יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל 945GNT עם כרטיס רשת מובנה בלוח אליו מחובר מודם אלקטל speedtouch החויוג לרשת נעשה ע"י חיגן כלומר המחשב מחייג לא המודם ומידי פעם לא באופן עיקבי (יכול להיות אחרי 20 דקות וליפעמים יומיים ) המחשב מיתנתק מהאינטרנט ו לא מצליח לחייג שוב (שגיאה 678) בבדיקת PING למודם לא ניתן לאתר אותן ואני בקבל 100%lost כלומר המחשב כלל לא רואה את המודם השאלה שלי מה אני צריך לעשות על מנת לברר את מקור הבעיה אם בכרטיס רשת או במודם יש לציין כי המודם מראה כי הוא מחובר למחשב כאילו מזהה חיבור של כרטיס רשת גם כאשר לא ניתן לחייג ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להיתחבר מחדש לאינטרנט בתודה לכל העוזרים מאיר…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  16. ערב טוב לכולם.. יש לי בעיה שלא עוזבת אותי ! אין לי מושג מה לעשות וזה מחרפן אותי ואני ממש אודה לקבל עזרה.. אתרים כמו IMDB, MYSPCE, CORBIS לא נטענים לי.. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספולרר.. אני רושם את הכתובת.. הדף מלבין (כאילו מעלה אתר חדש) ומאז כלום לא משתנה.. נשאר לי דף לבן מול העיניים.. יש למשהו קצה של מושג מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי רשת ביתית.. אל חוטית - ויש לציין שתוכנות כמו המיול והמסנג'ר עובדות מצוין. מקווה לשמוע עצות .. תודה..

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by oamir1,

שלום, האם אפשר לחבר לכרטיס רשת רגיל כבל רשת באורך של 30 מטר ושיעביר אותות כמו כבל קצר של 5 מטר? (אם לא - איזה מגבר אותות לבקש מהמוכר?) תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by elilosky,

יש לי פינג גבוה במשחקי רשת אין איזה דרך לסדר את זה שיפעל יותר מהר ? יש לי אינטרנט 2.5 מגה ברשת ביתית לשתי מחשבים

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by sahargt,

שלום חברים אני מעוניין לקנות ראווטר ולחבר 2 מחשבים שיש לי (מחשבים שולחניים). אני צריך שהראווטר היה חזק,מאובטח,ושיספק את הסוחרה כמו שאומרים איזה סוג רוואטר אתה ממליצים לרכוש,ואיזה סוג? ומה אתם ממליצים חיבור עם כבל טלפון,או לרכוש כרטיס אלחוטי למחשב השני? ועם אתם ממליצים על כרטיס אלחוטי מה היתרונות שלו מול הכבל הרגיל,ואיזה כרטיס אתם ממליצים שיספק את הסוחרה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  20. שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  21. קיבלתי את המודם הזה היום מבזק סטור האם אני יכול להשתמש בו כראוטר ? ואיך הוא בכלל טוב או מעפן ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים, ראשית אני חדש באתר ואני ממש מופתע מהידע ומהמאגר הנפלא שיש כאן בכל הקשור לתחום המחשוב. ובאשר לשאלתי ובקשתי: אני מתחיל ללמוד הנדסת רשתות MCSE בשבוע הבא, לשם כך התחדשתי לי במחשב חדש (מי שירצה מפרט אשלח לו:-) בכל אופן אני מתכונן למצוא עוד 1-2 מחשבים שישמשו לי כקליינטים. את כל המחשבים אני מעוניין לחבר בראוטר. השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים. עשיתי חיפוש ומצאתי רק המלצה אחת בנושא וגם היא על ראוטר מחברה לא מוכרת. על מה אתם הייתם ממליצים לי בכדי שאוכל להתאמן על כל הרשת. לגבי מדריך אני מאמין שכבר אמצא משהו פה, ואם יש לינק ישיר למדריך זה בכלל יהיה אחלה :-) אהה ורק הערה: לגבי טווח מחירים- 200-500 ש"ח תלוי באיכות והרבה בהמלצה שלכם. הערה 2: המחשבים כנראה יהיו אחד ליד השני …

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  23. יש לי ראוטר בלי חייגן.אם אני רוצה לשנות איפי איך אני עושה את זה בלי לנתק כבלים? שהיה חייגן עשיתי "התנתק" > "התחבר"

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Rin,

האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.