עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BaNMehoRban,

האם יש מצב (אולי בעזרת תוכנה כלשהי) בחיבור רגיל שכתובת האי פי תשתנה כשנכנסים למשחק רשת וכשייצאו מהמשחק תשתנה לכתובת אחרת או האם זה אפשרי כתובת אי פי שמשתנה עם הזמן אבל ללא צורך להתנתק מהאינטרנט

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. מה הוא עושה ? תודה רבה לעוזרים = ) !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by m3tr0x,

שלום פורום רשת! ברצוני לחבר שני מחשבים לרשת ע"י כבל באורך של כ-40 עד 50 מ' ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לנפילת מתח באורכים כאלו ואם כן כיצד ניתן לפתור אותן. כמו כן, יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל למוצלב. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by bigdedi,

שלום יש לי ראוטר של חברת asus קיבלתי אותו מבזק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לתוכנות emule ו- µTorrent

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by PrAnk,

שלום! יש לי שני מחשבים בבית והמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים באותו משחק ברשת,אנחנו משחקים באותו שרת והפינגים מדי פעם עולים. אנחנו משחקים גם עם וונטרילו ובכלל יש לנו פינגים בוונטרילו שאפילו לא שומעים אותנו שמעתי שפתיחת פורטים משהו כזה יוכל לעזור.. אשמח אם אקבל עזרה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. שלום לאחותי יש בעיה עם הרשת האלחוטית במחשב שלה. המחשב רושם שהיא מקושרת לאינטרנט אבל כשהיא מנשא להתחבר לאתרים היא לא נכנסת(לכמה אתרים ככה שלא יכול להיות שהאתר נפל). במחשב אחר ברשת אין את הבעיה הזאת. הבעיה מסתדרת לפעמים אחרי ביצוע "תיקון"(לכרטיס רשת) אבל לרוב מסתדר אחרי ניתוק המודם פיזית מהחשמל או אחרי המתנה של שעתיים שלוש בערך. חשוב לציין שהקליטה אצלה טובה. אך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Runny,

ברשותי כיום רשת ביתית של 5 מחשבים על כבלי CAT5e. חלק מהמחשבים מחוברים לראוטר וחלק לSwitch שאחת מרגליו גם כן מחוברת לראוטר. ברצוני לשדרג אותה כך שבין שלושה מהם (אלו המשתפים את הSwitch) הרשת תהיה מהירה ככל שניתן וזאת בגלל עומס שנוצר על שרת המדיה. יש לציין שבין מחשב שרת המדיה לSwitch ישנו כבל של 20 מטר. האם החלפת הSwitch לגירסת 1Giga ,בהתחשב בטופולוגיה המצויינת, אכן תשפר את המהירות בין שלושת המחשבים האמורים ? האם ניתן לשערך בכמה ,כאשר כיום הרשת רצה במהירות של 8MByte/Sec? לצערי לא ניתן להחליף את הכבלים לCAT6, הם כבר מוטמעים בקיר (חצובים). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by mikko,

מישהו יודע מהי המהירות הממוצעת בד"כ? הכוונה אם יש הגבלה או שזה תלוי בעומס באותו רגע ואם בbittorrent יעבוד תודה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by ilstockman,

אני גולש דרך הוט ואינטרנט זהב (בחיבור Local Area Connection ולא חייגן) ומשום מה יש לי כתובת IP קבוע... אני עושה renew ip סוגר את המחשב לכמה שעות בשביל לחדש את הכתובת אבל כלום לא עוזר... מה אפשר לעשות????

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. פשוט המחשב שלי הוא HTPC והוא יושב בסלון ואני לא מחבר אליו מקלדת כי זה פחות נוח וגם כי יש לי שלט ואם אני מוריד את הסיסמא אני לא מצליח להתחבר אליו ממחשב אחר (ואם יש לי עליו סיסמא זה מגביל אותי כי אני צריך שתהיה לי מקלדת לידו עלמנת לפתוח אותו). האם יש אפשרות ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש דבר כזה ? ..... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by idang,

התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by devilaz123,

שלום לכולם אני חדש כאן אז ככה..יש לי כמה שאלות קודם כל מה זאת הפקודה tracert ומה היא עושה? זה כמו ping? כי דיברתי עם חברה אחת מאנגליה שאני משחק במשחקים שלה והשרת ממוקם בגרמניה.. ואני לא מבין למה הפינג שלי שם במשחק בערך על 300-500 שזה מלא זה צריך להיות משהו כמו 100-250 מקסימום יש לי 2.5 מגה בזק והחברה הזאתי אחרי שהתלוננתי הם אמרו לי לעשות tracert לאייפי של ההוסט שלהם בגרמניה אז עשיתי ושלחתי להם וסתכלו מה הם רשמו לי Hi. It seems the cause of your latency is that your data packets are sent all over the world before reaching Frankfurt, where servers are located (the route is something like Tel Aviv - Germany - Netherlands - California - Frankfurt). As you can see, the reaso…

• 4 תגובות
    • 26.9k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by lironir,

ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי משהו מתאים. יש לי מחשב חדש עם כרטיס רשת (כרגיל) ואני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (אין לי מודם, אז אני צריך נתב שכולל מודם נכון?). המחשב נמצא בממ"ד ואני צריך שהPS3 שנמצא בסלון יתחבר כמובן גם לרשת ברמה גבוהה. אני צריך המלצה לנתב טוב כל הצעה תתקבל בברכה. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום, קודם כל יש לי בזק בינלאומי adsl ללא חייגן, חבילה 5 מגה ביט . טוב אז הבעיה הזאת התחילה היום (יום שישי) בין שעה 17:00 לשעה 18:00 . הייתי על האינטרנט כרגיל ואז פתאום האינטרנט התנתק . הנורה של הppp נכבאה וגם הנורה של הDSL ואז כל כמה שניות הנורה של הDSL מהבהבת ואז נכבאת, מהבהבת ונכבאת, ככה בלי הפסקה. שאר הנורות דולקות כרגיל. מה שעשיתי בעניין זה : פריקת חשמל, כיבוי הראוטר והדלקתו לאחר 10 שניות וזה לא עזר . בשעה 10 בלילה הלכתי לראות אם משהו השתנה וראיתי שיש אינטרנט (הנורה של הDSL נדקלה וגם של הPPP) נכנסתי לראוטר (10.0.0.138) ובראוטר נכנסתי לStatus וגיליתי שDownload Speed והUpload speed השתנו . אחרי כמה דקות האינטרנט התנתק שוב ולא חזר עד עכשיו (12 וחצי בלילה) . אין לי מושג …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי כולם, דבר ראשון סוף כל סוף אני מוצא פורום רציני לחומרה ובמיוחד לרשתות ביתיות (עניתם לי על הרבה שאלות כבר דרך הנעוצים)... עכשיו לעניין... ברשותי ראוטר אלחוטי מדגם D Link DI-524 והוא מתחבר ישירות למחשב שלי... בחדר אחר של הבית אני מעוניין להציב ראוטר אלחוטי נוסף אשר יתחבר ישירות לאקס בוקס שלי. השאלה שלי היא האם דבר כזה הוא אפשרי בכלל... יעני שראוטר אחד משדר אותו, שני קולט את אותם אותות ויודע דרך כאבל רשת לתת גישה לאינטרנט לאקס בוקס שלי... אם דבר זה אפשרי בכלל אז אם רק תוכלו להמליץ לי על דגמים... תודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by Oranili,

כדאי? זה לא יעשה שיבושים? אפשר לינק?........... והסבר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. ועוד שאלה קטנה האם להפעיל את הדבר הזה בראוטר? denial of service PING FLOOD SYNC FLOOD PORT SCAN? לסמן אותם ב ?V

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  22. שלום לכולם אני מנסה לחבר שני מחשבים ניידים עם כבל רשת (מוצלב כמובן ) וללא הצלחה ??? מישהוא יודעה מה לעשות ??? שני הניידים הם עם XP PRO SP2 שנהם אדמיניסטראטורים. כרטיסי רשת עובדים תקנים ופעילים. אני מודה מראש .

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  23. לאחרונה יש לי בעייה מוזרה במשלוח מיילים: אני מחובר לברק על תשתית של הוט, יש לי רשת ביתית עם נתב קווי של TP LINK דגם TL-R460, מודם של טריון דגם TJ715. ברשת מחשב אחד (חיבור אתרנט) וממיר לווין (חיבור אתרנט). הבעייה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ארוכים (מעל שורה) או עם דבוקות, מיילים שכוללים רק כותרת או תווים ספורים נשלחים, כך שהפורטים הרלונטיים פתוחים בנתב. מה יכולה להיות הבעיה? (פנייה להוט ולברק לא ממש עזרה - בדקו כמה הגדרות בסיסיות, הבטיחו שיחזרו - עד עכשיו אני מחכה). לציין שכשאני מנתק את הנתב ומחבר רק את המחשב עם חייגן לאינטרנט אני מצליח לשלוח מיילים. בכל זאת לא נראה לי שהבעייה לא בנתב, ואני חייב את תצורת הרשת שתיארתי. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by MasterOfMuppets,

לא זוכר את המספר מודל כרגע (הנתב לא שלי), אבל אני זוכר שהפסיקו לייצר אותו ב2006. בכל אופן, הFirewall עובד בברירת מחדל ואי אפשר לכבות אותו, לפחות לפי התיאור של מי שהנתב שלו. אני חושב שזה שטויות, אבל גוגל אומר שיש דבר כזה ו-DLink אמרו שאין מה לעשות לגבי זה. מאחר שהמליצו לי לקנות את הנתב בפורום הזה, חשבתי אולי למישהו פה יש פתרון. עוד נתון מעניין: Battle.net עובד בלי שום בעיות, בעוד שגלישה רגילה מלווה בDelay שכנראה באשמת הנתב, אבל זה לא ודאי. מצאתי גם שהFirewall בא עם יכולת מובנית של לתמוך ב-Battle.net, ולכן אני די נוטה לחשוב שהעיכוב הגלישה הוא באשמת הנתב. יש למישהו רעיונות? חוץ מלהתקין לינוקס נתבי בעצמי? (למרות שהאפשרות הזו מאוד קורצת לי אני לא יודע איך אני אעשה את זה בדיוק)

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  25. יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.