עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום כולם, יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת NETGEAR ותמיד היה מאובטח בWEP. הבעיה התחילה כשחזרתי מארה"ב עם מחשב נייד חדש של DELL והוא כל הזמן נתן לי הודעת שגיאה שהססמה שאני מזין לא עומדת בקריטריונים שלו (וזה אחרי שניסיתי כל ססמה אפשרית בכל תצורה אפשרית 64 ו-128 ). מאז אין לי בררה ואני נמצא עם הנתב בצורה פתוחה, דבר שאני ממש לא אוהב. אם מישהו מכיר ויודע מה הבעיה או טיפים לעקוף אותה אני אשמח. תודה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by mistaarvim,

של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by amitaiz,

כבר שאלתי כאן פעם לגבי שיתוף outlook ללא exchange והבנתי שזה לא אפשרי. יש לי רשת בין 8 מחשבים, כדי שאוכל לשתף את הoutlook הוספתי מחשב שמותקן עליו 2003 server הצורך היחיד שלי ממנו הוא שאוכל לשתף את האווטלוק. כשאני מנסה להתקין עליו את הexchange הוא נותן לי את ההודעה שבתמונה המצורפת. הוספתי את השירותים: asp.net וה IIS, וזה לא עזר. מישהו יכול להדריך אותי כיצד ניתן להתקין אותו ושיעבוד? הידע שלי בserver 2003 לא משהו לכן כמה שיותר מפורט יותר טוב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by ilstockman,

יש לי ויסטה אנלימיט וכמו כל בנאדם נורמלי מוריד דברים (חוקים כמובן ) מביטורנט ואימיול הבעיה היא שההורדה ממש איטית... באקספי שהיה לי יש פירצה לבעיה של 4226 (יותר מ 8 חיבורים לשניה) בויסטה לא מצאתי אף תיקון לבעיה... למישהו יש פתרון??? :bash:

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. ראיתי באחד האתרים את EDIMAX EW7317UG ב90 ש"ח האם כדאי? תודה

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by igeorgy,

שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אומנם יש אתרים שמאפשרים הורדה מאתרים כמו youtuble ,google video וכיוצא בזה ,אבל כשמנסים להשתמש בהם לצורך הורדה מאתרי תוכן בארץ זה בדרך כלל לא עובד . האם יש פיתרון או אתר שנותן פיתרון כולל לבעייה ?

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by danZ,

יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  9. נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by ftzahi22,

אני צריך תוכנה שמשנה את כתובת הIP שלי לדוגמא שאוכל להיות מזוהה כאילו אני מארה"ב ניסיתי מספר תוכנות אבל הם תקעו לי את האינטרנט פשוט אתרים לא נפתחו מישהו מכיר תוכנה שעובדת טוב ?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by assaf990,

שעה אני מנסה להקליק בכל מיני מקומות ולא מצליח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RS4,

על איזה מודם אתם ממליצים מבזק לאינטרנט? מודם רשת או USB ואיזה דגם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by maitay,

מישהו יכול לעזור לי אני צריך SELF TEST מעודכן מישהו יודע מאיפה להוריד

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by mrsph666,

שלום! לאור המצב החמור בארץ של הפינגים ביננו לבין ארה"ב \ אירופה, מעניין אותי כיצד הפינגים בין ארה"ב לאירופה, או לחילופין, אם תרצו, בין אירופה לארה"ב? הכוונה למדינות אירופאית מפותחות כמו שבדיה \ נורבגיה \ בריטניה \ הולנד \ צרפת \ פינלנד \ גרמניה וכו'. *השאלה שלי כמובן מופנת לאילו ששהו \ שוהים שם ואולי שמעו מקרובים או חברים...

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. שלום, קניתי ראוטר של 3COM- 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB של 3COM יש לי מודם אלקטל (שהומר שלגרסת PRO ותפקד כראוטר). אני מחובר לבזק בינלאומי. את המודם חיברתי ל3COM בכניסת DSL\CABLE עם הכבל שקיבלתי עם ה3COM. חיברתי את ה3COM לכרטיס רשת הכל טוב ויפה, אני מתחבר לקינפוג של 3COM וקצת מסתבך: את הGATEWAY שלו אני משנה ל: 10.0.0.139 SUBNET: 255.255.255.0 internet: בחרתי באפשרות: ISP (מתוך PPT,PPOE וכל השטויות) והגדרתי את ה-DNS DHPC: ניסיתי גם להדליק את האופציה וגם לכבות, לא עוזר. זהו, אילה בינתיים ההגדרות הבסיסיות שהגדרתי. -------------------------------------------------------------------------------------------- החלק השני היא הגדרת הCONNECTION DIAL UP ב WINDOWS. כעיקרון כשעבדתי דרך S…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by idanmal,

מה אתם אומרים על זה שווה ? יש כזה מבצע ב-012 לשנה שלמה , התשלום הוא הפעם רק ל012 הם מתחשבנים כבר עם HOT .

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by Xardas,

אז ככה.. יש לי רואטר AR-7024 של EDIMAX הנה קישור: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-7024Wg.htm והבעיה: אני מפעיל את האימיול והכל סבבה.. עוד.. ואחרי כמה דקות שהאימיול עובד... או שעות.. לא יודע... האינטרנט פשוט נתקע, אפילו גוגל לא עובד לי, גם שאני יוצא מהאמיול שום דבר לא עובד... ואם האמיול נשאר עובד, הוא ממשיך להוריד כאילו.. אבל יותר לאט... והוא לא מוצא מקורות חדשים... ואם אני מנסה להחליף שרת אז הפורטים שלי חסומים... ולא ניתן לעשות את זה.. בקיצור.. אין לי מושג מה הבעיה... ואני לא ממש מבין תהגדרות בראוטר(אם זה הראוטר בכלל..)... ניסיתי לעשות שם משו .. אבל זה לא עוזר... רק אם אני עושה ריסט לראוטר אז הכל חוזר לעבוד ד"א.. אם זה משנה, אני תמשמש בזZonealarm(פיירוול…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by MS-D,

אהלן, יש לי כבל USB (משני הצדדים), ואני רוצה להגדיר רשת בין שני מחשבים. אני יודע שזה אפשרי, אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לידע אותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by ftzahi22,

יש לי WIN XP HOME מחובר ע"י מודם ישירות ללא נתב אני מקבל LOW ID למרות שהפורטים פתוחים -- רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by XpHunTeR1,

נתנו לי היום מודם בחיבור לכרטיס רשת בחינם. כמו כן, מחר אני קונה את החלקים האלו: 3COM Wireless 11g Cable/DSL Router - 3CRWE554G72T EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps הראוטר לא מגיע עם מודם מובנה. סה''כ מה יש לנו? מודם ADSL המתחבר לכרטיס רשת ראוטר ללא מודם ADSL מובנה כרטיס רשת אלחוטי את הכרטיס הבנתי שמחברים בתוך המחשב, על הלוח אם ככל הנראה, ואת האנטנה מחברים אליו מבחוץ. איך מחברים את שאר הדברים? במודם: 1 ספק כוח 1 ETHERNET שזה החיבור לכרטית רשת 1 חיבור לקו טלפון מה מחברים למה? בבקשה תסבירו לי במונחים של "כבל של קו טלפון" , "כבל של רשת".. כי אני נוב בזה תודה רבה למי שיעזור לי. מצטער שלא הסברתי את עצמי: אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים הנמצאים במפלסים שונים…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אני שונא רשתות. באמת. לא מבין בזה כלום. קיצר, ראוטר אלחוטי חדש (דגם בכותרת), יש לי 2 מטרות איתו: 1) לחבר אותו לאינטרנט! לא עובד. הוא מזהה חיבור PPPOE, שואל אותי מה היוזר והפאס, אבל זה לא מצליח. בהגדרות בסיסות בלי האשף התקנה, הוא מזהה DHCP או מה שזה לא יהיה, ושם הוא שואל אותי אם צריך LOGON, שוב יש מקום ליוזר ופאס, ויש שם גם מקום לSERVICE NAME, שאין לי מושג מה אני מכניס לשם. עכשיו החיבור שלי לאינטרנט זה כבלים דרך אינטרנט זהב, החיבור שמוגדר לי על המחשב זה L2TP והדומיין זה lns.inter.net.il. ראבאק, אני לא מבין בזה כלום. 2) שהשכנים לא יתעלקו לי על החיבור החדש. אבל זה נראה לי כמו פחות בעיה, ראיתי שיש מלא מדריכים שמסבירים מה זה כל פרוטוקול, ואני אסתדר. עריכה: הצלחתי להתחבר, רק ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?

23. Started by ilanb0,

על מנת לחבר את הפלייסטיישן לרשת, אני נדרש לחבר את הקונסולה לראוטר. על מנת לא לחבר ראוטר נוסף על זה הקיים (גם הוצאה כספית מיותרת וגם עלול ליצור התנגשות) אני רוצה להשתמש בראוטר הקיים. 2 שאלות: 1. בראוטר הקיים, היציאה הנוספת הקיימת היא USB. האם יש כבל רשת שהוא צד אחד USB וצד שני כניסת רשת רגילה (לפלייסטיישן)? 2. אם לא חיבור כנ"ל, ומכיוון שבראוטר יש כאמור רק יציאה אחת, הומלץ לי לקנות מפצל לראוטר ולחבר למפצל גם את המחשב וגם את הקונסולה. מישהו יכול להפנות אותי היכן לקנות מפצל כזה, וכמה עולה?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. ברגע שאני מתחיל לשחק במשחקי רשת, הרשת האלחוטית מתנתקת לי כל הזמן, כמו מן ריסט כזה. למה?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתחברויות לשרתים באינטרנט לבין ספק האינטרנט(אינטרנט זהב,קווי זהב וכו'?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.