עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מנסה לברר מה כתובת האיפי של שרת מסויים במשחק WOW, כדי לבדוק עם הספק מה מצב הפינג, אבל התמיכה של WOW לא מוכנים להביא לי את האיפי בטענה שזה אסור מבחינת החוקים שלהם! הבנתי שיש תוכנות שאני מתקין אותן במחשב שלי, שסורקות את התעבורה של האינטרנט, ומציגות לי כתובות איפי של מידע שנמצא כרגע בתעבורה מהמחשב שלי לייעד וכו'. מישהו יכול לציין אחת כזו? מנוסח יותר טוב, בציטוט: .

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  2. הי, אני צופה במחשב הביתי שלי דרך מסך LG, כך שסרטוני וידאו על גבי VLC Media Player ניתנים כמובן לשליטה, העברה קדימה אחורה, וכד'. מה האפשרות היעילה לצפות באותו תוכן (קבצי מדיה הניתנים לשליטה) במסך מרוחק מאותו סוג? פתרונות ה-Old School היחידים שאני מכיר הם: 1. לרכוש PC משומש עם HDMI ולשים כבלים בסלון. 2. איכות הסרטונים היא לא יותר מHD, ובאמצעות לפטופ עם כרטיס HD יש לי הרגשה שהאיכות תיפגם. מה גם שרכישת Laptop היא היקרה ביותר. אם יש פתרון יעיל לצפייה במסך מרוחק ולשלוט בהעברת הסרטונים, אשמח לשמוע. תודה לעונים!

3. היי אתמול היה אצלי טכנאי של HOT ושם לי מודם מוטורולה בכבלים דגם SB5101 איך אני נכנס להגדרות שלו? ניסיתי: 10.0.0.138 192.168.1.100 192.168.100.1 מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום בית רגיל ללא הורדות מיוחדות, מחובר לכלבים (כבלים) וצריך ראוטר חדש שיעבוד ללא ניתוקים (כמו שעבד עד לפני חודש ה-3COM שלי). צריך אופציה לאלחוטי טוב לבית 2 קומות וגינה, אם יש USB אז טוב ואם לא גם טוב. כרגע עובד ללא חיגן מסיבות עבודה אבל צריך תמיכה טובה גם בחיגן. הציעו לי את שלושת הנתבים הבאים: DLINK DIR-615 במחיר 277 שח LEVEL_ONE WBR-6001 במחיר 195 שח EDIMAX BR-6524N במחיר 372 שח בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  5. שלום, אני נמצא בבית 8 קומות. המחשב שלי מוצא ראוטר אלחוטי ומתחבר אליו ואני גולש חופשי. שאלות: 1. האם בעל הראוטר יכול לדעת שאני מתחבר אליו? 2. האם זה מסוכן - בעל הראוטר יכול להתחבר למחשב שלי כי אני מתחבר לראוטר שלו? 3. אני רוצה לדעת של מי הראוטר כדי ללכת לדבר איתו ושאוכל לגלוש בהסכמה - יש דרך כלשהי לדעת מאיפה מגיע השידור שאליו אני מתחבר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס BR-6524n עם Firmware V1.58. כל כמה זמן הוא פשוט מפסיק לעבוד. המחשבים עדיין מחוברים אליו (גם אלחוטי וגם קווי), אבל אין אינטרנט, וגם זה בצורה סלקטיבית - הוא פתאום מתחיל לעבוד ואז מפסיק, כשבא לו. אחרי ריסוט הכל חוזר לעבוד בצורה נורמלית. חשבתי לחפש עדכון קושחה בשבילו, אבל מסתבר שבאתר של אדימקס הגירסא האחרונה היא 1.55, וכמו שציינתי אצלי זה 1.58, אז או שהאתר שלהם לא מעודכן, או שיש משהו מוזר בכל העסק הזה. אני אשמח לקצת עזרה בנושא, האם הראוטר נדפק? האם לעשות downgrade לקושחה? תודה רבה, איאן טראוט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by iveco,

כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Vlad3,

https://www.youtube.com/watch?v=tqbnjgbtDl0 context

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. ניסיתי לחבר 2 מחשבים בכבל מוצלב. 2 המחשבים מזהים אחד את השני, אבל ללא יכולת הפעלת האינטרנט ב2 המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי טוב? אני מחוברת דרך הכבלים.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  10. יש לי מגדיל טווח. אבל לפעמים המכשירים שמחוברים לוויפיי לא יודעים לאיזה אינטרנט להתחבר ועוברים בין רשת לרשת. למה זה ככה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?

12. Started by fuck off,

ראיתי שיש הרבה כל מיני קשוחות שאפשר להתקין והבנתי שיש להן מלא אפשרויות. לא באמת הבנתי מה האפשרויות, אבל אומרים שיש כאלה. אז אם אני רק גולש באינטרנט, משחק קצת פה ושם, ואמא רואה במחשב שלה TV ברשת, כדאי לי להתקין קשוחה אחרת? נ.ב. הקליטה מעולה והכל יציב ככה שאין לי על מה להתלונן.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by choochoo,

הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gczobel,

היי, אני מחפש נתב חדש שיחליף Linksys WRT54GL שלי. זה היה ציוד באמת נפלא במשך 8 שנים אבל זה זמן לעבור למשהו חדש. אני מחפש: - אלחוטי N או AC - Gigabit Ethernet - הקושחה Tomato או תמיכת WRT-DD (בעיקר לאיכות שירות, VPN, VLAN) - עמידה ואמינה כמו WRT54GL. - למכירה בישראל. ניסיתי למצוא בפורום, אבל מצאתי רק שאלות למכשירים ספציפיים או לנתבים מח"ל. מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shark,

מישהו יודע איך שולחים פקס ב ADSL (יש לי win xp)

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by PeaceWarrior,

מה הם הקרטריונים לפיהם התוכנה מה הוא דואר רגיל ומה ספאם?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by אבגדה,

Uploaded with ImageShack.usע

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by alex125,

יש לי בעיה יש לי אינטרנט 2.5 מגה אבל שאני מוריד דרך ראפידשייר המהירות נמוכה כאילו יש לי 0.1 מגה מה בעיה ואך אני פותר אותה???

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  20. יש לי את הנתב אלחוטי Linksys WRT54GL ואליו מחוברים חוטית שני מחשבים והכל עובד סבבה. לא מזמן התחברתי לטלפון של HOT ושמתי לב שהם הביאו לי נתב(?!) Terayon TA-102 שדרכו מחובר הטלפון. הסתכלתי מאחורי הנתב הזה של HOT ושמתי לב שיש לו גם חיבור ethernet. האם יש מצב דרך הנתב האלחוטי שלי להתחבר אל הנתב הזה של HOT? יש לי בסלון XBOX, האם אני אוכל לחבר אותו אל הנתב של HOT דרך הETHERNET ואז הXBOX יהיה מזוהה ברשת האלחוטית? יש למישהו פה את המודם טלפון הזה של HOT והוא שיחק איתו קצת?

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Yoav,

היי, מבלי להכנס ליותר מידי תאורים של הרשת המצב הוא כזה: בין 2 קומות בבית קיים חיבור חוטי, בכבלי cat5e. הראוטר, הסוויץ' והמחשבים כולם תומכים במהירות 1Gbit. הסכמה היא ראוטר - (חוט דרך הקיר לקופסת תקשורת) - סוויץ' - (חוט דרך הקיר לקומה אחרת) - מחשב. כשאני מחבר את המחשב ישירות לראוטר - אני מקבל חיבור של 1 ג'יגה ביט. כשאני מחבר את המחשב ישירות לסוויץ' - גם כן חיבור של 1 ג'יגה ביט. כאשר אני מחבר את המחשב בקומה התחתונה - אני מקבל חיבור של 100 מגה ביט בלבד... מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ExenTex,

בעיה עם נט סטיק של פלאפון בווינדוס 7. אוקי, אין לי ממש מושג עם זה וכל הנט סטיקים למיניהם, אבל הבנתי שזה לא תומך בווינדוס 7. זה פשוט עושה roll back בהתקנה של הדרייבר. בקיצור מצאתי עכשיו באתר של פלאפון דרייבר שמיועד ל-7. http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/Novatel_MC950D/PlatformDevicePhone,89.aspx הורדתי את הדרייבר, הכל מותקן והכל, עכשיו אני מגיע לתוכנה ורשום לי ready. אני לוחץ connect ןזה פשוט לא מתחבר ומתנתק ושוב חוזר ורושם ready. למישהו יש מושג איך מפעילים את הדבר הזה?

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by dandul3,

שלום, לפני מספר שבועות חוברתי לתשתית הסיבים. בנתיים אני מרוצה לא חוויתי ניתוקים ובעיות (ספק CCC) מורגש שינוי גדול בהעלאה אבל לא בטעינת אתרים למתעניינים. (עדיין לא יצא לי להתעסק הרבה מאז החיבור עם משחקי רשת וכדומה אבל מאמין שיהיה שיפור.) לנושא.. קיבלתי מהחברה עם ההתקנה וחודש ההתנסות גם ראוטר( D-Link DIR-825 )שאותו אפשר לרכוש לאחר מכן ב200 ש''ח, האם שווה? או יש עדיפים עליו במחיר דומה? שאלה נוספת בנושא היא האם כדאי לי להשתמש בראוטר הקיים שלי (TL-WR941ND)? הוא ישן אבל השאלה אם הוא יספק את המהירות במלואה בקווי \ אלחוטי (רוב השימוש הוא קווי). בנוסף למישהו יש ניסיון עם כרטיס הרשת המובנה בלוח שלי(gigabyte z97x gaming 5) כי הדרייבר שלו KILLER NETWORK עשה לי לא מעט בעיות.. האם …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by P4laDiN,

שלום לכולם. יש ברשותי ראוטר ישן D-LINK-900AP+ שמרבה להתנתק. חבר שלי שעוסק בתחום המליץ לי להחליף. הוא המליץ לי על חברת LINKSYS. איזה דגם עדיף לי לרכוש? זה: http://www.amazon.com/Linksys-Cisco-WRT54GL-Wireless-G-Broadband-Compatible/dp/B000BTL0OA/ref=pd_bbs_2/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-2 או זה? http://www.amazon.com/Linksys-WRT54GS-Wireless-G-Broadband-SpeedBooster/dp/B0001D3K8A/ref=pd_bbs_3/105-9337732-1562022?ie=UTF8&s=electronics&qid=1183234025&sr=1-3 או שבכלל עדיף לי דגם של חברה אחרת? אשמח לעזרה מכם, אני לא ממש מבין בתחום. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  25. שלום לכולם, אני עובר בחודש הבא דירה. עשיתי בירורים לגבי ספק אינטרנט ותשתית ואז עלה למוחי רעיון. למה לא לקנות מודם סלולרי עם ראוטר + סים הוט מובייל ללא מגבלה? אשמח לשמוע מה דעתכם + ייעוץ איזה מודם מומלץ לקנות. תודה מראש Sent from my iPhone using Tapatalk

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.