רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה ברשת שאני לא מצליח לפתור, ברשותי לוח אם מדגם Gigabyte Z68X-UD3P-B3 לפי המפרט באתר היצרן ללוח יש כרטיס רשת מובנה עם שבב Realtek RTL8111E אשר אמור לתמוך במהירויות של 10, 100 ו1000 מגה ביט בשנייה. אני מחובר עם כבל מסוג Cat 5e אל ראוטר אדימס מדגם BR-6524n אשר מחובר עם כבל זהה למודם Hotbox אשר עובד במצב מודם (הנתב הפנימי מנוטרל). גם אם אתחבר ישירות לhotbox וגם שאני מחובר אל הנתב אני מקבל מיהות של 100 מגה בלבד בחיבור הרשת (Local Area Connection \ Lan) ניסיתי לבדוק מכל מיני כיוונים ולחקור על התופעה וממה שהבנתי ברגע שאני מחובר עם כבל וציוד תומך (אגב יש לי Windows 7 ) אז זה אמור לעבוד אוטומטית על המיהורת המקסימלית. מה אני יכול לעשות כדי להתמודד עם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בחדר העבודה WIFI ובסלון טלויזיה חכמה (מרחק של בערך 10 מטר עם קיר מפריד). האות מה- WIFI חלש מדי עבור הטלויזיה. אני רוצה לרכוש מתאמים להרחבת הרשת באמצעות רשת החשמל (חד פאזית אצלי) האם יש המלצה ? מהי המהירות המומלצת ? 200 mbps ? אולי 500 ? תודה, דוד
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם ראוטר. שניהם מחוברים אליו על כבל כי הם באותו החדר. בשניהם VISTA. אני מצליח להיכנס למחשב A ממחשב B לכל הכוננים מלבד כונן C למרות שגם הוא משותף בדיוק באותו האופן. בשני המחשבים אני האדמיניסטרטור. זו ההודעה שאני מקבל :
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס. *כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv. הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם. כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים? הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר. הראוטר יהיה בחדר שינה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 המערכת עובדת מצויין. כעת אני מעוניין להוסיף מחשב נייח נוסף לרשת האלחוטית, לכן אני מניח שעלי לרכוש עבורו כרטיס רשת אלחוטי PCI ? 1. האם זה אכן מה שאני צריך ? 2. על איזה כרטיס אתם ממליצים לתאימות מקסימלית עם המערכת הנוכחית ? 3. אני צריך לרכוש סט חדש מלא של הנתב הנ"ל + כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל ללפטופ + כרטיס לנייח שהמלצתם בסעיף 2 :-) => האם יש דיל לחבילה כוללת ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לפני חודש העלתי את המהירות ל 5 מגה בגלל שהמהירות נמוכה עשיתי מנוי ל megaupload עם המנוי המהירות נעה בין 50-300 לעיתים רחוקות היא ממריאה ל 600 גם ביוטוב המהירות נמוכה בצפייה מה עושים?? אני מרגיש ששילמתי לשווא גם למגהאפלוד ו כמובן ל 012 גם התחייבתי לשנה לעזעזל מה שעבד עלי, זה שיש שירותים שהאינטרנט עובד במהירות מקסימלית ככה שלא הייתי בטוח אם באמת הם משחקים לי במהירות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני לא יכנס לפרטים יותר מדי, אבל המצב כרגע הוא שיש לי User בספק אינטרנט במהירות 2.5Mb, והתשתית שלי ADSL במהירות 5Mb. האם אני אוכל לקבל מהירות (UL/DL) זהה אם היה לי משתמש של 5Mb? (נ.ב. יש לי חבר בכבלים שיש לו משתמש במהירות נמוכה מאוד ותשתית במהירות 7Mb והוא מקבל 7Mb,האם גם בADSL אותו המקרה?) תודה, וסליחה על השאלה ההזויה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע את שם שרת הדואר (POP Server) של WALLA וכן את מספר הפורט ? אני מנסה דרך GMAIL להכנס לדואר שלי ב WALLA כדי לשלוף משם דואר אך ללא הצלחה כי אחד או שני הנתונים הללו הם טעות אני ניסיתי את הערכים: POP Server: mail.walla.com Port: 110 וללא הצלחה בתודה מראש SKI FARM
-
- 4 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של EDMIAX שאין לי מושג אפילו מה הדגם, ראוטר רק קווי [הוא נראה ככה נקנה בערך לפני 5 שנים. בקיצור תמיד פתחתי פורטים דרך NAT-> port Forwarding. נוצרה לי בעיה כאשר רציתי לפתוח פורטים גם למחשב אחר ברשת [את אותם הפורטים]. כאשר אני פותח את הפורט אני צריך להכניס IP של המחשב [של הרשת] וככה זה מנתב את הפורט רק למחשב המסויים. כאשר אני מנסה לפתוח ל2 מחשבים ביחד אני לא יכול בגלל שזה אומר שאי אפשר לפתוח את אותו הפורט. האם יש דרך לפתוח לשני המחשבים את אותו הפורט? תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בשבוע שעבר הכריזה סיסקו (Cisco) על 6 נתבים ביתיים חדשים שיחליפו בחודשים הקרובים את כל סדרת נתבי ה-WRT הוותיקה. כל הפרטים ב-POST הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=623
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב אלחוטי מדגם Asus amg640 ומערכת הפעלה Vista... לאחר התנתקויות שקורות לעיתים, איני מצליח להתחבר שוב אל הרשת, כלומר, המחשב לא מוצא שום רשת גם לאחר כיבוי והדלקה מחדש של המודם ושל הבלוטוס במחשב. רק לאחר ריסט של המחשב אני מצליח להתחבר שוב. מדוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן קצת פרטים: אינטרנט בזק + בזק בינלאומי 1.5M תוכנת הורדה UTORRENT גירסא 2.0.2 טורנטים מ TL מודם ROTAL 1025W תמיד שהייתי מוריד מטורנטים, זה היה מוריד לי על המקסימום 170-189KBPS בלי הפסקה... משום מה, פתאום זה הפסיק להוריד לי. פשוט כלום... מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מה אומר שכתוב שמוצר מסיום משתמש בלדוגמה 4 ערוצים על תדר של 2.4GHZ והאם זה יכול להפריע לי לנתב האל-חוטי שלי שהוא: 3crwes54g72t תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרה לגבי פריסת הרשת האלחוטית ב4 מפלסים בביתבמפסל הגבוה ביותר ממוקם המודם-נתב אלחוטי של בזק מסוג D-LINK 6850Uבשתי הקומות קולטים סבבה את הראוטר קומת ביניים ומרתף לא קולטים.בקומת ביניים יש לי נקודה בקיר שמחוברת עם כבל לראוטר למעלהאני רוצה להוסיף שם ראוטר נוסף שיהיה נקודת גישה למרתף, יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR841N.איך אני מגדיר את הראוטר הזה בצורה הטובה ביותר בשביל נקודת גישה נוספת.אני צריך הסבר גם לאן אני מחבר את הכבל מהקיר לראוטר לWAN או לחיבור הרגיל של שאר המחשבים?והאם אני צריך להגדיר גם משהו בנוסף בנתב של בזק.תודה רבה ומכווה שהסברתי טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי חיבור פשוט יחיד לאינטרנט בבית דרך מודם, האם אני יכול לקנות ראוטר/נתב אלחוטי, לחבר אותו לאותו קו ADSL או למודם ובעצם עכשיו לשדר אותו בכל הבית לכל לפטופ עם כרטיס אלחוטי בטווח? השאלה היא האם צריך לרכוש קו חדש מהספקית על מנת לחבר אליו ראוטר אלחוטי? אני מאמין שלא, אך בכל זאת אינני מבין כיצד הראוטר יבצע את החיוג וההתחברות לקו האינטרנט שלי. ושאלה נוספת, אם ואני בעל עסק של בית קפה/ מסעדה וכו', וברצוני להתקין שם רשת אלחוטית ציבורית בעזרת ראוטר שאקנה, האם לתת לספקית האינטרנט לחבר אותי לחבילה "עסקית" גראנדיוזית שתעלה הון, או פשוט לבקש קו ADSL פשוט וליישם את אותה התקנה של נתב ששאלתי עליה בשאלה הקודמת. אשמח לקבל עצות ותגובות- תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר שני מחשבים בכבל רשת - דבר שאמור לכאורה להיות פשוט. חיברתי כבל, אבל בשני המחשבים עדיין יש איקס על חיבור הרשת בסרגל הכלים. עשיתי DISABLE ושוב ENABLE ולא עזר. בדקתי במנהל ההתקנים ושני הכרטיסים בשני המחשבים מזוהים ונראים תקינים. מה כבר יכולה להיות הסיבה ? הרי די בחיבור כבל כדי שלפחות האייקונים יראו שיש חיבור לא ? זהו כבל רשת מוצלב- האם ייתכן שהוא פגום ? אשמח מאוד לעזרה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכם .. אפשר לדעת למי שייך מספר של IP או מה המקור שלו ?? תודהה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-